2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda oldu poyraz uyudu bende hemen yatıcam çoook uykum var sabahın ilk annesine günaydın inş sabahın ilk annesi ben olmameyvahedigeldismile

yatarak nasol yedırılır kibenneyaptımki ben mama saati geldiğinde alıp mama sandalyesıne oturtuyorum.mutfağa gıdıyoruz ve sadece orda yemek yediriyorum.çünkü peşinde elinde mamayla gezen annelere hem üzülüyordum hem de kızıyordum.onlardan olmamak için ç.aba sarfedıyorum ama derin ayaklanınca da devam edebilri miyim bilmıyorum.inşallah bu şekılde alıştırabilirm.

günaydın kızlar görüşmek üzere

günaydın bebeeeemmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar konuyla alakası yok ama cvp verirseniz sevinirim...elektrik süpürgem bozuldu...arızayı gidermektense yenisini alalım dedik...zaten memnun değildim....dyson düşünüyoruz..o da çok pahalıymış...kullanan var mı? değer mi o kadar paraya...şöyle ömürlük bişey arıyorum..hafif olsun istiyorum..siz ne kullanıyorsunuz

gülicim ikeaya gidince benim yerime de isveç köftesi ye...ama reçelli sosu olsun üstünde...of ya neden ank ta yok?...
ege çorba ve yoğurt sevmiyordu ben de şöyle bir yol buldum...çorbasına devam sütü yoğurduna pekmez ya da cici bebe katıyorum...eskiye göre daha iyi...kavanoz mamalarından milupayı çok sevmedi...bebelac karnıbaharlı ve kerevizli var onları sevdi....bir de okudum kerviz karnıbahar oranı % 4 mü ne....tabi sever çoğu patates ve havuçmuş....ben de evde yaptığımda neden yemiyor diyordum...ben çok katıyormuşum demek ki karnıbaharı kerevizi...

Son düzenleme:

ah canim cok gecmis olsun, bizde yeni atlatdik simdi iyi cok sükür kizim ama cok zor oluyo ya minicikler daha. rabbim acil sifalar versin annesi ins

ben samsung kullanıyorum canım memnum.valla bırazdan annemı arayoıp gıdelım mı dıye sorucam ıkea ya.dun pınara dedım ya canımçektı aklıma düştü:))

emelciimmm konu açılmasın artık yeter.yeterince kırıldık üzüldük..
hatalar belli canımm..görüldüğü gibi tekrar dönüldü topiğee..
ben kimmseye özür dileyecek bi söz ne söyledim nede ima ettim..
özelime gelen mesaja bile cvp vermedim ki herkes gördü yayınladımmm..
kim kalırdı o lafların altında ben kaldım sırf sewiyesizlik yaşamamak için..
neyse uzatmanın anlamı yok ben burda ne kocamı kayınvalidemi nede onubunu konuşmak istemiyorum.hele hele tartışmak hiççç..
sadece bebeğimle ilgili bilgiler güzel paylaşımlarda bulunmak gayemiz bu...

cnm morill çok güzel bilgiler paylaşmışssın teşekkürlerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm benim boschh bi bilgim yokkk.araştır bakalım nettennn..

bizde kalktıkk yağmur hanım kendikendine tavanla konuşuyoo..
kahvaltı yapıcaz kızımla.buarad bende gülin gibi mama sandalyesinde yediriyorumm..
inşallah çocuğun peşinden koşan bişeyler yedirmeye çalışan annelerden olmayızzz...
hep çok görüyorum bakalım başıma gelecekmii..
neyse ilke kaçar:lepi::lepi:

gülin ilke cvp için teşekkürler....ben başka topiklerden bi araştırayım şu süpürge işini...çok lazım olan bişeymiş bozulunca anladım

Canım dyson çok güzel bir makina kuzenim kullanıyo senin için aradım sordum çok memnun tek dezavantajı kablosu kısaymış

heheeee annemle ablamı ayarttım IKEA'ya gidiyoruz hihoyyyt
İyi gezmeler canımcımmm benim içinde ye

merhaba
herkesee
emelcim özeline yazcaktım ama buraya yazmak istedim herkes görsün...
durduk yere kimse yaşa bşy demediii
gülin benim yaşımı aşağılayınca ben mesleğe başladığımda saadet 11 yaşındaymış diyince ben de öyle yazdımm(bu arada 23 yaşındayım aramızda 7 yaş var!!)
yoksaa herkesin kendi tercihi beni alakadar etmezz...benim 35 yaşında görüştüğüm bayanlarda var 50 yaşındada...hiç bi sorun yok yanii..
kimse süttten çıkmış ak kaşık değildi o olayda...
nese bitti gittii..herkese ii paylaşımlarr dilerimm....

biraz geç oldu ama tünaydınnnn
şükürler olsun sorunsuz bi gece geçirdik.kızımla 10da kalktık.kahvaltı yaptık.şimdi tekrar uyucak galiba.
ama bi türlü dalamadı.

kızlar asyanın resimlerini eklemiştim.kimse bakmamaış amaaa küstük size bi daha eklemicez artıkk

canım duymamıştım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…