2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:gitme::gitme::gitme::gitme:

hımm ben niveanın bakım çantasını almıştım onda vardı canım bide arko deneyim bakalım şu anda evde ondan var dışarı çıkamam çok soğuk bebiş üşür:hulya:

ben pişik kremi dermo trosyd kullanıorum çok etkili..
hattta bazen kendime bile kullanıorummmm ..
süper bi pişik kremi kesinlikle tavsiye ederimmmmmm

ahhya gerçekm ya.. çok üzüdlüm canım ya.. Offoff.. Allah sabırlar versin ..çok zordur ..

hımm ben niveanın bakım çantasını almıştım onda vardı canım bide arko deneyim bakalım şu anda evde ondan var dışarı çıkamam çok soğuk bebiş üşür:hulya:

Benimde bakım çantaından çıkmıştı. Troys bende işe yaramadı ama leoda yaramış, bunu deneye dneye bulacaksın artık.

merhaba kızlar yaren 72 cm.kilosuda 8 olmuş dr.tavu kıyma balık artık başla dedi.kıymayı nasıl vermem gerkiyor acil cevaplarsanız çok sevinirim.bir de bıldırcın yumurtasınıı sordum azar azar veer dedi çok faydalıymış veren varmı

Maşallah yarene... suda haşlayarak 1-2 yemek kaşığı çorbasına katıyorum kıyma ve tavuğu .... balık bugün ilk kez verdim...somonu buğulama yaptım verdim canım...bıldırcın yumurtasına bizim dr 1 yaşından sonra dedi...

kızlar bişiy sorcam hiç bebişlere inek sütü verdinizmi
ben vermedim 1yaşından önce vermeyin diyorlar saglık ocagında

kızlar çatlak bendede hiç yok.allaha şükür.bendebebe yagı sürdüm.ama onun etkili oldugunu sanmıyorum.bencede bu iş genetik...
ya kızlar ne zamandır sorucam unutuyorum.şimdi konuyla alakalı olunca aklıma geldi.
ben sezeryanla dogum yaptım.ama karnımın içi hava dolu gibi.balon gibi hafif bi şişlik var.bide dikiş yerim hala kırmızı.bikini bölgesi temizliğini yaparken acıyo sanki.onun için dogumdan beri kuaföre gitmiyorum.evde kendim halletmeye çalışıyorum.ama benimki psikolojikmi acep??
sezeryan yapan arkadaşlar sizde nasılll???

canım bende sezeryanla dogum benim karnımda balon gibi hele altkarnım çok şişkaldı
kırmızılın sebebide daha çok yeni dogum yapmış odugundandır canım

canım bende sezeryanla dogum benim karnımda balon gibi hele altkarnım çok şişkaldı
kırmızılın sebebide daha çok yeni dogum yapmış odugundandır canım

benimde alt karnım şiş.
acaba kilo verincemi geçicek.yoksa zamanla iniyomu bilen varmı?
gerçi dogum yapalı 7ay oldu az bi zamanda değil..bilmiyorumkismile

benimde alt karnım şiş.
acaba kilo verincemi geçicek.yoksa zamanla iniyomu bilen varmı?
gerçi dogum yapalı 7ay oldu az bi zamanda değil..bilmiyorumkismile

canım bşldgim kadarıyla alt karın kilo verince degil zamanla inermiş şimdi zaten o kilo degilki surka deri karnımız şiştignde derimiz genişledi zamanlada toparlanacak zaman ister ve 7ay çok bir süre degil dogum yapan bir insan için hamilelik bile 9 ay sürüyor dokuz ayda degişiyoruz 7 aydada hemen toplanamayızz 1 sene rahat dolmalı diyorum

benimde aynı karnım şiş ve çok rahatsız ediyo ama kırmızılık veya acı yok bende dikişlerin olduğu yerde hissizlik var:kedi:

cvp için tşk ederim canım.zamanla geçicegine çok sevindim.çünkü kolay kilo veren biri değilim.hala dogum sonrası kilolarım duruyo.bari karnım kendiliğinden insin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…