2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cvp için tşk ederim canım.zamanla geçicegine çok sevindim.çünkü kolay kilo veren biri değilim.hala dogum sonrası kilolarım duruyo.bari karnım kendiliğinden insin:Saruboceq:

yardımcı olabildiysem sevinirim
bende kolay kilo veremem benimde 4-5 kilo kadar kaldı dogum beri emzirmenin çok büyük faydası var k,lo vermeye,
canım sewn emziriyormusun bebişini

benimde aynı karnım şiş ve çok rahatsız ediyo ama kırmızılık veya acı yok bende dikişlerin olduğu yerde hissizlik var:kedi:

dikiş çizgin belli değilmi semracım.
benimki kırmızı çizgi halinde nerdeyse bi karış uzunlugunda falan.
ya bide hem acı hem hissizlik var.bide huylanıyorum yaaa.dokunamıyorum o kısma.
demekki bu durum normal bişeymiş.bende bu şikayetlerimden dolayı dra gitmeyi düşünüyrdm

bendende var cnm o dediğinden hafif şişlikk
çizgide aynı kırmızı...
kuaföre gidiyorum hala cnm braz acıyo okadr çizginin old.yer

yardımcı olabildiysem sevinirim
bende kolay kilo veremem benimde 4-5 kilo kadar kaldı dogum beri emzirmenin çok büyük faydası var k,lo vermeye,
canım sewn emziriyormusun bebişini

yok canım benim kızım 5aylıkken emmeyi bıraktı.ben sağarak devam etmeye çalışıyorum.

kızımı uyuttum.5dk gideyim balkonumu yıkayayım.dün akşamdan barbekü falan heryer kapkara olmuş.kocişler batırmış ortalıgı.

ama kendini saıyorsan yine sen süt vermiş oluyorsun aynı şey
adamlar iş yaptımı ortalıgı hep batırırlar maalesef kolay gelsin

sağol pınarcım cevabın için kıymayı kaç dk.tutuyorsun ateşte.yaren 8 kilo ferro senolu sağlık ocağındaki dr.10 damla ver dedi her kiloya 1 damla değilmiydi o yani 8 damla vermeliyim demi

canım belli ama ölye çok kırmızı deil huylanma bendede var

sendemi sezeryanlamı dogum yaptın canım

evt ben son anda alındım sezeryana kanamam oldu gittim günüm geçmişti zaten suni sancı veridi 7saat çektim açılma 10cm olmuştu ama benim bebiş çıkamadı kemiğe takılmış acil sezeryana aldılar

seninki zor olmuş canım
benim de bebek ters ve boynuna kordon dolanmasından sezeryana alındım

seninki zor olmuş canım
benim de bebek ters ve boynuna kordon dolanmasından sezeryana alındım

evt canım benimki çok zor geçti keşke ilk başta sezeryan yapsaydım ama böyle olacağını bilemezdimki ama bu normal olsaydı 2. çocuğu asla normal yapamazdım çok çektim çünkü sezeryan olunca dünya varmış dedim-tatlicadiarzu-

canım ben sma kullanmıyorum ama benim oğlumda devam sütünü içmiyor ben katılaştırıp kaşıkla yediiyoum.. içine yulaf bazen pirinç katıp meyve püresiyle de tatlandııyoum başka türlü mümkün değil yemiyor..

iyi akşamlarrr bugün resmenn pinekledik ewde yağmurla.hava soğuk çıkmadık dışarıyaaa..
yemeğimizin yarısını yaptık yağmur hanımı uyutup kalan yarısınıda yapıcam izin verirse canavarrrımm..

iyi akşamlar herkese , bız yarın ızmıre gecıyoruz yasasınnn hıc ozlememısım ıstanbulu ya :)))) cokda soguk buzz gıbı hava :))) gülinn sen ye koftelerı anacım afıyet olsun pınarrr sende iice ıyılesde gelınce goruselım bacım özledim valla :)) ilkee sende ızmıre gelmeye bak
çatlaklardan bahsedılmıs... benım karnımda hiç yoktu dogumdan sonra cıktı resmen artık krem kullanıorum ama gecmezsede yapılcak bişi yok

Ne zaman bir tartışma olsa konuyu takip edenlerin sayısı dolup taşıyor,sırnaşık şey
:dance:delikafadulden

bu arada çatlaklardan bahsedılmiş.ona bi çare ok sanırım.sadece lazerle hahfıletılebılıyomuş izler.ama değer mi bilmem.ben de hiç olmadı çok şükür genetık olduğunu düşünüyorum ben de.annem de ablam da 2 doğum yaptılar ikisinde de 1 tane bile yok.ben de 9 ay boyunca hem bebe yağı hem de< lierac diye bı krem kullanmıştım.

Kızlar çok şükür oğlum artık beni emmeden öğün oluşturabildik ama memeye sıra gelmeden başka bir öğün geliyor ve benim göğsüm çok doluyor süt akıyor bu bebişler ne zaman emecek bu menüyle.

slm kızlar bugün günümüz vardı gittik geldik kızımla baylıyo kalabalığa :) maşallah huzuesuz etmiyo beni

ohh ayşecimm ne gesel değişiklik olmuşturrr
çatlak benim göbeğimdede var ilk başta kırmızı sonra var şuan beyaz kesil şeklinde okadar krem tanıdığmız bi aktardan çok güsel yagların karışımından yaptırdın günde 3 defa sürdüm sonu genetik canım bu bencee
ama takmıyorum bikini giymem zeten bundan sonraa kimsede görmüyo no problemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…