• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Günaydın canımm. Maşallah oğluşun 5. ayın içinde artık . darısı başımıza az kaldı bizimde. Kan ilacına ben henüz başlamadım ama ocakta aşılarına gittiğimiz zaman sağlık ocağından vericeklermiş. Senin dediğin gibi bende artık geceleri 1 kere emzirmeye başladım. Böyle alışsın istiyorum. Daha iyi oldu sanki

Bizim dinlenmemiz açısından iyi olduğu kesin. Bebişlerimiz açısındanda zamanla iyi olacaktır.
Sen ne zamandır bu şekilde yapıyorsun. Birde alışınca tek sefer emmeye yinede uyanıyormu aralarda.

Bizim dinlenmemiz açısından iyi olduğu kesin. Bebişlerimiz açısındanda zamanla iyi olacaktır.
Sen ne zamandır bu şekilde yapıyorsun. Birde alışınca tek sefer emmeye yinede uyanıyormu aralarda.

Ben 3 gündür falan bu şekilde yapıyorum canım. Yine aynı şekilde 3 sefer kalkıyor ama ben sadece 2. kalkışında emziriyorum. Diğer zamanlarda emziğini verip beşiğini biraz sallıyorum uyuyor zaten hemen

Günaydın Özge..
Baksana bizim kızlar gece uyumak yerine sohbete dalıyorlarr.,
Dün sağlık ocağına gittim. Kan için ferro sanol damla başlattılar. Sabah 4 akşam 5 damla. Ben çay kaşığına sütümü sağıp onunla birlikte verdim 1 yaşına kadar kullanmak gerekiyormuş. İnşallah kabız yapmaz.
Kullanan arkadaşlar var mı kabızlık sorununuz oldumu??
Birde size bişey anlatayım: Dün oğlum 12:30 gibi yattı gece. Sonra 3:15 te kalktı herzamanki gibi emdi.
Sonra bir ara tekrar ağladı muhtemelen 5 civarı ama ben kalkmadım saate falanda bakmadım. Salladım beşiği o da uyumuş bende. Taa 08:30 da kalktı kerata bir acıkmış. İki göysümüde löpüsledi. GEce uyansaydım ancak tek gögsümü oynaya oynaya emecekti. Geçen gün burda bir arkadaş demişti alışkanlıktan uyanıyorlar diye. Demekki öyleymiş bakalım bu gece tekrar deneyeceğim. Umarım bu şekilde tek emmeyle sabah etmeyi öğreniriz.

bizim ebemiz geçen ay giitiğimde vermişti ne acelesi varsa ama ben 4. ayı bitirsin öyle başlıcam.. bu arada sütüne karıştırma damlayı.. emzirdikten bir saat önce yada sonra veriliyo sonuçta kan ilacı sütle karışmaması lazım.. ama tadı iğrenç

günaydın conconlar ayol kimsecikler yok ıssız topik olmuş burası :))

çingene,aussie,dishikush,siyahinci ve nilimsi arkadaşlarım çekiliş için ilgili sayfaya bakıp lütfen irtibata geçiniz.

günaydın kızlar yoğun ve ağrılı gçen bir günün ardından hepinize merhaba... kızım dün resmen deli gibiydi... yaptıklarını sıralıorum...

1 uyku düzeni şaştı
2 memeyle kavga etti
3 sadece 3 kere emdi
4 salyalarla 5 tane üst kirletti
5 hepimize resmen saldırdı
6 ne kucağımda durdu nede başkasında...
7 sebepsiz yere çığlıklar atıp ağladııı

derken akşam babası geldi ve dr a götürdük nesi var die... amaaaa herzamanki gibi yine dr a cilveler yapıp güldü... çok şükür hiçbirşeyi yoktu... kızım normalde huysuz olmadığı için korktum... kulağına boğazına kalbine kollarına bacaklarına burnuna heryerine bakıldı idrar tahlili bile yapıldı... ama hepsi iyiydi... dr gayet iyi artık büyüyo annesi dediii... dr dan çıktık akşam saat 8:30 da bi daldı arabada sabah 9 da uyandı kafamçokkarıştı tabi gece 12 de emzirdim ama banamasın demedi hiç bölmedi uykusunu... çokta yormadım kuzumu halbuki... valla hergün yeni şeyler icat ediyolar artık alışmam lazım galiba :sinifsinif:

günaydın kızlar yoğun ve ağrılı gçen bir günün ardından hepinize merhaba... kızım dün resmen deli gibiydi... yaptıklarını sıralıorum...

1 uyku düzeni şaştı
2 memeyle kavga etti
3 sadece 3 kere emdi
4 salyalarla 5 tane üst kirletti
5 hepimize resmen saldırdı
6 ne kucağımda durdu nede başkasında...
7 sebepsiz yere çığlıklar atıp ağladııı

derken akşam babası geldi ve dr a götürdük nesi var die... amaaaa herzamanki gibi yine dr a cilveler yapıp güldü... çok şükür hiçbirşeyi yoktu... kızım normalde huysuz olmadığı için korktum... kulağına boğazına kalbine kollarına bacaklarına burnuna heryerine bakıldı idrar tahlili bile yapıldı... ama hepsi iyiydi... dr gayet iyi artık büyüyo annesi dediii... dr dan çıktık akşam saat 8:30 da bi daldı arabada sabah 9 da uyandı kafamçokkarıştı tabi gece 12 de emzirdim ama banamasın demedi hiç bölmedi uykusunu... çokta yormadım kuzumu halbuki... valla hergün yeni şeyler icat ediyolar artık alışmam lazım galiba :sinifsinif:

oo iyice yormuş senin ki.. çok şükür birşe yi yokmuş .ee arada yorsunlar ki şükredelim normal hallerine dimi ama.. benim kızda çok uslu oda arada bir sapıtıyo ama allahtan uzun sürmüyoo

evet yaa.. benimkide dönmeye çalışıyo koca totsunu kaldıramıyo bu sefer basıyo çığlığı.. ee onuda ben kaldırayım ne tambel kzım var..

hele önüne önlük takıyım oda elni ağzına götüremesin aman allahım sanki kolunu bacağını kırdık öyle feryet figann.. kafamçokkarıştı

ali efe illa gezinmek istiyor... kucakta olacak ama biz de ayakta gezcez oturamıyoruz bir türlü. basıyo feryadı bi de küfreder gibi aaagın aaagın yapıyor gülsek mi ağlasak mı bilemedim ya. yüzüstü zaten en fazla 5 dakika duruyor toto o kadar büyükki kaldırmaya yeltenmiyor bilem sıpa :))) memeyi almamak için kaskatı oluyor bacakları geriyo şanslıysam zorla alıyor yoksa yok... dün akşam sağ göğsümü şapır şapır emdi solu almadı bir türlü. uyuyorken sola çeviriyom uyanıp feryadı basıyo hergün farklı bir adet bakalım nereye kadar....

ali efe illa gezinmek istiyor... kucakta olacak ama biz de ayakta gezcez oturamıyoruz bir türlü. basıyo feryadı bi de küfreder gibi aaagın aaagın yapıyor gülsek mi ağlasak mı bilemedim ya. yüzüstü zaten en fazla 5 dakika duruyor toto o kadar büyükki kaldırmaya yeltenmiyor bilem sıpa :))) memeyi almamak için kaskatı oluyor bacakları geriyo şanslıysam zorla alıyor yoksa yok... dün akşam sağ göğsümü şapır şapır emdi solu almadı bir türlü. uyuyorken sola çeviriyom uyanıp feryadı basıyo hergün farklı bir adet bakalım nereye kadar....

bitmez anacım bu adetler valla bitmezzz... salıncak aldık yer minderi aldık ana kucağı aldık deki hangsinde ne kadar duruo.. hepsinde 15 er dakka :( ellerimi tutun kaldırın dio.. işin enteresan tarafı yatarken öyle bi ağlıo öyle bi ağlıoki uğunuo kaldırıp kucaıma alıorum sanki o ağlamamış gibi... gülerek bakınıo etrafa... :1shok::1shok::1shok:

bitmez anacım bu adetler valla bitmezzz... salıncak aldık yer minderi aldık ana kucağı aldık deki hangsinde ne kadar duruo.. hepsinde 15 er dakka :( ellerimi tutun kaldırın dio.. işin enteresan tarafı yatarken öyle bi ağlıo öyle bi ağlıoki uğunuo kaldırıp kucaıma alıorum sanki o ağlamamış gibi... gülerek bakınıo etrafa... :1shok::1shok::1shok:

aynen ya aynen nihal... kucakta bi iki işte aaagın aaagın diyo susuyor bakınıyo... hah diyom sakinledi emzireyim kucağıma yatırıyom anında feryat... cebelleşiyom memeyi alsın diye. biberona çok alıştırmak istemiyorum da. ooof of maymun oldum resmen yaaaa... hayır bi karış velet nerden anlıyorsun kucaktasın işte. ben oturmuşum oturmamışım nasıl anlıyon dimi...

aynen ya aynen nihal... kucakta bi iki işte aaagın aaagın diyo susuyor bakınıyo... hah diyom sakinledi emzireyim kucağıma yatırıyom anında feryat... cebelleşiyom memeyi alsın diye. biberona çok alıştırmak istemiyorum da. ooof of maymun oldum resmen yaaaa... hayır bi karış velet nerden anlıyorsun kucaktasın işte. ben oturmuşum oturmamışım nasıl anlıyon dimi...

:roflol::roflol::roflol: bende yaklaşık 1 haftadır aynen bunu düşünüorumm ben ayaktaykende onu kucağımda nasıl tutuosam otururkende öyle tutuorum ama anlıo işte anlıo illa kalk diooo valla babası dalga geçio benle afferim kızım bütün hıncımı alıosun diomafoldumben zilli babaya anca gülsün babası yatsın üstünüde bunu yatırsın ses yok anca gülsün konuşsun ama bana garezi var sanki mafoldumben sevmio mu acaba :sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol: bende yaklaşık 1 haftadır aynen bunu düşünüorumm ben ayaktaykende onu kucağımda nasıl tutuosam otururkende öyle tutuorum ama anlıo işte anlıo illa kalk diooo valla babası dalga geçio benle afferim kızım bütün hıncımı alıosun diomafoldumben zilli babaya anca gülsün babası yatsın üstünüde bunu yatırsın ses yok anca gülsün konuşsun ama bana garezi var sanki mafoldumben sevmio mu acaba :sinifsinif:

hadi kızlar babacı olur biliyoruz da oğlanın anneyi daha çok sevmesi gerekmiyormu... ali efe de babasına gidince dut yemiş bülbül amanın bir kuzu... geçen gün sinirimden ağladım ben de bana gelince ağlıyor bu çocuk diye... :kedi:

Back
X