:1hugarkadaşlar lütfen yazmaktan vazgeçmeyin bir burda çok iyiydik.
Şenizopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilebi geliyorum bakıyorum neler oluyoo yetişemiyorum hiçbişeye
bazı şeyler ewet çirkinleşmiş olabilir ama benim hayatıma çok şey kattı burası en basiti kıymanın nasıl pişceğni bile burdan öğreniyorum:))
bazen sadcee kötü şeyleri görmemek lasım ben yanlızım ne akrabam var yanımda ne kocam o yüsden sizlerle konuşunca kendime geliyorummm
bazen fırsat bulup yazamasamda ben her zaman burdayımm
bi geliyorum bakıyorum neler oluyoo yetişemiyorum hiçbişeye
bazı şeyler ewet çirkinleşmiş olabilir ama benim hayatıma çok şey kattı burası en basiti kıymanın nasıl pişceğni bile burdan öğreniyorum:))
bazen sadcee kötü şeyleri görmemek lasım ben yanlızım ne akrabam var yanımda ne kocam o yüsden sizlerle konuşunca kendime geliyorummm
bazen fırsat bulup yazamasamda ben her zaman burdayımm
canım geçmiş olsun yaşına geldiği zaman azalıyo galiba alerjik durumlarbende burdayımım..................arkadaslar bebegımın bunyesı allerjık cıktı....tahıllı kasık mamalarını kusuyor...........ınek sutu allerjısı var..............cevız yumurta sarısı verınce alllerıjık belırtıler gosterıyor.......ne yedırecegımı sasırdım....ama Rabbıme sukurler olsun....cok dıkkat edıcem ve ınanıyorum insallah atlatıcak bebısım bunları.........dualarınızı beklıyorum
slm kızlar,ben haziran annelerinin bölümünde yeni topiği göremedim,merakımdan baktım sadece çünkü burayı takip edeceğim çünkü aylardır yazmadan takip ettim,az çok yazılanlardan kişiler hakkında bir fikre vardım, konuyu sorunu bilmiyorum ama tahmin ediyorum, kendi kendime yaptığım değerlendirmeye göre de çok bilmiş ukala biri ile zır cahil birisinin buradan bu bahaneyle ayrılmaları bence iyi olmuş, paylaşımlarımızla buradayız ve burada mutluyuz, öpüyorum sizi,çok yazamasamda burdayım
canım geçmiş olsun yaşına geldiği zaman azalıyo galiba alerjik durumlar
bende burdayımım..................arkadaslar bebegımın bunyesı allerjık cıktı....tahıllı kasık mamalarını kusuyor...........ınek sutu allerjısı var..............cevız yumurta sarısı verınce alllerıjık belırtıler gosterıyor.......ne yedırecegımı sasırdım....ama Rabbıme sukurler olsun....cok dıkkat edıcem ve ınanıyorum insallah atlatıcak bebısım bunları.........dualarınızı beklıyorum
kızlar bebeğimin dişi çıktı ucu çıkmış,kahvaltısını yemeyi reddediyor,çorba yemek te istemiyor,hele ki tarhanayı tek başına hiç yemiyor oysa ananesi onun için tarhana yaptı,hazır meyve püresi yiyor el yapımı fazla pütürlü yemek istemiyor,miluoanın muhallebisini yiyor,emiyor ve biberon maması yiyor,ben diş sıkıntısı diye düşünüyorum acıyor mu acaba? keyfi gayet yerinde sürekli balon çıkarıyor tükürük püskürtüyor,çorba yemediği için kıyma,tavuk, balık veremiyorum
sevsinler senin fikrini :roflol:slm kızlar,ben haziran annelerinin bölümünde yeni topiği göremedim,merakımdan baktım sadece çünkü burayı takip edeceğim çünkü aylardır yazmadan takip ettim,az çok yazılanlardan kişiler hakkında bir fikre vardım, konuyu sorunu bilmiyorum ama tahmin ediyorum, kendi kendime yaptığım değerlendirmeye göre de çok bilmiş ukala biri ile zır cahil birisinin buradan bu bahaneyle ayrılmaları bence iyi olmuş, paylaşımlarımızla buradayız ve burada mutluyuz, öpüyorum sizi,çok yazamasamda burdayım
:lepi::lepi::lepi:hihoyyytzemuszemusopuyorumnanaktan
o cahil ukalada sensin bişi bilmeden nasıl değerlendirme yapıyosun anlamıyorum hayır bu konu içinde olmayan kişiler nasıl fikir yürütüyo anlamıyorum kişiler derken sen beni ne kadar tanıyosunki hakkımda fikir yürütüp sen kendini ne sanıyosunki yaa dış kapının dış mandalı gelmişl burda yok öle yok böle kızım sizin arkadaşlığınızın hepsi çıkarcılık bi kaç kişi hariç diğerlerinin hepsinin yüzünü gördüm ben senle muhattap bile değilken sen benim hakkımda nasıl olurda konuşursun sanamı sorcam be nereye gidicemi istersem buraya yazarım istersem başka topik açar orda yazarım çok bilmişde sana derler çünkü bilmeden konuşuyosun kimi tanıyosun burda eminim senide dolduranlar olmuştur nasıl olsa onların savunması kopyala yapıştırdan ibaret beni sen yargılayamazsın tamammı bilmediğin şeyler hakkında hele hiç yargılayamazsınslm kızlar,ben haziran annelerinin bölümünde yeni topiği göremedim,merakımdan baktım sadece çünkü burayı takip edeceğim çünkü aylardır yazmadan takip ettim,az çok yazılanlardan kişiler hakkında bir fikre vardım, konuyu sorunu bilmiyorum ama tahmin ediyorum, kendi kendime yaptığım değerlendirmeye göre de çok bilmiş ukala biri ile zır cahil birisinin buradan bu bahaneyle ayrılmaları bence iyi olmuş, paylaşımlarımızla buradayız ve burada mutluyuz, öpüyorum sizi,çok yazamasamda burdayım
senide arkadaş bildim ama senide onların arasına katıyorum sende bize denilenlere katılıyosun ya helal olsun yaa ben daha bişi demiyorum herkesin yüzünü gördüm yaa bundan çok mutluyum çıkarcı iki yüzlü insanlarla hiiiç işim olmaz bu saatten sonra:lepi::lepi::lepi:hihoyyytzemuszemusopuyorumnanaktan
saadetcim biz bize yeteriz canım benim ben artık kimle konuşucamıda biliyorum iyi oldu bu adamına göre muamele bundan sonra :lepi::lepi:sevsinler senin fikrini :roflol:
kötü söz sahibine aiittirlmaz:
kk paylaşım portalı ayrıldığımızı kim söyledi kah yazarız kah çıkarız
:lepi:
:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?