canım ben hep ayrı sakladım... ben sağıp direk atıyorum... bekleyen sütümü hiç atmadım....
MYSWEETGİRL senin takvimin yok bebeğin kaç açlık canım?
canım ben gülay bu arada :) bebeğim 6 eylül doğumlu, 3 ay 12 günlük oluyor....
selam millet
ben giremiyorum 2 gündür umarım herkes iidir...dün misaifirim vardı bu akşam yine misafirim var
misafir faslı biterse dönücem yine aranıza
umarım herkes iyidir
herkese hayırlı cumalar
ay gene kimsecikler yazmıyor bak....
kızlar ya bana bişeyler oldu sizde de oluyor mu? dizide filmde falan bebek ağlaması duyayım kalbim sıkışıveriyor dayanamıyorum. hemen gidip susturasım geliyor bebişi hiç kıyamıyorum... gözlerim doluveriyor ağlamamak için zor duruyorum iyice sulugöz oldum yaaaa....
edanazcım, çingenecim, meryemcim sağolun kızlar süt konusunda , valla siz olmazsanız ne yapcam. annemi aradım söyledim telefonda sizleri okuyunca, şuan işteyim ben de...
valla ben dün akşam saat 10 da rüzgara 75 cc içirdik, biberondan sıkarak.... şimdi de annem sabah saat 10 da 75 cc içirmiş, yarısını kendi içmiş, yarısını ağzına sıkarak içirmiş. bu sefer babam konuşmuş Rüzgarla...
sabah 7 de emzirdim, sonra sütümü sağdım 210 cc çıktı. annem 3 kez verecek bu sütü. ilkini saat 10 da vermiş. sonra saat 1 de, sonra 4 te verecek. ben de işten saat 4 te çıkacam. 5 de evde olacam.... emerse emziririm beni. az emerse, yada ağlarsa memeyi verdiğimde yine sağıp verecem sütümü. valla sağdığımda en azından içim rahat oluyo ne kadar süt içtiğini görmüş oluyorum.
sütümü de işyerinde saat 1 de sağacam.... eve gidince de saat 5 de sağacam.... şimdilik buzluktaki sütleri daha kullanmadım. sabah sağdığım süt yetecek gibi, inşallah sütüm azalmazsa.... tabi benim kız az içiyo o yüzden yetecek gibi. 75 cc yi geçmedi daha....
kızlar yatmadan önce ben 1 yumurta yiyorum, sabahları da 1 yumurta. bir de sabahları emziridkten sonra sağıyorum. bayağı faydasını gördüm. yumurtayı kesinlikle tavsiye ederim...
özgecim ben yılbaşını annemlerle geçircem, teyzemlere gideriz. valla eşim olsaydı yanımda ben de gitmek isterdim eğlenceye falan. tabi bebeği annemlere bırakırdık. ama malesef bu yıla kızımla beraber girecez babasız
biraz önce eşim aradı. ayağı yine çekmeye başlamış, bel fıtığı yine nüksetmiş sanırım... eğitimler de zorlanıyormuş. malum yaş 31.... bir de bizi çok özlediğini söyledi, sesi falan titredi bunu söylerken. bu kadar duygusal olduğunu hiç bilmiyordum.... canım benim yaaa....
günaydınnnnnnnnn anneler
ya özge bana sağ olsun ticker yaptı ama ben nereye yapıştıcağımı çözemedim
bu sabah mendil satan bir kaıdın gördüm 8:30 da, kızı 4,5 yaşlarındaydı. ilk önce annesinin çantasının üzerinde oturuyordu kaldırımda. sonra ayağa kalktı, annesine üşüdüğünü söyledi sanırım, annesi de paltosunu çıkarıp kızın altına serdi... aneesiyle yerde oturmuş, kalem, mendil, yara bantı falan satıyorlardı. kızın altında sadece ince bir pijama, bir kazak bir de kendisine küçük gelen kabanı vardı. gözlerim doldu doldu. sonra kızım aklıma geldi.... ne kadar şanslısın dedim Rüzgar....
size gecen hafta kayınvalidemin laf çarpmalarını yazıcam. çook sinir oldum... yine yeni yeniden...
oturmaya gittik. kızımı seviyor. bir yandan da kızıma (yani bana)
"annenler seni bana bıraksın arada yarım gün, birkaç saat bakarım. ama oyle devamlı bakamam" diyor.
ben de "biz de bırakmayacagız zaten" dedim. ama akılsız kafam sonradan düşündüm. keşke "boyle soyledigin için işim düşse de sana bırakmak içimden gelmiyor, neden durup durup aynı şeyi soyluyorsun" deseydim!!.. bee ............ kadın:
1- evdeyim şu an ve cocugumu kimseye bırakmayı düşünmüyorum.
2- zaten hastasın istesen de sana bırakmam çünkü iyi bakamazsın.
3- gündemde hiiiç böyle bir konu yokken neden soyleyip beni sinirlendiriyorsun.
kendi bebegi sevme egosunu tatmin etmesi için birkaç saat istiyor, sevmesin eksik kalsın...
daha nişanlıyken bile ilerde çocuk olunca ben bakamam diyordu gezenti tabi yoksa eve bağlanır aman haa.
şimdi de ikinci dangalaklığını yazıyorum..
kendisi çok gezenti oldugu için ne geleni biter, ne gidecegi yer.. hatırlayan bilir yazmıştım, daha once bana 3 kişi deyip 10 kişi getirdigi çok misafir oldu. millet gelip gün yaptı ben de, haberim yokken.. neyse onu geçeyim şimdi. ben kendisine artık ugrasamıycam anne, senin çevren çok kalabalık, ben yanlızım evde ilgilenemiyorum, yetişemiyorum falan demiştim. o da "bana gelsinler o zaman" demişti. bu hafta 2 gün misafir ağarlamış. akşam beni arıyor, "çok yoruldum. gelinin misafirleri bana geliyor, ben yoruluyorum diye sana soylendim bugun kendi kendime....sizin hediyelerinizi ben topluyorum" diyor. ben de senin misafirlerin bitmiyor ki anne hangi birini ağarlıyım dedim..
dün akşam eşime de anlattım, kötü niyetli degildir diyor. tamam ben de biliyorum kötü niyetli degil ama biraz saçmaladı artık. sanki onun misafirleri benim için mi geliyor. örnek : kendisine gelen misafirlerden ilk gün gelenlerden birisi apartman komşusunun görümcesi?!, diğeri komşu demircinin karısıymış?! allahım bananeeeeeee yaa kim onlarrr..bir de ikramlık meraklısı bilmem kaç çeşit, bıktırıyor beni...offf ne kadar dolmuşum demi çok yazdım galiba...
ay oku oku bitmio tamamlayamadım geçmişi walla umariım iyidir güzel bebişleirmiz ve anneleri..
kızlar bebişleriniz kaç saatte bi emio bizimki 2 saatte bir emio bu süre azalması gerekmiyordu ???
bize en son kakamızı pazt. akşam yaptık kaka için en fazla 5 günmüydü gazımızıda zor çıkarıyoruz akşam biraz popmuzu yumuşattım ama tık yok halaaa
Güle güle kullanın canımmhediyemiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Benim adımda Ebru. Senin doktorunmu az kilo almış diyordu. 5. ayında bebekler doğum kilolarının 2 katına çıkarlar diye yazıyordu. Seninki zaten 2 katı olmamışmı kilo alarak. Kafam karıştı şimdicanım ben gülay bu arada :) bebeğim 6 eylül doğumlu, 3 ay 12 günlük oluyor....
canım ben gülay bu arada :) bebeğim 6 eylül doğumlu, 3 ay 12 günlük oluyor....
özgecim iznim bitti. iki hafta önce iki gün gittim. bir de bugün geldim. önümüzdeki haftaya izin aldım. sonrada rapor alacam. özgecim senin kız sen olmadığında ne kadar içiyormuş süt yada mama. bir de kaç saat sonra içiyor bunu sen yokken. annem 70 cc yi içirmiş. 3 saat sonra. acaba az mı canım.
70cc az değil mi?Ben 2 saat arayla 100cc mama yedirmek için cebelleşiyorum acaba ben mi fazla yediriyorum kafam karıştı.
slm kızlar mızlar nasılsınız bakam ben yagızı banyo yaptırdım sıpa ya sudan çıkınca aglıyo artık şimdi uyutmaya çalışıyorum
misafırlerden kaynanalardan konu açılmış tühhh kaçırmışım muhabbeti azcuk bende çekiştirirdim kaynanamıkaydirigubbakcemile3
hilalcim pekı gunde nekadar içiyo kaan
özgecim iznim bitti. iki hafta önce iki gün gittim. bir de bugün geldim. önümüzdeki haftaya izin aldım. sonrada rapor alacam. özgecim senin kız sen olmadığında ne kadar içiyormuş süt yada mama. bir de kaç saat sonra içiyor bunu sen yokken. annem 70 cc yi içirmiş. 3 saat sonra. acaba az mı canım.
canım içse keşke benim sütüm fazla zaten. ama 50 den sonra zaten çıkaracakmış gibi duruyor sütü. ben de 70 cc veriyorum. kusmasından iyidir diye. 70 in üstünü denemedik. öğürecekmiş gibi duruyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?