2009 Haziran anneleri küçük şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz?

oğluşu var canım, ama kargo ücretini ödemekaydirigubbakcemile3
hee ben kız diye biliyodum valla artık ay başına kaldı yok ya o bana yakışmaz canım o zaten burdakileri okursa ne kadar ayıp ettiğini anlamış olur madem durumun el vermiyor katılma arkadaşım kimse seni kınamazdı ama böle yapınca herkes çok kınadı onulmaz:

aman da aman...ne kadar cici bebişlerin hediyeleri...güle güle giysin bebişler...
kargo konusunda da galiba arkadaşın durumu elvermedi..bence çok uzatılmasın arkadaşlar..zaten okuyunca utanacak..katıldıgına da pişman olur ..ama dünürümün dediği gibi keşke durumu elvermiyorsa katılmasaydı:1closedeyes:

ay herkes eklemiş cicilerini,
çok ta güzelmiş, haziran annelerinin hepsi çok ta zekliymiş,
haziran bebişleride güzel günlerde giysin hepsini

yazıklar olsun size beni dinlemeden kendi kendinize yorumlar yapmışınız benim arkamdan gıybet etmiş oldunuz ve bunun için öncelikle hakkımı kesinlikle helal etmiyorum bu birincisi
ben hediyeyi gönderecem gün bebegim acilleşti ve o gün bugündür hastanede yatırıyorum ölümlerden döndü sizin neyden haberiniz var ben bi sevinçle hediyesini hazırladım pamukefemin göndereyim die eşiminde haberi yoktu karşıdan ödemeli göndermiş ben sizi sadece kınıyorum ve allaha havale ediyorum

nisanuruma gelişin senden hediye istemiyorum gönderme ok dinlemeden benim hakkımda yorum yapmaya hiçmi hiç hakkın yok yazıklar olsun ben sana yakın davrandım msne adresimi bile verdim 1 haftadır girdimmi gördünmü beni hiiç soruyorum sana bu arada bende seni kınıyorum beni dinlemeden tek taraflı yaklaştıgın için

pamuk efem ne kadar ödedinse bana bi hesap numarası ver kargo ücretini ödicem beni dinlemeden burda yorum yapman çok ayıp birşey ben bu kadar adi bi insan deilim gargo parası istenince hediyeyi bile açassım gelmedi demişsin o hediyeyide lütfen rica ediyorum çöpe at ama gargo paranı mutlaka gönderecem ben sana bebegimin küçüklük resmini bile gönderdim yakın sındım yazık insanlık ölmüş beni anlayıp dinlemeden yorumlar yazmışsın

ben bir haftadır yavrumu iyileştirmeyle meşmkulüm siz beni dinlemeden ön yargıyla beni yargıladınız hemde dalga geçerek sizinde çocugunuz var hatta aynı aylarda ben hiç bişi demiyorum eve yeni geldim bu meşajları okuyunca elim ayagım titredi senağlama yazık çok yazık insanlık ölmüş ya

üstüne basa basa söylüyorum NıSANUR HANIM SıZDEN KESıNLıKLE HEDıYE ıSTEMıYORUM hediyeniz sizde kalsın

hakkım haram olsun çok zoruma gitti yazıklar olsun ben size çok yakın davranmıştım senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:

ben utanacak hiç bişi yapmadım arkadaşım sen beni dinlemeden neden böle yazılar yazıyosun ben ölüm kalım savaşı verem yavrumu hayata döndermeye çalıştım utanacak biri varsa oda sizsinzi beni dinlemeden yorum yaptığınız içinkaydirigubbakcemile meydanı boş bulmuşunuz yazıyonuz anlayıp dinlemeden:1no2:

öncelikle çok geçmiş olsun bebeğin bir an önce iyileşir inşallah..
bir hesap numarası vermeme gerek yok canım önemsiz bir miktardı ama ben sadece hediyenin ücretini ödediğime sok oldum..
burada kimsenin kimseye hakkı yok ve haram edilecek birşeyde olmuyor..
dostluk paylaşıyoruz senin arkandan konuşulmadı eğer öyle olsaydı emin ol özelden yazışırdık açık açık yazdıkki sen gelince cevap hakkın olsun diye...

oğluşu var canım, ama kargo ücretini ödemekaydirigubbakcemile3

gargo parasını ödemesine gerek yok arkadaştan hediye istemiyorum arkadaşım sen dert etme ha karşındakini tanımadanda burda kendi kendine gülüp insan küçümseme sen beni dinledinmi bakim yazık insanlık ölmüş gülerek insan küçümsemeye demvam et çok dogru yoldasın seninde evladın var :gitme:

ama bebeğin bir hafta önce ölüm kalım savaşı veriyordu ve şuan sen internette takılıyorsun demekki artık iyileşmiş..
meydanı boş bulmakla ne ilgisi var yaa anlamadımki açık açık yazdık saklamadık..

arkadaslar bu topiği takip ettimde....ya yanlıs anlamayın ama müslüman bır kardesın ayıbını desifre etmektense örtmek erdem olandır.yanı bu kargo olayını bu kadar dıle dolamayın bencce

arkadaşım saol sen beni tanımadığın halde böyle yazmışın allah senden razı olsun ayıp die bişi yok sadece bebegim hasta olunca takip edemedim yoksa benim düşüncem ben elimle kargoya vericektim ama olmadı napim elim ayagım titredi burdaki meşajları görünce bazısı ayıp samış bazısı terbiyesiz etmiş yazık insanlık ölmüş

haklısın canım ama keske cıkıpta acıklama yapsa bu kadar seyin üzerine

ben zaten bu yazılanları görsem açıklama yaparım benim anlım ak yüzüm ak hiç bi suçum yok eşim bilmedigi için öyle vermiş gitmiş napabilirim bende sıkıntıdan hiç sormadım bile naptın die burda okudum gördüm ve akşamdan beri can sıkıntısından ve aglamaktan gözlerim şişti yazık tek taraflı dinlenip insan yargılamak günaha girer arkadaşlar ben kaç yıllık burda üyeyim kimsenin hakkı yok beni burda kötü göstermeye

ne bu ya bütün yazanlara tek tek cevapmı vereceksin.?????????
cevap verilecek biri varsa oda benim kimseyede laf ettirtmem benim yazdıklarıma yorum yaptılar sadece herkes istediği yorumu yapmakta özgür..

asıl senin bana yaptıgın terbiyesizlik ben sana göndermeden önce bi sevinçle hediyeni hazırladımı yazmışdım bende bi terbiyesizlik ve kötü düşünce olsa hiç tınlamam senle muhatap bile olmam hediyeni öle gönderirdim ama başıma sıkıntı geldi seninde evladın var sen ne olursun hasta olursa aklında bişi kalırmı soruyorum sana ayıpımı örtme tabi ama önce bi dinle bakalım ne var ne yok 1 haftadır yokum ben burda tek taraflı anlatıp arkadaşlarına sana hak verdirmesini bilirsin beni dinledilermi sana hak veren arkadaşların hepiniz hakkıma girdiniz hakkım haram olsun ben başka bişi demem benim durumumda yerinde allaha çok şükür sizin gibilerinin azını açtırmazdık ama saglıgımıza sorun geldi onddan böle oldu eşim ne bilsin zaten adam ordan oraya koşturmaktan araya sıkıştırdı gargo olayını

bu konu uzar böyle sakız olur..
çöpe atmamada gerek yok olduğu gibi sana kargoyla gönderebilirim arkadaşım..

yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh yani nilay kimdi sana yollayan cok ayıp yapmış ya olur mu öle şey

ilk topigini açtıgında yanında olan güzelkızms sen beklermiydin bu kızdan benim durmum olmasa ilk ben dalmazdım zaten beni sen bile yargılamıssın keşke anlayıp dinlemeden benim arkamdan yuh muh çekmeseydiniz ben çok kırıldım haketmedim çünkü içimdeki sevinci ben biliyodum ama evladım hastalandı bende beni dinlemeden bana yorum yapan arkadaşlara burdan yuhhhhhhhhhhh çekiyorum ve allaha havale ediyorum bitti bu kadar söyliceklerim yazık her insanın bi açıklaması vardır

geri göndericem aldıklarını ve bu arada ben hayatım boyunca böyle saçma sapan birşeyle karşı karşıya kalmamıştım ..
kimsenin hakkınıda almadım bu yaşıma kadar..
senin ne hakkın var yaa bende haram edip duruyorsun
1 haftadır yok olabilirsin zaten normaldede girmiyordunki çocuğunun hasta olduğunu nerden bilebiliriz biz..
sizinde çocuğunuz var deyip durma sanki senin çocuğunla ilgili birşey söyledik..

allaha şükür iyileşti ben bu yorumları haketmiyordum benim zoruma gidense zaten bebegimin hasta olması ben keyfimden böle bi hata yapmadım ve aşırı zoruma gitti keşke özelden yazsaydın özeldende ben kendimi izah ederdim ((( benim yerimde sen olsan sende böyle yapardın beni terbiyesiz etmişin

üç beş kuruş için demedigini koymadınız yokmu orda bi yardıma muhtaç bebegi olan ona ver gitsain gönderirsen geri sana yollarım bil bunu hemde kargosunu ödemiş bi şekilde çocugunuzu katarak şunu anlatmaya çalışıyom yani sizinde bebeginiz var hasta olunca hiç aklınıza bişi geliyomu demeye çalışıyom

tamam canım bilmiyorduk zaten senin açıklaman varmış tekrar çok geçmiş olsun şunu anla 5 kuruş için birşey söylemiyoruz ya ben onun hesabını yapacak insanmıyım hediye olduğu için ayıp dedik sende geldin açıklamanı yaptın bitti uzatmaya gerek yok tamam..

sende bunun hata olduğunu söylüyorsun demekki hepimiz yine aynı yerde birleşiyoruz ..
bilmeden oldu diyorsun o zaman gerçekten uzatacak birşey yok germeyelim topiğimizi..

aslında senin yazdıklarınada ben şuan çok sinirleniyorum ama alttan almaya çalışıyorum çocuğun hastaymış seni üzmek istemiyorum benden 6 yaş küçüksün diye susuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…