hüsniyecim kipada var bizde krem rengi var o da ayıcık çok güzel yakışıyo
yaa eşim gelsinde hemen yollayayım ya...krem rengide çok güzel olur .. yakılmazmı yaa bizim meleklerimize herşey yakışıyo..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hüsniyecim kipada var bizde krem rengi var o da ayıcık çok güzel yakışıyo
baharcım maşallah nede güzel uyumuş ali efemiz kontrolünüz güzel geçmiş sevindim
kızlar anlaşılan kaynanalardan dertlisiniz benimkide oğluşuna pek düşkündür kocaman adamı bebek gibi seviyoya ayar oluyom ama iş güç konusunda iyi allaha şükür yardımcı oluyo
demet bak bi oğlan daha doğururum bulduğun kızıda alırım hehee
canım benim sen daha kahvaltı yapmadınmıııııııııııı
merhabalar canlarımmm. bizi merak etmişsiniz saolun. oğluşumun kilosu boyu vs. tüm değerler iyiymiş. rotavirüs aşısını olduk. ayıcıkımın resmini ekliyorum. alıntı yapamadım kızlar kusuruma bakmayın çok fazla raporum birikti iki gündür. yılsonu zam zamanı walla işleri aksatmamak lazım. sonra tekrar girerim öpüyorum hepinizi çokkkkk seviyorum iyiki varsınız canlarım.
slm kızlar offf bugun başım çok agrıyo
bahar maşallah ali efeye yaaa cicisi çok şeker kendisi cicisinden şeker sütün ne güzel yarıyo topaç gibi olmuş
aysecim yaaa bizimde kolumuzda aşı yk tutmadımı acaba özgenin varmış iz sizin nasıl kızlar varmı kabuk falan yaa benimde kolumda hiç aşı izi yok normalmıkı
ebrucum alişede maşallahçok yakışıklı ben sana benzettim
gülcancım kipadamı var hemen gidelim yaa çok güzelmiş
ahan size fotosunuda ekleyim model bu belki begenmezsiniz boşuna gitmeyin
http://img710.imageshack.us/img710/5719/img4943.jpg
saol özgecim bakalım bekleyelim belki zamanlar bişeyler çıkarGeçmiş olsun gülcanımmm. Valla yara gibi değilde kırmızı bir iz gibi o ezginin kolundaki...
ya benim oğlum daha dönmedi oyuncakları izliyor gülüyor ama ellemeye çalışmıyor. şuan deli deli ellerini izliyor çok komik. ellerini emmeye çalışıyor ama ağzını tutturana kadar vazgeçiyor falan...
teşekkür ederim teyzesi. senin kızın da gülüşüne bayıldım yaaaa. resmini gördüm maşallah canımcım.bahar tosununa maşallahhhhhhhhhh
he ya erzurum geliniyem :) kayınpederim çat lı ama dadaşkentteler şincik. anne sütü alıyor canım nadiren çok tükenirsem azcık mama veriyorum da ayda 1 paketi bile bitiremiyoruz o kadarcık yani. sütüm yarıyor herhalde şükürler olsun. tatlım benim oğlum tıknaz azcık ama eşim de öyleymiş küçükken. kıyaslama yapma ayşecim hepsinin yapısı farklı sonuçta. ben de çirozmuşum bebekken mesela. ama sapasağlamım çok şükür.doktorun iyi diyorsa iyidir bence.baharcım maaşalah tosuncuğa yaa çok tatlı oyy yerim onu sadece anne sütü alıyyordu değilmi...ayy bizimki senın bebeğe göre zayıf yaa.. bacım ben bi ara eşiinin erzurumlu olduğunu okumuştum ama tam emin olamadım kıızz bizim gelinimzsin haa erzurumun neresinden sizinkiler...
herşey yolundaymış şükür canım. kilosu boyu üst sınırda dedi doktorum.bahart masalllah tosuna boyu kilosu nasil canim herseyinin yolunda olmasina cok sevindim nazar degmesin![]()
canım arkadaşım hediye getirdi bunu. C&A diye bir mağazadan almış. gerçekten çok cici. karşıda bu mağaza yolum düşse keşke badeye alıp gönderirim canımcım.selam kızlar.. eşimi bekliyom gelsede kahvaltı yapsak artık... açlıktan yazı bile yazacak takatım yok... açımmmmm...
bahar maşallah oğluşuna tosuncuk olmuş hakkaten.. neyle besleniyon kızım sen yaaa... üztündekide çok güzel bende geçenlerde böyle birşey aradım badeye ama bulamdım güzel birşey.. bu çok güzelmiş nerden aldın kii..
gülcanım bu havalardan benim de başım ağrımaya başladı walla. kapalı burası da ya nefret ediyorum böyle havalardan. bizim de aşı tutmamış gibi gelmişti doktora sordum yok iz var dedi. öyle çok yara olmasını beklemeyin aşı izi varsa tutmuştur canım.slm kızlar offf bugun başım çok agrıyo
bahar maşallah ali efeye yaaa cicisi çok şeker kendisi cicisinden şeker sütün ne güzel yarıyo topaç gibi olmuş
aysecim yaaa bizimde kolumuzda aşı yk tutmadımı acaba özgenin varmış iz sizin nasıl kızlar varmı kabuk falan yaa benimde kolumda hiç aşı izi yok normalmıkı
saol canım. kayınvalidenle de anlaşmanıza yardımcı olmasına çok sevindim canım benim.baharcım maşallah nede güzel uyumuş ali efemiz kontrolünüz güzel geçmiş sevindim
kızlar anlaşılan kaynanalardan dertlisiniz benimkide oğluşuna pek düşkündür kocaman adamı bebek gibi seviyoya ayar oluyom ama iş güç konusunda iyi allaha şükür yardımcı oluyo
demet bak bi oğlan daha doğururum bulduğun kızıda alırım hehee
Maşallah benim tosun paşama. Onun tulumunuda yerim patiklerinide opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun gülcanımmm. Valla yara gibi değilde kırmızı bir iz gibi o ezginin kolundaki...
kızlar ya benim oğlumun ergenlik sivilcesi var sizlerin bebişlerinde de var mı?
yok anacım bizim kız daha girmedi ergenlige hihoyyythihoyyyt:roflol:
baharcım burdada hava aynı kasvetli bi havaa var bunaltıyo iinsanı güneş açsa ne var zaten evden çıkamıyoz
hahaha biz sünneti erken olduk ergenliğe girdik 3 yaşına varmadan askere 5 yasındada evlendiririz gari
yaaa bak şimdi dahada çok özendim ulan kızlar bensiz yaptınız ya şu işi ne diyim ben size hepinizin evine gece süt sağarken çekilmiş fotoğrafımı yolluycam neyse du bakalım Allahtan ümit kesilmez ayın 15 ine kadar eşi olmayan adres alamayan olursa her türlü eşi olurum arkadaş haberiniz olsun hiç olmadı bu gamze banada hediye alacak... te okaaa.. te okaaa dedimmmmm...
saniyecim bence böyle daha anlamlı olacak sende istedin ya tamam artık albüm yollucam sana ben :)))))canım çok incesin ne kadar sevindim anlatamam kızıma en büyük hatıra çok sevinirim cnm
bencede ayşecim bencede :))gamzecim hediyelere resim ekleme harika bir fikir olur yaa...
şeker saçlarını güle gğle uzat ve kullan...kaynanaların çeyrek yarım taktıklarını takıldınız ayol benimki halen görmeye bile gelmedi kızlar beterin beteri var takmayın bakın beni görün halinize şükredin kaydirigubbakcemile3
belizimizin anası sana sonuna kadar katılayrum bu not ve resim işi yattı kafama süper olur miniklerimiz için ilerde.:)
3 ayınızda böle sürer işallah canım beniiimm :)))kızlar benim kayınvalde geldi şimdi eşimle alışverişe çıktılar çok yardımcı oldu bana sabah 5 de aldı bebişi kızım sen biraz uyu dedi sayesinde 2 saat uyudum sabahda sofrayı falan topladı baya yardımı oluyo yani umarım böyle devam eder
aman onada şükür benim kayınpeder bana karısının eski kullanılşmış bi broşuyla bi yüzüğünü getirdi çok matah bişiy diye :)))))ha bu arada küçük altın taktı bebişe eşim yuuuuuuuuuuuuu babanne küçük altınmı takarmış falan dedi baya dalga geçti torunlarına kıyafetler falan almış oyuncak falan işte ama bana doğum hediyesi yok ilkinde bilezik almıştı bekliyodum ama neyyyyyyyyyyyse
ağlama be nihalcim aman bırak uzak olsunlar yaaa....senağlamasenağlamasenağlama
bende de yok cnm olmazda valla dogum yapalı 5 gün olmuştu geldi birde kahvaltı hazılattı bana boğcaktım
merhabalar canlarımmm. bizi merak etmişsiniz saolun. oğluşumun kilosu boyu vs. tüm değerler iyiymiş. rotavirüs aşısını olduk. ayıcıkımın resmini ekliyorum. alıntı yapamadım kızlar kusuruma bakmayın çok fazla raporum birikti iki gündür. yılsonu zam zamanı walla işleri aksatmamak lazım. sonra tekrar girerim öpüyorum hepinizi çokkkkk seviyorum iyiki varsınız canlarım.
tünaydın herkeze
slm kızlar offf bugun başım çok agrıyo