Özgecim inşallah gönlüne göre bir ev bulursun.
Mehtapcım ve Meryemcim geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun
Nihalcim bende düşünüyorum saçlarımı kestirmeyi ama beldedeyiz kuaför yok. Siirt’ e de hafta sonları bebek izin verirse gidebiliyoruz 1 günlüğüne inş. yetiştirebilirim o kadar işin içinde saç olayını. Ama saçlarım dalgalı sıkıntı verirmiki bağlanmayacak kısalıkta kestirsem. Bir diyorum kullanması kolay olur. Bir diyorum çok dağılır. Kararsızım yani. Senin saçların nasıl? Güle güle kullan.
Tülay canım maşallahh halil ibrahime çok yakışıklı nazar değmesin.
Dilekciğim yeni bölümünde umarım çok başarılı olursun, hayırlı uğurlu olsun.
Efil06 başın sağolsun canım. Kendine dikkat et ne olur. Bebeği sütün olmasada emzir benze, anne sıcaklığını hissetsin. Belki zamanla gelir belli olmaz ki.
Emsal canım seni çok iyi anlıyorum. En erken bizimkide 2 de uyuyor. Dün 3:30 u bulmuştur herhalde. Çözüm yolu bulkursan yaz canım yaaa. Taşınma yerleşme falan daha ben yeni düzen tutturuyorum bebeğimin düzeninin olmaması normal diyorum.İnş. zamanla düzene girer.
MyLadyBird bende sallamıyorum canım. Uykusu varsa uyuyor zaten geceleri yanıma yatırıp emzirerek uyutuyorum. Gögüs ucum acımasın diye ara ara emzik veriyorum ama onuda elimle tutuyorum atıyor. Çok geç uyuduğu için halim kalmıyor.