dilekcim ben de nuby kullanıyorum canım. nuby çok ince delikli ya canım çok az gidiyo sıkınca. zaten 70 cc yi 45 dakikada içirmişiz. o kadar az sıkıyorum ki, bir de oturur pozisyonda tutuyorum canım... şimdilik hiç kaçmadı boğazına. zaten dilinin üstüne doğru sıkıyorum ki, direk boğazına kaçmasın....
ay valla şaşırdım tek içsin sütümü. annemi de aradın öğlen içmiş 75 cc yi, sıkmadan. inşallah 100 cc ye çıkarız bir hafta sonra....
kızlar sağdığınız buzlukta sütleri ayrı ayrımı saklıyorsunuz yoksa birleştiriyormusunuz, ben çok azar azar sağabildiğim için dün ve bugun sağdıklarımı toplasam anca 100 cc edecek tek poşet olurmu
๒คl๒öςєğเ๓;10540692 .!.:meraba kızlar. nasılsınız.benim kızım uyuyor. malum gündüzleri full uyudugu için rahatım :)
canım biz kayınvalidemlerle aynı evde yaşıyoruz. ilk zamanlar cok bocaladım ama şimdi cok rahatım :)
kendisi de rahat tabi. beni memnun etmek için çabalayıp duruyor. aynen kayınpederimde aynı :) birde kızım olduktan sonra dahada bir ilgi arttı :)
benim işim oldugunda yorgun düştügümde veriyorum ilgileniyorlar. cok ilgilendiklerini bildigim için içim cok rahat.
Canım bazen bende böyle düşünüyorum. uzaktan agucuk yapmakla baba olunmaz die. ama cok yoruluyor biliyorum. benim kzıım gece uyumadıgı için bi yarım saatde sen salla diorum ama nafile adam zaten yorgunluktan sızıp kalıyo.ama kızını cok sevdigni biliyorum. mesela sabah giderken onu öptü beni öpmeyi unuttu senağlamabende daha benide öpcek die bekliyorum adam cıktı gitti arkasından bakakaldım :))
Canım ilk mamayı 12-1 gibi veriyorum.Sonra 2 saatte bir 100cc vermeye uğraşıyorum saat gece 12 ye kadar.Gece de emziriyorum artık gündüz hiç emziremiyorum gece de doyuyor mu bilmiyorum.Bazen sabah 8 gibi 60 cc veriyorum sonra 12 de 100 lüklere başlıyorum.Bazen tam bitiremiyor ama deniyorum işte.
ortalamaya vurdugun zaman normal canım çok değil sütünün durumu nasıl gündüzleri sagmıyormusun
cünüp cünüp emzirmeyin bak hepinizi döferimklava: ben emzirmiyorum neden çünkü cünüp olamıyorumki emzireyim kaydirigubbakcemile3
kızlar niye mama verıyosunuz ek gıda olarakmı emmiyolarmı kuzular kacırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?