yatarak nasol yedırılır kibenneyaptımki ben mama saati geldiğinde alıp mama sandalyesıne oturtuyorum.mutfağa gıdıyoruz ve sadece orda yemek yediriyorum.çünkü peşinde elinde mamayla gezen annelere hem üzülüyordum hem de kızıyordum.onlardan olmamak için ç.aba sarfedıyorum ama derin ayaklanınca da devam edebilri miyim bilmıyorum.inşallah bu şekılde alıştırabilirm.epeydır aklımdaydı sormayı unutuyorddum bebişlere yemeklerını nasıl yedırıyorunz kızlar oturtarakmı yoksa yatarakmı?yatarak yemek yedırmek orta kulak iltehabına neden oluyormus burda bır arkadasın bebegı öyle olmus bilgilendırmek ıstedım sizleride
günaydın kızlar görüşmek üzere
nasılsınız biz çok kötüyüz kızım çok hastalandı 2 şişe serum iğnelere ragmen ara ara ateşleniyo kusmayla başladı akabinde ishal ve ateşş çok zor günler geçiriyoruz
inanmazsınız ama kızım 4 günde 1.5 kilo verdi minicik kaldı yavrumm
hiç kimsenin yavrusu hastalanmasın yarı ömrüm gitti desem yeri varr hepinizden dua bekliyorum inş kızım biran önce toparlarrr bize dua edin olurmu herkesi çok öptümm
kızlar merhaba,
bu olanlara çok üzüldüm, konuyu zaten çok iyi takip edemedim
ama arkadaşlığımızın bu seviyeye çekilmesi hiç hoşuma gitmedi
benimde ilk çocuğum olduğu için çoğu şeyi sizden öğreniyorum, binnurun dediği gibi kıymayı bile,
şu taraf bu taraf diye tarafta tutmuyorum hepiniz arkadaşımsınız
iki taraftanda sevdiklerim ve söylediklerine şok olup kırıldıklarım var,
yaşlı annesiniz kim dediyse bende 30 yaşında anne oldum istemeyen konuşmasın benimle
benim kocam patron ev işi yapamaz kim dediyse, kocalarımızın topiği değil bu, benim kocamda mali müşavir ama gerektiğinde oğlumuzu ayağında bile sallıyor
ağzı alınmayacak mahallle ağzıyla konuşan arkadaşlar lütfen ben böyle şeyler duymak istemiyorum
isim vermiyorum zaten aklımda kalanlar bunlar tartışmayı çok iyi okuyamadım
bayıldım markette dikişlerim var biliyorsunuz kendi derdimdeyim , içimde kalmıştı bunlar söylemeden edemedim
ama nerdeyse 1,5 senedir çok güzel paylaşımlarda bulunduk bunu kaybetmek istemiyorum
ve diğer bir topicte görüşüp olmayıp yine buraya geldiklerine göre
herkesin bu paylaşıma ihtiyacı var,
hadi herkes birbirinden özür dilesin ve bu tartışma kırgınlık sona ersin,
ben kimseyi kırmamaya çalışıyorum sanmıyorum bana kırgın olan olsun ama yinede herkesten özür dilerim opuyorumnanaktan
herkes biraz özeleştiri yapsın bakalım neler çıkacak
neyse iyigeceler,
sabahki ilk anneye günaydııın :)
kızlar merhaba,balık yedirme konusunda paylaşımda bulunmuşsunuz, bende birkaç öneride bulunacağım, ben çanakkale liyim ve babam denizci, kendimize ait teknemiz var ve kendimi bildim bileli denizden çıkmış balığı yeriz, bebeklere balık vereceğinizde kızartmayın, küçük balıkları kuyruk ve kafasını koparıp temizlenmiş olarak suda küçük bir soğanla haşlayın,soğanını çıkarın, kılçıklarını itinayla ayıklayın isterseniz haşlarken biraz pirinç atın,sonra blendırdan geçirin,extra yağ koymayın çünkü balık yağı çok değerlidir ve haşlanınca suyuna geçer, balık hiçbir katkı maddesi içermeyen en değerli besindir,zekayı çok etkiler!! yazmayı unuttum, büyük balık aldıysanız etlerini ayıklayıp haşlayın ve mutlaka hangi balığın mevsimiyse onu alın,mevsimi olan balık yağlı olur,besleyicidir,dondurulmuş almayın
birde tunca diş çıkarma sıkıntısı yaşarken arkadaşlarımın tavsiyesiyle calgel jel aldık ancak doktorumuz 1000/1 de olsa bebeklerde havale geçirtme şeklinde yan etkisi olduğunu söyledi,bunu riske etmeyin dedi,ben kullanmıyorum bilgi olsun diye söyleyeyim dedim,iyi geceler
günaydın kızlar konuyla alakası yok ama cvp verirseniz sevinirim...elektrik süpürgem bozuldu...arızayı gidermektense yenisini alalım dedik...zaten memnun değildim....dyson düşünüyoruz..o da çok pahalıymış...kullanan var mı? değer mi o kadar paraya...şöyle ömürlük bişey arıyorum..hafif olsun istiyorum..siz ne kullanıyorsunuz
Gnaydın kızlarrrrrrrr....
hihoyyythihoyyythihoyyyt
herkes çorbalara geçti biz kahvaltı yapıcaz :sm_cool::sm_cool:
:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
Canım dyson çok güzel bir makina kuzenim kullanıyo senin için aradım sordum çok memnun tek dezavantajı kablosu kısaymışgünaydın kızlar konuyla alakası yok ama cvp verirseniz sevinirim...elektrik süpürgem bozuldu...arızayı gidermektense yenisini alalım dedik...zaten memnun değildim....dyson düşünüyoruz..o da çok pahalıymış...kullanan var mı? değer mi o kadar paraya...şöyle ömürlük bişey arıyorum..hafif olsun istiyorum..siz ne kullanıyorsunuz
İyi gezmeler canımcımmm benim içinde yeheheeee annemle ablamı ayarttım IKEA'ya gidiyoruz hihoyyyt
pınarım iyiyim canım, bende seni çok özledim, geçmiş olsuna gelen giden çok oluyor, konuşamadık bugün seninle, görsen tipim kaydı feci haldeyim , kayram uyududa biraz açtım geçmişi okuyayım diye, bişeyde yiyemiyorum dudağımda 3 dikiş var, 3 kilo verdim en güzel tarafı bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?