biz baktık canım yorumumuzuda yaptık..
Canım dyson çok güzel bir makina kuzenim kullanıyo senin için aradım sordum çok memnun tek dezavantajı kablosu kısaymış
İyi gezmeler canımcımmm benim içinde ye
selam zkıalr.. umarım güzel bir hafta olur.. ist da hava soğuk kaağlı.. baydı iyice bu ara..
İlke gece 10 dada 5 çayını içersin artıkkk
hee gel beraber içekkk:içelim:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
gülin ilke cvp için teşekkürler....ben başka topiklerden bi araştırayım şu süpürge işini...çok lazım olan bişeymiş bozulunca anladım
heheeee annemle ablamı ayarttım IKEA'ya gidiyoruz hihoyyyt
zümemmmmm gidyorum köfteye:)) REÇeLSİZ YESEM OLUR MU ya SIRF KENDI SOSUYLA:))))
inşallah canım güzel bir hafta olur bu aralar çok ihtiyacım var morele
bizim bi yakınım ızın bir buçuk yaşında kızı vefat etti iki üç gün önce hiçbirşeyi yokken kadında şoka girdi oda hastanede yogunbakımda kalıyor okadar üzüldüm ve etkilendimki bebişimi dönüp dönüp öpüyorum
Allah kimselere evlat acısı yaşatmasın:Saruboceq:
tünaydın kızlar bızde 10 da kalktık kahvaltı bulasık evı toparla ancak gelebıldım.
jbende simayı anakucagında yemek yedırıyorum şimdi iyilerde ayaklanınca bızde kaseler elımızde gezmeyız ınsallah peşlerinden
tünaydın kızlar bızde 10 da kalktık kahvaltı bulasık evı toparla ancak gelebıldım.
jbende simayı anakucagında yemek yedırıyorum şimdi iyilerde ayaklanınca bızde kaseler elımızde gezmeyız ınsallah peşlerinden
evt uzatılmasın artık ilkecim diğer topikte ben kaynanamdan bahsetmiştim faceye geldi buraya gelmesi yakındır diye:roflol:yani burda sadece ve sadece bebeklerdenmi bahsedecez CADIARZU
inşallah canım güzel bir hafta olur bu aralar çok ihtiyacım var morele
bizim bi yakınım ızın bir buçuk yaşında kızı vefat etti iki üç gün önce hiçbirşeyi yokken kadında şoka girdi oda hastanede yogunbakımda kalıyor okadar üzüldüm ve etkilendimki bebişimi dönüp dönüp öpüyorum
Allah kimselere evlat acısı yaşatmasın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?