2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pınarım iyiyim canım, bende seni çok özledim, geçmiş olsuna gelen giden çok oluyor, konuşamadık bugün seninle, görsen tipim kaydı feci haldeyim , kayram uyududa biraz açtım geçmişi okuyayım diye, bişeyde yiyemiyorum dudağımda 3 dikiş var, 3 kilo verdim en güzel tarafı bu :)

arzucum maşallah asyaya, yarasın lop lop et olsun :)
sanada Allah kavuştursun eşini, bence uyumaya çalış yoksa gündüz nasıl dayanırız bu küçük canavarlara :))

Kıyamam kuzum ya çabucak iyileşirsin inşallah arkadaşım..öptüm ikinizide...

geçmiş olsun canım.. biz test yaptırmadık doktorumuz eğer alerjisi olsa ilaçlar kusmasını engellemezdi dedi.. 1 yaşına kadar geçer diye duymuştum inşallah çabuk geçer.. ne yedirmen gerekiyor peki?

bendede var canım şurubun içinden çıkmıştı şırınga şeklinde ii fikir bir de öyle deneyeyim

afiyet olsun yarasın küçügüme canım.2 gün bir şey degil allah büyük ayrılıklar vermesin sarıl kuzuna yat :ecrin_bebek:
hepinize ii geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüzkaydirigubbakcemile3

arzucum maşallah asyaya, yarasın lop lop et olsun :)
sanada Allah kavuştursun eşini, bence uyumaya çalış yoksa gündüz nasıl dayanırız bu küçük canavarlara :))

evet canım mecbur uyumaya çalışcam.asya bu aralar geceleri çok kalkamaya başladı.inşllh sorunsuz bi gece geçiririz.tek olunca bişey olcak diye çok endişeleniyorumm..
allahım bütün bebişlerimizi korusunn:Saruboceq:
buarada fırsat bulmuşken kızımın resimlerini ekledim....

ay senın konuşma tarzına hastayım:))

güzel söylemişsin özlem.

Pompa konusunda haklısın canım zaten 7 aylık olduk bu saatten sonrad almam.

Yemeğiniz nasıl geçti, derin hanım rahat verdimi, biz yiine kipaya gittik ama bağırdı yine, eskiden arabayı çok severdi şimdi 1 saniye oturmuyor.

kızlar merhaba,balık yedirme konusunda paylaşımda bulunmuşsunuz, bende birkaç öneride bulunacağım, ben çanakkale liyim ve babam denizci, kendimize ait teknemiz var ve kendimi bildim bileli denizden çıkmış balığı yeriz, bebeklere balık vereceğinizde kızartmayın, küçük balıkları kuyruk ve kafasını koparıp temizlenmiş olarak suda küçük bir soğanla haşlayın,soğanını çıkarın, kılçıklarını itinayla ayıklayın isterseniz haşlarken biraz pirinç atın,sonra blendırdan geçirin,extra yağ koymayın çünkü balık yağı çok değerlidir ve haşlanınca suyuna geçer, balık hiçbir katkı maddesi içermeyen en değerli besindir,zekayı çok etkiler!! yazmayı unuttum, büyük balık aldıysanız etlerini ayıklayıp haşlayın ve mutlaka hangi balığın mevsimiyse onu alın,mevsimi olan balık yağlı olur,besleyicidir,dondurulmuş almayın
birde tunca diş çıkarma sıkıntısı yaşarken arkadaşlarımın tavsiyesiyle calgel jel aldık ancak doktorumuz 1000/1 de olsa bebeklerde havale geçirtme şeklinde yan etkisi olduğunu söyledi,bunu riske etmeyin dedi,ben kullanmıyorum bilgi olsun diye söyleyeyim dedim,iyi geceler

slm kızlar poyraz hiç uyumuyo napıcamı bilmiorum bu saatde hala ayakta uyutamıyorum
yasemincim benim oğlumda yoğurt yemiyo hemde sade yoğurt alerji yapıo bende danonenin bisküvili olanlarından alıyorum onu çok seviyo zaten benim oğlumun tek sevdiği şey danone evde kendim yaptım yemedi
bide ben doğduğundan beri prima kullanıyorum ama memnun değildim ne zaman kaka yapsa belinden çıkıyodu diğer bezleride denedim ama içlerinde en iyisi primaydı dün bim'den bez aldım çok güzel aynı prima gibi incecik ama beli lastikli çok iyi oldu valla sürekli üst değiştirmekten kurtuldum ne kadar uzun yazmışım çenem düşmüş vala:roflol:

morıl sagol canım balık bılgılerın için tavsıyelerıne uyucam.
sekerkızım nasılsın canım?epeydır görüşemedık:)
valla kızlar bısey dıcem ama gülmeyın bana ben çoooook unutkanım ve isimlerınizi karıstıryorum o yüzden nicklerinzle hıtap edıyorum ok?

herkese ii pazaralarrrrrrrrrrrrrrr
npyonuz bakalım off yarın eşim gidio nede alışmıştım oysaa 2 hafta yanlızız kızımlaaa
bi geçmişi okuyayım bakiimm

benimde eşim 1 hafta yok, çok zor oluyor, allah yardımcın olsun.

Canım hiç zorlama benimkide diş zamanında yemedi ben zorlamadım şimdi yiyor.

Ben ilaçlarını yere yatırp veriyorum böylece çocuk aldığı kaşığın ne olduğu biliyor, yani oturarak sadece yemek veriyorum

semracım Allah kolaylık versın canım minik yaramaz neden üzüyor annesını bakım?
papatya cayı içirmeyı dene canım elif simay da uykuya zor gecıyordu uyuyamayıcada sınırlenıp agllıyordu papatya caı verıyorum yatmadan 1 saat önce şimdi çok iyi masallah..

Sen yine isimleri unutuyormuşsun, ben doğumdan beri tüm yemekleri ocakta unutuyorum ve yakıyorum sırnaşık şey Artık nerdeyse parmağıma ip bağlıycam unutmiyim diye.

saol canım hemen yarın alayım o zaman eğer işe yarıyosa rezene anason felan denedim ama hiç işe yaramadı bide nasıl içiriyosun yani demliyomusun söylersen çok iyi olur tatlım

Diş çıkamr döneminde bende uyutamıyordum sürekli ağlıyordu ve benim oğlum artık ayakta uyumayı bıraktı çingene salıncağı kurduk orda uyuyor, artık bundanda ötesini isterse yapamam kusura bakmasın gamyoncuiremsu

epeydır aklımdaydı sormayı unutuyorddum bebişlere yemeklerını nasıl yedırıyorunz kızlar oturtarakmı yoksa yatarakmı?yatarak yemek yedırmek orta kulak iltehabına neden oluyormus burda bır arkadasın bebegı öyle olmus bilgilendırmek ıstedım sizleride

yaa kızlar herkes burda bebişler uyudumu benimki uyumuyooooo

tickerını sonradan gördüm ... oğlumun sevgülüsüde 17 hazirannnn doğumlu :)))))))))
bi ben gelin bulamadım oğluşuma evde kaldı benim oğlan görüyomusun:)
inşallah gçmemiştir cnm bebişe hastalık

bende milupanın gece çayından aldım çok güzel kızlar tavsiye ederim rahat uyuyo ve daha seyrek uyanıyo oğlum

benim oğlum oturarak yemiyoki hep yatarak yiyo çünkü yemek yemeği istemiyo hep ağlayarak yiyomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…