• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

canim esinle ikinizde calisiyorsaniz bebek anne ve babadan ilgi istediginde ya aglarmis yada oksururmus oyle yapdigiinda sakin telaslanma sen nasil bolursan sutr kokundan onada gidiyor oda huzursuz oluyor seker.

canim ev isin ne oldu insallah allah gonlune gore verirr.

canım sanırım öyle ya. eve geldiğimde 5 gibi çok neşeli oluyor zaten ondan sonra hep ben ilgileniyorum. ama 7 gibi başlıyo mızıklanmaya. bazen çok sinirleniyorum hiçbirşeyi yok neden ağlıyor diye sonra kendime kızıyorum bebeğime sinirlendim diye sakinliyorum. sanırım oğlum sayesinde agresifliğimden kurtulacağım.
ama demet görsen gözlerinden yaş geliyor yaaaa...

nihal annem sen o saça kısacık mı diyon beah. gülüm benim saç doğru düzgün toplanmıyor önleri de kahkül kesti salak kuaför çok lazım ya. özellikle dedim toplansın ve önler uzun kalsın diye tam tersi yaptı.
ebrucum, ayfercim iltifatlarınıza teşekkür ederim kızlar. walla resim çekilmedim çekileyim koyayım da görün topiğin beslemesini :DDD

Nıhalcım gÜle gÜle kullan saÇını ;

baharcım hıÇ Öle deme emınımÇok gÜzeldır senınkıde ee gÜsele ne yakıŞmas.. Ah dÜĞÜn olmayaydı bende bılırdım bu pırasa saÇa yapacaĞımıı :))

Dün akşam benim kızda babasına trip yaptı. Oyun oynarlarkene yanlışlıkla ezginin azıcık parmağını ısırdı eşim. Tabi bir yaygara bir yaygara . Neyse aldım kucağıma zorla susturdum 15 dk sonra. Emme saatide gelmişti. Açtım göğsümü. Memeyi görünce başladı ağlamaya. bir kere daha denedim almıyor çocuk ...Kesinlikle mememi reddidiyor. Aha dedim mıçtık. Biberona alıştı memeyi bırakcak. Acaip üzüldüm yaa anlatamam.Sonra dedim diğer odaya bi gidek. Salona gittim. Mememi açtığım an saldırdı cok cok emdi. Eşim geldi arkamızdan. Heralde dedim orası sıcak geldi ondan istemedi. Yok o beni görmek istemiyor bence bana kırıldı dedi üzgün üzgün gitti. Hangisine yanayım bilemedim. Kızımın acıyan parmağınamı, kocamın üzüldüğünemi ?

okuya okuya zor bitirdim geçmişi baya kaynatmışınız he
ayfercim dilekcim tubacım sad*canım adını hatırlayamadım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah bi sorun olmaz
emsalcim benim bebişde bi türlü uyumuyo ben artık ona hacıyatmaz diyom uyuyo beşiğe yatırınca zırt kalkıyo bende uykuya hasret kalanlardanım
dilekcim yeni bölümün hayırlı olsun
tülaycım mehtapcım ebrucum maşallah bebişlere süper çıkmışlar :nazar:
nihalcim saçların güzel olmuş güle güle kullan
baharcım bence sanada kısa saç yakışmıştır sanırım alışamadın onun için garip geliyo güzel hatunsun neme lazım

Dün akşam benim kızda babasına trip yaptı. Oyun oynarlarkene yanlışlıkla ezginin azıcık parmağını ısırdı eşim. Tabi bir yaygara bir yaygara . Neyse aldım kucağıma zorla susturdum 15 dk sonra. Emme saatide gelmişti. Açtım göğsümü. Memeyi görünce başladı ağlamaya. bir kere daha denedim almıyor çocuk ...Kesinlikle mememi reddidiyor. Aha dedim mıçtık. Biberona alıştı memeyi bırakcak. Acaip üzüldüm yaa anlatamam.Sonra dedim diğer odaya bi gidek. Salona gittim. Mememi açtığım an saldırdı cok cok emdi. Eşim geldi arkamızdan. Heralde dedim orası sıcak geldi ondan istemedi. Yok o beni görmek istemiyor bence bana kırıldı dedi üzgün üzgün gitti. Hangisine yanayım bilemedim. Kızımın acıyan parmağınamı, kocamın üzüldüğünemi ?

OOYYY KIYAMAM YA BU BABALARA HEPSı AYNI AKŞAM BıZıMKıDE GELDıĞıNDE BEREN PEK BAKMADI BABASINA BıZıMKı Hıı KÜSTÜMÜ BU KIZ BANA NıE YÜZ VERMıO NıE BAKMIO YEDı BENı :))) NAPSINLAR AŞIKLAR EVLATLARINA ŞÜKÜRLER OLSUN :emir_bebek:

Son düzenleme:
aaaaaaa valla uğraşamıcam alıntıyla malıntıyla kıssadan özetliyim hemen saçlarımı beğenen herkeze tşk ederim beğenmeyenlere teessüf ederim :umursamaz:
kaynanaların çeyrek yarım taktıklarını takıldınız ayol benimki halen görmeye bile gelmedi kızlar beterin beteri var takmayın bakın beni görün halinize şükredin kaydirigubbakcemile3

belizimizin anası sana sonuna kadar katılayrum bu not ve resim işi yattı kafama süper olur miniklerimiz için ilerde.

huysuzcum oğlun çok tatlı maşlllah:nazar:
baharcıım bizim bebelerin huysuzluk zamanları başldı gliba benimkide aynıkafamçokkarıştıydı geçen gün.. dra gidiomuşsn ii hbrlerini bekliozzz..

aşk olsn bcm özgee ben szin için geliom sz kaçıonuzmu :olmaz: seni tenzih ediom bacım bak alırım yine elime oklavayı...

aha btti valla geçmiş amma geyik olmuş ama hepsine yetişemem ki anam aklımda kalanlar bunlar... ewttt devam edebiliriz geyiğe :)

OOYYY KIYAMAM YA BU BABALARA HEPSİ AYNI AKŞAM BİZİMKİDE GELDİĞİNDE BEREN PEK BAKMADI BABASINA BİZİMKİ Hİİ KÜSTÜMÜ BU KIZ BANA NİE YÜZ VERMİO NİE BAKMIO YEDİ BENİ :))) NAPSINLAR AŞILAR EVLATLARINA ŞÜKÜRLER OLSUN :emir_bebek:

Ya babasına acaip nazlanıyor bizim hatun. Böyle cilveli cilveli gülücükler, elini ağzına götürmeler, ona konuşmalar falan. Kızlar babaya düşkün olur derlerdi (gerçi bende öyleyimde :)) ) hakkaten öyleymiş

canım sanırım öyle ya. eve geldiğimde 5 gibi çok neşeli oluyor zaten ondan sonra hep ben ilgileniyorum. ama 7 gibi başlıyo mızıklanmaya. bazen çok sinirleniyorum hiçbirşeyi yok neden ağlıyor diye sonra kendime kızıyorum bebeğime sinirlendim diye sakinliyorum. sanırım oğlum sayesinde agresifliğimden kurtulacağım.
ama demet görsen gözlerinden yaş geliyor yaaaa...

Canım bizim bebekte gündüz sakin ama gece saat 11, 12 oldumu başlıyo ağlamaya, uyuyorsa bağırarak uyanıyor sonra 3, 4 bazen 5 i buluyor rahatlaması. Emzirirkende atıyor ağzından mızırdanıyor sonra tekrar sarılıyor. Son 1, 2 haftadır böyle gaz, kaka sorunu sanıyoruz çünkü ıkınıyor ama gündüz sıkıntısı yok, zeytinyağı verin dedi doktor hem zeytinyağı hem zinko veriyoruz. Çok zor gerçekten çaresiz olmak Allah acil şifalar versin yavrularımıza, bize de sabır.

geçen gün kızımla avm ye gttik babasına sölemeden daha doğrusu küstüm babasına zemuszemus akşam annem söledi gttiğimizi benim kızı kucana aldı bida benden hbrsiz gidersen seni döverim die tembihlerde bulundu tabi kızım sana sölüom gelinim sen anla hesabı ama bizimki nasıl dudaklarını büzerek nasıl iç geçirerek ağladı anlatamam bana hiç öle ağlamadı hep yırtıklar gibi figan basar ama babasına nazlandı.. anlıolarrr...

ya babasına acaip nazlanıyor bizim hatun. Böyle cilveli cilveli gülücükler, elini ağzına götürmeler, ona konuşmalar falan. Kızlar babaya düşkün olur derlerdi (gerçi bende öyleyimde :)) ) hakkaten öyleymiş

öle walla ben hamişken babasına aşık olsun çok sevsin die çok dua ettim fazla kaçırmışım galiba birbirlerine bi bakışmaları var kendimi dışlanmış hissediom

geçen gün kızımla avm ye gttik babasına sölemeden daha doğrusu küstüm babasına zemuszemus akşam annem söledi gttiğimizi benim kızı kucana aldı bida benden hbrsiz gidersen seni döverim die tembihlerde bulundu tabi kızım sana sölüom gelinim sen anla hesabı ama bizimki nasıl dudaklarını büzerek nasıl iç geçirerek ağladı anlatamam bana hiç öle ağlamadı hep yırtıklar gibi figan basar ama babasına nazlandı.. Anlıolarrr...

oyy köfte dudaklı kıyamam ona .. Bebekler iyi ve kötü enrjiyi alıolar hemen ya.. Nereye gitttin bakem fox a mı? Allahım ben hala tek çıkamıom inş. Bu akşam alışverişe migros avm ye gitceeemmm inş. üstüme ciciler alcammm

geçen gün kızımla avm ye gttik babasına sölemeden daha doğrusu küstüm babasına zemuszemus akşam annem söledi gttiğimizi benim kızı kucana aldı bida benden hbrsiz gidersen seni döverim die tembihlerde bulundu tabi kızım sana sölüom gelinim sen anla hesabı ama bizimki nasıl dudaklarını büzerek nasıl iç geçirerek ağladı anlatamam bana hiç öle ağlamadı hep yırtıklar gibi figan basar ama babasına nazlandı.. anlıolarrr...

kesinlikle anlıyorlar. Çok akıllılar.

öle walla ben hamişken babasına aşık olsun çok sevsin die çok dua ettim fazla kaçırmışım galiba birbirlerine bi bakışmaları var kendimi dışlanmış hissediom

He valla bacım bende aynı. dozu kaçırdım sanırım

Özgecim inşallah gönlüne göre bir ev bulursun.

Mehtapcım ve Meryemcim geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun

Nihalcim bende düşünüyorum saçlarımı kestirmeyi ama beldedeyiz kuaför yok. Siirt’ e de hafta sonları bebek izin verirse gidebiliyoruz 1 günlüğüne inş. yetiştirebilirim o kadar işin içinde saç olayını. Ama saçlarım dalgalı sıkıntı verirmiki bağlanmayacak kısalıkta kestirsem. Bir diyorum kullanması kolay olur. Bir diyorum çok dağılır. Kararsızım yani. Senin saçların nasıl? Güle güle kullan.

Tülay
canım maşallahh halil ibrahime çok yakışıklı nazar değmesin.

Dilekciğim yeni bölümünde umarım çok başarılı olursun, hayırlı uğurlu olsun.

Efil06 başın sağolsun canım. Kendine dikkat et ne olur. Bebeği sütün olmasada emzir benze, anne sıcaklığını hissetsin. Belki zamanla gelir belli olmaz ki.

Emsal canım seni çok iyi anlıyorum. En erken bizimkide 2 de uyuyor. Dün 3:30 u bulmuştur herhalde. Çözüm yolu bulkursan yaz canım yaaa. Taşınma yerleşme falan daha ben yeni düzen tutturuyorum bebeğimin düzeninin olmaması normal diyorum.İnş. zamanla düzene girer.

MyLadyBird bende sallamıyorum canım. Uykusu varsa uyuyor zaten geceleri yanıma yatırıp emzirerek uyutuyorum. Gögüs ucum acımasın diye ara ara emzik veriyorum ama onuda elimle tutuyorum atıyor. Çok geç uyuduğu için halim kalmıyor.

bir çözüm bulursam yazarım canım bi ara ben gündüzleri uyutmamayı denedim ama olmadı bu seferde uykusuzluktan ağladı :(((
sanırım artık gece gündüz kavramını unuttu

selam çenebaz karılar. oyyyy işi gücü bıraktım geçmişi okudum. hastalık oldu bu geçmişi okumak bende sanırım. :) çok vaktim yok alıntı yapamadım.
dün telaşla unuttuğum için özür dilerim. mehtapçım, meryemcim nice yıllara canlarım. iyiki doğmuşsunuz iyiki arkadaşım olmuşsunuz.
sinemcim benim oğlumun iştahı değişiyor canım. bazen iki memeyle zor doyuyor bazen tek memeyi binbir nazla 5 dk emiyor.
kızlar oğlum akşam 7-9 arası bi başlıyo ağlamaya susturana aşkolsun. kucağa gelince hafif sakinliyo yatırsam cıyak cıyak ağlıyo. sanki bir yeri acıyor gibi. telaş yapıyorum ama babanem bütün gün sakin sakin durduğunu söylüyor. şaşırdık kaldık babasıyla battaniyeye koyup sallıyoz az sakinliyo. sonra zorla mememi veriyorum emince rahatlıyo uykuya dalıyor falan ama sırtımdan ter boşalıyor. dün akşam banyo yaptırdım çok seviyor suyu rahatlar diye 5 dakika sonra bastı feryadı gene.

canım yaa bebekler akşam saatte belirli bir saat aralığında huzursuz oluyorlarmış bebeği olan bir çok kişi bunu söyledi bana saatleri varmış seninkide öyle sanırım
bizimde akşamları öyle ne kucak ne ayakta gezmek ne sallamak ne emzirmek nede mama sakinleştirmiyor bir babada bir bende ama yok vakti gelene kadar susmuyor

canım emel okula başlamış rapor alabilirse uzatıcak sabah konuştum biara girebilirse bakacak canım..

emsalcim benimkide aynen öyle yapıyor kolaarımda drman kalmıyor artık babaya veriyorum babada çabuk sıkılıyor al emzir bahanesi ile bana veriyor ne olucek bilmem...birde altını değişirken falan çok korkuyor okuyorum ama hepp böyleyizz yaa..
bazen çok kusuyor benim yavrum öff günde 3-4 kez kıyafet yeniliyoruz...

gamzecim hediyelere resim ekleme harika bir fikir olur yaa...

aynııııııı benim eşimde aynıı dün deli etti beni al bunu emzir diyo elini emiyor aç bu aç diyo
zaten dedim sen bizi bu hale getirdin yok işte emmiyor süt sağdım oda yok mama yaptım içmedi al gördün mü dedim ee ben nerden bileyim durmadı en azından senin kucagında duruyo diyo :))))
erkek olmak varmış anacımm :))))

ne yapacgız bilmiyorum ececim böyle
flower85 canım sen baya bir önce sormuşsun senin kızınınmı inek sütüne allerjisi var diye evet hayatım inek sütüne allerjimiz var ama bu genetiklmiş babamızında varmış dr.umuz öyle dedi belki sizinde öyledir
özge dün benim kızım babayı karşısında gördükçe baya ağladı eşimde bu gun korkuyor bende dedi üzüldü baya baktım ciddi ciddi ben odadan çıkınca eşim karşına geçiyordu ve acayip ağlıyordu minik kuş :)))
ben kucagıma alıyorum babasına bakıyor gülüyor falan görsen hani nasıl da kandırdım der gibi :)))
ama benim kız anacı istiyor hep benim kucagımda olsun babası alınca gözü hep bende ben alana kadar bana bakıyor ben alıyorum bu seferde babaya bakıyor
bizde dün dedik yan yana gelelimde gözleri yorulmasın bir sağ bi sol eşimle yanak yanaga verdik ona bakıyoruz oda bize bakıp nasıl gülüyor anlatamam kuzum benim :)))))
o an dedimki Allah ım hiç bebeği anasız babasız bırakma ya Rabbimmm

Back
X