aynen ya hıc ıstemıyor bızımkıde.benim eşek hala dönmedi:) ççok uzun süre yüzükoyun yatırıyormusunuz gun içinde kızlar ben 2 3 sefer aglayana kadar ki buda 10 dk yı bulmuyor bıle:)
omzunda ayakta dolasmayı dene rahat pozısyonda.๒คl๒öςєğเ๓;10528877 .!.:[ı]merhaba kızlar. Benim miniğim son 2 buçuk sattir deliksiz uyuyo. Geceye enerji topluo. [/ı]
[ı]az sonra benim kıza yeni sabah olcak :)[/ı]
[ı]dün gece sabah 5 e kadar ayaktaydıkda :)[/ı]
ayy kızlar canım kuru fasulye ve fanta stiyorr ne zaman yiyebilicemm bunlarıı....öffff
ayy kızlar canım kuru fasulye ve fanta stiyorr ne zaman yiyebilicemm bunlarıı....öffff
ah canım şaşıp kalıyorum. şimdi oturdu dizi izlio :)omzunda ayakta dolasmayı dene rahat pozısyonda.
.
๒คl๒öςєğเ๓;10532212 .!.:canım ben bunları hep yiyorum hatta dahada fazlasını. günde 2 bardak kola içtigimde oluyo.:)
benim yediklerimin bebegimi etkiledigini sanmıyorum.
๒คl๒öςєğเ๓;10532366 .!.:ah canım şaşıp kalıyorum. şimdi oturdu dizi izlio :)
canım biliyorum.izletmemeye özen gösteriyorum. ama bazen ben izlerken oda izlio. ama zararlı oldıgunun bilincindeyim.yaa tv izletmemeye calısın kızlar. dr umuz soyledı tv izleyen ve çok emzik kullanan cocuklar gec konusabılıyormus. biz baby tv izletebilirmiyiz diye sordukda. dediki onlar anlamazki ha baby tv ha korku filmi:)
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ne güzel ne mutlu sana nasıl gaz yapmıyo peki bebeğe... ben okadar şeyden mahrumumkii :1no2: yesem bebekne olur bilmem anca düzeldik...
๒คl๒öςєğเ๓;10532212 .!.:canım ben bunları hep yiyorum hatta dahada fazlasını. günde 2 bardak kola içtigimde oluyo.:)
benim yediklerimin bebegimi etkiledigini sanmıyorum.
gunaydin kizlar
bizde kayinvalidelerle evdeyiz
gecen senede hep beraber kutlamistik zaten ama o zaman daha kalabaliktik
o zaman sipalar karnimizdaymis bu sefer kucagimizda olacaklar
ozgem demek otele gitcektiniz uzuldum valla deseydin kaynanaya gelme yaw musait deiliz diye
özgecim
senin kocan demiş olmasın annene bize gel diye..baksana evden çıkmak istemiyormuş.. :))))))))) ben ortalıgı karıştırmış olmıyım amaann haa....
olsun canım zaten en rahatı ev aslında. kızın yanında, kocan yanında..daha ne olsun dimi ama :))
otel işleri artık bizim yaza olur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?