klava: klava: klava:
bu ne kız dalgamı geçion sen bizlennnnklava: klava:
evet kıss özellikle senle geciyommm.... piskopat karuuuuuuuu:)))))))) nasıl oldu saclarınnnnn zemuszemus
ne bilem yavrum akşam üstü belli olmıı kiii... yarın yollcam görbeğenirsen oğluna alcan mı ahahaha :)
seni miiii??????????? ayyy hahahhhhh hiç gülecegim yoktuuu.... kızzzzz buarada sen kızını kimseye kertmedin demiiiiiiiiklava:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü virmem kimseciklere kızımı ben :lepi: jeep yalı villa çiftlik yazlık kışlık kilosu kadar trabzan gözleri kadar güzel bi elmas elbisevaad edenler varsa düşünebilirim hihoyyythihoyyythihoyyyt
yok zaten talib olmadıydıkk bisssssssss :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
yok zaten talib olmadıydıkk bisssssssss :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
slm kızlar nasılsınız biz gayet iyiyiz kızımla.. Bizde oyun halısı almayı düşünüyoruz mesaj attımşimdi gülaya görünce yazar muhtemelen onunki tiny love ın hangi modeli acaba bilen var mı?
Bugün eşlerin askerlik muhabbeti varmış aranızda benimkininde askerlik fobisi var hala rüyalarında askere gidiyor korkunç rüyalar görüyor bilinç altınaişlemiş artık geçen şey diyor askere gitmediğimden beni hapse atmışlar :)))
Demek sizde söylüyorsunuz ali baba şarkısını bizimde repertuarımızda olan şarkılardan biri o. Ayrıca bebek fil, benim annem güzel annem,mini mini bir kuş, birgün birgün bir çocuk, minik kurbağa dön dön aynı şarkıları söyle dur:)))
Mehtapcım onayladım facebooku ayrıca hediyen yarın elinde olacak dün gönderdim 2 günde ulaşıyormuş sivasa...
Ayrıca kızlar kızım bugün dönmeye başladı yeni öğrendi yaa yere koydum mu dönüp duruyor çok komik yaaa kaydirigubbakcemile3
ana adı songül
baba adı ...........))))))))))))))))))))
kağan
15.09.2009
songülcüm ver bakam bilgileri yapem ticker.
Dilekcim naber? maşallah defneye. benim kızda dönüyor bikaç gündür çok şeker görünüyor dimi :)
cnm çok teşekkür ederim heyecanla bekliyoruz hediyeniziopuyorumnanaktan
kızınada maşallah benimkisi hala dönmedi...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?