saol canım hemen yarın alayım o zaman eğer işe yarıyosa rezene anason felan denedim ama hiç işe yaramadı bide nasıl içiriyosun yani demliyomusun söylersen çok iyi olur tatlım
epeydır aklımdaydı sormayı unutuyorddum bebişlere yemeklerını nasıl yedırıyorunz kızlar oturtarakmı yoksa yatarakmı?yatarak yemek yedırmek orta kulak iltehabına neden oluyormus burda bır arkadasın bebegı öyle olmus bilgilendırmek ıstedım sizleride
morıl sagol canım balık bılgılerın için tavsıyelerıne uyucam.
sekerkızım nasılsın canım?epeydır görüşemedık:)
valla kızlar bısey dıcem ama gülmeyın bana ben çoooook unutkanım ve isimlerınizi karıstıryorum o yüzden nicklerinzle hıtap edıyorum ok?
benim oğlumda öyleydi oturtup yedirmeye çalışıyodum kafasını bile kaldırmıyodu mama sandalyesi aldım bayaa oluyo çok rahat ettim onunlabenim oğlum oturarak yemiyoki hep yatarak yiyo çünkü yemek yemeği istemiyo hep ağlayarak yiyomafoldumben
dün gece benimki öleydi cnm 3e kadar uyumadı merak etme yarın uyur allah kolaylık versin karnı ağrıyo olabilir aç olabilirr bazen bizide uyku tutmuyo neticede onlarda minik insanlar cnmyaa kızlar herkes burda bebişler uyudumu benimki uyumuyooooo
oturarak yediriyorum duymuştum bende sağol yinede canımepeydır aklımdaydı sormayı unutuyorddum bebişlere yemeklerını nasıl yedırıyorunz kızlar oturtarakmı yoksa yatarakmı?yatarak yemek yedırmek orta kulak iltehabına neden oluyormus burda bır arkadasın bebegı öyle olmus bilgilendırmek ıstedım sizleride
salla bakalım inşllah uyur olay gelsin:)ayy galiba uyuyacak poyraz geldi bacağıma sarılıyo:roflol:sallayım bakalım belki uyur
aşk kırıntısı:ismini unuttum canım bende denedim çingene salıncağını ama ne fayda uyku felan yok daha çok ağlıyo
bide kızlar papatya çayını markamı alıyosunuz yoksa aktardanmı alıyosunuz
bende görmedim hiç o bisküviyi yada dikkat etmedim eti cici bebe alıyorum ben bebelac kulanıyorum bazen hepsinden deniyorum duruma göre cnmHero baby den numunelerim geldi, içerisinde iyigeceler bisküvisi var ve devam sütüyle yapılmalıdır yazıyo, ben devam sütü kullanmıyorum nasıl versem acaba, hem ben o kadar market gezerim ülkerin o bisküvisini hiç görmedim kullanan varmı. Birde hazır gıda olarak bebelac aldım gluten var veya yok denmemiş veriyormusunuz siz?
Sen yine isimleri unutuyormuşsun, ben doğumdan beri tüm yemekleri ocakta unutuyorum ve yakıyorum sırnaşık şey Artık nerdeyse parmağıma ip bağlıycam unutmiyim diye.
Hero baby den numunelerim geldi, içerisinde iyigeceler bisküvisi var ve devam sütüyle yapılmalıdır yazıyo, ben devam sütü kullanmıyorum nasıl versem acaba, hem ben o kadar market gezerim ülkerin o bisküvisini hiç görmedim kullanan varmı. Birde hazır gıda olarak bebelac aldım gluten var veya yok denmemiş veriyormusunuz siz?
benim oğlumda öyleydi oturtup yedirmeye çalışıyodum kafasını bile kaldırmıyodu mama sandalyesi aldım bayaa oluyo çok rahat ettim onunla
dün gece benimki öleydi cnm 3e kadar uyumadı merak etme yarın uyur allah kolaylık versin karnı ağrıyo olabilir aç olabilirr bazen bizide uyku tutmuyo neticede onlarda minik insanlar cnm
oturarak yediriyorum duymuştum bende sağol yinede canım
[QUO
ee napsn adam sabah kalkçak işe gitçekcanım ben mama sandalyesi almadım oturmaz diye çünkü hiç durduğu yerde durmuyo ya kucakta gezecek yada yürüteçde yere yatırdığım zaman en fazla 10dk duruyo
yaa benimki geceleri hep böyle 1gece deilki uyumuyo gündüzde hiç 1saat felan uyuduğunu bilmem en fazla 30dakika galiba benim oğlum biraz huysuzbilmiyorumkismilekocişle kötü oluyonuz onun yüzünden zavallı kocam hiç beraber yatamıyoz:kedi:hep o önce yatıyo-tatlicadiarzu-
yok canım aç değil şimdi yine denedim yemiyo yine uyumadı yürüteçde odaları gezio kocişde bana kızıyo uyutsana diye:ecrin_bebek:ee napsn adam sabah kalkçak işe gitçekkarnının doyduğundan eminsin dimi benimkide ilk zamanlar öyleydi meğer açmış oğluşum ben yürüteç almadım mama sandalyesilede çok rahat ettim
semraaaa sen gecte olsa kocacınla yatıyosun bız kzın basından berı ayrı yatıyorz esımle.
evım sobalı maalesef.ben kızımla sobalı yerdeyım oda dıger tarafta yatıyor adamcagızım.ahhh ahhhh yaramı deşme :)))
benim oğlumda yoğurt yemiyordu, hiç zorlamadım kızlar alışıyor yavaş yavaş
o parmağa takılan şey ne pınarcım ? diş kaşıyıcımı
birde yasemin yazmış galiba damla içiremiyorum diye, multitabsın damlalığı varya onu yıkadım ben , ferro sanolu kaşığa damlatıyorum önce, damlalıkla çekip hop ağzına anlamadan yutmuş oluyor,
birdene istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?