cvp için tşk ederim canım.zamanla geçicegine çok sevindim.çünkü kolay kilo veren biri değilim.hala dogum sonrası kilolarım duruyo.bari karnım kendiliğinden insin:Saruboceq:
benimde aynı karnım şiş ve çok rahatsız ediyo ama kırmızılık veya acı yok bende dikişlerin olduğu yerde hissizlik var:kedi:
kızlar çatlak bendede hiç yok.allaha şükür.bendebebe yagı sürdüm.ama onun etkili oldugunu sanmıyorum.bencede bu iş genetik...
ya kızlar ne zamandır sorucam unutuyorum.şimdi konuyla alakalı olunca aklıma geldi.
ben sezeryanla dogum yaptım.ama karnımın içi hava dolu gibi.balon gibi hafif bi şişlik var.bide dikiş yerim hala kırmızı.bikini bölgesi temizliğini yaparken acıyo sanki.onun için dogumdan beri kuaföre gitmiyorum.evde kendim halletmeye çalışıyorum.ama benimki psikolojikmi acep??
sezeryan yapan arkadaşlar sizde nasılll???
yardımcı olabildiysem sevinirim
bende kolay kilo veremem benimde 4-5 kilo kadar kaldı dogum beri emzirmenin çok büyük faydası var k,lo vermeye,
canım sewn emziriyormusun bebişini
benimde aynı karnım şiş ve çok rahatsız ediyo ama kırmızılık veya acı yok bende dikişlerin olduğu yerde hissizlik var:kedi:
yok canım benim kızım 5aylıkken emmeyi bıraktı.ben sağarak devam etmeye çalışıyorum.
kızımı uyuttum.5dk gideyim balkonumu yıkayayım.dün akşamdan barbekü falan heryer kapkara olmuş.kocişler batırmış ortalıgı.
Maşallah yarene...suda haşlayarak 1-2 yemek kaşığı çorbasına katıyorum kıyma ve tavuğu .... balık bugün ilk kez verdim...somonu buğulama yaptım verdim canım...bıldırcın yumurtasına bizim dr 1 yaşından sonra dedi...
canım belli ama ölye çok kırmızı deil huylanma bendede vardikiş çizgin belli değilmi semracım.
benimki kırmızı çizgi halinde nerdeyse bi karış uzunlugunda falan.
ya bide hem acı hem hissizlik var.bide huylanıyorum yaaa.dokunamıyorum o kısma.
demekki bu durum normal bişeymiş.bende bu şikayetlerimden dolayı dra gitmeyi düşünüyrdm
sendemi sezeryanlamı dogum yaptın canım
canım belli ama ölye çok kırmızı deil huylanma bendede var
evt ben son anda alındım sezeryana kanamam oldu gittim günüm geçmişti zaten suni sancı veridi 7saat çektim açılma 10cm olmuştu ama benim bebiş çıkamadı kemiğe takılmış acil sezeryana aldılar
seninki zor olmuş canım
benim de bebek ters ve boynuna kordon dolanmasından sezeryana alındım
sma kullanan varmı kızlar?
gece ıcın doktorumuz sma 2 verdı ama oda devam sutu bıberone hazırlıyom asla ıcmıyo
dıger tum mamalarda dokunuyo
ne sekılde verebılırım tecrubelı annaler fıkır verırmısınız?
bebe buskıvısıde komak ıstemıyom herseye koymktan sıscek cocukkaydirigubbakcemile
:dance:delikafaduldenNe zaman bir tartışma olsa konuyu takip edenlerin sayısı dolup taşıyor,sırnaşık şey
kızlar bebişim pişik oldu nivea nın kremini sürüyorum ama geçmedi nasıl geçer yaa:sinifsinif:[/QUOT
biz doğduğundan berı sebamedkullanıyoruz hiç pişik olmadı derin
üzülme şekerim ben senın yerıne gittim senın topraklara.yedim isveç köftemı de fatoşucuğumıun yerinecokacimcoookiyi akşamlarrr bugün resmenn pinekledik ewde yağmurla.hava soğuk çıkmadık dışarıyaaa..
yemeğimizin yarısını yaptık yağmur hanımı uyutup kalan yarısınıda yapıcam izin verirse canavarrrımm..
vallahi herşey sizin içinolumunekankayizsmile
iyi akşamlar herkese , bız yarın ızmıre gecıyoruz yasasınnn hıc ozlememısım ıstanbulu ya :)))) cokda soguk buzz gıbı hava :))) gülinn sen ye koftelerı anacım afıyet olsunpınarrr sende iice ıyılesde gelınce goruselım bacım özledim valla :)) ilkee sende ızmıre gelmeye bak
çatlaklardan bahsedılmıs... benım karnımda hiç yoktu dogumdan sonra cıktı resmen artık krem kullanıorum ama gecmezsede yapılcak bişi yok
anam sen dahadönmedin miiii?tam soğukta gıttınız valla.güzel haberlerle dön inşallah.:Saruboceq:
:dance:delikafadulden
kızlar bebişim pişik oldu nivea nın kremini sürüyorum ama geçmedi nasıl geçer yaa:sinifsinif:[/QUOT
biz doğduğundan berı sebamedkullanıyoruz hiç pişik olmadı derin
üzülme şekerim ben senın yerıne gittim senın topraklara.yedim isveç köftemı de fatoşucuğumıun yerinecokacimcoook
vallahi herşey sizin içinolumunekankayizsmile
anam sen dahadönmedin miiii?tam soğukta gıttınız valla.güzel haberlerle dön inşallah.:Saruboceq:
iyi yaptın ben gelince beraber gidicezz cnmmm..
buarada herkese ii akşamlar..yağmura muhallebisini yedirdim sallıolrumm..
kimse kalmamışş herkkes ezeli izliyo heraldeekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?