he o zaman çokmu yedirdin canım ayy ne bilim şeker bu bebişlere bişiler oluyo bu ara dişten dolaymı yapıyolarki düzelir canım inş olumunekankayizsmileyok cnm şurub da
göğsünde hırıltılama yok
inş hasta olmaz yoksa babamın dilinden kurtulamam getirdiniz havaalanına hasta ettiniz diye kaydirigubbakcemile3
hee yakışıklı damadım benim keyfi yerindeyse demekki sorun yok canım o doyuyodur illaki nisa yemiyosa ben hiç zorlamıyorum keyfide yerindeyse ellemiyorum hiç inş düzelir canım ek gıdalara geçtik düzeni oturtmaya çalışıyoruz ya ondanda olur canım sıkma canını düzelir inş:Saruboceq:saadetçim ıhlamur ver iyi gelir..minik iremde hastalanmaz insallah..çok zor oluyor bebişlerin hastalığı..benimki yemiyor ya benim de yiyip içesim yok(
hülyacım hala tontiş merak etme :))) ama böyle giderse zayıflayacak..keyfi de yerinde gülüyor oynuyor..belki de diş çıkartacaktır da dr bilememiştir am diş bu kadar kusturur mu ki ??
eyvahedigeldismileeminim öyledir canım o kadar değişiyor ki huylarıSıhatler olsun kuzuma..
Ayşe bunlar ii günler bizim kesici dişler çıkıo çok feciiiiii...korkutmıyım seni ama ilk 4 ten çok fena(((((
ben bizimki için sordum dr a diş kusturur mu diye..dr yapabilir ama çok fazla da kusma olmazmış..dişlerine baktı henüz gelmiyor zaten dedi..ama bizimkinin alt tarafta tık yok ama üst taraf çok kabardı..üst önce çıkabilir mi ki?
belki dediğin gibi dişlerdendir bıdıkların kusması..aman diş olsun da başka bir sıkıntı olmasın..
ah canım içmiyor ki cimcimem :ecrin_bebek:
evet canım onlar yedimi bizde yemiş gibi oluyoruzz
iştahları kaçmasın
iremde dş çıkarmadıı
acaba ondan mı kusuoki diş çıkartcakda
bugün dedesiyle zor oyaladık emme.enne,memme diye diye uyudu inşallah uyanmaz boncuğum
Hımm ok haşlama yani buğulama gibimi yapıcam peki??yoksa ızgara falanmı?canım hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
kendinize pişirdiğinin iç kısımlarından ver canım yesin afiyetle...
Valla bilmirumki kuşum yarın yediricem paylaşırım yedirdikten sonra..bizim doktorumuzda babuline bitkisel şurup verdi canım ama anlamadım çok iyi geldiği söylenemez
ya nasıl yedireceksin somon balığını büyüdülerde balık yiyecekler minnoşlar:)
İyi gelmiştir kuzuma temiz hava..iyi akşamlar kızlar...bayaa sohbet olmuş ben bi kayboldum sayfalar yine ilerlemişş...
oku oku bitiremedim walla.neyse hepsini okumadım zaten atlaya atlayaaaaaa okudumm...
yağmurla gezmeye gittikk ..1 saat oluyo gelelii..birazdan yatırcammm...
Jel sürüyomusun diş etlerine??yerim ben o tontiş yanaklarınıeyvahedigeldismileeminim öyledir canım o kadar değişiyor ki huyları
normalde şimdi çoktan uyuması gerekiyordu ama uyumadı tontişim daha bide okadar sinirliki yanaklarını şişiriyo burnundan soluyo o kadar tatlı oluyo bayılıyorumkaydirigubbakcemile3
oy kuzum kıyamam ya bizim daha yok birşey tembel kızımkuzumu yıkadık az önce
2 dir ağlıyodu banyoda halbuki çok seviyo ama diş huylarını çok değiştiriyo...
ağlamadı bu sefer eskisi gibi çok sevindi, güle oynaya yıkandı bitanem....
Kızlar biz geldik..
Napıosunuz ??
Drumuz Batuya somon balığı yedir dedi...ama hiç balık vermedim daha nasıl yapıcam??
efe geçen hafta diş çıkardı ama yoktu kusmak gibi bir belirti her bebişte değişir belki ..
ohhhh misssss biz de derini yıkadık son ikidir o da ağlıyodu ama maşallah bugun sesı çıkmadı hiç.kuzumu yıkadık az önce
2 dir ağlıyodu banyoda halbuki çok seviyo ama diş huylarını çok değiştiriyo...
ağlamadı bu sefer eskisi gibi çok sevindi, güle oynaya yıkandı bitanem....
somon muuu? IKEA'ya git orda güzel yapıyolar.sen de isveç köfte yersin.hmmm canım çektı bak şimdi gece gececokacimcoookKızlar biz geldik..
Napıosunuz ??
Drumuz Batuya somon balığı yedir dedi...ama hiç balık vermedim daha nasıl yapıcam??
oy kuzum kıyamam ya bizim daha yok birşey tembel kızım
hoş geldin canım
bende veriyorum balık ama somon vermedim hiç çupra yediriyorum ben kızartıyorum etli ve kılçıksız bir balık cok sevdi zeynep çorbasını deniycem birde sebzeli bakalım nasıl olucak
valla ben bugun derine hem barbun yedırdım hem levrek.iini yıyo sonuçta çok da seviyo.
hımmm..
inciniz hayırlı olsun
maşallah efeye
ya ben değişik çorba yapamıyorum yayla çorbası sevmedi.şehriye çorbası yiyor biraz hep sebze çorbaları.evi milupalarla doldurdum.
bebelac ta aldım onda çok çeşit var.bebelac kullanmakta bir sakınca olur mu acaba?
inş canım uykusunu alınca pek keyifli oluyolar yarın babasıda olcak yanında dedeside var senden keyiflisi yok valla canımah canım içmiyor ki cimcimem :ecrin_bebek:
evet canım onlar yedimi bizde yemiş gibi oluyoruzz
iştahları kaçmasın
iremde dş çıkarmadıı
acaba ondan mı kusuoki diş çıkartcakda
bugün dedesiyle zor oyaladık emme.enne,memme diye diye uyudu inşallah uyanmaz boncuğum
çıkar canım belli olmaz valla her bebiş ayrı oluyo sağlıklı olsunda bencede dişten oluyodur çıksa şu dişlerde rahatlasa bebişler yaaben bizimki için sordum dr a diş kusturur mu diye..dr yapabilir ama çok fazla da kusma olmazmış..dişlerine baktı henüz gelmiyor zaten dedi..ama bizimkinin alt tarafta tık yok ama üst taraf çok kabardı..üst önce çıkabilir mi ki?
belki dediğin gibi dişlerdendir bıdıkların kusması..aman diş olsun da başka bir sıkıntı olmasın..
aman bişi çıkmasında canım sağlığı keyfi yerinde olsunda kusmaları geçer canımdr her yerine baktı canım ..baştan da savmadı ama belki de anlayamadı..boğazda falan iltihap yok dedi..soguk algınlıgı da yokmuş..kan tahlili ve idrar tahlili istedi..onlar da temiz çıktı..dr bir seyciği yok dedi yolladı bizi..
ben bebelac kullandım efede bayıldı ama çok kötü kabız oldu vermiyorum artık milupaya devam..ya ben değişik çorba yapamıyorum yayla çorbası sevmedi.şehriye çorbası yiyor biraz hep sebze çorbaları.evi milupalarla doldurdum.
bebelac ta aldım onda çok çeşit var.bebelac kullanmakta bir sakınca olur mu acaba?
balığa da ete de başlamadım.bana doktorum 8 aylık olunca dedi
valla ben bugun bı çorba yaptm:)) pırasa patates mercimek havuç ıspanak brokoli koydum sonrada içine ekmek doğradım hepsini yedi derin.bı dene.daha doğrusu elıme ne sebze gelirse koyuyorum ben.hepsi vitamın.hazırlardan bın kat iyidir bence.
valla ben bugun bı çorba yaptm:)) pırasa patates mercimek havuç ıspanak brokoli koydum sonrada içine ekmek doğradım hepsini yedi derin.bı dene.daha doğrusu elıme ne sebze gelirse koyuyorum ben.hepsi vitamın.hazırlardan bın kat iyidir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?