ahh ahh sorma çatlaklar patlakları feci durumdayım ben kıpkırmızı ve sadece karnımda değil bacaklarım belimm ofofff
Ben hamileyken bebek yağı sürdüm 1 tane bile çatlağım yok, hiç doğum yapmış gibi değilim göbeğimde kalmadı artık ama o çatlaklara çare yokmuş doktor söyledi.
kızlar ben giyinip oğluşu giydirip kaçtım öptüm hepinizii:1hug:
evet oldu kalçamda ve bacaklarımın iç kısmında geçmesi içinde bir şey yapmadım:1no2:kızlar bişiy sorcam hamişlikte çok çatlagınız oldumu olduysa geçti geçmediyse neler yapıyosunuz geçmesi için
benim karnım fay hattı gibibilmiyorumkismile
aynı şeyi düşünüyorum çözümü yok bencede napalım seven çatlagımızla sevsinşakkıdıçatlakmı oda ne???benim 9 aya kadar hiçbişey olmadıı.şimdiii karnımda var birazzz..
ama umrumda deil açıkcasıı..çünkü çözümü yok....kafamçokkarıştı
caım benim karnımda olmadı ama bacaklarımda oldu henüz bişe yapmadım ama çok kötü görünüyokafamçokkarıştı
evet oldu kalçamda ve bacaklarımın iç kısmında geçmesi içinde bir şey yapmadım:1no2:
aynı şeyi düşünüyorum çözümü yok bencede napalım seven çatlagımızla sevsinşakkıdı
ugraşma canım yapmak içinde çünkü bir çözümü yok kk da çatlakla ilgili bir sürü topik açılmış takip ettim kürler falan kimi geçiyor kimi geçmiyor diyor
çok şükür 0 çatlakla bitirdim hamileliğimii
hiç bşyde kullanmadımm
anneciğimdede yok hiçç..
genetikk sanırsam benimkii zemuszemus
maaşallah sana ne güzel valla
kız insan hiç bişzede söylemezmi bakim hıı:çok üzgünüm:
çatlakmı oda ne???benim 9 aya kadar hiçbişey olmadıı.şimdiii karnımda var birazzz..
ama umrumda deil açıkcasıı..çünkü çözümü yok....kafamçokkarıştı
Hamileyken bu topiğe takılmıyordum ben, bilsem paylaşmazmıydım canım, hem bu çatlama olayı kişinin yapısıyla alakalı bence, birde iç karnıyla.
canım benim senin accıkın iz varmış benim ki ölmüşte aglayanı yok o derece yani
belkide vardır çözümü denemek lazım bişyler diye düşünüyorum
caım benim karnımda olmadı ama bacaklarımda oldu henüz bişe yapmadım ama çok kötü görünüyokafamçokkarıştı
İsmail saraçoğlumuydu neydi ,dünyaca bilim adamı diye anons ediyorlar ya o adam, çatlakalara tıp çare bulamadı geçmez artık dedi, hamileyken badem yağı ve zeytinyağı sürülmeli dedi ama benim doktorum ikisinide sürdürmedi tüylenme ve kararma yaparmış.
Benim anneminde karnı harita gibi ama bende olmadı, kişiyle ve bol su tüketmekle alakalı sanırım.
muhabbet ettim canım zaten çünki bende hamişken bu topikte yoktuma.s
Anladım hayatım seni, ama benim uslup biraz sert, bülbülün çektiği dil belası, bende ne çekersem dilimden çekiyorum, seni üzdüysem kusura bakma lütfen.olumunekankayizsmile
dene bakalım canım eğer sende işe yararsa bizde denerizopuyorumnanaktan
canım benim senin accıkın iz varmış benim ki ölmüşte aglayanı yok o derece yani
belkide vardır çözümü denemek lazım bişyler diye düşünüyorum
eyvahlar olsun ozaman
birde ben daha regli olmdaım onun içinde karnım şiş ve bu sefer çatlaklarım iyicene açılıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?