pınarım iyiyim canım, bende seni çok özledim, geçmiş olsuna gelen giden çok oluyor, konuşamadık bugün seninle, görsen tipim kaydı feci haldeyim , kayram uyududa biraz açtım geçmişi okuyayım diye, bişeyde yiyemiyorum dudağımda 3 dikiş var, 3 kilo verdim en güzel tarafı bu :)
meraba kızlar neler olmus boyle......arkadasların actıgı topık hangısı...nıye boyle bıseye gerek duyuldu....sebep su eslerın yardım etme mevzusuysa cok guleruım yanı...zeyoncum senın bebege allerjı testı yapıldımı....bızımkının bunyesı allerjık cıktı...yedırdıgım seylere cok dıkkat etmelıyım
bendede var canım şurubun içinden çıkmıştı şırınga şeklinde ii fikir bir de öyle deneyeyimbenim oğlumda yoğurt yemiyordu, hiç zorlamadım kızlar alışıyor yavaş yavaş
o parmağa takılan şey ne pınarcım ? diş kaşıyıcımı
birde yasemin yazmış galiba damla içiremiyorum diye, multitabsın damlalığı varya onu yıkadım ben , ferro sanolu kaşığa damlatıyorum önce, damlalıkla çekip hop ağzına anlamadan yutmuş oluyor,
birdene istersen canım
selamlarrr..
bu akşam misafirlerimiz geldi.bir buçuk yaşında kızı var oda hastaydı grip hapşurup durdu çocukcagız.inşllh kızıma geçmez.yavrum zaten ilaç kullanıyo.
ızgarada balık yaptık.ama hamsi daha önce hamsiyi ızgarada denememiştim.arkadaşlar öyle istedi ama gerçekten güzel oldu.asya yada verdim.elimle parçalayıp verdim 2balık yedi.bütün gn bişey yememişti ama kalabalıgı görünce iştahı açıldı.
misafirler gitti eşimde gitti.izmire gidiyo iş için.of of 2gece yalnızım.nasıl uyucam ben şimdi yaa
arzucum maşallah asyaya, yarasın lop lop et olsun :)
sanada Allah kavuştursun eşini, bence uyumaya çalış yoksa gündüz nasıl dayanırız bu küçük canavarlara :))
[ zaten emzirmekten başka çözüm yok, pompa yok çünki.[/B]
Burası 2009 haziran anneleri topiği herkesin paylaşımda bulunma hakkı var, öyle söylüyorlarsa gitme canım sende, ben taraf tutmuyorum ama buraya yazmanın daha verimli ve daha güzel olduğunu düşünüyorum.:lepi:
evet canım yaklaşık 3-3,5 ay sürdü.ödüm kopuyodu uyanıpta emmek ısteyecek dıye.demedığım krem kalmdı.en osn kendı halınebırktım.pes ettim açıkçası ama ama kendiğinden geçti.
Bizde prma kullandık canım, sonra pahalı diye huggıes e geçtik pişik yaptı,sonmra tekrar primaya geçtik devam etti, nerde 2 ay yavrumun poposu kanadı, arko kremlerin küçük tüpleri varya classic olanları onlardan bolca sür hemenm iyileşiyor, benim denemediğim krem kalmamıştı ama arko sayesinde iyileşti yavrum.
Gülin tavuğu nsıl pişiriyorsun ve hangi markanın neresini kullanıyorsun, ben daha başlamadım detaylı bilgi verirsen sevinirim olumunekankayizsmile
valla özel bişey yapmıyorum.göğüs ya da butun ne yaptıysam haşlıyorum.ona ayırdığımı blenderdan geçirip tavuk suyuna çorba yapıp içine kouyorum.atek başına yedirmedim yani.
Tarhananın besleyici olduğuna bende inanıyorum, çünki içinde yok yok. :CüvCüv:
Benim oğlumdada ishal felan olmadımirmirmirmir
slm kızlar nasılsınz?valla kk ya epeydır gıremıyordum netım yoktu bır döndum topik bölünmüş.sebebını blmıyorum ama üzüldüğümü dile getırmek istedım.
bu arada kuzucuklar nasıllar?[/ QUOTE]
şahsen biz iyiyiz ana kız.:)
sen nerelerdesin Nilay yoksun ortalarda.
:))) bak gözümü korkuttun şimdi.biz de bugun urlaya yemeğe gidicez üçümüz.malum izmirde çeşme urla foça kuşadası heryer 1 saatlık mesafe.bız genelde pazarları bunlardan birine gidiyoruz c.tesi buralarda takılıyoruz.derin de daha küçükkne kuzu gibi oturuyodu resteronlarda ama buyudukçe maşallah kudurdu.mama sandalyesınde oturuyo ya artık heryeri görüyo benı çıkrın burdan dıye bağırıyo cadaloz sonra da:))
ayşe bu arada göğüs yaraysa zaten pompa daha kötü yapar.bebek diliyle ıslatıp yumuşatıyo sonuçta pompa kuru kuru daha kötü yapabilir.:gitme:
herkese ii pazaralarrrrrrrrrrrrrrr
npyonuz bakalım off yarın eşim gidio nede alışmıştım oysaa 2 hafta yanlızız kızımlaaa
bi geçmişi okuyayım bakiimm
yok tabiki vermeye çalışıyorum ama diş sıkıntıları olduğundan beri böyle çünkü önceden çorbasını meyvesini yiyordu,şimdi büyük pütürlü parçalı şeyleri reddediyor,muhallebi yiyor
oh yarasın kuzuma bende yapıyorum ama her seferinde çöpe gidiyor yarım kase ya yiyor ya yemiyor
kan damlasını bu günde veremedim ben ya aşırı tepki veriyor yediginide yemez oldu cocuk acaba ondanmı yemiyor ki her defasında ilaç gelicek mi zannediyor acaba
bu damlanın kokusuz olanı varmı acabafisfisfis
morıl sagol canım balık bılgılerın için tavsıyelerıne uyucam.
sekerkızım nasılsın canım?epeydır görüşemedık:)
valla kızlar bısey dıcem ama gülmeyın bana ben çoooook unutkanım ve isimlerınizi karıstıryorum o yüzden nicklerinzle hıtap edıyorum ok?
slm kızlar poyraz hiç uyumuyo napıcamı bilmiorum bu saatde hala ayakta uyutamıyorum
yasemincim benim oğlumda yoğurt yemiyo hemde sade yoğurt alerji yapıo bende danonenin bisküvili olanlarından alıyorum onu çok seviyo zaten benim oğlumun tek sevdiği şey danone evde kendim yaptım yemedi
bide ben doğduğundan beri prima kullanıyorum ama memnun değildim ne zaman kaka yapsa belinden çıkıyodu diğer bezleride denedim ama içlerinde en iyisi primaydı dün bim'den bez aldım çok güzel aynı prima gibi incecik ama beli lastikli çok iyi oldu valla sürekli üst değiştirmekten kurtuldum ne kadar uzun yazmışım çenem düşmüş vala:roflol:
bi ben gelin bulamadım oğluşuma evde kaldı benim oğlan görüyomusun:)tickerını sonradan gördüm ... oğlumun sevgülüsüde 17 hazirannnn doğumlu :)))))))))
inşallah gçmemiştir cnm bebişe hastalıkselamlarrr..
bu akşam misafirlerimiz geldi.bir buçuk yaşında kızı var oda hastaydı grip hapşurup durdu çocukcagız.inşllh kızıma geçmez.yavrum zaten ilaç kullanıyo.
ızgarada balık yaptık.ama hamsi daha önce hamsiyi ızgarada denememiştim.arkadaşlar öyle istedi ama gerçekten güzel oldu.asya yada verdim.elimle parçalayıp verdim 2balık yedi.bütün gn bişey yememişti ama kalabalıgı görünce iştahı açıldı.
misafirler gitti eşimde gitti.izmire gidiyo iş için.of of 2gece yalnızım.nasıl uyucam ben şimdi yaa
bende milupanın gece çayından aldım çok güzel kızlar tavsiye ederim rahat uyuyo ve daha seyrek uyanıyo oğlumsemracım Allah kolaylık versın canım minik yaramaz neden üzüyor annesını bakım?
papatya cayı içirmeyı dene canım elif simay da uykuya zor gecıyordu uyuyamayıcada sınırlenıp agllıyordu papatya caı verıyorum yatmadan 1 saat önce şimdi çok iyi masallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?