• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

baharcım maşallah nede güzel uyumuş ali efemiz kontrolünüz güzel geçmiş sevindim
kızlar anlaşılan kaynanalardan dertlisiniz benimkide oğluşuna pek düşkündür kocaman adamı bebek gibi seviyoya ayar oluyom ama iş güç konusunda iyi allaha şükür yardımcı oluyo
demet bak bi oğlan daha doğururum bulduğun kızıda alırım hehee

bacim canim kardesim ablacigim sekerim elmani yerim bak seninnnnnnnnnn ne isdion sen bakim benden aglarim bak bende sana haber vermeden kizi kaciririm lülülülülülülülülülülülülülülülülülüihhhhhhhhhhhhhhhh ihhhhhhh ohhhhhhhhhhh ohhhlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae bende careler tukenmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......
nasilsin canim ¨benimmmmmmmmmmmm bebisler nasilllllllllllll

merhabalar canlarımmm. bizi merak etmişsiniz saolun. oğluşumun kilosu boyu vs. tüm değerler iyiymiş. rotavirüs aşısını olduk. ayıcıkımın resmini ekliyorum. alıntı yapamadım kızlar kusuruma bakmayın çok fazla raporum birikti iki gündür. yılsonu zam zamanı walla işleri aksatmamak lazım. sonra tekrar girerim öpüyorum hepinizi çokkkkk seviyorum iyiki varsınız canlarım.

Maşallah benim tosun paşama. Onun tulumunuda yerim patiklerinide opuyorumnanaktan

slm kızlar offf bugun başım çok agrıyo
bahar maşallah ali efeye yaaa cicisi çok şeker kendisi cicisinden şeker sütün ne güzel yarıyo topaç gibi olmuş:nazar:
aysecim yaaa bizimde kolumuzda aşı yk tutmadımı acaba özgenin varmış iz sizin nasıl kızlar varmı kabuk falan yaa benimde kolumda hiç aşı izi yok normalmıkı
ebrucum alişede maşallah:nazar: çok yakışıklı ben sana benzettim

Geçmiş olsun gülcanımmm. Valla yara gibi değilde kırmızı bir iz gibi o ezginin kolundaki...

ya benim oğlum daha dönmedi oyuncakları izliyor gülüyor ama ellemeye çalışmıyor. şuan deli deli ellerini izliyor çok komik. ellerini emmeye çalışıyor ama ağzını tutturana kadar vazgeçiyor falan...

Oda döner zamanı vardır. Bizimkide oğünden sonra bir daha denemdi bile:)) Emzieme işini nasıl hallediyorsun. Benim sütüm azalmaya başladı sanırım. Üzülüyorum. 3 saat arayla evde oluyorum emzirmek için ama bazen gittiğimde tok oluyor arada süt içtiğiiçin bende sağıp bırakıyorum. 3-4 gündür gögüsümde süt birikmiyor.Sende işe başlayınca böyle sorunun oldumu acaba??

bahar tosununa maşallahhhhhhhhhh
teşekkür ederim teyzesi. senin kızın da gülüşüne bayıldım yaaaa. resmini gördüm maşallah canımcım.
baharcım maaşalah tosuncuğa yaa çok tatlı oyy yerim onu sadece anne sütü alıyyordu değilmi...ayy bizimki senın bebeğe göre zayıf yaa.. bacım ben bi ara eşiinin erzurumlu olduğunu okumuştum ama tam emin olamadım kıızz bizim gelinimzsin haa erzurumun neresinden sizinkiler...
he ya erzurum geliniyem :) kayınpederim çat lı ama dadaşkentteler şincik. anne sütü alıyor canım nadiren çok tükenirsem azcık mama veriyorum da ayda 1 paketi bile bitiremiyoruz o kadarcık yani. sütüm yarıyor herhalde şükürler olsun. tatlım benim oğlum tıknaz azcık ama eşim de öyleymiş küçükken. kıyaslama yapma ayşecim hepsinin yapısı farklı sonuçta. ben de çirozmuşum bebekken mesela. ama sapasağlamım çok şükür.doktorun iyi diyorsa iyidir bence.
bahart masalllah tosuna boyu kilosu nasil canim herseyinin yolunda olmasina cok sevindim nazar degmesin :nazar::nazar::nazar:
herşey yolundaymış şükür canım. kilosu boyu üst sınırda dedi doktorum.
selam kızlar.. eşimi bekliyom gelsede kahvaltı yapsak artık... açlıktan yazı bile yazacak takatım yok... açımmmmm...
bahar maşallah oğluşuna tosuncuk olmuş hakkaten.. neyle besleniyon kızım sen yaaa... üztündekide çok güzel bende geçenlerde böyle birşey aradım badeye ama bulamdım güzel birşey.. bu çok güzelmiş nerden aldın kii..
canım arkadaşım hediye getirdi bunu. C&A diye bir mağazadan almış. gerçekten çok cici. karşıda bu mağaza yolum düşse keşke badeye alıp gönderirim canımcım.
bahar maşallah ali efeye yaaa cicisi çok şeker kendisi cicisinden şeker sütün ne güzel yarıyo topaç gibi olmuş:nazar:
aysecim yaaa bizimde kolumuzda aşı yk tutmadımı acaba özgenin varmış iz sizin nasıl kızlar varmı kabuk falan yaa benimde kolumda hiç aşı izi yok normalmıkı
gülcanım bu havalardan benim de başım ağrımaya başladı walla. kapalı burası da ya nefret ediyorum böyle havalardan. bizim de aşı tutmamış gibi gelmişti doktora sordum yok iz var dedi. öyle çok yara olmasını beklemeyin aşı izi varsa tutmuştur canım.
baharcım maşallah nede güzel uyumuş ali efemiz kontrolünüz güzel geçmiş sevindim
kızlar anlaşılan kaynanalardan dertlisiniz benimkide oğluşuna pek düşkündür kocaman adamı bebek gibi seviyoya ayar oluyom ama iş güç konusunda iyi allaha şükür yardımcı oluyo
demet bak bi oğlan daha doğururum bulduğun kızıda alırım hehee
saol canım. kayınvalidenle de anlaşmanıza yardımcı olmasına çok sevindim canım benim.
Maşallah benim tosun paşama. Onun tulumunuda yerim patiklerinide opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun gülcanımmm. Valla yara gibi değilde kırmızı bir iz gibi o ezginin kolundaki...

patiklerimiz pazardan canım. :) babanemle durup durup seviyoruz onları zaten delimiyiz neyiz :D

baharcım burdada hava aynı kasvetli bi havaa var bunaltıyo iinsanı güneş açsa ne var zaten evden çıkamıyoz

eda_naz canım benim de sütüm azaldı gibi. bazen sağıyorum 200 cc ye yakın çıkıyo ama bütün gece emmemiş oluyor o göğsümü bazen de 50 cc zorla çıkıyor. ama ben de 5-10 dk sağıyorum sonra sıkılıp bırakıyorum. o gün çok emmişse akşam sütüm bitiyor gibi ben de 30 cc mama veriyorum idare etsin diye canım.
gülcan kız koltuklarımızın rengi bilem aynı beah :)

yaaa bak şimdi dahada çok özendim ulan kızlar bensiz yaptınız ya şu işi ne diyim ben size hepinizin evine gece süt sağarken çekilmiş fotoğrafımı yolluycam neyse du bakalım Allahtan ümit kesilmez ayın 15 ine kadar eşi olmayan adres alamayan olursa her türlü eşi olurum arkadaş haberiniz olsun hiç olmadı bu gamze banada hediye alacak... te okaaa.. te okaaa dedimmmmm...

ya varya böle sömüre sömüre kendine hediye aldırcan dimi çakaaaaaaaaaall :)))))) :roflol:
bu gidişle bi komplo yapıp kendini bu listeye sokucan sen ben gördüm o ışığı sendee :))))))) :roflol::roflol::roflol:
ayrıcaa gözümü korkutamazsınn alırım ben kızıma hediyeeeeeeeee sizi ayırırmıyız hiçççç :))
ama ben olsam o laptopu yaptırmayıp beni bu listeden mahrum eden kocayııııı iyii bi silkelerdim :))) :oklava::oklava::roflol::roflol::roflol:

canım çok incesin ne kadar sevindim anlatamam kızıma en büyük hatıra çok sevinirim cnm
saniyecim bence böyle daha anlamlı olacak sende istedin ya tamam artık albüm yollucam sana ben :)))))

gamzecim hediyelere resim ekleme harika bir fikir olur yaa...
bencede ayşecim bencede :))
diğer arkadaşlarda fikir belirtirlerse sevinirim... :)

kaynanaların çeyrek yarım taktıklarını takıldınız ayol benimki halen görmeye bile gelmedi kızlar beterin beteri var takmayın bakın beni görün halinize şükredin kaydirigubbakcemile3

belizimizin anası sana sonuna kadar katılayrum bu not ve resim işi yattı kafama süper olur miniklerimiz için ilerde.:)
şeker saçlarını güle gğle uzat ve kullan...
resim işi taratar toplamaya başladı hadi bakalım diğer kızlar sizde fikir verinn :))

kızlar benim kayınvalde geldi şimdi eşimle alışverişe çıktılar çok yardımcı oldu bana sabah 5 de aldı bebişi kızım sen biraz uyu dedi sayesinde 2 saat uyudum sabahda sofrayı falan topladı baya yardımı oluyo yani umarım böyle devam eder
3 ayınızda böle sürer işallah canım beniiimm :)))

ha bu arada küçük altın taktı bebişe eşim yuuuuuuuuuuuuu babanne küçük altınmı takarmış falan dedi baya dalga geçti torunlarına kıyafetler falan almış oyuncak falan işte ama bana doğum hediyesi yok ilkinde bilezik almıştı bekliyodum ama neyyyyyyyyyyyse
aman onada şükür benim kayınpeder bana karısının eski kullanılşmış bi broşuyla bi yüzüğünü getirdi çok matah bişiy diye :)))))

senağlamasenağlamasenağlama
ağlama be nihalcim aman bırak uzak olsunlar yaaa....

bende de yok cnm olmazda valla dogum yapalı 5 gün olmuştu geldi birde kahvaltı hazılattı bana boğcaktım

saniyecim soraydın silinecek halıları varmıymış onlarıda sildirseymiş....bende daha 5 günlükken kocama kapris yaptı (doğumdan sonra gitmedik diye (!) ) evde ağırlanacak misafirleride var diye kalktım 5 çeşit yemek yapıp ellerimle, onun evinme gittim... ve şerefsizin asansörü bozukmuş sölemedi bi,ze o halde 6 katı çıkıp indim sezeryanlı halimle... Allahından bulsunlar uzak olsunlar hepsi amannn.... evliya olsa avluna sokmucan bunları bece...

merhabalar canlarımmm. bizi merak etmişsiniz saolun. oğluşumun kilosu boyu vs. tüm değerler iyiymiş. rotavirüs aşısını olduk. ayıcıkımın resmini ekliyorum. alıntı yapamadım kızlar kusuruma bakmayın çok fazla raporum birikti iki gündür. yılsonu zam zamanı walla işleri aksatmamak lazım. sonra tekrar girerim öpüyorum hepinizi çokkkkk seviyorum iyiki varsınız canlarım.

canım hadi geçmiş olsun atlattınız maşallahh kuzuma cumartesi bizimde kontrol var... hayırlısı bakalım işallah iyi şeyler söyler...
oğluşun çok tatlı tam yemelik maşallahhhhh karabiberimeeeeee......
bizde seni seviyoruz canım ayrıca şeker arkadaşım beniimm :))

tünaydın herkeze

geç kalmış bir kahvaltı eden bendende sana tünaydın arkidiş... :)))

slm canım çokk geçmiş olsun uykusuzmusun canınmı sıkkın hayırdır ne ağrısı bu???
kabuk filan 2-3 hafta sonra oluyomuş gülcancım şimdi kızarık bizimkide sadece...

Back
X