oh yarasın kuzuma bende yapıyorum ama her seferinde çöpe gidiyor yarım kase ya yiyor ya yemiyor
kan damlasını bu günde veremedim ben ya aşırı tepki veriyor yediginide yemez oldu cocuk acaba ondanmı yemiyor ki her defasında ilaç gelicek mi zannediyor acaba
bu damlanın kokusuz olanı varmı acabafisfisfis
benim kızım balığı sevmedi gerçi 1defa denedim tükürdü
bide bişey sorcam kızlar zehra 1 aydır kendinden büyük çocuklara vurup duruyo başta gülüyoduk şimdi hoşlanmıyorum refleks olmuş dün arkadaşımın kızı elinden tarağını aldı pat vuruyo hep saçını çekiim bide dişi yok ısırmaya çaılışıyor hayır ben öğretiyorum sancaklar die üzülüyorum yaptırmak istedikleri yapmaz bunları yapıyor
bide çok sinirli dün akşam bigisyarla fotoğraf makinasını elletmedi nasıl bağrıyo atıyo kendini aklınca tekme atıyoo
ben çok sakinimdir eşimde öle çok ılımlıdır zehra nie böle anlamadım
amin nilaycım inşallahsaol canım darısı iremine sorunsuz bir şekilde..
inş canım uykusunu alınca pek keyifli oluyolar yarın babasıda olcak yanında dedeside var senden keyiflisi yok valla canım
çıkar canım belli olmaz valla her bebiş ayrı oluyo sağlıklı olsunda bencede dişten oluyodur çıksa şu dişlerde rahatlasa bebişler yaa
aman bişi çıkmasında canım sağlığı keyfi yerinde olsunda kusmaları geçer canım
ohhh yarasın.yanaklara gitsin:):))) bende aynısını yaptım bugün içine birde pirinç ve kıyma koydum efomda yedi afiyetle..
oh yarasın kuzuma bende yapıyorum ama her seferinde çöpe gidiyor yarım kase ya yiyor ya yemiyor
kan damlasını bu günde veremedim ben ya aşırı tepki veriyor yediginide yemez oldu cocuk acaba ondanmı yemiyor ki her defasında ilaç gelicek mi zannediyor acaba
1 domates,1 havuç 1 tatlı kaşığı tel şehriye az zeytin yağı.domates mevsimi değil koymayalım diyoruz.hangi meyve sebze de hormon yada tarım ilacı yokki.
ben hep endişe de kalıyorum.sanırım en sonunda milupa organikleri alıcam hep.
dogrusunu söylemek gerekirse bende düşünüyorum canım bir sefer aldım yedi1 domates,1 havuç 1 tatlı kaşığı tel şehriye az zeytin yağı.domates mevsimi değil koymayalım diyoruz.hangi meyve sebze de hormon yada tarım ilacı yokki.
ben hep endişe de kalıyorum.sanırım en sonunda milupa organikleri alıcam hep.
bende başka bir doktora daha danışıcam böyle olmıycak işkence onada banadaiğrenç bir ilaç tadına baktım ben..
karamellisi var dediler bana ama tam olarak doğrumu bilmiyorum..
bilmiyorum canım ya günde yarım kase mormal mi ki bana az geliyorohhh yarasın.yanaklara gitsin:)
e canım yarım kasze yıyomuş çocuk ya daha ne yesin. ben kalanını dolaba koydum yarın verıcem.o yedığı yeter ona uzulme.
ben domates kullanmadım hiç derine ama yazın 20-25 kılo şişe omatesi yapmıştım.onlardan kullanıcam verecğim zaman.
bugün aynen batuanda öyle sabahda yumurtasını biraz çoğalttım hemen alerji yaptı her tarafı kızardı panik oldum hemen dr aradım bi şurup ismi verdi ama bu arada geçti oğlumun kızarıklıkları çok şükürof derin bugun aç gezıo resmen.saat 12:30 da muhallebı yedı 4 gibi yoğurt yedi arada meme mdı öylesıne.demın meyve yaptı babası yok bırazdan mamasını hazırlıycam sütlü prinçli.kalan meyveyi içine karıştırsam nolur?muzla elma püresi yapmıştı eşim.
cnm prima benim oğlumada alerji yapmıştı şimdi her bezi kullanıyorum vallaArkadaşlar merhaba.
Bende haziran annesisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamayim.kızım 7 aylık. şimdiye kadar hep prima kullanmıştık ma bez popounun kaba etinde avuç içi kadar kıpkırmızı alerji yaptı.merhem kullandık orası iyileşti doktor bezi değiştirin dedi,haggies e geçtik oda belini komple bezin kemerinni olduğu yeri alerji yaptı.şimdide canbebeyi deniyoruz ev bez kaynıyor.Aranızda benzer bir sorun yaşayan var mı acil bigi paylaşırsanız çok sevinirim çaresiz kaldık...
bizime vlenme yıldönümümüzz:lepi:24 haziran canım..
bizde geçen haftadan beri oto koltuğu kullanıyoruz cnm çok rahat eetim anakucağı çukur ya hiç biyeri göremeyip sıkılıyodu şimdi bakına bakına geziyoruz lost u bizde izliyoruz çok güzel yeni sezon bu ay başlıcakmışşCanlarııımmm iyyiyim.
Oto koltuğu aldık geldik kıza. Malum benim dombili sığmıyor ötekine.
Doktora da gittik bugün. 10.750 olmuşuz. Doktor amcamız kıyma ve tavuğa başla artık diye kızdı. Onun dışında herşey yolunda allaha şükür.
HAdiii ben kaçtım, Lost izeyeceğiz koçişle kızmasın şimdi.
Öptüm herkesi....
ben kıymayı sebze çorbasna karıştırı tel süzgeçten geçiyorum tavuk ve balık vermedim daha bu ay başlıcazay sonra gel ozaman:) maşallah elifime.ya bıze de ablam verdı oto koltuğu ama denemdım daha oturu mu acaba artık?bı de kıymayı nasıl ver dedı sonra anlatsana.ben tavuğu verıyorum 1 aydır falan.
biz sıksık çıkıyoruz cnm eşim ben oğlum yada ben oğlum geziyoruz sürekli alıştı atık bakınıyoSabahın ilk günaydını benden olsun.
Mert bey gece yine yara olan göğsümü ısırdı, geçtim diğer odaya ağladım resmen.
Gece film izledik eşimle dolayısıyla 2 de yattım uykusuzum, bugünde pazar market alışverişine çıkıcaz, her pazar aynı sıkıldım artık, siz değişik neler yapıyorsunuz kızlar bebekle, biz bazen lokantaya gidiyoruz ama her seferinde pişman oluyorum, mert bağırıp duruyor herkes bize bakıyor ve keyifle yiyemiyorum yemeğimi.
aynı kitaptan bendede var cnmyerimsenibenhoşbulduk canım....ingilizceye başladım derine yazmışşın..ben de düşünüyorum..mothercare den kumaş kitap aldım..içinde hayvanlar ve ingilizce adları yazıyor..ege'ye gösteriyorum..ege bak elephant bak lion...şimdilik böyle tarzanca idare ediyoruz.zaten anlamıyor pek..o hayvanların tadına bakmayı daha çok seviyor..kitabını iştahla yediği gibi çorbasını meyvesini de yese keşke:)
aynen sorma yaa 2 saat evden çıkamıyoruz tam çıkçaz hoop bi başlıyo ağlamaya bazen çıkamadan oturuyoruz vallalaelaelaelaelaeben d euyuttum deını demın ay ben de uycaktım az kalsın onunla.zilli ya iyice alıştı bızım yatağa.ama dışarı çıkıcaz kendın gıyın derının çantasını yap onu gıydır vs en az 1 saat öptüm herkesi.
yumurta bizdede yaptı cnm allh yardımcın olur azar azar ver alışır zamanlabende burdayımım..................arkadaslar bebegımın bunyesı allerjık cıktı....tahıllı kasık mamalarını kusuyor...........ınek sutu allerjısı var..............cevız yumurta sarısı verınce alllerıjık belırtıler gosterıyor.......ne yedırecegımı sasırdım....ama Rabbıme sukurler olsun....cok dıkkat edıcem ve ınanıyorum insallah atlatıcak bebısım bunları.........dualarınızı beklıyorum
ben kan damlasını uyanır uyanmaz veriyorum aç karnına uyku sersemiyken.dilinin üstüne koyuyorum kaşığı tam yutmadan çıkartmıyorum.tabiki çok geriye doğru itmiyorum kusar diye.böylelikle tadını almadan yutmuş oluyor.ekmek dediğiniz cicibebenin ekmeği mi acaba arkadaşlar?
bide eğer kilosu iyiyse ekmek vermemize gerek var mı?sadece lezzet açısından mı koyuyorsunuz ?
anladım canım...Batuda yoğurt yemiyo malesef kusuyo anında hemde öğüre öğüre..zorla verme bence sonra nefret edince hiç yemez...dr una sorsan?oy kuzum kıyamam ya bizim daha yok birşey tembel kızım
hoş geldin canım
bende veriyorum balık ama somon vermedim hiç çupra yediriyorum ben kızartıyorum etli ve kılçıksız bir balık cok sevdi zeynep çorbasını deniycem birde sebzeli bakalım nasıl olucak
ya kızlar ben ek gıdaları cok zor yediriyorum ya önceden cok güzel yiyordu
şimdi zorla veriyorum yemek isyemiyor :sinifsinif:meyveyide yogurduda ne yapıcam bilmiyorum
acaba sütüm doyuruyormu diye düşünüyorum ama tek gögsümü emiyor şaştım kaldımkafamçokkarıştı
ohhhh misssss biz de derini yıkadık son ikidir o da ağlıyodu ama maşallah bugun sesı çıkmadı hiç.
somon muuu? IKEA'ya git orda güzel yapıyolar.sen de isveç köfte yersin.hmmm canım çektı bak şimdi gece gececokacimcoook
oy kuzum kıyamam ya bizim daha yok birşey tembel kızım
hoş geldin canım
bende veriyorum balık ama somon vermedim hiç çupra yediriyorum ben kızartıyorum etli ve kılçıksız bir balık cok sevdi zeynep çorbasını deniycem birde sebzeli bakalım nasıl olucak
valla ben bugun derine hem barbun yedırdım hem levrek.iini yıyo sonuçta çok da seviyo.
Oh mis koklulular sizi...bende şimdi mis oldum geldim ...delüüü gideriz beraber sende yersin
pınarcım jeli çok rahatsız olursa sürüyorum canım her zaman sürmüyorum..
yasemincim dişler gelecek yakında ceylinde ek gıdaya karşı isteksizdi dişler geldi sadece emmek istiyodu 3-4 gün sürdü şimdi yiyor
Canım birde parmağa takılan diş fırçası gibi bişi var belki sendede vardır yoksa al biz çok rahat ettik onunla...
kity79 selam cnm oğlumla oğlun adaşlar:)o parmağa takılan fırçadan bende kullanıyorum çok rahat ettim cnm bizde aynen nuby nin
kızlar merhaba,
bu olanlara çok üzüldüm, konuyu zaten çok iyi takip edemedim
ama arkadaşlığımızın bu seviyeye çekilmesi hiç hoşuma gitmedi
benimde ilk çocuğum olduğu için çoğu şeyi sizden öğreniyorum, binnurun dediği gibi kıymayı bile,
şu taraf bu taraf diye tarafta tutmuyorum hepiniz arkadaşımsınız
iki taraftanda sevdiklerim ve söylediklerine şok olup kırıldıklarım var,
yaşlı annesiniz kim dediyse bende 30 yaşında anne oldum istemeyen konuşmasın benimle
benim kocam patron ev işi yapamaz kim dediyse, kocalarımızın topiği değil bu, benim kocamda mali müşavir ama gerektiğinde oğlumuzu ayağında bile sallıyor
ağzı alınmayacak mahallle ağzıyla konuşan arkadaşlar lütfen ben böyle şeyler duymak istemiyorum
isim vermiyorum zaten aklımda kalanlar bunlar tartışmayı çok iyi okuyamadım
bayıldım markette dikişlerim var biliyorsunuz kendi derdimdeyim , içimde kalmıştı bunlar söylemeden edemedim
ama nerdeyse 1,5 senedir çok güzel paylaşımlarda bulunduk bunu kaybetmek istemiyorum
ve diğer bir topicte görüşüp olmayıp yine buraya geldiklerine göre
herkesin bu paylaşıma ihtiyacı var,
hadi herkes birbirinden özür dilesin ve bu tartışma kırgınlık sona ersin,
ben kimseyi kırmamaya çalışıyorum sanmıyorum bana kırgın olan olsun ama yinede herkesten özür dilerim opuyorumnanaktan
herkes biraz özeleştiri yapsın bakalım neler çıkacak
neyse iyigeceler,
sabahki ilk anneye günaydııın :)
benim oğlumda yoğurt yemiyordu, hiç zorlamadım kızlar alışıyor yavaş yavaş
o parmağa takılan şey ne pınarcım ? diş kaşıyıcımı
birde yasemin yazmış galiba damla içiremiyorum diye, multitabsın damlalığı varya onu yıkadım ben , ferro sanolu kaşığa damlatıyorum önce, damlalıkla çekip hop ağzına anlamadan yutmuş oluyor,
birdene istersen canım
17 haziran doğumlu cnm seninkinden küçük benimki minik batuhan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?