kızlar bebişim pişik oldu nivea nın kremini sürüyorum ama geçmedi nasıl geçer yaa:sinifsinif:
cnm bendede var biraz miraz ama var..ben çatlakları çok araştırdımmm..
gerek bu site gerek başka sitelerdenn.çatalağın geçmesinin bir formülü yok die biliorum.olduktan sonra değilde olmadan önce engelleyebiliosun..
ben badem yağmını sürdüm ama üşendm birgün sürdüysem 3 gün sürmedim...belki üşenmeyip sürseydm olmazdıı.bilemiyorummm..
artık olduysa nafile çabaların cnmm.zamaan ilerdeikçe kırmızılıklar gidicek iyice oturacak çatlaklarrr acı ama gerçekkkk bu.o yüzden dedim umrumda değil diyeee.çünkü çözüm yokk....:lepi:
kızlar bebişim pişik oldu nivea nın kremini sürüyorum ama geçmedi nasıl geçer yaa:sinifsinif:
ahhya gerçekm ya.. çok üzüdlüm canım ya.. Offoff.. Allah sabırlar versin ..çok zordur ..inşallah canım güzel bir hafta olur bu aralar çok ihtiyacım var morele
bizim bi yakınım ızın bir buçuk yaşında kızı vefat etti iki üç gün önce hiçbirşeyi yokken kadında şoka girdi oda hastanede yogunbakımda kalıyor okadar üzüldüm ve etkilendimki bebişimi dönüp dönüp öpüyorum
allah kimselere evlat acısı yaşatmasın:saruboceq:
hımm ben niveanın bakım çantasını almıştım onda vardı canım bide arko deneyim bakalım şu anda evde ondan var dışarı çıkamam çok soğuk bebiş üşür:hulya:
canım pişik oldugu zaman bebe pudrası sürüyorum iyi geliyorrr
ahhya gerçekm ya.. çok üzüdlüm canım ya.. Offoff.. Allah sabırlar versin ..çok zordur ..
Pudra yasaklanmadımı canım?
merhaba kızlar yaren 72 cm.kilosuda 8 olmuşdr.tavu kıyma balık artık başla dedi.kıymayı nasıl vermem gerkiyor acil cevaplarsanız çok sevinirim.bir de bıldırcın yumurtasınıı sordum azar azar veer dedi çok faydalıymış veren varmı
kızlar çatlak bendede hiç yok.allaha şükür.bendebebe yagı sürdüm.ama onun etkili oldugunu sanmıyorum.bencede bu iş genetik...
ya kızlar ne zamandır sorucam unutuyorum.şimdi konuyla alakalı olunca aklıma geldi.
ben sezeryanla dogum yaptım.ama karnımın içi hava dolu gibi.balon gibi hafif bi şişlik var.bide dikiş yerim hala kırmızı.bikini bölgesi temizliğini yaparken acıyo sanki.onun için dogumdan beri kuaföre gitmiyorum.evde kendim halletmeye çalışıyorum.ama benimki psikolojikmi acep??
sezeryan yapan arkadaşlar sizde nasılll???
canım bende sezeryanla dogum benim karnımda balon gibi hele altkarnım çok şişkaldı
kırmızılın sebebide daha çok yeni dogum yapmış odugundandır canım
benimde alt karnım şiş.
acaba kilo verincemi geçicek.yoksa zamanla iniyomu bilen varmı?
gerçi dogum yapalı 7ay oldu az bi zamanda değil..bilmiyorumkismile
canım bşldgim kadarıyla alt karın kilo verince degil zamanla inermiş şimdi zaten o kilo degilki surka deri karnımız şiştignde derimiz genişledi zamanlada toparlanacak zaman ister ve 7ay çok bir süre degil dogum yapan bir insan için hamilelik bile 9 ay sürüyor dokuz ayda degişiyoruz 7 aydada hemen toplanamayızz 1 sene rahat dolmalı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?