tatlım bende senin gibiyim...tek başıma bakıyorum...seninki eğer uyumuyorsa büyük ihtimal doymadığındandır..çünkü bizde öyleydik.ben mama takviyesine başladım ve rahat ettim..tesellim eskiden büyüklerimizin sütü olmayınca pirinç unu veriyolarmış çok şükür şimdi bol mineralli mamalar var...onlardan veriyoruz
gece eğer banyo yaptırırsam 12 de bir yatıyor sabah 6 da kalkıyor...yaptırmadığım zamanlarda 4-5 gibi kalkıyor..gündüzde uykumuz çok iyi...ama midesinde bir yemek kaşığı kadar bile boşluk kalsın...ne kendi uyur nede beni rahat bırakır...
cnm ya 12 de yatıp 6 da kalkıyor demişsin bu aralıkda acıkmıyormu hiç.yani sen genede beslemmiyormusun..ben her gece saatimi kuruyorum 3 saatte bir kalkıp mama veriyorum...benim kızıda bazen uyandırmasam 5 6 saat uyuyor acaba uyandırmamamkmı gerek....:uhm:
ayfer bahar ebru hepinize teşekkür ederim...teklifimi kırmayıp geldiğiniz için:) sayenizde oğlumla beraber çok güzel bir gün geçirdik....bu arada oğlum o gün ya sizinkileri kıskandı aralarında sütün faydalı olduğunu falan konuştular galiba acayip derece memeye düşkünlüğü arttı..ucum yoktu...öyle bir emiyor ki onu bile yavaş yavaş çıkartıyor artık....slikon gögüs ucuna falan gerek kalmadı anlayacağınız..ve işin en güzel yanı günde 3 öğün çok rahat emerek doymaya başladı...
cnm senin bebendemi emmiyo...aynen benim kızım gibi...biberona alıştı gögsümü hiç istekli tutumuyo resmen kavga ediyoruz emzirirken...acaba benim kuzumda çomisteyerek mememi tutarmı bigün...
sen hangi mamayı veriyosun günde kaç kez ve kaç ölçek...:çok üzgünüm: