2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar uzatmayın artık lütfen yaaa tartısma devam ederse bu topikte kapanır ve konuyla ılgısı olmayanlar için çok yazık olur.buna da kımsenın hakkı yok.tartısmak ısteyen cevap hakkı kullanmak ısteyenler özelden yazsınlar lütfen

doğru diyosun canım biz daha diğerleriyle konuyu kapattık ama inatla konuyo bilmeyen kişiler ön yargılı davranıp bizi sinirlendiriyolar ne hakları hemde hiç muhattap olmadığım tanımadığımm kişiler benim hakkımda konuşuyo buda beni sinirlendiriyo lütfen artık konu hakkında kimse yorum yapmasın heleki konun dışında olanlar hiç konuşmasın ve tanımadığı kişiler hakkında yorum yapmasın lütfeeen rica ediyoruuuum a.s

arkadaşlar ben grip gibiyim ıhlamur içtim kızıma da pekmez ve portakalla karıştırıp 5-6 kaşık verdim fazla olmamıştır dimi

canım bence yazma da soğumuş konu tekrar kızmasın.Tabiki senin tercihin canım ama gerek yok uzatmaya

bu arkadaşın tercihi yazabilir öyle mi??
neslihann bak benim adımı yazıp durmaaa
saadet diyeee
kim uzatıyor
moril yazmış bende yazdımm...
kapanırsa kapansın topik...
herkes haddini bilsin..
kimse kimseyi iğnelemeyz hele dünki gelenlerrr...
onlara ne oluyorr!!!
yeter artıkk..kimsenin gittiği yokkk
km isterse yazar kimi isterse konuşurrr
yeterrrr....

arkadaşlar ben grip gibiyim ıhlamur içtim kızıma da pekmez ve portakalla karıştırıp 5-6 kaşık verdim fazla olmamıştır dimi

gecmıs olsun canım ınsallah fazla ılerlemez.bende gecende grıp oldum cok kötuydüm 10 gün sürdü maske taktım süreklı sende öyle yap canım.5-6 kasıktan bısey olmaz merak etme canım.yanlız mandalına ve portakal 1 yasına kadar fazla verılmemelıymıs asıtlı oldugu için idrarı yakarmıs aklınızda bulunsun kızlar.

arkadaşlar kimse cvp vermesin tartışmak isteyen kendi kendine yazıp söylesin çıksın...
biz paylaşımlarımıza devam ederim görmezlikten gelin...

tamam ayşe ceylin haklısın

alhan tşekkür ederim canım.sadece burnum tıkalı öksürüğüm felan yok çok şükür ama önlemimi alıyorum yine de.Dilerim ilerlemez kızıma da geçmez

gripten koruyim derken çocuğu pişirmesem bari Allah korusun.1 kaç kaşıktan fazlasını vermiycem bundan sonra.Milupanın meyve pürelerinin içinde var olmazsa onlardan alır veririm

özlem hoşgeldin

herkese ii pazaralarrrrrrrrrrrrrrr
npyonuz bakalım off yarın eşim gidio nede alışmıştım oysaa 2 hafta yanlızız kızımlaaa
bi geçmişi okuyayım bakiimm
ah kyamam.bi başına buyutuyosun o guzel kızı oralarda.umarım bır an önce güzel bı yere tayınınızçıkar da sen de nefes alırsın.

:enbuyukkk::enbuyukkk:

:lepi:kaydirigubbakcemile

arkadaşlar kimse cvp vermesin tartışmak isteyen kendi kendine yazıp söylesin çıksın...
biz paylaşımlarımıza devam ederim görmezlikten gelin...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım ben kızıma mandalina verdim pişik oldu...

bana doktor mandalina portakal serbest dedı ama içinde asit olduu için pişik yapabiliyomuş canım.

ahh gülin az kaldı temmuzda biticek ama bende biticemm sanırım
zehranın cildi çok hassas her bebekte yapmaya bilir ama

geçmiş olsun canım dikkat et aman bebege geçmesin

ay canım ya valla ben veriyorum günde hemen hemen bir portakal suyu ama pişik falan olmadı ama her bebkte aynı olmaz tabi
ii akşamlar güzeller valla bugün kızımlz ii gezdik
fava bozuktu ama bir alışveriş merkezine gittik oyun parkı vardı
zeynep hanımla oynadık orda topların içine girdik bir sürüde cocuk vardı
bir heyecan bir heyecan bizimkinde görmeyin ii oldu kuzuma
şimdide mızmızlanıyo örümcekte uykusu geldi sanırım
annesi netin başından kalkabilirse uyutucak:kedi:
geçmişi okudum vakit aldı biraznaniknanik
uyuyayım burdayım hanımlar öptüm hepinizi a.s.

oh ne güzel.onların da ihtiyacı var dışarı çıkmaya.bizi de babamız yemeğe götürdü.baş başa gıdelim dedık gıttığımız yerde k.valıdemlerle karşılaştık:))onlar da arkadaşlarıyla gelmişler.kızım hiç üzmedi maşallah oturdu mama sandalyesıne.balık yedi bol bol valla salatanın suyuna da ekmek banıp banıp verdım.öğlen de bı çorba yaptım bı ben yoktum maşallah.onu da içtiiiiii ohhh.sonra da bı AVM ye gittik AGORA diye bu taraflarda olanlar bilirler.neyse geldık işte 1,5 saat önce derini yıkadık oturuyoruz şimdiof yarın gene p.tesi çalışmadığım halde hala devam edıyo p.tesi sendromu.kılzar yaa nısandan berı evdyı.tekrar eylülde iş başşı yapıcam.yaklaşık 1,5 yıl olacak.sankı hiç öğretmenlık yapmamış gibiyim.derin o kadar oyalıyo ki unuttum bile okulu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…