yarın dr a gidicez nisanın öksürüğü geçmedi hala balgamı var bakalım dr ne dicek bende daha iyileşemedim gribim devam ediyo bi iyileşemedik yaa kaç hafta geçti nasıl bi hastalıkmış bu ya salgın valla dikkat edin
insallah iyileşirsiniz bir an önce hülyacım..
benim ufaklık da çıkarmaya devam..çıldıracağım artık..hersey normal bir rahatsızlığı yok peki niye çıkarıyor bu çocuk ya..sadece bir yudum suyla gün geçiriyor..yaptığım herseyi reddetti.bir de bugün sürekli uyudu..yarın başka bir dr a göstereceğim ben de ..
geçmiş olsun canım inşallah bşyi yoktur tontişimin
ahh kıyamam ben oğluşuma yaa kız ben onu öle sevdim zayıflatma oğluşumu heeinsallah iyileşirsiniz bir an önce hülyacım..
benim ufaklık da çıkarmaya devam..çıldıracağım artık..hersey normal bir rahatsızlığı yok peki niye çıkarıyor bu çocuk ya..sadece bir yudum suyla gün geçiriyor..yaptığım herseyi reddetti.bir de bugün sürekli uyudu..yarın başka bir dr a göstereceğim ben de ..
saol bitanem allah allah balgam için şurubunuz varsa onu kullanın canım balgam olunca gögsü hıkır hıkır ediyo canım sen dikkat et canım hastılığa hazırlıkta olabilir aman allah korusun hastalanmasın bıdıklarım ohh dahada uyuyamazsın bu gece bende öle oluyorum gece bitmek bilimiyo hemen gelsede görsem yüzünü diyıorum bazen gecede çalışıyo uyuyamıyorum kız tek alışkanlık galiba gelsinde mis gibi kahvaltı yapın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeçmiş olsun hülyacımm
yavrum kıyamam nisaya
ireminde boğazına bşy taklmış bugünn yediği kahvaltıyı kustu 2 saat sonra resmen
dedemiz çok korktuu
balgam var galiba dünde 1 sefer aynı böle kustuu..
acaba neden olduki hastada değil anlamadımm..
asşkımda nöbetçii
gelsede kahvaltı hazaırlasakkk beraberr opuyorumnanaktan
ne dedi dr canım öle ilgilenmeden başındanmı savdı canım senin için rahat etsin başka dr ada sor canım benim:1hug:sagol canım..insallah iyileşir tontişim çok üzülüyorum..dr mu anlamadı acaba..başka dr a da göstereceğim..
ahh kıyamam ben oğluşuma yaa kız ben onu öle sevdim zayıflatma oğluşumu heevalla almam hee şaka şaka canım her haliyle seviyorum tombiğimi bencede bi göster canım bakalım ne dicek inş normal geçici bi şeydirde zamanla düzelir yavrum sende çok takma kafana emi nasıl keyfi yerindemi yerindeyse memnun demekki halinden acıksa mızmızlanır biliyosun bunlar sözleşti canım herhalde ikiside aynı andamı aynı şeyleri yapar yaa anlamadımkaydirigubbakcemile3
saol bitanem allah allah balgam için şurubunuz varsa onu kullanın canım balgam olunca gögsü hıkır hıkır ediyo canım sen dikkat et canım hastılığa hazırlıkta olabilir aman allah korusun hastalanmasın bıdıklarım ohh dahada uyuyamazsın bu gece bende öle oluyorum gece bitmek bilimiyo hemen gelsede görsem yüzünü diyıorum bazen gecede çalışıyo uyuyamıyorum kız tek alışkanlık galiba gelsinde mis gibi kahvaltı yapın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagol canım..insallah iyileşir tontişim çok üzülüyorum..dr mu anlamadı acaba..başka dr a da göstereceğim..
ne dedi dr canım öle ilgilenmeden başındanmı savdı canım senin için rahat etsin başka dr ada sor canım benim:1hug:
kuzumu yıkadık az önce
2 dir ağlıyodu banyoda halbuki çok seviyo ama diş huylarını çok değiştiriyo...
ağlamadı bu sefer eskisi gibi çok sevindi, güle oynaya yıkandı bitanem....
saadetçim ıhlamur ver iyi gelir..minik iremde hastalanmaz insallah..çok zor oluyor bebişlerin hastalığı..benimki yemiyor ya benim de yiyip içesim yok(
hülyacım hala tontiş merak etme :))) ama böyle giderse zayıflayacak..keyfi de yerinde gülüyor oynuyor..belki de diş çıkartacaktır da dr bilememiştir am diş bu kadar kusturur mu ki ??
canım hoşgeldinnnnopuyorumnanaktanKızlar biz geldik..
Napıosunuz ??
Drumuz Batuya somon balığı yedir dedi...ama hiç balık vermedim daha nasıl yapıcam??
bizim doktorumuzda babuline bitkisel şurup verdi canım ama anlamadım çok iyi geldiği söylenemezOsmalak isimli bağırsak düzenleyici bir şurup olduğunu söylediler ve tamamen doğal olup çok işe yaradığını duydum. Bana doktorum dubhalac ve debridat verdi ama benim oğlana zorla 2 gün içirebildim işe yaramadı.
Kızlar biz geldik..
Napıosunuz ??
Drumuz Batuya somon balığı yedir dedi...ama hiç balık vermedim daha nasıl yapıcam??
ah canım içmiyor ki cimcimem :ecrin_bebek:
evet canım onlar yedimi bizde yemiş gibi oluyoruzz
iştahları kaçmasın
iremde dş çıkarmadıı
acaba ondan mı kusuoki diş çıkartcakda
bugün dedesiyle zor oyaladık emme.enne,memme diye diye uyudu inşallah uyanmaz boncuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?