hee ben kız diye biliyodum valla artık ay başına kaldı yok ya o bana yakışmaz canım o zaten burdakileri okursa ne kadar ayıp ettiğini anlamış olur madem durumun el vermiyor katılma arkadaşım kimse seni kınamazdı ama böle yapınca herkes çok kınadı onuoğluşu var canım, ama kargo ücretini ödemekaydirigubbakcemile3
hee ben kız diye biliyodum valla artık ay başına kaldı yok ya o bana yakışmaz canım o zaten burdakileri okursa ne kadar ayıp ettiğini anlamış olur madem durumun el vermiyor katılma arkadaşım kimse seni kınamazdı ama böle yapınca herkes çok kınadı onulmaz:
aman da aman...ne kadar cici bebişlerin hediyeleri...güle güle giysin bebişler...
kargo konusunda da galiba arkadaşın durumu elvermedi..bence çok uzatılmasın arkadaşlar..zaten okuyunca utanacak..katıldıgına da pişman olur ..ama dünürümün dediği gibi keşke durumu elvermiyorsa katılmasaydı:1closedeyes:
oğluşu var canım, ama kargo ücretini ödemekaydirigubbakcemile3
ben utanacak hiç bişi yapmadım arkadaşım sen beni dinlemeden neden böle yazılar yazıyosun ben ölüm kalım savaşı verem yavrumu hayata döndermeye çalıştım utanacak biri varsa oda sizsinzi beni dinlemeden yorum yaptığınız içinkaydirigubbakcemile meydanı boş bulmuşunuz yazıyonuz anlayıp dinlemeden:1no2:
arkadaslar bu topiği takip ettimde....ya yanlıs anlamayın ama müslüman bır kardesın ayıbını desifre etmektense örtmek erdem olandır.yanı bu kargo olayını bu kadar dıle dolamayın bencce
haklısın canım ama keske cıkıpta acıklama yapsa bu kadar seyin üzerine
valla canım sana diyeceğim tek şey sende böyle birşey yaşarsan anlarsın ancak şok oldum ya hediyeyi bile açmak istemedim bir an..
Sen kargo olayını müslümanlığa kadar taşımışsın ne ağlakası var anlayamadım.. Deşifre falan ettiğimiz yok kimseyi sadece yaşadığım birşeyi paylaştım arkadaşlarımla onlarda bana hak verdiler sana ne oluyor onu anlamadım ben...
Bana yapılan terbiyesizliğe karşılık ayıp örtemiycem izninle...
Kaydirigubbakcemile3 seviyorum sizi kızlar:))))))
bencede yapsa iyi olurdu nazcım..:1ninca:
yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh yani nilay kimdi sana yollayan cok ayıp yapmış ya olur mu öle şey
ama bebeğin bir hafta önce ölüm kalım savaşı veriyordu ve şuan sen internette takılıyorsun demekki artık iyileşmiş..
Meydanı boş bulmakla ne ilgisi var yaa anlamadımki açık açık yazdık saklamadık..
geri göndericem aldıklarını ve bu arada ben hayatım boyunca böyle saçma sapan birşeyle karşı karşıya kalmamıştım ..
Kimsenin hakkınıda almadım bu yaşıma kadar..
Senin ne hakkın var yaa bende haram edip duruyorsun
1 haftadır yok olabilirsin zaten normaldede girmiyordunki çocuğunun hasta olduğunu nerden bilebiliriz biz..
Sizinde çocuğunuz var deyip durma sanki senin çocuğunla ilgili birşey söyledik..
allaha şükür iyileşti ben bu yorumları haketmiyordum benim zoruma gidense zaten bebegimin hasta olması ben keyfimden böle bi hata yapmadım ve aşırı zoruma gitti keşke özelden yazsaydın özeldende ben kendimi izah ederdim((( benim yerimde sen olsan sende böyle yapardın beni terbiyesiz etmişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?