hülyacım çok güzellermiş güle güle kullanın ana kızz
bende arzunun hediyesini aldırdım asyanınkinde pazartesi eşim gelince alıp hemen yollucam
biraz geç oldu ama adresi vermem güç olmadı bazı arkadaşlar hiç girmiyo belli bi süre tanıyın o zamana kadar gelmesseler çıkarırsınız arkadşlar bende pamuk efemin hediyesini hazırladım en kısa zamanda göndericem inş :)):umursamaz:
ya ben bir türlü esim ekleyemedim kızlar
nasıl yapıyorsunuz biri yardım etsin bana
Kızlar bizim cicilerimizde geldi....fotoları yükliycez....
Sadoşum çok teşekkür ederiz...çok beğendik....ama çok üzüldüm fincanlarmızı paramparça yapmış gıcık kargocular...
aaaaaa bak şimdiii yaaaaa
o kadrda söyledimmmmm
offfff :kedi:
olsun canım benim üstleri duruyor..altlarına tabak alırım...çünkü çok beğendim...ben kahve hastasıyım...her gün kullanıcam seni ve İroşu anıcam..oğluşumun ciciside çok güzel...çokçokçok teşekkürler....
aaaaaa bak şimdiii yaaaaa
o kadrda söyledimmmmm
offfff :kedi:
aa kahve hastası old. bilmiyordum bak pınarımmm
hatta havvayı arayıp hediye almadan sana ipucu alacaktım fırsat olmadı..
ii isabet etmişim o zmn..
dün de havva aradı beni konuştuk baya söyledimm beğenir dedi dmekki var mış bi bildiği :)
keşke kırılmasaydı ailem aydında kardeşimde izmirde ege de okuyor... eğer izmire gelirsem bi gün elimde fincan takımıyla sana gelecemmm telafi edicem söz
bize asıl hediye gönderecek arkadaş güzelkızms ama kurada bize zuzu havva ve zeynebim çıkmıştı biz onların hediyesini gönderdik benim düşünceli arkadaşım havva jest yapıp efeye ve bana hediye alıp yollamış teşekkür ederim tatlım bu düşünceli davranışından dolayı çok güzeller çok zevkliymişsin kocaman öpüyorum tatlım zeynebimi ve seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?