2009 Haziran anneleri küçük şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz?

öncelikle oğluşuna geçmiş olsun... benim kimseyi küçümsediğim falan yok olanlar üzerine yaptığım küçük bi şakaydı sadece.
diğer arkadaşlarımda kötü niyetli olarak tepki vermedi sonuçta bu bi hediye ve doğru olan senin ödeyip göndermendi tersi bi durum olunca da o şaşkınlıkla yazılmış şeylerdi bunlar...bu kadar tepki vermene gerek yok açıklamanı yaparsın bizde kusura bakma arkadaşım deriz

evet benimde evladım var. ben senin evladınla ilgili bişey söylediğimi hatırlamıyorum ne demek istediğini anlamıyorum daha doğrusu anlamak istemiyorum.

arkadasım bana bak senın bana ne hakkın geçti de hakkını haram ediyorsun..ben konunun fazla uzamamasını istedim..ayrıca meydanı boş bulmussun gibi şeyler söylemişsin sen burdayken de söylerim.kimseden çekinmem.

ıstedıĞınız yerden anlamak ıstemıŞınız benım ne demek ıstedımı anlamamıŞınız benı terbıyesız edenlere lafım kımse ÜstÜne almasın hak konusuna gelınce benı dınlemeden benım hakkımda konuŞanlara benı tanımadan herkes yorum yapmıŞ ben o kadar gerı kafalı deılım bılıyorum gargo parasının Ödecenıde durumumu ızah ettım

kusura bakma ben özür diliyorum gerçekten sanalda olsa kimseye yalan söylemek zorunda degilim bebegim hasta oldugu için karışkanlıga geldi kusura bakma gerçekten ödemeye razıyım özelden söyle ne kadar oldugunu ben ödemeye razıyım ben bu yazılanlanları ve benle dalga geçildigini görünce sinirlerime hakim olamadım inanırmısın eve gelir gelmezde netge girdimki pamukefem almıştır hediyesini burdaki arkadaşlar gibi eklemişmi çekip gönderidiklerimi die beklerken ne çktı karşıma sende olsan sende aynı tepkiyi yaparsın nedyse uzamasın (((çok üzüldüm ya :'(

tamam uzatmayalım artık sıktı bu konu zaten..
ben tekrar çok teşekkür ederim tabiki seninde hediyeni almak en doğal hakkın
istemiyorum falan olmaz..

Son düzenleme:
canım kimse sende dalga geçmedi buradaki kimse o karakterde insan değil konuya yorumlarını ve tepkilerini gösterdiler o kadar

canım kimse sende dalga geçmedi buradaki kimse o karakterde insan değil konuya yorumlarını ve tepkilerini gösterdiler o kadar

YAZILAN YORUMLARA BEN YORUM YAPTIM UZAMASINI MADEM İSTEMİYOSUN UZATMAYALIM BEN O KADAR ANLAYIŞSIZ Bİ İNSAN DEİLİM AMA GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM HEMDE ÇOK BENİM BAŞIMA B ÖLE Bİ OLAY GELSE BEN BÖLE Bİ TEPKİ VERMEZDİM İNSANI REZİL ETMEZDİM NEYSE KAPATALIM (( BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM BEN ŞUNUDA BELİRTİM SİZİNDE BEBEGİNİZ VAR DEMEKLE ŞUINU DEMEK İSTEDİM SİZİN BEBEGİNİZ HASTA OLSA SİZİN AKLINIZA BİŞİ GELİRMİ BEN O İŞTE AKSAMASIN DİE EŞİME VERDİM ÖDER SANDIM AKLIMA BİLE GELMEDİ GARGOYUDA ÖDE DEMEK ÖDER SANDIM NE BİLİM BEN ÖDEMEYECENİ ŞU GÜN OLDU DAHA DÜN SORDUM VE TARTIŞTIM ( O NE BİLSİNKİ BENDE SUÇ DESEM BENDE SIKINTILIYDIM KEŞKE BENİ DİNLEMEDEN YORUM YAPILMASAYDIDA İŞTE SANAL ORTAM OLUYO BÖLE KARIŞKANLIKLAR :gitme:

kızlar, böyle güzel bi olayın bu şekilde kırgınlıklarla sonuçlanmasına gerçekten çok üzüldüm, zaten hayat yığınla tatsızlıkla dolu, bari bu sanal arkadaşlık ortamımızı huzurlu tutalım, bu tatsızlıkları unutmaya çalışalım,

nazcım ayarladın mı kimin kime alıcanı, bana özgeyi söylemişin sanırım, kesinse ben onunla irtibat kurayım da alayım hediyesini, uzadıkça onların da hevesi kaçıcak sonra

drmümine özgeye
nevergive up yeşime alırsa tam oluyor galiba cünkü özge hediye verdi nevergive up ve yesinmur da verdi drmünine vermedi.. özge ve yesim hediye almadı... henüz değil mi yanlışım varsa düzeltin şekerler hepinizi öptümmmm

iyi aksamlar kizlarcok özürdilerim ben hediye listesine yazildigim halde, malesef istemeyerek ihmal etdim, ama gercektende istemeyerek, eger gec kalmadiysam narencim hala katilmyi isterdim

özge canim senden cok özürdilerim ama gercektende ellimde olmadan topige kk girip ilgilenemedim , tekrar bakinca gecikdimi anladim.ama telafi etmek istiyorum ins, özelden adress yollarsan cok sevinirim, inan normalde böyle bi sorumsusluk yapmasdim ama oldu bikere

canım ya keske dün girebilseydin ben cok bekledim sizi hatta dier arkadaslarda ama dün bi çekiliş daha yaptık ve boşta kimse yok suan ama bebeişlerin 1. yasgününde de böle bi organizasyon yapılcak umarım o zamana olur

semracım ve poyrazımızın defne hanıma hediyesi

buda bana ve eşime gelen güzel hediye cerceveside vardı qama ne yazıkki kırılmış yaptırıp ascam ben cok saol semracım allah razı olsun öpüyorum sizi

semracım çok gzl düşünmüşsünnn bana sorduğunda isimleri
acaba ne ki demiştim içimdenn...
harika olmuşş cnm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…