2009 Haziran anneleri küçük şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz?

dünürüm çok güzelmiş cicileriniz güle güle kullanın gelinimle,
pek zevkliymiş nilaycım
daha ben çıkamadım bile hediye bakmaya

havvacım çok güzelmiş zeynbin cicileri, güle güle kullansın fıstık..
nilaycım bayağı hızlısın yaa, bende elimi çabuk tutayım barii..

havvacım çok güzelmiş zeynbin cicileri, güle güle kullansın fıstık..
nilaycım bayağı hızlısın yaa, bende elimi çabuk tutayım barii..

dünürüm çok güzelmiş cicileriniz güle güle kullanın gelinimle,
pek zevkliymiş nilaycım
daha ben çıkamadım bile hediye bakmaya

hepsi çok güzel çok zevkliymiş nilaydaaa
havvacım zeynebinde senin üzerinizde eskisinnn
ii günlerde kullanaın canım benimmmmmm

zuzucum güle güle kullansın güzel kızın inşallah olur aldıklarım büyük almaya çalıştım kuzuma küçük gelmesin diye..

zuzum iyigünlerde gysn minik
sende güle güle kulln fıstık

canlarım çok sagolun sizin hediye fotolarınızıda bekliyoruz.

bu elbisemiz eldivenlerimiz ve çorabımız hırkamızda vardı ama makinada kirli nisa hemen kirletti ama çook hoş hepsi :)

buda küpemiz ben çok beğendim eşimde çok beğendi tekrardan çok teşekkür ederim canım :)

Ne güsel ciciler bunlar böyle.

Ben de akşam dünürüme ve yakışıklı damadıma hediye bakmaya çıkıcam inşallah.

Bana Nazomemo hediye gönderecekti ama ses yok

çok güzeller, güle güle kullanın hülyacım, morboncuuukk nerdesiiin, ben de gidip hediye almak istiyorum yaa, kızlar, uğramayanlara belli bisüre verip tekrar konuşalım bence

hülyacım güle güle kullanın.
ay ben de iremcime alıcam ya çok mutlu oluyorum:)kız bebiş kıyafetlerine bakmaya bayılıyorum zaten. inşallah yarına biraz iyileşiriz de rahat gezebilirim.

çok güzeller, güle güle kullanın hülyacım, morboncuuukk nerdesiiin, ben de gidip hediye almak istiyorum yaa, kızlar, uğramayanlara belli bisüre verip tekrar konuşalım bence

bence de,sizin hevesiniz kırılmadan bu işi çözelim.
Çekiliş komisyonu başkan vekili Saadetcim, ne yapıcaz bu arkadaşların hali ne olucak:uhm:

sanırım çekilişe girip te yakınlarda uğramayan morboncuk ile şeremim var, ben çok istiyodum morboncuğun kızlarına hediye almak, ama bi türlü girmiyo, özeline mesaj da attım cevap vermedi

Nazo da girdi bende katıldım dedi. Ama çekilişi görmesine rağmen hiç haber çıkmadı

bence de,sizin hevesiniz kırılmadan bu işi çözelim.
Çekiliş komisyonu başkan vekili Saadetcim, ne yapıcaz bu arkadaşların hali ne olucak:uhm:

canım ben naren yok diye onun yerine yaptım ya ...
narenin konusuydu söyleyim o baksın cnm opuyorumnanaktan

kızlar böle uzun zaman girmeyen ve bekleyen anneler ne yapacak bende güzelkızms nin adresini bi kaç gün sonra aldım keşke başta şöle bişi yapsaydık herkes adresini yada telini sürekli online olan birine verseydi katılanlar yani şimdi böle bekleme gibi bi sorun olmazdı gelmeyenler olursa yılbaşına kadar o zaman katılmak isteyenlerle yer değişterebilirler ama buna gerek kalmadan herkesin hediyesi elinde olucak bende bu haftasonu çıkıp bakıcam göndericem hediyesini güzelkızms nin

biraz geç oldu ama adresi vermem güç olmadı bazı arkadaşlar hiç girmiyo belli bi süre tanıyın o zamana kadar gelmesseler çıkarırsınız arkadşlar bende pamuk efemin hediyesini hazırladım en kısa zamanda göndericem inş :)):umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…