doğru diyosun canım biz daha diğerleriyle konuyu kapattık ama inatla konuyo bilmeyen kişiler ön yargılı davranıp bizi sinirlendiriyolar ne hakları hemde hiç muhattap olmadığım tanımadığımm kişiler benim hakkımda konuşuyo buda beni sinirlendiriyo lütfen artık konu hakkında kimse yorum yapmasın heleki konun dışında olanlar hiç konuşmasın ve tanımadığı kişiler hakkında yorum yapmasın lütfeeen rica ediyoruuuum a.skızlar uzatmayın artık lütfen yaaa tartısma devam ederse bu topikte kapanır ve konuyla ılgısı olmayanlar için çok yazık olur.buna da kımsenın hakkı yok.tartısmak ısteyen cevap hakkı kullanmak ısteyenler özelden yazsınlar lütfen
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanöpüyorum sizi canımhülyacım boşver takma ne güzel konuşuyoruz aman biz bize yeteriz boşverrr
yarası olan gocunurmuş, yarası olan sazanlar da atladılar hemen :)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanöpüyorum sizi canım
canım bence yazma da soğumuş konu tekrar kızmasın.Tabiki senin tercihin canım ama gerek yok uzatmaya
arkadaşlar ben grip gibiyim ıhlamur içtim kızıma da pekmez ve portakalla karıştırıp 5-6 kaşık verdim fazla olmamıştır dimi
opuyorumnanaktanŞeniztamam ayşe ceylin haklısın
alhan tşekkür ederim canım.sadece burnum tıkalı öksürüğüm felan yok çok şükür ama önlemimi alıyorum yine de.Dilerim ilerlemez kızıma da geçmez
arkadaşlar ben grip gibiyim ıhlamur içtim kızıma da pekmez ve portakalla karıştırıp 5-6 kaşık verdim fazla olmamıştır dimi
ah kyamam.bi başına buyutuyosun o guzel kızı oralarda.umarım bır an önce güzel bı yere tayınınızçıkar da sen de nefes alırsın.herkese ii pazaralarrrrrrrrrrrrrrr
npyonuz bakalım off yarın eşim gidio nede alışmıştım oysaa 2 hafta yanlızız kızımlaaa
bi geçmişi okuyayım bakiimm
:enbuyukkk::enbuyukkk:Merhaba,
2009 Haziran annelerinin resmi başlığı bu başlıktır. Aylara göre paylaşımda bebek ve anne içeriği dışında bu kategori altına başka bir başlığa izin vermeyeceğiz. Geyik başlığımı istiyorsunuz bunun için mizah bölümü var orada dilediğiniz kada başlık açabilirsiniz. Lakin bu 2009 Haziran annelerine alternatfi bir başlık açılması hele hele buraya şu yazar bu yazamaz gibi bir yaklaşım söz konusu değildir.
Bilginize !
:lepi:kaydirigubbakcemileslm kızlar,ben haziran annelerinin bölümünde yeni topiği göremedim,:merakımdan baktım sadece çünkü burayı takip edeceğim çünkü aylardır yazmadan takip ettim,az çok yazılanlardan kişiler hakkında bir fikre vardım, konuyu sorunu bilmiyorum ama tahmin ediyorum, kendi kendime yaptığım değerlendirmeye göre de çok bilmiş ukala biri ile zır cahil birisinin buradan bu bahaneyle ayrılmaları bence iyi olmuş, paylaşımlarımızla buradayız ve burada mutluyuz, öpüyorum sizi,çok yazamasamda burdayım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanarkadaşlar kimse cvp vermesin tartışmak isteyen kendi kendine yazıp söylesin çıksın...
biz paylaşımlarımıza devam ederim görmezlikten gelin...
geçmiş olsun canım ben kızıma mandalina verdim pişik oldu...
geçmiş olsun canım dikkat et aman bebege geçmesinarkadaşlar ben grip gibiyim ıhlamur içtim kızıma da pekmez ve portakalla karıştırıp 5-6 kaşık verdim fazla olmamıştır dimi
gecmıs olsun canım ınsallah fazla ılerlemez.bende gecende grıp oldum cok kötuydüm 10 gün sürdü maske taktım süreklı sende öyle yap canım.5-6 kasıktan bısey olmaz merak etme canım.yanlız mandalına ve portakal 1 yasına kadar fazla verılmemelıymıs asıtlı oldugu için idrarı yakarmıs aklınızda bulunsun kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?