maşallah canım.bi sende sezeryan şişliği yok galiba.bugün konuyu ben açtım ama herkesde aynı sorun varmış.
54kilo süper canım.dahada ne zayıflıcan.önemli olan yakışan kiloda olmak.
kızlar ben 1,5saat önce balık verdim güzel de yeni ben şimdi emdirirsem bişey olurmu
günaydın kızlar konuyla alakası yok ama cvp verirseniz sevinirim...elektrik süpürgem bozuldu...arızayı gidermektense yenisini alalım dedik...zaten memnun değildim....dyson düşünüyoruz..o da çok pahalıymış...kullanan var mı? değer mi o kadar paraya...şöyle ömürlük bişey arıyorum..hafif olsun istiyorum..siz ne kullanıyorsunuz
geçmiş olsun canım.. biz test yaptırmadık doktorumuz eğer alerjisi olsa ilaçlar kusmasını engellemezdi dedi.. 1 yaşına kadar geçer diye duymuştum inşallah çabuk geçer.. ne yedirmen gerekiyor peki?
of ya çıldırcam şimdi.asya bir tek kahvaltısını yedi.bişey yemiyo delircem..
tavuk patates havuç haşlamıştım onuda yemedi.devamlı aglıyo.napcam ya.tek olmak ne zormuşş
benim oğlumda yoğurt yemiyordu, hiç zorlamadım kızlar alışıyor yavaş yavaş
o parmağa takılan şey ne pınarcım ? diş kaşıyıcımı
birde yasemin yazmış galiba damla içiremiyorum diye, multitabsın damlalığı varya onu yıkadım ben , ferro sanolu kaşığa damlatıyorum önce, damlalıkla çekip hop ağzına anlamadan yutmuş oluyor,
birdene istersen canım
emelcım sanada ıyı geceler canım kaza gecırıdgnı bılmıyordum tatlım cok gecmıs olsun.
kuzumda ıyı ne yapsın annesının canını okumakla mesgül kendıleri.
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilecanım duymamıştım çok geçmiş olsun
şok oldum okuyunca Allah kimseye göstermesin, sabırlar versin anneciğineinşallah canım güzel bir hafta olur bu aralar çok ihtiyacım var morele
bizim bi yakınım ızın bir buçuk yaşında kızı vefat etti iki üç gün önce hiçbirşeyi yokken kadında şoka girdi oda hastanede yogunbakımda kalıyor okadar üzüldüm ve etkilendimki bebişimi dönüp dönüp öpüyorum
Allah kimselere evlat acısı yaşatmasın:Saruboceq:
Canım ben bepanten sürüyorum pişik oldumu hemen geçiriyorkızlar bebişim pişik oldu nivea nın kremini sürüyorum ama geçmedi nasıl geçer yaa:sinifsinif:
Benimde karnım ve o çizgi kırmızı duruyor arzucum, çatlakları ise ne sen sor ne ben söyleyim :gitme:dikiş çizgin belli değilmi semracım.
benimki kırmızı çizgi halinde nerdeyse bi karış uzunlugunda falan.
ya bide hem acı hem hissizlik var.bide huylanıyorum yaaa.dokunamıyorum o kısma.
demekki bu durum normal bişeymiş.bende bu şikayetlerimden dolayı dra gitmeyi düşünüyrdm
bence sütün varsa okadar canım emzir, ömür boyu ek gıda alacaklar ama anne sütü sınırlıKızlar çok şükür oğlum artık beni emmeden öğün oluşturabildik ama memeye sıra gelmeden başka bir öğün geliyor ve benim göğsüm çok doluyor süt akıyor bu bebişler ne zaman emecek bu menüyle.
maşallah canım oğluşuna, kızlarla erkeklerin uzaması farklıymış, yusuf kayrada 70 cmmerhaba kızlar keyifler umarım iyidir.biz bugün küçük erkeğimle dr gittik.kan tahlili yapıldı demir damlası bizde ishal yapınca kesmiştik gerekirse veririz demişti drmuz sınırda çıktı kan sayımında o yüzden az sayıda başlıyacağız ishal olursa kescez denicez artık.
size sormak istediğim erkeğimin boyu 70 cm 2aydan beri aynı hiç uzamamış kilo almış 700gr kadar 10.100gr olmuş.kilomuz iyide boyumuz neden uzamıyor merak ettim dr iyi boyuda kilosuda dedi aklıma takıldı abisi daha uzundu bu ayda bu güdük mü ne?? :):) 7 ay 3 günlüğüz
sağol canım deniyim evybabyi, bende kokusunu sevmiyorum primanınherkese merhaba nerelerdesiniz yahu kimse yok benim de az sonra ankaradan kardeşim gelicek eşim otogara almaya gitti çoksevinçliyizsüprizzzzz
kızlar yarene evy baby aldım bu ay bayıldım çok güzel primanın aynısı ben başta prima kullanıyordum hep çıkardı sırtından kakayı bir de alore vera diye bir koku koymuşlar içine öff kaka ve çişle birleşince iğrenç kokuyordu değiştirdim huggıes kullandım oda güzel ama biraz kalın evy baby güzel carrefourda bu hafta maxı 4 nunarası 17.90 dı 72 adet bir de türk malı olması güzel huggıes israil malı diye içime sinmiyor bari türke gitsin paralar arko kremliymiş mis gibi kokuyor.bimdede kremsizi satılıyormuş aynı firmanın fakat başka bir isim altında onun fiyatı daha da ucuzmuş.ilgilenenlere duyurayım dedim
hemen yarın alıcam canım teşekkürler paylaştığın için hihoyyytslm kızlar,geçmişi ancak okudum,çatlaklardan bahsedilmiş bende paylaşayım istiyorum, benim karnım çok büyük olmadı karnımda çatlağım yok,son ay çok şişmekten kalçalarım çatladı,çok üzüldüm ve en baştan beri hem mustela hem bebe yağı kullanmıştım ancak son zamanlarda mustela azalınca sadece karnıma sürdüm ve bacaklarım çatladı,sonra doğumdan sonra bi arkadaşım bi ilaç tavsiye etti, bu ilaç hücreleri yenileyen bi ilaç,basit bir merhem adı fito, sağlık ocağına yazdırabiliyorsunuz,onu çok düzenli olamasada kullandım ve bacaklarımdaki çatlaklar tamamen yokoldu :) bu kadarına inanmıyordum açıkçası, sizlere de tavsiye ediyorum
arzucum televizyonun karşısında yedirmeyi denedinmi, ben öyle yediriyorum şaşkınım anlamadan yutuyoraynı canım.üstü başı halılar hep batıyo.ama yeterki yesin gözüm onları hiç görmüyo.ya nerdeyse bi haftadır sebze yemiyo.bir hafta yogurtla yedi ama ondanda bıktı.herkes kıymaya tavuga geçti daha biz sebzedeyiz.günde iki ögün anca veriyorum.kahvaltı ve meyve.muhallebi yulaflı mısırlı kaşık mamalarını hiç birini sevmedi.
bugün yarım kase kahvaltı karışımı
toplamda 400cc devam sütü içti..günü böyle bitirdik.bizimki büyüyecek kadar değil sadece yaşayacak kadar yiyo:gitme:
bende daha hiç balık vermedim tek tereddütüm bukızlar ben 1,5saat önce balık verdim güzel de yeni ben şimdi emdirirsem bişey olurmu
emelcım coooooooooooooooooook gecmıs olsun bu kadar yorma kendını...bu ara multıtabsın damlalıgı var demıssın...multıtabs bır ılacmı ben bılmıyorum
Benimde karnım ve o çizgi kırmızı duruyor arzucum, çatlakları ise ne sen sor ne ben söyleyim :gitme:
arzucum televizyonun karşısında yedirmeyi denedinmi, ben öyle yediriyorum şaşkınım anlamadan yutuyor
bende daha hiç balık vermedim tek tereddütüm bu
Arkadaşlar merhaba,
herkes özeleştiri yapsın istemiştim ama olmadı
özürümü geri alıyorumçocuk gibi olduk
neyse kızlar sanırım büyük bir sorunum var,
yarın yazarım, test yapıcam , hala adet olmadım 9 gün geçti akannehir
öptüm sizi iyigeceler..
valla bızımkınde hala ogun olayı yok hala...Allah sutume zeval vermesın...uydur kyadır bırseyler yapıyorum...bunyesı allerkjık oldugu ıcın allerjık besınler vermıyorum...sut urunlerı,yumurta cevız dana etı balık muz yasak...elma sebze corbası pekmezllı muhallebı falan yapıyorum bıde mahır gulcanın muayemne ucretını soyleyebılırmısın canım bana
amann emelcim hamişmisin yoksaa..
ay heyecan yaptım bak şimdi.yarın haberini merakla bekliyorum.hakkında hayırlısı olsun canım
bu arada kızlar aklınıza ne geldiyse hepsini denedim.meyve ve yogurt yiyor.sorun sebzelerde.içine ne kattıysam olmadı hazırıda evde yapılanıda yemiyo.
tv yide deniyorum.kahvaltıyı öyle kandırıyorumda sebzede kanmıyo.asında tv ye alıştırnca hep öyle gidermiş.ara ara öyle yap canım.iyice alışmasın
aynı canım.üstü başı halılar hep batıyo.ama yeterki yesin gözüm onları hiç görmüyo.ya nerdeyse bi haftadır sebze yemiyo.bir hafta yogurtla yedi ama ondanda bıktı.herkes kıymaya tavuga geçti daha biz sebzedeyiz.günde iki ögün anca veriyorum.kahvaltı ve meyve.muhallebi yulaflı mısırlı kaşık mamalarını hiç birini sevmedi.
bugün yarım kase kahvaltı karışımı
toplamda 400cc devam sütü içti..günü böyle bitirdik.bizimki büyüyecek kadar değil sadece yaşayacak kadar yiyo:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?