2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin canım ben kavurmuyorum haşlama daha saglıklı olur oh yesin zehramda toparlasın biran önce kendinizemuszemus

ahh canım inş tek isteğimm
bende ilk önce kavurup sonra haşlıyodum ama kendi yağınla kavruluyoo
ben böle daha ii biliodum yanlışmı biliom acaba doktoruma bi sorrim bunu

Anladım arkadaşlar ok

Kızlar bzim dr kesinlikle kavurma direk suda haşla kavurmak zararlı dedi...

Hb İlkecim..

ii geceler kızlar ben çıkıyorum kocişle vakit geçireim biraz öptüm hepciginiziopuyorumnanaktan

yaaa ben yine doktora sormadan iş becerdimm deseneeeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

ben zamanımın büyük bir bölümünü burda geçiriyorummm..çok güzel insanlar tanıdım ...
burda güzel paylaşımlar yapmak istiyorumm..kimseyi kırmadan SAYGISIZLIK etmedennn..
büyüğüme ,küçüğüme SAYGI göstererek...

pınarcım söyledğin iyiolduuu cnmm....bende artık çorbalara koymaya başlıcamm..

aman şekerim uzulme sen.ha öyle ha böyle.yesin de zehra alır o vıtamınını.haftaya ben de gıdıcem kontrole sorarım bızım dr da.aman her dr başka şey söyluyo zaten.

aman şekerim uzulme sen.ha öyle ha böyle.yesin de zehra alır o vıtamınını.haftaya ben de gıdıcem kontrole sorarım bızım dr da.aman her dr başka şey söyluyo zaten.

sor bakiim gülincim senin doktorda ne dicek ben haşlıyım yinede
sorma bu akşam bi aile dostumuzda tarhana verme dedi doktor sölemiş içinde bi madde varmış ishal yaparmış doktorumuzda halbuki ver en besliyici çorba demiştiiiohaoldumsmileohaoldumsmile

binnrucum ben veriorum benim doktorum verebilirsin deddiii..
yağmuradada ishal falan olmadııı..alla allaa:ecrin_bebek:

evet ben de nerdeyse 1 aydır falan verıyorum ev tarhanası mis gibi.ekmke de doğruyorum içine içiyo valla derin o da ishal olmadı.aman içini ferah tut.hadi bana musade kızlar.iyi geceler herkese...

kızlar bikaç gündür giremedim malum dönem sonu not girme telaşındayım, geçmişi okuyordum birşeyler olmuş topikte sanırım ama hiçbişey anlamadım konu ne? geçmişte yok baktım anlayamadım,başka bi topik mi var? biri bana bilgi verebilir mi??

hepinize iyi geceler.kaprissiz olmak çok güzel birşey çoğumuzda bu erdeme sahibiz ne mutlu bize.

bende 1 aydır veriyorum içine havuç bide yoğurt koyuyorum zehroşda seviyor
adam öle diice zehrada ishal ya dedim acaba ama diildir ya doktorum ii bi doktor güveniyorum ona ii geceler cnm bende çıkcam birasdann
byyy

moril yanlış anlaşılmalar oldu.kocaların ev işlerine yardım etmesi konunda.daha sonra tartışma annelerin yaşlarına uzandı.30 lu yaştaki anneler anneanneler gibi duracak tarzında laflar kullanıldı.arkasında hareketler geldi vs vs.kendilerince ayrı bir topik açmaya karar verdiler.
hem orda hem burda olan arkadaşlar var.,
oraya yazmamızı yasaklıyor kendince nisanurum hülya.ben oraya da buraya da yazıyorum.Kimse de engel olamıyor.

cnm özelden konuşalım burayıda germeyelimmm boşyeree..
eğer sorun varsa ben anlatabilrimmmyerimseniben

hepinize iyi geceler.kaprissiz olmak çok güzel birşey çoğumuzda bu erdeme sahibiz ne mutlu bize.

:lepi::lepi::lepi:

vereliniortakopuyorumnanaktan

kızlar hepinize iyi gecelerrrr

HaklısınŞeniz zaten emzirmekten başka çözüm yok, pompa yok çünki.

ya kafam kaıştı diğe topic de buraya yazan diğeine yazmasın demişler. ne saçma benim zaten fazla olmadı aranıza katılalı şimdi de kopukluk oldu neyse ben burdan devam edicem..

Burası 2009 haziran anneleri topiği herkesin paylaşımda bulunma hakkı var, öyle söylüyorlarsa gitme canım sende, ben taraf tutmuyorum ama buraya yazmanın daha verimli ve daha güzel olduğunu düşünüyorum.:lepi:

Bizde prma kullandık canım, sonra pahalı diye huggıes e geçtik pişik yaptı,sonmra tekrar primaya geçtik devam etti, nerde 2 ay yavrumun poposu kanadı, arko kremlerin küçük tüpleri varya classic olanları onlardan bolca sür hemenm iyileşiyor, benim denemediğim krem kalmamıştı ama arko sayesinde iyileşti yavrum.

ay sonra gel ozaman:) maşallah elifime.ya bıze de ablam verdı oto koltuğu ama denemdım daha oturu mu acaba artık?bı de kıymayı nasıl ver dedı sonra anlatsana.ben tavuğu verıyorum 1 aydır falan.

Gülin tavuğu nsıl pişiriyorsun ve hangi markanın neresini kullanıyorsun, ben daha başlamadım detaylı bilgi verirsen sevinirim olumunekankayizsmile

Tarhananın besleyici olduğuna bende inanıyorum, çünki içinde yok yok. :CüvCüv:
Benim oğlumdada ishal felan olmadımirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…