2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iğrenç bir ilaç tadına baktım ben..
karamellisi var dediler bana ama tam olarak doğrumu bilmiyorum..

1 domates,1 havuç 1 tatlı kaşığı tel şehriye az zeytin yağı.domates mevsimi değil koymayalım diyoruz.hangi meyve sebze de hormon yada tarım ilacı yokki.

ben hep endişe de kalıyorum.sanırım en sonunda milupa organikleri alıcam hep.

zeynepte aynı canım sanırım bu onların sevgi göstergesi oluyor
sabahleyin yatakta kolundan tutup çektim diye bir sinirlendi
agladı katılacak diye korktum elinden bir şey aldıgımdada öyle yapıyor
aşırı sinirli neden bilmiyorum acaba büyüme atagımı yine diye düşünüyorum geçer inşallah zamanla

saol canım darısı iremine sorunsuz bir şekilde..
amin nilaycım inşallah

evet hülyacım ben ve iremden keyiflisi yok
neyse ben çıkayım göğsüm doldu taştı süt sağım kuzuma
görüş yne

ben kan damlasını uyanır uyanmaz veriyorum aç karnına uyku sersemiyken.dilinin üstüne koyuyorum kaşığı tam yutmadan çıkartmıyorum.tabiki çok geriye doğru itmiyorum kusar diye.böylelikle tadını almadan yutmuş oluyor.

ekmek dediğiniz cicibebenin ekmeği mi acaba arkadaşlar?
bide eğer kilosu iyiyse ekmek vermemize gerek var mı?sadece lezzet açısından mı koyuyorsunuz ?

:))) bende aynısını yaptım bugün içine birde pirinç ve kıyma koydum efomda yedi afiyetle..
ohhh yarasın.yanaklara gitsin:)

e canım yarım kasze yıyomuş çocuk ya daha ne yesin. ben kalanını dolaba koydum yarın verıcem.o yedığı yeter ona uzulme.

ben domates kullanmadım hiç derine ama yazın 20-25 kılo şişe omatesi yapmıştım.onlardan kullanıcam verecğim zaman.

dogrusunu söylemek gerekirse bende düşünüyorum canım bir sefer aldım yedi
dedigin gibi hepsinde var ilaç kendi yetiştirdigimiz tarladakinde bile

iğrenç bir ilaç tadına baktım ben..
karamellisi var dediler bana ama tam olarak doğrumu bilmiyorum..
bende başka bir doktora daha danışıcam böyle olmıycak işkence onada banada
bilmiyorum canım ya günde yarım kase mormal mi ki bana az geliyor

iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın yarın iş var görüşmek üzere

kızlar ben geldimm fün öğleden sonradan beri misafirlerim vardı ancak girebildim geçmişi okudum şimdide yazıorum bugün ççok gezdik istinye parka gittik ortaköe gittik her yerlere gittik vallahihoyyyt
bugün aynen batuanda öyle sabahda yumurtasını biraz çoğalttım hemen alerji yaptı her tarafı kızardı panik oldum hemen dr aradım bi şurup ismi verdi ama bu arada geçti oğlumun kızarıklıkları çok şükür

cnm prima benim oğlumada alerji yapmıştı şimdi her bezi kullanıyorum valla
24 haziran canım..
bizime vlenme yıldönümümüzz:lepi:

bizde geçen haftadan beri oto koltuğu kullanıyoruz cnm çok rahat eetim anakucağı çukur ya hiç biyeri göremeyip sıkılıyodu şimdi bakına bakına geziyoruz lost u bizde izliyoruz çok güzel yeni sezon bu ay başlıcakmışş

ay sonra gel ozaman:) maşallah elifime.ya bıze de ablam verdı oto koltuğu ama denemdım daha oturu mu acaba artık?bı de kıymayı nasıl ver dedı sonra anlatsana.ben tavuğu verıyorum 1 aydır falan.
ben kıymayı sebze çorbasna karıştırı tel süzgeçten geçiyorum tavuk ve balık vermedim daha bu ay başlıcaz

biz sıksık çıkıyoruz cnm eşim ben oğlum yada ben oğlum geziyoruz sürekli alıştı atık bakınıyo

aynı kitaptan bendede var cnmyerimseniben

aynen sorma yaa 2 saat evden çıkamıyoruz tam çıkçaz hoop bi başlıyo ağlamaya bazen çıkamadan oturuyoruz vallalaelaelaelaelae
yumurta bizdede yaptı cnm allh yardımcın olur azar azar ver alışır zamanla

ben kan damlasını santafer weriorum cnmm.ferro sanola göre daha iyi..
kabız yapıyomuş feerroo doktorumda santafer yazdı bana..bazen tok karnına verdiğimde çıkarıyoo siyah siyah.aç karnına vermek lazım zatenn...

aynen cnmm bende çoğunlukla aç karnına veriorummm...cici bebeyi denemedim,ama çorbanın içine doğruyorum.bende yayla çorbası yaptım bugün yoğurt manyağı olduğu için yedi yağmurrzemuszemus

neyse uyuttum kızımı bende gidiyorum kızlar..iyigeceler hepiniizee öptük siziiiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
anladım canım...Batuda yoğurt yemiyo malesef kusuyo anında hemde öğüre öğüre..zorla verme bence sonra nefret edince hiç yemez...dr una sorsan?

kity79 selam cnm oğlumla oğlun adaşlar:)o parmağa takılan fırçadan bende kullanıyorum çok rahat ettim cnm bizde aynen nuby nin

kızlar merhaba,
bu olanlara çok üzüldüm, konuyu zaten çok iyi takip edemedim
ama arkadaşlığımızın bu seviyeye çekilmesi hiç hoşuma gitmedi
benimde ilk çocuğum olduğu için çoğu şeyi sizden öğreniyorum, binnurun dediği gibi kıymayı bile,
şu taraf bu taraf diye tarafta tutmuyorum hepiniz arkadaşımsınız
iki taraftanda sevdiklerim ve söylediklerine şok olup kırıldıklarım var,
yaşlı annesiniz kim dediyse bende 30 yaşında anne oldum istemeyen konuşmasın benimle
benim kocam patron ev işi yapamaz kim dediyse, kocalarımızın topiği değil bu, benim kocamda mali müşavir ama gerektiğinde oğlumuzu ayağında bile sallıyor
ağzı alınmayacak mahallle ağzıyla konuşan arkadaşlar lütfen ben böyle şeyler duymak istemiyorum
isim vermiyorum zaten aklımda kalanlar bunlar tartışmayı çok iyi okuyamadım
bayıldım markette dikişlerim var biliyorsunuz kendi derdimdeyim , içimde kalmıştı bunlar söylemeden edemedim
ama nerdeyse 1,5 senedir çok güzel paylaşımlarda bulunduk bunu kaybetmek istemiyorum
ve diğer bir topicte görüşüp olmayıp yine buraya geldiklerine göre
herkesin bu paylaşıma ihtiyacı var,
hadi herkes birbirinden özür dilesin ve bu tartışma kırgınlık sona ersin,
ben kimseyi kırmamaya çalışıyorum sanmıyorum bana kırgın olan olsun ama yinede herkesten özür dilerim opuyorumnanaktan
herkes biraz özeleştiri yapsın bakalım neler çıkacak
neyse iyigeceler,
sabahki ilk anneye günaydııın :)

benim oğlumda yoğurt yemiyordu, hiç zorlamadım kızlar alışıyor yavaş yavaş
o parmağa takılan şey ne pınarcım ? diş kaşıyıcımı
birde yasemin yazmış galiba damla içiremiyorum diye, multitabsın damlalığı varya onu yıkadım ben , ferro sanolu kaşığa damlatıyorum önce, damlalıkla çekip hop ağzına anlamadan yutmuş oluyor,
birdene istersen canım

kity79 selam cnm oğlumla oğlun adaşlar:)o parmağa takılan fırçadan bende kullanıyorum çok rahat ettim cnm bizde aynen nuby nin

Aa çok sevindim .. kaçında doğdu oğluşumun adaşı??evet tatlım nuby nin

Emelim çok özledim seni..nasıl oldun...Kayrayı ve seni öpüyorum çokk...

Evet tatlım bir nevi diş kaşıyıcı..diş fırçasının sapsızı düşün parmağına geçirip diş etlerini fırçalıosun...yumuşak fırça gibi bişey...çok hoşlanıo batu mest oluo ve rahatlıyo...

selamlarrr..
bu akşam misafirlerimiz geldi.bir buçuk yaşında kızı var oda hastaydı grip hapşurup durdu çocukcagız.inşllh kızıma geçmez.yavrum zaten ilaç kullanıyo.
ızgarada balık yaptık.ama hamsi daha önce hamsiyi ızgarada denememiştim.arkadaşlar öyle istedi ama gerçekten güzel oldu.asya yada verdim.elimle parçalayıp verdim 2balık yedi.bütün gn bişey yememişti ama kalabalıgı görünce iştahı açıldı.
misafirler gitti eşimde gitti.izmire gidiyo iş için.of of 2gece yalnızım.nasıl uyucam ben şimdi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…