kıslar selam bişey sorcam ya ben kızımı uyanıkken yanlız bıraktığımda çok üzülüyorum yani anakucağının oyuncağı müziği nereye kadar öle gariban gibi sıkılıomuş gibi gelio çok üzülüom hep oynayıp konuşup güldürmem vs gerektiğini sanıyorum içim acıooo tv yede alıştırmak istemiom uufff ne yapmalaıyım ya fikri olan var mı
kıslar selam bişey sorcam ya ben kızımı uyanıkken yanlız bıraktığımda çok üzülüyorum yani anakucağının oyuncağı müziği nereye kadar öle gariban gibi sıkılıomuş gibi gelio çok üzülüom hep oynayıp konuşup güldürmem vs gerektiğini sanıyorum içim acıooo tv yede alıştırmak istemiom uufff ne yapmalaıyım ya fikri olan var mı
canım arkadasım olur bazen boyle.ama kocan senı cokta kızdıracak bısey yapmamıs fazla uzerıne gıtme kendınıde uzme.o kadar mısafır ustune temızlık bebek kocıs derken sınırlerın bozulmus.sukur saglıgımız yerınde de bosverçyarın mısafır gelcek dıger muhendısler ve eslerı ınan sırtlarım agrıyor hazırlıktı temızlıktı dusun sen gunlerdır boyle bıtmek bılmeyen mısafır ama Allah eksıklıgını gostermesın yıne.bıraz ara ver dıcem ama gelene gelme denmez.Allah kolaylık versın gecer sınırını bozma.selammmm
yorgun bitkin bi haldeyim tüm gün temizlik yaptım ve eşimle tartıştık hem ağladım hem iş yaptım...çok moralsizim yaaaa
Tulaycım o beline kadar yapma olayları bizde de var hem de gayet sık oluyor artık. Bir buçuk gün yapamadıysa sonunda resmen omuzuna kadar çıkartıyor cadı nasıl beceriyorsa ???
Aynı sorun bende de var canım ne yapacagımı şaşırdım. Gündüzleri çook fazla uyanık degil ama uyanık kaldıgı donemleri verimli geçirmek istiyorum.Bi de yat yat nereye kadar di mi???Ben kucagıma alıp dans ediyorum 2. şarkının sonunda pestili çikıyo uyuyooo :)) eh bende hareket etmiş oluyorum.Parmak kuklası aldım onları takıp konuşuyorum, tv hiç açmamaya çalışıyorum çunku gorunce hemen dikkat kesiliyor.. Şimdi oyun halısı almayı planlıyorum..Bir de babycenter diye bir site var hafta hafta bebekler için gelişim aktiviteleri oneriyor bi bak istersen
Herkese iyi akşamlar
Ahh tülaycım canım benim kıyamam ben sana lütfen üzme kendini eşler bazen böyle düşüncesizce hareket edebiliyorlar çokta yorma kendini be canım belkide eşin seni düşündüğü için öyle söylemiştir bu dönem hassas bir dönem hakikaten takma kafana.
canım arkadasım olur bazen boyle.ama kocan senı cokta kızdıracak bısey yapmamıs fazla uzerıne gıtme kendınıde uzme.o kadar mısafır ustune temızlık bebek kocıs derken sınırlerın bozulmus.sukur saglıgımız yerınde de bosverçyarın mısafır gelcek dıger muhendısler ve eslerı ınan sırtlarım agrıyor hazırlıktı temızlıktı dusun sen gunlerdır boyle bıtmek bılmeyen mısafır ama Allah eksıklıgını gostermesın yıne.bıraz ara ver dıcem ama gelene gelme denmez.Allah kolaylık versın gecer sınırını bozma.
aynen yaa bende oyle garıban gıbı sanıyım hatta gozuna bakınca ayyy canım yaa.yapacak bısey yok canım bız olacaz donencekaydirigubbakcemile2
bu arada gecmıs cok bırıkmıs arkadaslar bakmaya calısıcam ama bakamayabılırımde evı supureyım kocam gelmısken malum mısafır var ısım bıtmedı daha.
arkadaslar burada yılbası daha ıhtısamlı gecıyor nasıl susler heryer hrıstıyan olduklarından sanırım.hos bızdede pek guzel hersey ama burada apartmanın ıcıne bıle noel baba corabı asmıslar :)bu arada kocam gercek cam agacı almıs bugun susledım ayy cok hos yaa cok sevıyorum cokk.bebısle resmımızde ekteee.bebısten cok ben sevındım bu cam agacına sanırım masallah ıkımızde sevınclı kaydirigubbakcemile5
meryeeeem nasil 27 kota sigiyon leyyyyn
ne zaman verdin kilolari o kadar
ben valla ilk 2 hafta 10 kilo verdim bir dahada gram eksilmedi
tabi dogum oncesi ile ayniyim tum eski kiyafetlerimi giyebiliyorum ama daha zayiflamak istiyorum
dogumdan oncede balik etliydim cunkuuuu
nihal bende senınle aynıyım yanında olmayınca ona haksızlık etmiş gibi hissediyorum bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?