2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar keyifler umarım iyidir.biz bugün küçük erkeğimle dr gittik.kan tahlili yapıldı demir damlası bizde ishal yapınca kesmiştik gerekirse veririz demişti drmuz sınırda çıktı kan sayımında o yüzden az sayıda başlıyacağız ishal olursa kescez denicez artık.

size sormak istediğim erkeğimin boyu 70 cm 2aydan beri aynı hiç uzamamış kilo almış 700gr kadar 10.100gr olmuş. kilomuz iyide boyumuz neden uzamıyor merak ettim dr iyi boyuda kilosuda dedi aklıma takıldı abisi daha uzundu bu ayda bu güdük mü ne?? :):) 7 ay 3 günlüğüz

maşallah canım yavruşuna
ireminde bi ay boyu uzamamaıştı kg alımı iyiydi
doktor her ay uzuycak diye bi kaide yok demişti..

herkese merhaba nerelerdesiniz yahu kimse yok benim de az sonra ankaradan kardeşim gelicek eşim otogara almaya gitti çok sevinçliyizsüprizzzzz
kızlar yarene evy baby aldım bu ay bayıldım çok güzel primanın aynısı ben başta prima kullanıyordum hep çıkardı sırtından kakayı bir de alore vera diye bir koku koymuşlar içine öff kaka ve çişle birleşince iğrenç kokuyordu değiştirdim huggıes kullandım oda güzel ama biraz kalın evy baby güzel carrefourda bu hafta maxı 4 nunarası 17.90 dı 72 adet bir de türk malı olması güzel huggıes israil malı diye içime sinmiyor bari türke gitsin paralar arko kremliymiş mis gibi kokuyor.bimdede kremsizi satılıyormuş aynı firmanın fakat başka bir isim altında onun fiyatı daha da ucuzmuş.ilgilenenlere duyurayım dedim

ben devit3 dısında birşey vermiyorum demirede yeni baslıyacagız dediğim gibi.
deviti bile arada veriyorum ağzında 6dişi var kuzumun üst sırayı dörtledik altta 2 diğer ikide yolda çok erken cıkardı. vitamin veriyordun sen canım herhalde ireme yanlış hatırlamıyorsam vitaminler işe yararmı ki?

multıtabs ve ferro sanal kullanıyoruz ...
vardır elbet işe yarıycağı bi yer canımm verdiklerine göre..

slm kızlar,geçmişi ancak okudum,çatlaklardan bahsedilmiş bende paylaşayım istiyorum, benim karnım çok büyük olmadı karnımda çatlağım yok,son ay çok şişmekten kalçalarım çatladı,çok üzüldüm ve en baştan beri hem mustela hem bebe yağı kullanmıştım ancak son zamanlarda mustela azalınca sadece karnıma sürdüm ve bacaklarım çatladı,sonra doğumdan sonra bi arkadaşım bi ilaç tavsiye etti, bu ilaç hücreleri yenileyen bi ilaç,basit bir merhem adı fito, sağlık ocağına yazdırabiliyorsunuz,onu çok düzenli olamasada kullandım ve bacaklarımdaki çatlaklar tamamen yokoldu :) bu kadarına inanmıyordum açıkçası, sizlere de tavsiye ediyorum

bende sezeryanla doğum yaptım,doktorum çok iyi bi doktor çok memnunum,ameliyat izim belli belirsiz neredeyse ve 10cmden çok değildir,karnım gayet iyi ama aldığım 23 kilonun 3kilosu hala durduğu için azıcık ayva göbek var ama bu 3kilo gittiğinde onunda gideceğini düşünüyorum:)

alla allla gerçektenmiii ...teşşekkür ederiz tawsiyen içinnnn

bende sezaryen oldum.yeri belli bile değil öle kızarıklık flnda olmadıı hiççç..
göbek bendede war spor salonuna gitmeyi düşünüyorum.
boyum uzun allhtanda kurtarıyoruz birazzz

of ya çıldırcam şimdi.asya bir tek kahvaltısını yedi.bişey yemiyo delircem..
tavuk patates havuç haşlamıştım onuda yemedi.devamlı aglıyo.napcam ya.tek olmak ne zormuşş

mrb canım evt bende 1hafta önce bimden aldım çok memnunum ama evy baby nın olduğunu bilmiodum bende primanın sırtından çıkarmasına gıcık oluyodum bu bez ii oldu canım senin bezin arkasında bel lastiği varmı bide kokusu nasıl eğer iyiyse bidahakini ondan alayım kremliymiş madem daha iyi olurkaydirigubbakcemile5

of ya çıldırcam şimdi.asya bir tek kahvaltısını yedi.bişey yemiyo delircem..
tavuk patates havuç haşlamıştım onuda yemedi.devamlı aglıyo.napcam ya.tek olmak ne zormuşş

canım yoğurt denesen genelde poyraz bişey yemeyince bisküvili yoğurdu deniyorum yiyor evt canım yalnız olmak çook zor benim kaynanamda alt katta ama hep tek bakıyorum oğluma:hulya:

kızlar çatlak bende de olmadı ama göbek kaldı...emzirince gider demişlerdi ama giden miden yok....ben hamileliğimde 11 kilo almıştım...az aldım diye seviniyordum ama emzirme döneminde iştahım çok açıldı....kendimi tutmaya çalışıyorum ama 4 kilo var hala..kilo önemli değil de şu göbekten kurtulabilseydim keşke..bir de şu tv de çok reklamı yapılan korse var ya ...ondan aldım...hiç işe yaramıyor..düşünen varsa parasını boşa harcamasın...

canım yoğurt denesen genelde poyraz bişey yemeyince bisküvili yoğurdu deniyorum yiyor evt canım yalnız olmak çook zor benim kaynanamda alt katta ama hep tek bakıyorum oğluma:hulya:

semracım zaten asya sade bişey yemiyo.sebze pürelerini yogurtla veriyorum.tavugada yogurt koydum ama yemedi.şimdi 130cc mama içti.onuda resmen zorla aglaya aglaya içirdim.aç ama inatlaşıyo.muhallebi falan hiç yemiyo zaten.bizim ögün bitti işte.bugün ek gıda olarak sadece kahvaltı yedi

cnm bazen yapıolar öyle ama napalım sabırlı olacaz bazen bizimde canımız bişey istemiyo yaa demekki bebişlerdede oluyo neyse mama içmişya biraz doymuştur ben daha öğün haline getiremedim yaa çünkü ne zaman uyuyup ne zaman uyanacağı belli olmuyo bazen yemiyo bazen erken acıkıyo bakalım ne zaman düzeltecez yemek işinikafamçokkarıştı

seni çok iyi anlıyorum arzucum, ben de çok zorlanıyorum yemek yedirirken, oyun oyna şarkı söyle, bi elimde oyuncak bi elimde kase...her yer batıyo ama umrumda değil, bi kaşık fazla yesin, benim karnım doyuyo o yiyince...of of ..alışacak diyorlar...sabırla bekleyeceğiz

ben de sezeryan oldum karnımda şişlik kalmadı.dümdüz :)))dikiş yerimde acı ve hissizlik yok ama hala kırmızı..çok da önemli değil dr um çok alttan kesti özellikle..fazla kilolarımda gitti..arkadaşlarım kilo almış halimin daha iyi oldugunu söylüyorlar..şu anda 54 kiloyum..daha fazla da zayıflamak istemiyorum boyumda uzun zaten çok zayıflık da iyi değil..

aynı canım.üstü başı halılar hep batıyo.ama yeterki yesin gözüm onları hiç görmüyo.ya nerdeyse bi haftadır sebze yemiyo.bir hafta yogurtla yedi ama ondanda bıktı.herkes kıymaya tavuga geçti daha biz sebzedeyiz.günde iki ögün anca veriyorum.kahvaltı ve meyve.muhallebi yulaflı mısırlı kaşık mamalarını hiç birini sevmedi.
bugün yarım kase kahvaltı karışımı
toplamda 400cc devam sütü içti..günü böyle bitirdik.bizimki büyüyecek kadar değil sadece yaşayacak kadar yiyo:gitme:

maşallah canım.bi sende sezeryan şişliği yok galiba.bugün konuyu ben açtım ama herkesde aynı sorun varmış.
54kilo süper canım.dahada ne zayıflıcan.önemli olan yakışan kiloda olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…