günaydın tatlılar kaydirigubbakcemile3
bugün sabah babası kalktı zeynebe bende uyudum ay nasıl ii oldu anlatamam
allah razı olsun eşimden:asigim:
hava bozuk ama bizde çıkıcaz bugün patladım valla evde gezelim biraz kızımla kocişle :dance:
hepinizi öpüyorum Şeniz
iyi pazarlar canımopuyorumnanaktanherkese ii pazaralarrrrrrrrrrrrrrr
npyonuz bakalım off yarın eşim gidio nede alışmıştım oysaa 2 hafta yanlızız kızımlaaa
bi geçmişi okuyayım bakiimm
daha kahvaltı yapmadım ya aşkım atışta tek başıma da canım istemiyo mafoldumben
günaydın tatlılar kaydirigubbakcemile3
bugün sabah babası kalktı zeynebe bende uyudum ay nasıl ii oldu anlatamam
allah razı olsun eşimden:asigim:
hava bozuk ama bizde çıkıcaz bugün patladım valla evde gezelim biraz kızımla kocişle :dance:
hepinizi öpüyorum Şeniz
herkese ii pazaralarrrrrrrrrrrrrrr
npyonuz bakalım off yarın eşim gidio nede alışmıştım oysaa 2 hafta yanlızız kızımlaaa
bi geçmişi okuyayım bakiimm
benim yerime de gez gülincim...malum karne haftası ben e okulda not giriyorum...şu sözlüler çok uğraştırıyor...bana bu hafta gezme yok kısacası...sadece çarşamba egeyi dra götüreceğim...özgeciğimin tavsiye ettiği dr...bakalım bize ne diyecek?
ayşe denetleme zamaın dime ayy ne berabttı adamların canından bezdiryolardı hiç uğrunaa
ilke canım orası öle ama çok zor oluyo be yanlız canım biz manisa yazdık ben çok seviyorum manisayı yüksekokuluda orada okudum inş senye oraya gelirizz
iyi akşamlar ...
dünden beri neler olmuş??hiç yakışmadı topiğimize...herkez kendi düşüncesinde haklıdır..ama unutmayın biz hayatımızın en mutlu bekleyişini birlikte yaşadık...küçük mucizelerimizi birlikte bekledik...yazılanları okumadım silinmişti ...ama az çok anlattılar...ben her iki topiğide okuycam canım istersede her iki topiğede yazıcam rahatsız olan varsa kendine özel topik açsın orda yazsın...
Merhaba,
2009 Haziran annelerinin resmi başlığı bu başlıktır. Aylara göre paylaşımda bebek ve anne içeriği dışında bu kategori altına başka bir başlığa izin vermeyeceğiz. Geyik başlığımı istiyorsunuz bunun için mizah bölümü var orada dilediğiniz kada başlık açabilirsiniz. Lakin bu 2009 Haziran annelerine alternatfi bir başlık açılması hele hele buraya şu yazar bu yazamaz gibi bir yaklaşım söz konusu değildir.
Bilginize !
ayşe denetleme zamaın dime ayy ne berabttı adamların canından bezdiryolardı hiç uğrunaa
ilke canım orası öle ama çok zor oluyo be yanlız canım biz manisa yazdık ben çok seviyorum manisayı yüksekokuluda orada okudum inş senye oraya gelirizz
avallahi kızlar
ben hamile olmadan önce tanıyorum çoğu kişiyi
nerdeyse 2.5 yıl oldu ilk kez bu kadar saygısızca hayasızca bi tartışmaya şahit oluyorummm
kimseye ithamda bulunmadan yazıyorum
kimsede tartışma çıkarıcak bişe yazmasın
sevdiğim istediğim herkesle msnden ya da telden görüşüyorum zaten isteyen de alabilir msn imi
ama artık bende ne buraya ne diğer topiğe yazmıcamm
tarafsızca gereksiz boş lüzumsuz bi tartışma oldu bi deli kuyuya bi taş attı tüm akıllılar peşinden baktı
ben sadece okurum ama yazmam gerek duymuyorummmm
herkesi çok seviyorum
çok şey paylaştık ama bu olay son oldu
her iki taraftada vazgeçemicem kişiler var
veeee bunlar ne saadet ne de hülya o kadar msj dan sonra başta haklı bulduklarımdan vazgeçiyorum
he bigün bi yere msj atmak isterim kimsede karışamaz
bebişleri ve sizleri öpüyorummmm
evet canım denetleme zamanı ne hafta içi ne hafta sonu belli değil sürekli mesaiayşe denetleme zamaın dime ayy ne berabttı adamların canından bezdiryolardı hiç uğrunaa
üzüldüm semosum neden vazgeçiyorsunuz ki yazmaktanmafoldumbenvallahi kızlar
ben hamile olmadan önce tanıyorum çoğu kişiyi
nerdeyse 2.5 yıl oldu ilk kez bu kadar saygısızca hayasızca bi tartışmaya şahit oluyorummm
kimseye ithamda bulunmadan yazıyorum
kimsede tartışma çıkarıcak bişe yazmasın
sevdiğim istediğim herkesle msnden ya da telden görüşüyorum zaten isteyen de alabilir msn imi
ama artık bende ne buraya ne diğer topiğe yazmıcamm
tarafsızca gereksiz boş lüzumsuz bi tartışma oldu bi deli kuyuya bi taş attı tüm akıllılar peşinden baktı
ben sadece okurum ama yazmam gerek duymuyorummmm
herkesi çok seviyorum
çok şey paylaştık ama bu olay son oldu
her iki taraftada vazgeçemicem kişiler var
veeee artık ne saadet ne de hülya o kadar msj dan sonra başta haklı bulduklarımdan vazgeçiyorum
sizler kendinizi yanlış ifade ettinizzz etmeye de devam ediyosunuz üzgünümmm
he bigün bi yere msj atmak isterim kimsede karışamaz
bebişleri ve sizleri öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?