2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese kocaman günaydınnna.s.a.s.
biz bu saate kadar yatak keyfi yaptık kızımla valla süper oldu cok dinlenmiş hissediyorum kendimi:dance:
hava kapalı cok güzel yagmur yagıyor gök gürültüsü yok(korkuyorumda gök gürlemesinden:kedi:) cok severim yagmurda dolaşmayı özledim valla zeynep hanımı bırakacak biri
olsa çıkardım iliklerime kadar ıslanırdımalkisalkisalkis
daha bizde kahvaltı yapmadık yatakta bol bol emdi zeynep hanım şimdi hazırlasam yemez birazdaha beklim

herkese günaydınn gece4te yatınca ancak kalkabildik oğlumla tabi yinede saatde bir kalktı ama olsun inş. sorunsuz güzel bi hafta geçiririz

ay kızlar geçmişi okuyayım dedim de dün ve gece bi kaynatmışsız oku oku gözlerim yoruldu yarıda bıraktım geldim
isim özürlüyümdür biraz aklımda kalmadı ama bir arkadaşımızın bebişi hasta olmuş çokk geçmiş olsun RABBıM en kısa zamanda saglıkm versin
ve hiçbirimizin bebişleri hasta olmasın

bugün gecedn kalanlarımız ve geç kalkanlarımız ohh ne güzel valla ben hepkız olalıdan beri geç yatarım ama eşim sabah 08,30da gidiyor erken kalkmak zorundayım daha sonrada kızda uyanıyor dolayısıyla yatamıyorum ve kız uyusa bile sabahları plates yapıyorum ebru şallı ile onu kaçırmıyım diyorum ve size imrendim şimdi

hava açsın artık bunaldık hele işyerinde hiç çekilmiyor.zaten bebeğimden uzağım.ya kızlar ben gidiyorum birsürü para veriyorum oyuncaklara bir bakıyom yine made in china yazıyor.playskool playgro fisher price aldım.güvenli mi şimdi bunlar ağızlarına alıyorlar hep oyuncakları

selam zkıalr.. umarım güzel bir hafta olur.. ist da hava soğuk kaağlı.. baydı iyice bu ara..

inşallah canım güzel bir hafta olur bu aralar çok ihtiyacım var morele
bizim bi yakınım ızın bir buçuk yaşında kızı vefat etti iki üç gün önce hiçbirşeyi yokken kadında şoka girdi oda hastanede yogunbakımda kalıyor okadar üzüldüm ve etkilendimki bebişimi dönüp dönüp öpüyorum
Allah kimselere evlat acısı yaşatmasın:Saruboceq:

İlke gece 10 dada 5 çayını içersin artıkkk

hee gel beraber içekkk:içelim:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

gülin ilke cvp için teşekkürler....ben başka topiklerden bi araştırayım şu süpürge işini...çok lazım olan bişeymiş bozulunca anladım

bişey deil şekerrryerimseniben

heheeee annemle ablamı ayarttım IKEA'ya gidiyoruz hihoyyyt

ewde otursan şaşarım zaten.misillememi yapıyosun kızımm.ben özledim dedikçeeeee

zümemmmmm gidyorum köfteye:)) REÇeLSİZ YESEM OLUR MU ya SIRF KENDI SOSUYLA:))))

ye sen yeee göbişlerr bayram etsinn:roflol::roflol:

:1no2::1no2::1no2:
çok üzüldümmmmm.allh sabır wersinnnnnnnmafoldumben

tünaydın kızlar bızde 10 da kalktık kahvaltı bulasık evı toparla ancak gelebıldım.
jbende simayı anakucagında yemek yedırıyorum şimdi iyilerde ayaklanınca bızde kaseler elımızde gezmeyız ınsallah peşlerinden

evt uzatılmasın artık ilkecim diğer topikte ben kaynanamdan bahsetmiştim faceye geldi buraya gelmesi yakındır diye:roflol:yani burda sadece ve sadece bebeklerdenmi bahsedecez CADIARZU

tünaydın canım bende gece4te yattım poyraz ancak uyudu -tatlicadiarzu-

bende bebişime bebe koltugunda yemek yediriyorum yatarak şimdiye kadar hiç vermedim yedirmedim genzine kaçar felan diye korkarım
büyüyünce bakalım ne yapacagız ama bizim kız biraz cadoloz olacak beni peşinden koşturacaga benziyorrrkaydirigubbakcemile

kimse buranın ağası değil isteyen istediği konuyu konuşur semracım
mesala bi arkadaş süpürge konusunda takılmış sormuş cvplamışlarr
bura paylaşım yeriii opuyorumnanaktan

ah canım çok üzüldum allah sabır versın yakınınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…