2009 Eylül Anneleri

oy oy ne kadar kalabalığız.

yarın yeni bir doktora başlıyoruz, bizim doktor malum kolunu kırmıştı düzeleceği yok.... biz de artık başka doktora başlayalım dedik...

meryemcim annem sormuş sağlık ocağına bu ayda en az 400 gram almalı demiş 3. ayında, alıyorsa sakın mama vermeyin demiş. hep az alınıyomuş genelde bu aylarda.

özgecim geçen askerlik konusu açılmıştı, bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım yarım kaldı... eşim arıyor canım beni her gün ve çok zorlandığını söylüyor. erken yaşlarda gitmek gerekiyomuş diyo, tabi bizimki 31 yaşında... 18 liklere yetişemiyordur :) inşallah senin eşinde askere gittiğinde ona da yakın bir yer çıkar tatlım. çünkü tek tesellim yakın olması....

ya benim kız hala dönmedi... bebeği dönmeyen var mı... bir de kahkaha atmıyor hala, çok güzel gülüyor ama böyle kahkaha atmıyor. kızım biraz asık suratlı da anası gibi.

ya benim kız hala dönmedi... bebeği dönmeyen var mı... bir de kahkaha atmıyor hala, çok güzel gülüyor ama böyle kahkaha atmıyor. kızım biraz asık suratlı da anası gibi.

ay anası asık suratlı mı senin kızın? seni gidi seniiii gocen gitti bunalımlara mı gark oldun sennnn... benim oğlum da dönmedi canım daha. şaşkın ördek gibi bakınıyo saafi. bi iki gündür kahkaha atar gibi sesler çıkartıyor. hoşuna da gidiyo sanırım bu durum kendisinin :) ha bi de dilini bi karış çıkartıp şirinlik yapıyo ama içi kalkıveriyo öğürüyo ona da şaşkın ördeğim benim

kızlar bu arada oyun halısını kesinlikle tavsiye ederim. çok para verdim ama değdi. şuan 40. dakikası ve hala çok güzel oynuyor içinde bağıra bağıra. ellerini kollarını sağlıyor. bir de mozart çalıyor, müzik kesildiğinde susuyor rüzgar sonra da müziği aç dercesine birden bağırıyor... akşamları yemeğimi rahat rahat yiyorum artık... tavsiye ederim tiny nin gymini adlı oyun halısı.

baharcım benim eşim komanda olarak yapsaydı töbe susturamazdım herifi. zaten çok konuşuyo bu sefer hiç susmak bilmezdi anlatır da anlatırdı artık anılarını.....

valla şimdi bile anlatıyo telefonda şöyle zor böyle zor diye....

ay benimki de atsa ya bi kahkaha, sırıtıyo bol bol ama şöyle bir sesli güldüğü yok uzunca bir süre....

ah kuzum ya seninki o kadar konuşuyorsa benim halimi düşün... karsın dağlarını köylerini ezbere bilir gibiyim :))) bi de güya o zamanlar beyfendiüçgen vücutmuş. geoit şekli bana nasip oldu yani :)))

slm kızlar bu çaresizlik adamı mahvediyo gaz sorunumuz bitiyo kabızlık sorunumuz başlıyo geri bu döngü hiç bozulmuyo çaresizlikten kafamı duvarlara vurasım geliyo elimden bişey gelmiyo aglıyo yavrum perişan oluyo şimdi ayagımda uyurken bi bakıyım dedim geçmişi bi gözgezdirdim okumaya vaktim yok umarım keyıfler iii dir
gördügüm tek şeyy saliha canım şiddetle baby2go yu tavsiye ETMEM çok pişmanım çok aldıgıma gerçi ben begenmedım eşim aldı benım begendigim graco mosaic diye araba vardı süperdi eşim baston diye istemedi aldı gördü gününü hiç biyere sıgmıyo bütün bagajı kaplıyo
neyse kızlar öpüyorum hepinizi allaha emanet olun kafayı yemeden gelebılırım umarım((((((

kızlarrr herkese merhabaa...
anca kalktım ev topladım kızım manyak manyak ağlama krizine girdi benide krize soktu daha hala bişiy yemedim sinirden boğulucam ooff offf.. (((
zaten havada zıkkım gibi fırtına yağmur iğrenç yaa....
eee nevar neyok bakalım nasıl keyifler.....

yok kız capon karıdan öğrenmedim gayet yerli bi kadının kitabı var bende onda yazıyodu Ayşe Öner bacım sağolsun milletimiz varolsun :))) opuyorumnanaktan

şekerim üzülme emer emer arada böle yapıyo bu gucuklar demekki benim gıcıkta sabahtan beri öyle.... ağlıyo zırlıyo bi huysuz huzursuz ıyy ıyyy çok zor yaa... ama işte melek yüzüne bikere bakıyom sonra sabahtan beri kızıp sinirlendiğim için zırıl zırıl ağlıyom depresifim bugun yaa off...
ama sıkma canını bunlar böle böle büyücek işte ama biz ne hale gelecez sonra ben bilmiyom yaa.... -tatlicadiarzu-

hahahahaaaa sütünmü üşümüşşşş :)))))))))
puhahahahaaa sütün gelmeyincede depresyona girip küsmüşmü dicek acaba kayın anan çok merak ettim yerlerdeyim gülmekten :)))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

hoşgediiiin ne günaydını tülaycımmmm burda akşam oluyo birazdan hehe güneş saat ikide batıyoda saat 1 şimdi ayrıca dışarısı eksi otuzbeş derece ve çatır çatır buzzzzzzzzz

neeeeeeeeeeeeeee burda bi yağmur yağdı benim ruhum karardı sen ne diyosun -35 miiiiii
ama varya ne güzel bak rusyada karılar ondan yaşlanmıyo demek.. donmuş gıda bölümünde saklanan etler gibiler demekki geç yaşlanıyolar taş gibilerrrr :))))) :roflol::roflol::roflol:

canım bizimki tepiniyo ama dönmedi halaaa
dediğin gibi sırıtıyo ama ses yok sadece görüntü..
o gülmeyi öğrensin diye gerizekalı gibi kendi kendime kahkaha atmaktan konu komşu beni gerzek sanmaya başlıcak :)))))))))))

ah kuzum ya seninki o kadar konuşuyorsa benim halimi düşün... karsın dağlarını köylerini ezbere bilir gibiyim :))) bi de güya o zamanlar beyfendiüçgen vücutmuş. geoit şekli bana nasip oldu yani :)))

Allah canını almasın ya yerlerdeyim

gülaycım hasretinizden kürdana dönmesin kocacağzın. gerçi anlattığına göre pek iştahtan kesilcek bir tip değil ya...
gamzecim ben de bazen sinirleniyorum sonra sinirlendiğim için kendime sinirleniyorum. köpeğin kuyruğunu kovalaması gibi dönüp duruyorum anlayacağın canım. gerçekten zormuş tatlım ama geçecek herhalde yaaaa. diş çıkartana kadar yaşıcaz bu sıkıntıları bak bunlar geçecek yenileri gelecek :)))
gülcancım geçmiş olsun canım yaaaa. kıyamam yağızcığa...

gülay sağol canım. bakalım bu haftasonu dr tekrar gorecek. eger alımı azsa çözüm getirecek. sanırım çözüm olarak da gece de 2 saatte bir uyandırmayı soyleyecek..
benim oğlumda dönmedi çok cabası var. biraz el atınca dönüyor ama kendisi bitiremiyor aglayınca kıyamıyorum bende.kahkaha olayıda bugun basladık:) bugun birde agzını şapırdatmaya başladı:)

öyle ama gamzecim hani derler ya cami yıkılsa mihrabı yerinde kalır diye bizim mihrapta yerle bir olmuş... :) adam günden güne şişiyor ortadan...

bu arada biz de sanırım baya yüksek sesle konuşuyoruz ali efeyle. ağlamasın diye deli deli sesler çıkartıyoz falan yeni de taşındık sayılır komşular hiç iyi şeyler düşünmüorlardır bizim için de...

meryem msn için istek gönderdim sana eklesen ya bacım...
kızlar benim face yok msn adresi gönderiverin gari bakem özelden özelden......

bahar bizde çok ses çıkarıyoruz:) banyonun kapısını muhakkak kapalı tutyoruz havalandırmadan daha çok ses gidiyor diye:) size de tavsiye ederim:) buna ragmen alt üst komsular alitunanın sesınden bahsediyorlar sürekli:)

canım zaten benim yüzümden orası genelde kapalı durur. sesimin ayarını bozmuşlar küçükkene :) komşular ali efenin değil de büyük olasılıkla benim ve babanemin sesinden şikayetçidirler zira ali efe aguuu dese biz basıyoruz yaygarayı :)))

gamzecim gülmekten çatladım yaaaaaa evet ya burda donmuş karı reyonu var hiç bozulmuyolar :roflol:
evet canım benim kaynanatör çatlaktır biraz kendüsüne katlanmaya çalışıyomda napcam bilmiyom
bende senin gibi kendi kendime kahkaha atıyom bebişi güldürmek için kaynanada tuhaf tuhaf bakıyo senin komşularda hakkında ne düşünür bilemiyom yaniiiiiiii

bahar bende tek manyak kendim sanıyordum:) yaa bu çocuklar konusmaya başlayınca sanırım aklımızı oynatacagız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…