2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahh ahh sorma çatlaklar patlakları feci durumdayım ben kıpkırmızı ve sadece karnımda değil bacaklarım belimm ofofff

oooo sende bendenmişsin benimde belimde ayaklarımda ben çok şişmiştim hamileyken
şu andada çok fenayım kantaron yagının iyi geldigini duymuştum daha almadım aklımda kullanmayı düşünüyorum bakalım ne olacak sonuç

kızlar bişiy sorcam hamişlikte çok çatlagınız oldumu olduysa geçti geçmediyse neler yapıyosunuz geçmesi için
benim karnım fay hattı gibibilmiyorumkismile
evet oldu kalçamda ve bacaklarımın iç kısmında geçmesi içinde bir şey yapmadım:1no2:
çatlakmı oda ne???benim 9 aya kadar hiçbişey olmadıı.şimdiii karnımda var birazzz..
ama umrumda deil açıkcasıı..çünkü çözümü yok....kafamçokkarıştı
aynı şeyi düşünüyorum çözümü yok bencede napalım seven çatlagımızla sevsinşakkıdı
caım benim karnımda olmadı ama bacaklarımda oldu henüz bişe yapmadım ama çok kötü görünüyokafamçokkarıştı

ugraşma canım yapmak içinde çünkü bir çözümü yok kk da çatlakla ilgili bir sürü topik açılmış takip ettim kürler falan kimi geçiyor kimi geçmiyor diyor

seven çatlagımızlada seviyor ama neden öyle kalalım ki bi çözümü varsa eger

sma kullanan varmı kızlar?
gece ıcın doktorumuz sma 2 verdı ama oda devam sutu bıberone hazırlıyom asla ıcmıyo
dıger tum mamalarda dokunuyo
ne sekılde verebılırım tecrubelı annaler fıkır verırmısınız?
bebe buskıvısıde komak ıstemıyom herseye koymktan sıscek cocukkaydirigubbakcemile

çok şükür 0 çatlakla bitirdim hamileliğimii
hiç bşyde kullanmadımm
anneciğimdede yok hiçç..
genetikk sanırsam benimkii zemuszemus

çatlakmı oda ne???benim 9 aya kadar hiçbişey olmadıı.şimdiii karnımda var birazzz..
ama umrumda deil açıkcasıı..çünkü çözümü yok....kafamçokkarıştı

canım benim senin accıkın iz varmış benim ki ölmüşte aglayanı yok o derece yani
belkide vardır çözümü denemek lazım bişyler diye düşünüyorum

İsmail saraçoğlumuydu neydi ,dünyaca bilim adamı diye anons ediyorlar ya o adam, çatlakalara tıp çare bulamadı geçmez artık dedi, hamileyken badem yağı ve zeytinyağı sürülmeli dedi ama benim doktorum ikisinide sürdürmedi tüylenme ve kararma yaparmış.
Benim anneminde karnı harita gibi ama bende olmadı, kişiyle ve bol su tüketmekle alakalı sanırım.

eyvahlar olsun ozaman
birde ben daha regli olmdaım onun içinde karnım şiş ve bu sefer çatlaklarım iyicene açılıyorr

dene bakalım canım eğer sende işe yararsa bizde denerizopuyorumnanaktan

eyvahlar olsun ozaman
birde ben daha regli olmdaım onun içinde karnım şiş ve bu sefer çatlaklarım iyicene açılıyorr

cnm bendede var biraz miraz ama var..ben çatlakları çok araştırdımmm..
gerek bu site gerek başka sitelerdenn.çatalağın geçmesinin bir formülü yok die biliorum.olduktan sonra değilde olmadan önce engelleyebiliosun..
ben badem yağmını sürdüm ama üşendm birgün sürdüysem 3 gün sürmedim...belki üşenmeyip sürseydm olmazdıı.bilemiyorummm..
artık olduysa nafile çabaların cnmm.zamaan ilerdeikçe kırmızılıklar gidicek iyice oturacak çatlaklarrr acı ama gerçekkkk bu.o yüzden dedim umrumda değil diyeee.çünkü çözüm yokk....:lepi:

kızlar bebişim pişik oldu nivea nın kremini sürüyorum ama geçmedi nasıl geçer yaa:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…