kızlar lütfen sorumu cevaplar mısınız eğer biliyorsanız. nette bişeyler bulamadım.
benim buzlukta sütlerim var dondurulmuş. yarın işe gitcem. ama sütlerimin her biri 150 cc. ama benim kız en fazla 60 cc içiyo. acaba annem 150 cc buzdolabında çözse, sonra onun yarısını başka bir biberona boşaltıp kalan yarısını tekrar buzdolabına koysa olur mu acaba. kalan yarısını da 3 saat sonra ısıtıp içirse olur mu....
canım sen bana özelden adresi ver. ben eşyaları tamamlayınca göndercem walla.baharcım bak hatırlattıgın iyi oldu...ya çoktandır sana yazıyım diyorum ama aklımdan çıkıvermiş...geçenlerde annennem gelmişti ihtiyacı olan varmı diye sordum kıyafet fılan die oda araştırmış bi komşusu varmış...eger göndermek istersen adresi veririrm canım...bende vana gidince küçükleri yolluycam.
bu arada köydeki bebeleri bende merak etmiştim küçük bi araştırma sonucu inek sütüyle beslendiklerini ögrendim...veya sütün içine bisküvi ezip veriyolarmış mama alamayanlar:çok üzgünüm:
allahım bizlerde saglık sıhhat versin çalışıp kazanıyoruz allaha şükür...allahım olmayanlarada yardım etsin...:çok üzgünüm:
bizimki de solu almıyordu dün sağla kavga etti. babasının kucağında bana bi bağırışı var sıpanın görmeniz lazım.Günaydın kızlar uykusuz ve yorgun bir gecenin ardından nihayet aydınlık oldu diye şükürler eden ben yine yılbaşı çekilişinden geri kaldım...
Bu arada kızlar sag gögsümden emmeye bayılan cocuk simdi sola basladı sağı verınce kıyameti kopartıyor neden olabilirdüz yatırıp koyun gibi eğilip agzına verınce alıyor zor bela
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrr tatli bebislerrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Herkese mutlu, neşeli, sağlıklı bir gün dileğiyle :) merhaba
selam millet
ben giremiyorum 2 gündür umarım herkes iidir...dün misaifirim vardı bu akşam yine misafirim var
misafir faslı biterse dönücem yine aranıza
umarım herkes iyidir
herkese hayırlı cumalar
baharcım,
dün kurtlar vadisinde bir çocuk aglıyordu adam al sustur şu bebegi diye verdi bakıcısına. kıyamam dedim içim cız etti. tabi adamada soylendim kendi kendime. annelik kesinlikle duygusallaştırıyor. bir arkadaşım 1 yıl once anne oldu. soguk bir kızdı, pek sohbet edilmezdi kendisiyle. şimdi gör melek oldu, bambaşka biri. hep duygusal, cocuklardan konusunca gozleri doluyor. annelik boyle birsey sanırım...
evet canım ali memati ağlıyordu ben de kızdım oy dedim kıyamam nasıl ağlıyor. bi de parmaklıklar arkasındayı seyrediyorum babanem seviyor el mahkum... onda da bebiş ağlıyordu ay yüreğim cız etti. benim aşkı memnu da kaynadı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?