2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm şurub da
göğsünde hırıltılama yok
inş hasta olmaz yoksa babamın dilinden kurtulamam getirdiniz havaalanına hasta ettiniz diye kaydirigubbakcemile3
he o zaman çokmu yedirdin canım ayy ne bilim şeker bu bebişlere bişiler oluyo bu ara dişten dolaymı yapıyolarki düzelir canım inş olumunekankayizsmile
hee yakışıklı damadım benim keyfi yerindeyse demekki sorun yok canım o doyuyodur illaki nisa yemiyosa ben hiç zorlamıyorum keyfide yerindeyse ellemiyorum hiç inş düzelir canım ek gıdalara geçtik düzeni oturtmaya çalışıyoruz ya ondanda olur canım sıkma canını düzelir inş:Saruboceq:

Sıhatler olsun kuzuma..
Ayşe bunlar ii günler bizim kesici dişler çıkıo çok feciiiiii...korkutmıyım seni ama ilk 4 ten çok fena (((((
eyvahedigeldismileeminim öyledir canım o kadar değişiyor ki huyları
normalde şimdi çoktan uyuması gerekiyordu ama uyumadı tontişim daha bide okadar sinirliki yanaklarını şişiriyo burnundan soluyo o kadar tatlı oluyo bayılıyorumkaydirigubbakcemile3

çıkabilrmiş canım ben daha önce duymuştum
ille her bebek alttan çıkarcak die bi kaidee yokmş nurcum..

efe geçen hafta diş çıkardı ama yoktu kusmak gibi bir belirti her bebişte değişir belki ..

canım hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
kendinize pişirdiğinin iç kısımlarından ver canım yesin afiyetle...
Hımm ok haşlama yani buğulama gibimi yapıcam peki??yoksa ızgara falanmı?

bizim doktorumuzda babuline bitkisel şurup verdi canım ama anlamadım çok iyi geldiği söylenemez
ya nasıl yedireceksin somon balığını büyüdülerde balık yiyecekler minnoşlar:)
Valla bilmirumki kuşum yarın yediricem paylaşırım yedirdikten sonra..

İyi gelmiştir kuzuma temiz hava..

Jel sürüyomusun diş etlerine??yerim ben o tontiş yanaklarını

kuzumu yıkadık az önce
2 dir ağlıyodu banyoda halbuki çok seviyo ama diş huylarını çok değiştiriyo...
ağlamadı bu sefer eskisi gibi çok sevindi, güle oynaya yıkandı bitanem....
oy kuzum kıyamam ya bizim daha yok birşey tembel kızım
Kızlar biz geldik..
Napıosunuz ??
Drumuz Batuya somon balığı yedir dedi...ama hiç balık vermedim daha nasıl yapıcam??

hoş geldin canım
bende veriyorum balık ama somon vermedim hiç çupra yediriyorum ben kızartıyorum etli ve kılçıksız bir balık cok sevdi zeynep çorbasını deniycem birde sebzeli bakalım nasıl olucak
ya kızlar ben ek gıdaları cok zor yediriyorum ya önceden cok güzel yiyordu
şimdi zorla veriyorum yemek isyemiyor :sinifsinif:meyveyide yogurduda ne yapıcam bilmiyorum
acaba sütüm doyuruyormu diye düşünüyorum ama tek gögsümü emiyor şaştım kaldımkafamçokkarıştı

kuzumu yıkadık az önce
2 dir ağlıyodu banyoda halbuki çok seviyo ama diş huylarını çok değiştiriyo...
ağlamadı bu sefer eskisi gibi çok sevindi, güle oynaya yıkandı bitanem....
ohhhh misssss biz de derini yıkadık son ikidir o da ağlıyodu ama maşallah bugun sesı çıkmadı hiç.

Kızlar biz geldik..
Napıosunuz ??
Drumuz Batuya somon balığı yedir dedi...ama hiç balık vermedim daha nasıl yapıcam??
somon muuu? IKEA'ya git orda güzel yapıyolar.sen de isveç köfte yersin.hmmm canım çektı bak şimdi gece gececokacimcoook

ya ben değişik çorba yapamıyorum yayla çorbası sevmedi.şehriye çorbası yiyor biraz hep sebze çorbaları.evi milupalarla doldurdum.

bebelac ta aldım onda çok çeşit var.bebelac kullanmakta bir sakınca olur mu acaba?

balığa da ete de başlamadım.bana doktorum 8 aylık olunca dedi

pınarcım jeli çok rahatsız olursa sürüyorum canım her zaman sürmüyorum..

yasemincim dişler gelecek yakında ceylinde ek gıdaya karşı isteksizdi dişler geldi sadece emmek istiyodu 3-4 gün sürdü şimdi yiyor

valla ben bugun bı çorba yaptm:)) pırasa patates mercimek havuç ıspanak brokoli koydum sonrada içine ekmek doğradım hepsini yedi derin.bı dene.daha doğrusu elıme ne sebze gelirse koyuyorum ben.hepsi vitamın.hazırlardan bın kat iyidir bence.

inş canım uykusunu alınca pek keyifli oluyolar yarın babasıda olcak yanında dedeside var senden keyiflisi yok valla canım
çıkar canım belli olmaz valla her bebiş ayrı oluyo sağlıklı olsunda bencede dişten oluyodur çıksa şu dişlerde rahatlasa bebişler yaa
aman bişi çıkmasında canım sağlığı keyfi yerinde olsunda kusmaları geçer canım

benim kızım balığı sevmedi gerçi 1defa denedim tükürdü
bide bişey sorcam kızlar zehra 1 aydır kendinden büyük çocuklara vurup duruyo başta gülüyoduk şimdi hoşlanmıyorum refleks olmuş dün arkadaşımın kızı elinden tarağını aldı pat vuruyo hep saçını çekiim bide dişi yok ısırmaya çaılışıyor hayır ben öğretiyorum sancaklar die üzülüyorum yaptırmak istedikleri yapmaz bunları yapıyor
bide çok sinirli dün akşam bigisyarla fotoğraf makinasını elletmedi nasıl bağrıyo atıyo kendini aklınca tekme atıyoo
ben çok sakinimdir eşimde öle çok ılımlıdır zehra nie böle anlamadım

ben bebelac kullandım efede bayıldı ama çok kötü kabız oldu vermiyorum artık milupaya devam..
sebze çorbasından başka çorba denemedik daha biz bakalım aylık kontrolümüzde doktorumuz ne önerirse onu yaparım oğluşuma..
balığa da ete de başlamadım.bana doktorum 8 aylık olunca dedi

1 haftadır kıyma koyuyorum çorbalarına ..dana etini bir kaç kez çektiriyorum herkesin doktoru farklı zamanlarda farklı şeyler öneriyor..
şehriye çorbasını nasıl yapıyorsun canım

bende bugun ılk defa kuzu kıyması verdım.ama bugunde huysuzlugu uzerınde.cok korkuyorum buda dokuncak dıye....ınsallah dokunmaz

:))) bende aynısını yaptım bugün içine birde pirinç ve kıyma koydum efomda yedi afiyetle..

oh yarasın kuzuma bende yapıyorum ama her seferinde çöpe gidiyor yarım kase ya yiyor ya yemiyor
kan damlasını bu günde veremedim ben ya aşırı tepki veriyor yediginide yemez oldu cocuk acaba ondanmı yemiyor ki her defasında ilaç gelicek mi zannediyor acaba
bu damlanın kokusuz olanı varmı acabafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…