ah canım çok üzüldum allah sabır versın yakınınıza
kız kaygananın faca de ne işi varmışşdelikafadulden
kimse buranın ağası değil isteyen istediği konuyu konuşur semracım
mesala bi arkadaş süpürge konusunda takılmış sormuş cvplamışlarr
bura paylaşım yeriii opuyorumnanaktan
canım ben evlenmeden önce öyle şey bilmezdi ama şimdi önce msn sonra face şimdide buraya takılırsa hiç şaşırmamlaelaelaelaelae
evt uzatılmasın artık ilkecim diğer topikte ben kaynanamdan bahsetmiştim faceye geldi buraya gelmesi yakındır diye:roflol:yani burda sadece ve sadece bebeklerdenmi bahsedecez CADIARZU
ben senin demek istediğini anladım ve cvp verdim çünkü sadece ben kaynanamdan bahsetmiştim herkes ne isterse yazar konuşur demişin ama önceki msjında kaynanadan eşden deil bebeklerden bahsedelim demiştin:umursamaz:
canım o tür markalar plastik hammadelerini kendi ülkelerinden yolluyolarmış çinde sadece yapım aşaması oluyomuş diye duymuştumhava açsın artık bunaldık hele işyerinde hiç çekilmiyor.zaten bebeğimden uzağım.ya kızlar ben gidiyorum birsürü para veriyorum oyuncaklara bir bakıyom yine made in china yazıyor.playskool playgro fisher price aldım.güvenli mi şimdi bunlar ağızlarına alıyorlar hep oyuncakları
allah sabırlar versin çok acı bi kayıp çok üzüldüm gerçektensenağlamasenağlamainşallah canım güzel bir hafta olur bu aralar çok ihtiyacım var morele
bizim bi yakınım ızın bir buçuk yaşında kızı vefat etti iki üç gün önce hiçbirşeyi yokken kadında şoka girdi oda hastanede yogunbakımda kalıyor okadar üzüldüm ve etkilendimki bebişimi dönüp dönüp öpüyorum
Allah kimselere evlat acısı yaşatmasın:Saruboceq:
Tavuk çorbası yaptım yemedi. Bende dayadım pekmezi içine öyle yedi biraz, bu çocuk tatlı olmayan şeyleri yemiyor, çorbalarına yoğurt yada pekmez katıyorum.
Ben artık mertle dışarı çıkmıycam rezil ediyor beni, gittiğime gideceğime pişman oluyorum, arabada 1 saniye olsun oturmuyor, dün 2 saatliğine çıktık burnumdan geldi.
kızlarr ancak girebildim geç uyandık oğluşumla kahvaltı bulaşık derken bi baktım saat 2 oluyofisfisfis birazdan kapıcam oğlumu dışarı çıkçaz şöyle bi yürüyelim taksime kadar hava yağmurlu ama astranot tuluunu giydircem yağmurluğu var ayak örtüsü var fln fırın gibi oluyo o üşümüyo aklım oğlumda kalmıyo en azındann hava alması ve biraz mikrop alması önemliymiş evde büyüyen çocuklar daha çok hastalanıyomuş bilginiz olsunn
canım o tür markalar plastik hammadelerini kendi ülkelerinden yolluyolarmış çinde sadece yapım aşaması oluyomuş diye duymuştum
allah sabırlar versin çok acı bi kayıp çok üzüldüm gerçektensenağlamasenağlama
ahh ahh sorma çatlaklar patlakları feci durumdayım ben kıpkırmızı ve sadece karnımda değil bacaklarım belimm ofofffkızlar bişiy sorcam hamişlikte çok çatlagınız oldumu olduysa geçti geçmediyse neler yapıyosunuz geçmesi için
benim karnım fay hattı gibibilmiyorumkismile
ha ha ha bayılıyorum kız ben senn kaynanaya :roflol:canım ben evlenmeden önce öyle şey bilmezdi ama şimdi önce msn sonra face şimdide buraya takılırsa hiç şaşırmamlaelaelaelaelae
Tavuk çorbası yaptım yemedi. Bende dayadım pekmezi içine öyle yedi biraz, bu çocuk tatlı olmayan şeyleri yemiyor, çorbalarına yoğurt yada pekmez katıyorum.
Ben artık mertle dışarı çıkmıycam rezil ediyor beni, gittiğime gideceğime pişman oluyorum, arabada 1 saniye olsun oturmuyor, dün 2 saatliğine çıktık burnumdan geldi.
kızlar bişiy sorcam hamişlikte çok çatlagınız oldumu olduysa geçti geçmediyse neler yapıyosunuz geçmesi için
kızlar bişiy sorcam hamişlikte çok çatlagınız oldumu olduysa geçti geçmediyse neler yapıyosunuz geçmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?