2009 Haziran anneleri küçük şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz?

güzelkızms, şeremim,morboncuk, nevergiveup18
çok uzun zamandır yoklar galiba. O arkadaşlara nasıl ulaşcaz saadetcim.Verdiler mi cevap mesajlara?
Ayy bende çok heyecanlandım... Süper olucak bu ya...

özgecim ya güzelkızms uzun zamandır girmiyor sanırım biz o arkadaşa çıkmışız girmiyenleri çıkarıp kalanlar arasında çekiliş yapılsın derim ben..
biz zuzucuma ve zeynocuma hediyelerini gönderdik efoşumla:))
çokmu hızlıyız ne:)))
şimdi hediyemizi bekliyoruz ...

canım profillerine bak yakınlarda girmişlerr hep mesajda yolladım zaten ben :)
şimdi habersiz çıkarmak olmaz girerler mutlaka

Son düzenleme:
saadet fıstığı ellerine sağlık, güzel olmuş hediye organizasyonu...
pınarişkoooo bana hediye yollıcakk, pınaar boşver hediye yollamayı al batuşu gelin bizeee ısırıyım ben oğluşumu, ondan güzel hediye olmaaazz:)

ocean girl arzuu
kity79 tosbaa8
drmümine morboncuk
nisanur güzelkızms
yeşim şekerkızcandy
naren05 oceangirl
arzuu leo7
tosbaa8 semra57
cennetbahcemiremim kity79
leo7 drmümine
morboncuk yeşimnur
şekerkızcandy nisanurum
semra57 naren05
pamukefem zeynozuzumurti
nazpıtırcık cennetbahcemiremim
nezomemo ozgee
güzelkızms pamukefem
nevergiveup şeremim
özgee nazpıtırcık
şeremim nezomemo
zeynozuzumurti nevergiveup alacaklarr...

çekiliş sonuçları listesi

hepsi çok güzel çok zevkliymiş nilaydaaa
havvacım zeynebinde senin üzerinizde eskisinnn
ii günlerde kullanaın canım benimmmmmm

Ahhh kuzum pakede bizide koysa kociş yollasa ne süper olur Nidamda bekliyo orda deştin yaramı...bi yanımda Emir Bi yanımda İlayda bi yanımda Efe yoğururdum onları sizde Batuşu yerdiniz o arada (((((((( ocak başında gelmeyi umut ediyorummmmmmmmm mujx

kızzzzzzzzzzz ben burdayım anam güzelkızms sizi takip ediyo benide yazın bende sizleri unutmayacak şeyler yapmak istiyom ben sizi takip ediyom bu aplamın adı benim adımdan gireyim irtibata geçelim olmassmı
mafoldumben

pamuk efemmmmmmmm gördüm seni burdasın anam irtibata geçelim kız bana çıkmışın anam özelden görüşelim olarmı adreslerimiz gerek olcak

zuzucum güle güle kullansın güzel kızın inşallah olur aldıklarım büyük almaya çalıştım kuzuma küçük gelmesin diye..

pamuk efemmmmmmmm gördüm seni burdasın anam irtibata geçelim kız bana çıkmışın anam özelden görüşelim olarmı adreslerimiz gerek olcak

aaaaaaaaa hoşgeldin tatlım evet biz sana çıkmışız :)))
sanada nisanur çıkmış sende ona özelden at adresini canım..
yazıyorum ben sana adresimi:)
bak şimdi bende heyecanlandım:))))kaydirigubbakcemile2

ben pamuk efeme alıcam nisada bana alacak konuyu şimdi anladım bende diyom heralde iki kişiye ayrı ayrı alınacak sanıyom jeton yeni düştü :))))

ben hep okuyorum yazılanlarıda yazamıyorum.İşyerinde yasak ama yasakları deliyoruz işte.

bak nilaycım girmiş güzelkız :)
ben hep okuyorum yazılanlarıda yazamıyorum.İşyerinde yasak ama yasakları deliyoruz işte.

cnm listeden bak sende kime alcağını irtibata geç istersen
sonra yok diyo arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…