2009 Eylül Anneleri

gülcancım evet hatırlıyorum ama ismini unutmuşum kusura bakma. oysa annemin ismi nasıl unuturum. inşallah yaparız yine buluşma. bebeğin nasıl canım kaç kilo doğdu, şuan kaç kilo oldu.... benimki 2450 hastaneden çıktı, şuan 5550 canım...

:)gülaycım 15 eylül genel anestezi sezeryan oldum tatlım.
benim bebiş 4 kiloyu geçkin doğdu şimdi de 7 kilo civarında...babasıda bende iri bebekmişiz zaten. babası hala iri ama ben öyle değilim:) sğlık durumu iyi tatlım. çok kucaçı olmamızın dışında bir problem yok

o zaman canım birleştirip sakla dicem ama yine de bu konuda bilgim yok. ama neden olmasın. iki günlük sütünü birleştirsen olur sanırım. ama arada çok fazla olmamalı sanırım gün farkı.

maşallah gülcancım... valla hepimizinki kucakçı... ayaklanınca ama inan daha zor oluyormuş... öyle diyolar....

selam millet
ben giremiyorum 2 gündür umarım herkes iidir...dün misaifirim vardı bu akşam yine misafirim var
misafir faslı biterse dönücem yine aranıza
umarım herkes iyidir
herkese hayırlı cumalar

Ya tülay senin evde türbeye döndü be bacım bu ne misafir yaaaaaaaaa :))

Aynen canım benimde hemen gözlerim doluyor. En kötüsüde alt katımızdaki öküz kadın çocuğunu dövüyor en çokta ona üzülüyorum ben. O sopayı alıp kafasına geçiresim var ya bakalım ne zaman klava:

Canım sen ne zaman işe başladın? haberim yoktu valla yada unuttum :kedi: Hayırlısı olsun inş. Eşinede geçmiş olsun cnm. Dediğin gibi babasız yılbaşına giriceksiniz ama bu seneden sonra bütün yılbaşıları berabersiniz tatlım. Sayılı gün çabuk geçer derler opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnn anneler
ya özge bana sağ olsun ticker yaptı ama ben nereye yapıştıcağımı çözemedim

Canım ayarların içinde profil düzenleme var. onun içindede en altta imza kısmı var oraya yapıştırcaksın yerimseniben

Evet kesinlikle çooooooooooooooook şanslı bizim bebekler. Herşeyleri var çok şükür.

Oyyyyyyyyy tuba içim şişti kızım yaaaaaaaaa.. Allah sana sabır versin bacımmmm

Benim kızda 2 saati zor ediyor ya. 1.5 saatte falan karnı acıkıyor.

5gündür kaka yapmadımı bebeğin kısssssss :bbo: anam benimki 1 gün yapmadıda çıldırdım. Kabız falanmı acaba?

hediyemiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Güle güle kullanın canımm

canım ben gülay bu arada :) bebeğim 6 eylül doğumlu, 3 ay 12 günlük oluyor....
Benim adımda Ebru. Senin doktorunmu az kilo almış diyordu. 5. ayında bebekler doğum kilolarının 2 katına çıkarlar diye yazıyordu. Seninki zaten 2 katı olmamışmı kilo alarak. Kafam karıştı şimdi

özgecim iznim bitti. iki hafta önce iki gün gittim. bir de bugün geldim. önümüzdeki haftaya izin aldım. sonrada rapor alacam. özgecim senin kız sen olmadığında ne kadar içiyormuş süt yada mama. bir de kaç saat sonra içiyor bunu sen yokken. annem 70 cc yi içirmiş. 3 saat sonra. acaba az mı canım.

ebrucum evet hatta 6. aylarında iki katına çıkarlarmış doğum kilolarının. bizim sorunumuz ilk iki ay 1250 alması, 3 ay birden 500 grama düşmesi aldığı ağırlık. doktorumuz en az 750 gram dedi. bu da son doktorumuz bu arada. ankaradaki tüm doktorları gezdik neredeyse.

70cc az değil mi?Ben 2 saat arayla 100cc mama yedirmek için cebelleşiyorum acaba ben mi fazla yediriyorum kafam karıştı.

slm kızlar mızlar nasılsınız bakam ben yagızı banyo yaptırdım sıpa ya sudan çıkınca aglıyo artık şimdi uyutmaya çalışıyorum
misafırlerden kaynanalardan konu açılmış tühhh kaçırmışım muhabbeti azcuk bende çekiştirirdim kaynanamıkaydirigubbakcemile3
hilalcim pekı gunde nekadar içiyo kaan

gülaycım bişey sorcam hanı dr sana 3tane mama ismi vermiş ya hangi markaların adını söledi cnm

70cc az değil mi?Ben 2 saat arayla 100cc mama yedirmek için cebelleşiyorum acaba ben mi fazla yediriyorum kafam karıştı.

canım içse keşke benim sütüm fazla zaten. ama 50 den sonra zaten çıkaracakmış gibi duruyor sütü. ben de 70 cc veriyorum. kusmasından iyidir diye. 70 in üstünü denemedik. öğürecekmiş gibi duruyor....

Canım ilk mamayı 12-1 gibi veriyorum.Sonra 2 saatte bir 100cc vermeye uğraşıyorum saat gece 12 ye kadar.Gece de emziriyorum artık gündüz hiç emziremiyorum gece de doyuyor mu bilmiyorum.Bazen sabah 8 gibi 60 cc veriyorum sonra 12 de 100 lüklere başlıyorum.Bazen tam bitiremiyor ama deniyorum işte.

Tatlım saat 9 da evden çıkmadan emziriyorum. 120 cc de sağıp bırakıyorum. Annem onu ezgiye saat 10.30-11.00 gibi içiriyor. Saat 12.30 da ben eve gidiyorum. Emziriyorum. Tekrar saat 13.30 da evden ofise dönmeden emziriyorum işte göğsümde ne kaldıysa. Ama sağacak kadar sütüm çıkmadığı için annem saat 3 gibi mama veriyor. Saat 5tede ben eve gidiyorum emziriyorum. Benim kız 1.5 saatte bir emiyor canım

Benimki de öyle yapıyordu ama ben yanlış davranıyormuşum onu farkettim.Şimdi 50cc yedi ya bir iki kez daha dene yemiyorsa zorlama 2 saat boyunca da kesinlikle biberonu verme o 2 saatte acıkıyor hepsini bitiriyor.Ben sürekli elimde biberon yedirmeye uğraşıyordum az az yiyordu ama acıkmaya fırsatı kalmıyordu şimdi bazı öğünler elime saldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…