herkese ii akşamlar fıstklarr ben kızımın çorbasına kuzu kıyması koyuyorum zor oluyo ama hakkaride zar zor bulduruyozz
aldığım gibi küçük parçalar yapıp buzdolabı poşetlerine ayırıyorum
ilk önce kavuruyorumm sonra çorbasına ekliyorum oradada pişiyo iice sonra blendrdan geçiriyorumm
geçen bi stede okudum tavuk ve et koymazsalısınz çorbalarına yazıyodu aksi takdirde diet türüne girermişş tabi 7.aydan sonraa
hoş geldin canım et balık tavuk bende veriyorum
bu yaş muhabbetide şurdan geliyor
saadet güline yazıyor kızın büyüdügünde annanemi diycek sana
birde yaşlıymış son günlerini kızıyla geçirecekmiş
ikiye böldüler milleti birde oraya yazan buraya yazmıycakmış seçim yapmak zorundaymışız bende
sen gibi düşünüyorm her iki tarafada yazarım sevdigim arkadaşlarım ordada var burdada istegen kendine özel açar
yok canım konu aştı orda kalmadı uzun hikaye boş ver geçmiş olsun kuzumada
hoş geldin canım ben kavurmuyorum haşlama daha saglıklı olur oh yesin zehramda toparlasın biran önce kendinizemuszemus
cnm konu ordan açıldı zatenn.ama burda konuşmayalım lütfen.özelden konuşmak istersen daha ii olur..yeterince konuşuldu burda.daha fazla çocukca muhabbetlere gerek yok biz paylaşım yapalım,birbirimize yararlı olalım. boşboş konuşup sayfa ilerletmeyelim...
yağmura yaptırmadım ben onu testii.ama şimdlik yok giibiii..
buarada yağmuru uyuttumm bende yatayım dedim.buraya bakıpp...
pınarcım,,binnurcummm hoşgeldniz cnmmmopuyorumnanaktan
ahh canım inş tek isteğimm
bende ilk önce kavurup sonra haşlıyodum ama kendi yağınla kavruluyoo
ben böle daha ii biliodum yanlışmı biliom acaba doktoruma bi sorrim bunu
aman şekerim uzulme sen.ha öyle ha böyle.yesin de zehra alır o vıtamınını.haftaya ben de gıdıcem kontrole sorarım bızım dr da.aman her dr başka şey söyluyo zaten.
of bılırıım o acıyı.ben de az çekmedım ama nıye hala suruyokı.benım 3.aydan sonra bitti gibi şimdi hjiç yok.
kızlar bikaç gündür giremedim malum dönem sonu not girme telaşındayım, geçmişi okuyordum birşeyler olmuş topikte sanırım ama hiçbişey anlamadım konu ne? geçmişte yok baktım anlayamadım,başka bi topik mi var? biri bana bilgi verebilir mi??
hepinize iyi geceler.kaprissiz olmak çok güzel birşey çoğumuzda bu erdeme sahibiz ne mutlu bize.
moril yanlış anlaşılmalar oldu.kocaların ev işlerine yardım etmesi konunda.daha sonra tartışma annelerin yaşlarına uzandı.30 lu yaştaki anneler anneanneler gibi duracak tarzında laflar kullanıldı.arkasında hareketler geldi vs vs.kendilerince ayrı bir topik açmaya karar verdiler.
hem orda hem burda olan arkadaşlar var.,
oraya yazmamızı yasaklıyor kendince nisanurum hülya.ben oraya da buraya da yazıyorum.Kimse de engel olamıyor.
canım bilirim oacıyı çok fena olur
ama gögüsü anne sütüyle ovalayınca çabuk iyileşir seninki neden geçmedi
ve acıya dayanarak bebişini emzir bu sefer gögsün kaskatı olur daha da acı çekersin
yada sütünü saggg
geçmiş olsun
ya kafam kaıştı diğe topic de buraya yazan diğeine yazmasın demişler. ne saçma benim zaten fazla olmadı aranıza katılalı şimdi de kopukluk oldu neyse ben burdan devam edicem..
Arkadaşlar merhaba.
Bende haziran annesisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamayim.kızım 7 aylık. şimdiye kadar hep prima kullanmıştık ma bez popounun kaba etinde avuç içi kadar kıpkırmızı alerji yaptı.merhem kullandık orası iyileşti doktor bezi değiştirin dedi,haggies e geçtik oda belini komple bezin kemerinni olduğu yeri alerji yaptı.şimdide canbebeyi deniyoruz ev bez kaynıyor.Aranızda benzer bir sorun yaşayan var mı acil bigi paylaşırsanız çok sevinirim çaresiz kaldık...
ay sonra gel ozaman:) maşallah elifime.ya bıze de ablam verdı oto koltuğu ama denemdım daha oturu mu acaba artık?bı de kıymayı nasıl ver dedı sonra anlatsana.ben tavuğu verıyorum 1 aydır falan.
sor bakiim gülincim senin doktorda ne dicek ben haşlıyım yinede
sorma bu akşam bi aile dostumuzda tarhana verme dedi doktor sölemiş içinde bi madde varmış ishal yaparmış doktorumuzda halbuki ver en besliyici çorba demiştiiiohaoldumsmileohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?