2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben evlenmeden önce öyle şey bilmezdi ama şimdi önce msn sonra face şimdide buraya takılırsa hiç şaşırmamlaelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol:demekki accıkın gelin ne yaparsa kaygananın da onu yapma sendromu var nedense bana bu durum pekkk uzak ve yabancı gelmedii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

evt uzatılmasın artık ilkecim diğer topikte ben kaynanamdan bahsetmiştim faceye geldi buraya gelmesi yakındır diye:roflol:yani burda sadece ve sadece bebeklerdenmi bahsedecez CADIARZU

benim demek istediğimii herkes anlıyordaa neden bi siz anlamıyorsunuzz...
ne istersen anlat tatlımm..ben o hatayı birkez yaptımm birdaha hayatta sewviyesizliklerle uğraşmam.bak konu kapanıyo tekrar açılıyoo.sen neden üzerine alınıp uzatıosun cnm ya..
burası sanal ortam arkadaşım.herkes ne isterse yazar konuşur...ağalık sanal olurmu yaa.
allah aşkınaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3....

neyse semra lütfen cvp weripte uzatma.haa eğer uzatırsanda yazmıcam şimdiden bilinnneeeeeeee.......

Tavuk çorbası yaptım yemedi. Bende dayadım pekmezi içine öyle yedi biraz, bu çocuk tatlı olmayan şeyleri yemiyor, çorbalarına yoğurt yada pekmez katıyorum.
Ben artık mertle dışarı çıkmıycam rezil ediyor beni, gittiğime gideceğime pişman oluyorum, arabada 1 saniye olsun oturmuyor, dün 2 saatliğine çıktık burnumdan geldi.

ben senin demek istediğini anladım ve cvp verdim çünkü sadece ben kaynanamdan bahsetmiştim herkes ne isterse yazar konuşur demişin ama önceki msjında kaynanadan eşden deil bebeklerden bahsedelim demiştin:umursamaz:

ben senin demek istediğini anladım ve cvp verdim çünkü sadece ben kaynanamdan bahsetmiştim herkes ne isterse yazar konuşur demişin ama önceki msjında kaynanadan eşden deil bebeklerden bahsedelim demiştin:umursamaz:

semra burda eğer paylaşım yapacaksan genel konuş yok benim sana lafım var diyosan özelden cnm..burda herkes tartışmaları okumak zorunda değil tatlım..yaz özelime cvp yazayımm.ama lütttffenn buraya değill.tamam mıı semracımmm

kızlarr ancak girebildim geç uyandık oğluşumla kahvaltı bulaşık derken bi baktım saat 2 oluyofisfisfis birazdan kapıcam oğlumu dışarı çıkçaz şöyle bi yürüyelim taksime kadar hava yağmurlu ama astranot tuluunu giydircem yağmurluğu var ayak örtüsü var fln fırın gibi oluyo o üşümüyo aklım oğlumda kalmıyo en azındann hava alması ve biraz mikrop alması önemliymiş evde büyüyen çocuklar daha çok hastalanıyomuş bilginiz olsunn
canım o tür markalar plastik hammadelerini kendi ülkelerinden yolluyolarmış çinde sadece yapım aşaması oluyomuş diye duymuştum
allah sabırlar versin çok acı bi kayıp çok üzüldüm gerçektensenağlamasenağlama

arkadaşlar gerçekten mevzuyu bilmiyorum anlayamadımda nette çok sık girmiyorum
ama şuraya gelmemizin sebebi bildiklerimizi paylaşmak bilmediklerimizi ögrenmek ve güzel vakit geçirmek
lütfen birbirlerimizi kırmayalımkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

sagol canım YÜCE RABBİM sabrını verir inşallah:Saruboceq:

sizede iyi gezmeler hava soguk oldugu için babamız dışarı çıkmama yasagı verdiiilmaz:

kızlar bişiy sorcam hamişlikte çok çatlagınız oldumu olduysa geçti geçmediyse neler yapıyosunuz geçmesi için
benim karnım fay hattı gibibilmiyorumkismile

kızlar bişiy sorcam hamişlikte çok çatlagınız oldumu olduysa geçti geçmediyse neler yapıyosunuz geçmesi için
ahh ahh sorma çatlaklar patlakları feci durumdayım ben kıpkırmızı ve sadece karnımda değil bacaklarım belimm ofofff

ay kızlar allah razı olsun sizden şırıngayla verim yatırıp kan damlasını
bir yudumda yuttu ne ögürme ne kusma niye gelmedi benim aklıma yaa boşa eziyet çektim hem kendim hem kızım
canım ben evlenmeden önce öyle şey bilmezdi ama şimdi önce msn sonra face şimdide buraya takılırsa hiç şaşırmamlaelaelaelaelae
ha ha ha bayılıyorum kız ben senn kaynanaya :roflol:

bizimde işkenceydi canım arabayla dışarıya çıkmak ama alıştı alışır mertte zamanla

Ben hamileyken bebek yağı sürdüm 1 tane bile çatlağım yok, hiç doğum yapmış gibi değilim göbeğimde kalmadı artık ama o çatlaklara çare yokmuş doktor söyledi.

caım benim karnımda olmadı ama bacaklarımda oldu henüz bişe yapmadım ama çok kötü görünüyokafamçokkarıştı

çatlakmı oda ne???benim 9 aya kadar hiçbişey olmadıı.şimdiii karnımda var birazzz..
ama umrumda deil açıkcasıı..çünkü çözümü yok....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…