annesi babasi ayrilmis cocuklara donduk kavgaya karismayan,bilmeyenler olarak...
en iyisi yazmadan takip etmek(benim icin).. hepinizi cok seviyorum kizlar
cogunuzada faceden msnden hbrlesirim opuldunuz
selam kızlaar. tarhana benimde aklıma çok takılıyordu.. veren arkadaşlarımda var amaaaan sakın vermeyin diyende:)
sebze çorbasına bi gün kıyma bi gün tavuk koyuyorum, hooop blenderdan geçiriyorum seviyor benim oğluşum..
binurcum noldu senin kuzuna, iyiyim artık yazmışsın faceye.. geç oldu ama geçmiş olsun canım..
bu arada olan olaylara bende üzüldüm, keşke hiç olmasaydı ama yaşanmış bir kere..
ne olduğunu lkimin ne dediğini hiiç bilmiyorum, hiç bişeyi okumadım..
bundan sonrası güzel olsun inşallah..
iyi geceler herkese..
kızlar ben ilk ek besinlere tarhanayla başladım diyebilirim
hiçbir problemde yaşamadım dogal mis gibi ama ilk başlarken tabi temkinli olun
her bebk aynı degil benim bebegime alerji ishal yapmayan sizinkinde yapabilir
yaaa tarhana ishal yapıyorsa ben hemen başlarım çünkü benim oğlum ek gıdaya başlayınca feci kabız oldu ilaç kullanıyor hala çok yapamıyor dün ilk kez fitil verdim öyle rahat yaptı..
Herkesinki ilk aylarda olur benimki 6. ayda başladı-tatlicadiarzu-
1 aydır çekiyorum, sende 3 aymı çektin yoksa :1shok:
ay senın konuşma tarzına hastayım:))geyik topiği canım 2009 haziran güllerimiydi neydi hatırlamıyorum.
güzel söylemişsin özlem.annesi babasi ayrilmis cocuklara donduk kavgaya karismayan,bilmeyenler olarak...
slm kızlar nasılsınz?valla kk ya epeydır gıremıyordum netım yoktu bır döndum topik bölünmüş.sebebını blmıyorum ama üzüldüğümü dile getırmek istedım.
bu arada kuzucuklar nasıllar?[/ QUOTE]
şahsen biz iyiyiz ana kız.:)
sen nerelerdesin Nilay yoksun ortalarda.çok doğru söylemişsin özlemcim.
Sabahın ilk günaydını benden olsun.
Mert bey gece yine yara olan göğsümü ısırdı, geçtim diğer odaya ağladım resmen.
Gece film izledik eşimle dolayısıyla 2 de yattım uykusuzum, bugünde pazar market alışverişine çıkıcaz, her pazar aynı sıkıldım artık, siz değişik neler yapıyorsunuz kızlar bebekle, biz bazen lokantaya gidiyoruz ama her seferinde pişman oluyorum, mert bağırıp duruyor herkes bize bakıyor ve keyifle yiyemiyorum yemeğimi.
:))) bak gözümü korkuttun şimdi.biz de bugun urlaya yemeğe gidicez üçümüz.malum izmirde çeşme urla foça kuşadası heryer 1 saatlık mesafe.bız genelde pazarları bunlardan birine gidiyoruz c.tesi buralarda takılıyoruz.derin de daha küçükkne kuzu gibi oturuyodu resteronlarda ama buyudukçe maşallah kudurdu.mama sandalyesınde oturuyo ya artık heryeri görüyo benı çıkrın burdan dıye bağırıyo cadaloz sonra da:))
ayşe bu arada göğüs yaraysa zaten pompa daha kötü yapar.bebek diliyle ıslatıp yumuşatıyo sonuçta pompa kuru kuru daha kötü yapabilir.:gitme:
ay tabıkı de.yok bizim öyle kaprıslerımız.ilkokul mu burası ben ayşeye küstüm sen de küüüüüüüüüüüs dıye dudak bükücez.hoşgeldın.
HaklısınŞeniz zaten emzirmekten başka çözüm yok, pompa yok çünki.
Burası 2009 haziran anneleri topiği herkesin paylaşımda bulunma hakkı var, öyle söylüyorlarsa gitme canım sende, ben taraf tutmuyorum ama buraya yazmanın daha verimli ve daha güzel olduğunu düşünüyorum.:lepi:
:lepi::lepipuyorumnanaktan
Bizde prma kullandık canım, sonra pahalı diye huggıes e geçtik pişik yaptı,sonmra tekrar primaya geçtik devam etti, nerde 2 ay yavrumun poposu kanadı, arko kremlerin küçük tüpleri varya classic olanları onlardan bolca sür hemenm iyileşiyor, benim denemediğim krem kalmamıştı ama arko sayesinde iyileşti yavrum.
Gülin tavuğu nsıl pişiriyorsun ve hangi markanın neresini kullanıyorsun, ben daha başlamadım detaylı bilgi verirsen sevinirim olumunekankayizsmile
Tarhananın besleyici olduğuna bende inanıyorum, çünki içinde yok yok. :CüvCüv:
Benim oğlumdada ishal felan olmadımirmirmirmir
annesi babasi ayrilmis cocuklara donduk kavgaya karismayan,bilmeyenler olarak...
Sabahın ilk günaydını benden olsun.
Mert bey gece yine yara olan göğsümü ısırdı, geçtim diğer odaya ağladım resmen.
Gece film izledik eşimle dolayısıyla 2 de yattım uykusuzum, bugünde pazar market alışverişine çıkıcaz, her pazar aynı sıkıldım artık, siz değişik neler yapıyorsunuz kızlar bebekle, biz bazen lokantaya gidiyoruz ama her seferinde pişman oluyorum, mert bağırıp duruyor herkes bize bakıyor ve keyifle yiyemiyorum yemeğimi.
kızlar selam ben diğer topikteki arkadaşlara sordum...taraf tutmak istemiyorum 2 topiği de takip edeceğim diye..onlar da ya orası ya burası dediler..siz de aynı düşünüyorsanız buraya da girmeyeceğim...beni ilgilendirmez aranızda yaşananlar...duyduğum kadarıyla iki tarafında hatası var...tarafsız olmak isteyenleri kabul ediyor musunuz? acil cvp lütfen
hoşbulduk canım....ingilizceye başladım derine yazmışşın..ben de düşünüyorum..mothercare den kumaş kitap aldım..içinde hayvanlar ve ingilizce adları yazıyor..ege'ye gösteriyorum..ege bak elephant bak lion...şimdilik böyle tarzanca idare ediyoruz.zaten anlamıyor pek..o hayvanların tadına bakmayı daha çok seviyor..kitabını iştahla yediği gibi çorbasını meyvesini de yese keşke:)
ben d euyuttum deını demın ay ben de uycaktım az kalsın onunla.zilli ya iyice alıştı bızım yatağa.ama dışarı çıkıcaz kendın gıyın derının çantasını yap onu gıydır vs en az 1 saat öptüm herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?