2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım.bi sende sezeryan şişliği yok galiba.bugün konuyu ben açtım ama herkesde aynı sorun varmış.
54kilo süper canım.dahada ne zayıflıcan.önemli olan yakışan kiloda olmak.

ilk zamanlar benim de çok şişti ..ama kilo verince şişlik kalmadı...senin de kilo verince iner canım merak etme..ben de kalacak diye korktum hatta ilk zamanlar mekik falan çekmeye kalktım...düzleştirmek sevdasına dikişimi patlatacaktım..ama kalmadı çok şükür..

Allahıma şükür bendede ne çatlak ne göbek nede şişlik kalmadı karnım doğum yapmamış gibi duruyor 55 kiloyum bende daha vermem gereken 6 kilo var..
nihancım korseyi ben doğum yaptıktan 1 buçuk ay sonra takmaya başladım gün içerisinde taktım hep 2 ay göbeğim falan kalmadı..
ne oldu tatlım sizin huggıes geldinizmi istanbula?

kızlar ben 1,5saat önce balık verdim güzel de yeni ben şimdi emdirirsem bişey olurmu

balık süt ürünleriyle tüketilmez zehirler derler ama doğrusu şudur,eğer balık bayatsa yoğurt ayran zehire karşı koruma tarzında kusturur bu zehirleme değildir,balığın bayat olduğundandır,yani tazeliğinden eminseniz beraberinde süt ürünleri tüketebilirsiniz,bu konuda da beni bilirkişi kabul edebilirsiniz:)

ya evet bende merakettim balık almıştık onada verdimde birazozman 2,3 saat geçsin bari

canım benım supurgem dysın cok guzel cekıyor gercekten hepa fıltrelı...sulu supurgeler bakterı uretıyormus bu yuzden pek tavsıye etmıyolar.cekım esnasında arkasından cok hava cıkıyo ama temız hava cıkarıyor oyle bır ozellıgı var...bana gore tek negatıf yonu var ...oda cekım yapan agzı cok buyuk...koltuklarımın ayakları yuksek olmasına ragmen altına gırmıyor..tek basıma evı supurdumde koltuk altları kalıyo anlıycan...esım supurunce sorun yok tabı.........

geçmiş olsun canım.. biz test yaptırmadık doktorumuz eğer alerjisi olsa ilaçlar kusmasını engellemezdi dedi.. 1 yaşına kadar geçer diye duymuştum inşallah çabuk geçer.. ne yedirmen gerekiyor peki?

valla bızımkınde hala ogun olayı yok hala...Allah sutume zeval vermesın...uydur kyadır bırseyler yapıyorum...bunyesı allerkjık oldugu ıcın allerjık besınler vermıyorum...sut urunlerı,yumurta cevız dana etı balık muz yasak...elma sebze corbası pekmezllı muhallebı falan yapıyorum bıde mahır gulcanın muayemne ucretını soyleyebılırmısın canım bana

of ya çıldırcam şimdi.asya bir tek kahvaltısını yedi.bişey yemiyo delircem..
tavuk patates havuç haşlamıştım onuda yemedi.devamlı aglıyo.napcam ya.tek olmak ne zormuşş

Çocuklar tatlı olmayan şeyleri sevmiyorlar, meyve veya yoğurt vermeyi dene istersen.

emelcım coooooooooooooooooook gecmıs olsun bu kadar yorma kendını...bu ara multıtabsın damlalıgı var demıssın...multıtabs bır ılacmı ben bılmıyorum

emelcım sanada ıyı geceler canım kaza gecırıdgnı bılmıyordum tatlım cok gecmıs olsun.
kuzumda ıyı ne yapsın annesının canını okumakla mesgül kendıleri.

canım duymamıştım çok geçmiş olsun
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

şok oldum okuyunca Allah kimseye göstermesin, sabırlar versin anneciğine

kızlar bebişim pişik oldu nivea nın kremini sürüyorum ama geçmedi nasıl geçer yaa:sinifsinif:
Canım ben bepanten sürüyorum pişik oldumu hemen geçiriyor

Benimde karnım ve o çizgi kırmızı duruyor arzucum, çatlakları ise ne sen sor ne ben söyleyim :gitme:
bence sütün varsa okadar canım emzir, ömür boyu ek gıda alacaklar ama anne sütü sınırlı

maşallah canım oğluşuna, kızlarla erkeklerin uzaması farklıymış, yusuf kayrada 70 cm
normaller yani

sağol canım deniyim evybabyi, bende kokusunu sevmiyorum primanın

hemen yarın alıcam canım teşekkürler paylaştığın için hihoyyyt

arzucum televizyonun karşısında yedirmeyi denedinmi, ben öyle yediriyorum şaşkınım anlamadan yutuyor

kızlar ben 1,5saat önce balık verdim güzel de yeni ben şimdi emdirirsem bişey olurmu
bende daha hiç balık vermedim tek tereddütüm bu

Arkadaşlar merhaba,
herkes özeleştiri yapsın istemiştim ama olmadı
özürümü geri alıyorum çocuk gibi olduk
neyse kızlar sanırım büyük bir sorunum var,
yarın yazarım, test yapıcam , hala adet olmadım 9 gün geçti akannehir
öptüm sizi iyigeceler..

Bende o şişliğn hep kalacağını düşünüyordum ama 5. ayda gitti, işdahımda öyle çok açıkki, benim yediğimi kimse yiyemez herhalde. 49 kiloya düşmüşüm.

emelcım coooooooooooooooooook gecmıs olsun bu kadar yorma kendını...bu ara multıtabsın damlalıgı var demıssın...multıtabs bır ılacmı ben bılmıyorum

sağol canım, vitamin şurubu, devit yerine onu vermişti bizim doktor, burda çoğu arkadaşta multitabs kullanıyor zaten

amann emelcim hamişmisin yoksaa..
ay heyecan yaptım bak şimdi.yarın haberini merakla bekliyorum.hakkında hayırlısı olsun canım
bu arada kızlar aklınıza ne geldiyse hepsini denedim.meyve ve yogurt yiyor.sorun sebzelerde.içine ne kattıysam olmadı hazırıda evde yapılanıda yemiyo.
tv yide deniyorum.kahvaltıyı öyle kandırıyorumda sebzede kanmıyo.asında tv ye alıştırnca hep öyle gidermiş.ara ara öyle yap canım.iyice alışmasın

amin sütün bol olsun canım.. hippin yulaflı ve pirinçlisi var anne sütüyle de yapılabiliyor ondan al istersen içine pekmez falan koyarsın tatlandırsın diye alternatif olur senin için.. hem gluten de içermiyor..
muayene ücreti 75 lira kontrol süresi de 15 gün..

negatif çıktı kızlar
ama neden bukadar gecikti, doğumdan önce gün şaşmazdı
kocişte dalga geçiyo , ceketimi atsam hamile kalıyorsun diye :)

Benimkide herşeyi yiyor ama sebzeyi yemiyor bende içine pekmez karıştırıyorum yada yoğurduna koyuyorum ama az koyuyorum tiksinmesin diye.

günaydın kızlar arzucum inan bende fazla yediremiyorum.Ama ağzına kaç kaşık giderse o kar.Zorlayıp vermekte iyi değil daha sonra yemek yemekten iyice tiksinirler Allah korusun oynaya zıplaya yedirmeye çalışıcaz artık hayırlısı Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…