yaa kızlar benim oğlum çok huysuz, sürekli elini ağzına götürüyor, salyalar akıtıyor, sanki dişlerini kaşımak istiyor gibi... diş çıkarmak için erken değil mi? sizinkilerde de var mı? bir de parmağımla yokladım damaklarını, diş falan yok görünürde...
merhabaaaaaaa.s
uzun zamandır giremedim siteye malum ufaklık sizlerle konuşmayı ve dertleşmeyi arar oldum fırsatı buldum ve değerlendirmek istedim nasılsınız melekleriniz nasıl.....
kaydirigubbakcemile3 Çok normal merak etme benimki 3 haftadır böyle, tükürük bezleri geliştiği için salya akıtması normal henüz diş çıkarmaz 6. aydan sonra ama 2 - 3 aylıkken ellerini yemesi ve dişlerinin kaşınması normal, benim kız da 3 gündür çok huysuz birkaç arkadaşı okudum onlarınkide aynı durumda neyin nesi anlayamdım emmiyo sürekli ağlıyo ama sancı ağlaması değil belli, devamlı oyalanmak istiyo çok yoruldum valla :1no2: zarzor uyuttum alkisalkisalkis yemek attım ocağa hemen umarım biraz daha uyur arkadaşlar bu arada dün akşam çerez yedim badem, tuzlu fıstık, fındık ve antep fıstığı karışık onlarmı yaptı bilmem ama gece inanılmaz sütüm geldi maşallah :lepi: 2 sefer göğüs pedimi değiştirdim 1 avuç yeter işe yarıyo valla deneyin birde boza için hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
SLM canlarım nasılsınız.. biz iyi olmaya çalışıyoruz benim kızda deliriyo bu aralar... konuş konuş dilim damağım kuruo ben usanıorum o usanmıo.. cts arkadaşlara yemeğe gittik arkadaşımında 1 yaşında kızı var.. ikisinide verdik kocalara biz rahattık valla.. ya benim kızın derdi benimle babasında hiç gıkı çıkmıo babası aşkım dese kahkaha atıo tabi buda benim işime gelio babası evde olduğu her dakka babasında kaydirigubbakcemile2 şimdide yatırdım geldim... bizim geçen gece uyku prb miz oldu dünde nerdeyse aynı şeyi yapıcaktı ama ben bıkmadan usanmadan onu uyutmaya çalıştım ve 1 saat snrasında çabalarım boşa çıkmadı şükür... hiç yapmadığı şeyleri yapıo artık akşam 11 en geç uyumuş olurdu geçen gece 2 yaptı kafamçokkarıştı dünde yapmak üzereydiki yoluna taş koydum :lepi: ayyy meme istemedi yatarken bende ayağıma aldım 10 dakka snra gözleri kapandı tam durdum daldı bu dedim ayaklarıyla omuzlarını öne doğru getirerek gözler kapalı bi şekilde kalkmaya çalıştı ve bunu 3 kere tekrarladı.. çok komikti yaaa...
geçmişi ara ara girip okudum ama belliki herkez bıcırların huysuzluğundan dertli...
emelcim h.geldin cnm özledik seni...
bizimde haftaya 4 ay aşımız var nerelerinden vurcaklar acaba ona göre giydiriyim.. bilen varsa sölerse öperim :lepi:
ummuye cnm hediyen gelmiş eşim akşam getiricek meraktan çatlamazsamm tabiii... şimdiden çok sağol...
ayyy kız uyuyoken baya bi çenem düşmüş -tatlicadiarzu-
eeeeeee anlatın bakemmm ne var ne yokkk
tuba yeni mi uyandınızzzzzzzzzzzzzz
bahar ne yaptın temizliği bitirdin mi
ben de kağan ın odasını ayırmayı düşünüyorum ama içim rahat değil
pazar günü evi taşıyacaz
odasını da ayırıyım diyorum ama karar veremedim sence ne yapayım
bahar ne yaptın temizliği bitirdin mi
ben de kağan ın odasını ayırmayı düşünüyorum ama içim rahat değil
pazar günü evi taşıyacaz
odasını da ayırıyım diyorum ama karar veremedim sence ne yapayım
dilek hacışakir matik i nerden aldın ya ???
kızlar bana iki gündür valla afakanlar basınca aldım doğayıda alışveriş merkezi alışveriş merkezi gezdim.. Kendimize geldik.. yalnız cumartesi akşamı bi arkadaşıma gittim ablası oradaydı 40 yaşında çocuğu olmuyor hatunun bide benim kız orda sağolsun ekstra uslu durdu yemek yedik muhabbet ettik gıkı çıkmadı. işte vay nasıl uslu nasıl şöyle böyle falan neyse maşallah dediler ben kötü niyetli olduklarını asla düşünmüyorum ama değdi işte nazar iki gündür doğa uyumaz allah uyumaz nerdeyse sallamaya başlayacaktım yani son raddesine geldim ya ben kızımın yemin ediyorum doğduğundan beri ilk defa ağladığını duyuyorum kesintisiz. normalde çığılık atar ama kısa kısa hayatta yaş falan gelmez gözlerinden. neyse oku oku bişe olmadı dün gece yine aynı olunca dedim bu çocuğa kesin nazar değdi aldım elime yasini daha son sayfasındayım doğa mayıştı uyudu koydum beşiğine Allahım dedim sana şükür yaaa ne zormuş valla ne zormuş başım döndü başım.. bide alışık değiliz ya çocuk kucağımızda bi o tarafa bi butarafa ne yapacağımızı bile bilemiyoruz böyle yırtıyo kendini sonra boğazı ağrıyo öksürüyo..
kızlar bana iki gündür valla afakanlar basınca aldım doğayıda alışveriş merkezi alışveriş merkezi gezdim.. Kendimize geldik.. yalnız cumartesi akşamı bi arkadaşıma gittim ablası oradaydı 40 yaşında çocuğu olmuyor hatunun bide benim kız orda sağolsun ekstra uslu durdu yemek yedik muhabbet ettik gıkı çıkmadı. işte vay nasıl uslu nasıl şöyle böyle falan neyse maşallah dediler ben kötü niyetli olduklarını asla düşünmüyorum ama değdi işte nazar iki gündür doğa uyumaz allah uyumaz nerdeyse sallamaya başlayacaktım yani son raddesine geldim ya ben kızımın yemin ediyorum doğduğundan beri ilk defa ağladığını duyuyorum kesintisiz. normalde çığılık atar ama kısa kısa hayatta yaş falan gelmez gözlerinden. neyse oku oku bişe olmadı dün gece yine aynı olunca dedim bu çocuğa kesin nazar değdi aldım elime yasini daha son sayfasındayım doğa mayıştı uyudu koydum beşiğine Allahım dedim sana şükür yaaa ne zormuş valla ne zormuş başım döndü başım.. bide alışık değiliz ya çocuk kucağımızda bi o tarafa bi butarafa ne yapacağımızı bile bilemiyoruz böyle yırtıyo kendini sonra boğazı ağrıyo öksürüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?