2009 Eylül Anneleri

benim eşek hala dönmedi:) ççok uzun süre yüzükoyun yatırıyormusunuz gun içinde kızlar ben 2 3 sefer aglayana kadar ki buda 10 dk yı bulmuyor bıle:)
aynen ya hıc ıstemıyor bızımkıde.
๒คl๒öςєğเ๓;10528877 .!.:
[ı]merhaba kızlar. Benim miniğim son 2 buçuk sattir deliksiz uyuyo. Geceye enerji topluo. [/ı]
[ı]az sonra benim kıza yeni sabah olcak :)[/ı]
[ı]dün gece sabah 5 e kadar ayaktaydıkda :)[/ı]
omzunda ayakta dolasmayı dene rahat pozısyonda.
ayy kızlar canım kuru fasulye ve fanta stiyorr ne zaman yiyebilicemm bunlarıı....öffff

aah mercımek corbası bıde ahhh

ebrucum bu kusma ısı bızdede oluyıor.zaten dıkkatlısın ama meryemın dedıgı gıbı fazlası cıkıyorda olabılır.karnına baskı olmus olabılır.gegırmeden fazla hareket edersede kusabılıyor.

ayy kızlar canım kuru fasulye ve fanta stiyorr ne zaman yiyebilicemm bunlarıı....öffff

canım ben bunları hep yiyorum hatta dahada fazlasını. günde 2 bardak kola içtigimde oluyo.:)
benim yediklerimin bebegimi etkiledigini sanmıyorum.

๒คl๒öςєğเ๓;10532212 .!.:
canım ben bunları hep yiyorum hatta dahada fazlasını. günde 2 bardak kola içtigimde oluyo.:)

delikafadulden delikafadulden delikafadulden ne güzel ne mutlu sana nasıl gaz yapmıyo peki bebeğe... ben okadar şeyden mahrumumkii :1no2: yesem bebekne olur bilmem anca düzeldik...

๒คl๒öςєğเ๓;10532366 .!.:
ah canım şaşıp kalıyorum. şimdi oturdu dizi izlio :)

yaa tv izletmemeye calısın kızlar. dr umuz soyledı tv izleyen ve çok emzik kullanan cocuklar gec konusabılıyormus. biz baby tv izletebilirmiyiz diye sordukda. dediki onlar anlamazki ha baby tv ha korku filmi:)

yaa tv izletmemeye calısın kızlar. dr umuz soyledı tv izleyen ve çok emzik kullanan cocuklar gec konusabılıyormus. biz baby tv izletebilirmiyiz diye sordukda. dediki onlar anlamazki ha baby tv ha korku filmi:)
canım biliyorum.izletmemeye özen gösteriyorum. ama bazen ben izlerken oda izlio. ama zararlı oldıgunun bilincindeyim.
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ne güzel ne mutlu sana nasıl gaz yapmıyo peki bebeğe... ben okadar şeyden mahrumumkii :1no2: yesem bebekne olur bilmem anca düzeldik...

canım benim kzıımın dogdugundan bu yana ciddi bi gaz sorunu olmadı bende ona güvenerek herşeyi yiyorum. yada yediklerimin bi etkisi olmuo ona. bilmiyorum bu sütten bebege gecer durumuna pek inanmıyorum.

kızım uyudu nihayet. inşallah uyur bende uyumaya gidiorum iyi gecelr . hoş zaten kimsede yokda benden başka :)

๒คl๒öςєğเ๓;10532212 .!.:

vereliniortak ewet katılıorum drumda demişti yediklerinin çok etkisi yok die bende herşeyi yedim şikayet edecek kadar gaz sorunumuzda olmadı

gününüz aydın olsun hanımlar

bu sayfa hep açık..arada okuyorum ama yazamıyorum..
arada face e giriyorum, eklediğim arkadaşların resimlerine bak bak bitmedi anacım.
hangi birine yorum yapacağımı şaşırdım. hepsi birbirinden güzel. daha da bitmedi :)

eşim bu aralar sık sık seyahate cıkıyor. evin işi bitmiyor.
dün 3 saat ütü yaptım. offf her hafta her hafta fenalık geldi anacım.
kızımda emme isteksizliği ve iştahsızlıgı devam ediyor
kavga dövüş emziriyorum. sanki çok emiyor gibi dün yine fışkırarak kustu
kendi dr.u sık sık olmazsa normal dedi.
bir daha olursa farklı bir dr.a götürücem.
bu arada hafif dönmeye başladı kızım :)
artık daha da dikkatli olmamız gerekiyor..

ayy bir de dün kız kardeşim işsiz kaldı üstelik düğününe 2 ay kala...
çok üzüldük ama hayırlısı olsun. umarım kısa zaman içinde iyi bir iş bulur...

amaaaa ben bunlara ragmen mutluyum.. aman maşallah diyim nazar değmesin... :))))

benden herkese a.s. mis kokulu çiçeklerrrr

yılbaşında herkes evde mi? var mı bebegini bırakıp ben eglenmeye gidicem diyen baba yigit :))

biz ailecenek kuzengillere gidicez galiba, sohbet, çay, cips, çerez vs. gibi kilo yapan şeyleri tıkınıp, klasik tombala oynamaya calisacagiz ama sanirim o arada cocuk durmayacak, yerini yadırgayacak, ben de kocama hadi eve gidelim diyeceğim............. :))))))))

SALıHAS cım yılbaşı hediyenizi kargoya dün verebildim canım cumartesi sen de olur, haberin olsun.

Günaydınnnnn kıslarrrrrrrrr hihoyyyt

Dünden beri işlerim baya yoğunlaştı. Aralarda cevap yazarım artıkın size. Az sonra başlıcam işlerimi toparlamaya.

Tubacım biz otele gitmeyi düşünüyorduk ta kiiiii kayınvalidem ben yılbaşında size gelicem diyene kadar. Biz bu sene evde giricez yılbaşına. Anneanne,dede, babaanne hep birlikte. Ev partisi var yani bizde kaydirigubbakcemile2

gunaydin kizlar
bizde kayinvalidelerle evdeyiz
gecen senede hep beraber kutlamistik zaten ama o zaman daha kalabaliktik
o zaman sipalar karnimizdaymis bu sefer kucagimizda olacaklar

ozgem demek otele gitcektiniz uzuldum valla deseydin kaynanaya gelme yaw musait deiliz diye

ahh cnm nasıl diyeyim yaa?? Zaten benimki annen gelicekmiş dediğimde o zaman şurdan şuraya gitmem evdeyiz dedi postayı koydu bana :umursamaz:
Ama geçen sene ben yılbaşına ağlayarak girmiştim. Bütün gecede ağlamıştım. Ahdım var yani. Evdede olsam kızımla kudurcam valla kimse bana engel olamazzzzzzzzzzz :sm_cool:

özgecim
senin kocan demiş olmasın annene bize gel diye..baksana evden çıkmak istemiyormuş.. :))))))))) ben ortalıgı karıştırmış olmıyım amaann haa....
olsun canım zaten en rahatı ev aslında. kızın yanında, kocan yanında..daha ne olsun dimi ama :))
otel işleri artık bizim yaza olur herhalde.

Günaydın kızlar uykusuz ve yorgun bir gecenin ardından nihayet aydınlık oldu diye şükürler eden ben yine yılbaşı çekilişinden geri kaldım...
Bu arada kızlar sag gögsümden emmeye bayılan cocuk simdi sola basladı sağı verınce kıyameti kopartıyor neden olabilirdüz yatırıp koyun gibi eğilip agzına verınce alıyor zor bela

kaydirigubbakcemile3 bak bunu hiç düşünmemiştim. Sanmıyorum canım ama o yerimizi falan ayırtmış. Ben söylemesem annesinin geleceğinden haberi bile yoktu. Napalım bu senede böyle olsun seneye inşallah ev dışında kutlarız yeni yılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…