2009 Haziran anneleri küçük şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz?

hülyacım çok güzellermiş güle güle kullanın ana kızz
bende arzunun hediyesini aldırdım asyanınkinde pazartesi eşim gelince alıp hemen yollucam

bende seninkini aldım binnurcum umarım hepsini begenirsin eşim bugün nöbetci olmasaydı yollıycaktım artık hftasonuna kaldı

hülyacım çok güzellermiş güle güle kullanın ana kızz
bende arzunun hediyesini aldırdım asyanınkinde pazartesi eşim gelince alıp hemen yollucam

ay heyecanlandım bak şimdi.böyle tanımadıgın birinden hediye almak hediye vermek çok hoş oldu ya.gerçi tanışıyoruz ama zevklerimizi huylarımızı boyumuzu posumuzu bilmeyince hediye seçmek zor oluyo.
bende ilkeninkini dün izmir adresine yolladım.bugün eline geçmiş.

zemuszemus efoşumada hediye gelicek bende heyecanlandım şimdi :)

hülyacım güle güle kullansın nisa çok ciciler hepsi..
senin küpelerde çok şık annelerde düşünülüyor düşünceli topiğiz canımkaydirigubbakcemile2

bize asıl hediye gönderecek arkadaş güzelkızms ama kurada bize zuzu havva ve zeynebim çıkmıştı biz onların hediyesini gönderdik benim düşünceli arkadaşım havva jest yapıp efeye ve bana hediye alıp yollamış teşekkür ederim tatlım bu düşünceli davranışından dolayı çok güzeller çok zevkliymişsin kocaman öpüyorum tatlım zeynebimi ve seni..

nilaycım güle güle kullanın canım zeyneple okadar alabildim mağazada çok ağladı.güle güle kullansın efoşum.
çekilişte çıkan neslihan arkadaşımıza da yolladım hediyesini muhtemelen almıştır umarım beğenir

hülyacım sizde cicilerinizi güle güle kullanın.çok güzeller

Kızlar bizim cicilerimizde geldi....fotoları yükliycez....
Sadoşum çok teşekkür ederiz...çok beğendik....ama çok üzüldüm fincanlarmızı paramparça yapmış gıcık kargocular...

Kızlar bizim cicilerimizde geldi....fotoları yükliycez....
Sadoşum çok teşekkür ederiz...çok beğendik....ama çok üzüldüm fincanlarmızı paramparça yapmış gıcık kargocular...

aaaaaa bak şimdiii yaaaaa
o kadrda söyledimmmmm
offfff :kedi:

o kadrda söyledimmmmm

olsun canım benim üstleri duruyor..altlarına tabak alırım...çünkü çok beğendim...ben kahve hastasıyım...her gün kullanıcam seni ve ıroşu anıcam..oğluşumun ciciside çok güzel...çokçokçok teşekkürler....

aa kahve hastası old. bilmiyordum bak pınarımmm
hatta havvayı arayıp hediye almadan sana ipucu alacaktım fırsat olmadı..
ii isabet etmişim o zmn..
dün de havva aradı beni konuştuk baya söyledimm beğenir dedi dmekki var mış bi bildiği :)
keşke kırılmasaydı ailem aydında kardeşimde izmirde ege de okuyor... eğer izmire gelirsem bi gün elimde fincan takımıyla sana gelecemmm telafi edicem söz

o kadrda söyledimmmmm

Sadoşum canımsın...ne talfisi gülüm ya kargocuların ayılığı.:) her zaman bekliyorum canım...inşallah gelirsinizde İroşu mıncıklarım bol bol ...

inş cnm
şu urfadan hayırlısıyla bi gidelim yaza...
batıya bi yere...
o zmn görüşürüzzz inş

gerçekten bende çok beğendim saolun canlarım nilaycım çok hoş gerçekten güle güle kullanın bende yarın alıcam güzelkızmsnin hediyesini gçndericem bakalım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım PamukEfemin hediyesini yarın gönderiyorum güle güle kullan cnm umarım beni hatırlarsın hep ogluşumun resminide gönderdim kalanlar süpriz olsun resmini eklersin daha iyilerine layık efecim daha güxzelleri efemin olsun bütceme uygun bişiler almaya çalıştım güle güle kullanınkaydirigubbakcemile5 efeyi öp benim için iyi akşamlar herkese

çok güzelmiş güle güle kullansın efecim :hulya:

Nilaycım çok güzelmiş, güle güle kullanın efoşumla beraber
bende ekliyim cicilerimizi
link içinde teşekkürler nilaycım

bu kazak ve pantalonumuz çok beğendim , çok teşekkür ederim Yeşimnurcum,
oğluşumada çok yakıştı

buda kolyemiz, biblomuz , bebek şekerini bile yollamış, mektubunu da çok beğendim
tekrar teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…