2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende de kırmızı çizgi duruyor sezeryandan sonraki ben çok kilo aldım hala da üstümde duruyor.Çünkü sütüm az olanda gider diye hiç yediğimi azaltmadım.Hiç çatlamadım çok şükür,benim annem harita gibi.Zayıflamayı becersem bembeyaz çatlaksız bir göbüşüm var.Kışı atlatalım o zaman düşünücem diyet yapmayı.

Kızım kahvaltı etmeyi sevmiyor bende yanında değilim.Ayrı ayrı yedirin diyorum boğazına kaçar diye korkuyorlar ne yapacağımı şaşırdım.
 
Kızlar bana bır yardım edın.fıkırlerınızı paylaŞın lÜtfen.ben Özel bır Şırkette muhasebecı olarak ÇalıŞıyorum.kırada oturuyordum kızıma bakacak dıye kaynanamın yanında yaŞamaya baŞladım.ama Çok huzursuzum benım bakılmasını ıstedıĞım Şekılde bakmıyorlar.temız davranmıyorlar.bır oda havalandırması bıle ben deyınce yapılıyor.ayrıca benım malı mÜŞavırlık sınavlarım var.ılk hakkıma ÇalıŞmadıĞım ıÇın gıtmedım.4 hakkım kaldı yıne ÇalıŞamıyorum.

Bu durumda ben ÇalıŞma hayatına ara versem ne olur kızım bÜyÜyene kadar ıÇım hıÇ rahat deĞıl.lÜtfen gÖrÜŞlerınızı paylaŞın Çok kararsızım ÇocuĞumdan ayrı olmaktan dolayıda Çok mutsuzum
 

canım nacizane fikrimi söyleyeyim....ben en kötü babaannenin bile en iyi bakıcıdan iyi olduğunu düşünüyorum...temiz titiz olması önemli tabi ama bence sevgiyle bakıyordur o da parayla satın alınabilecek bişey değil....huzursuzum yazmışsın...haklısın ev ev üstünde olmaz tabi...ama çocuklaımız için yapıcaz bazı fedakarlıklar,mecburuz..sen işten çıkıp kendin bakmak istiyormuşsun ama bebeğin büyüdüğünde yine iş bulabileck misin? iş bulmak da çok zor...hem bu yaramazlarla ders çalışmak çok zor ...ben yüksek lisansı bıraktım çalışamadığım için...karamsar oldu belki yazdıklarım ama gerçek düşüncem bu.. en doğru kararı yine sen verirsin tabi..eşin ne diyor?
 

valla ben patlıyorum korsenin içinde 2-3 saat bile...sen tüm gün iyi takmışsın..huggies için geldik..ama benim oğlumun uyku saatine denk geldi çekimler...pek gülmedi fotolarda...ee tabi gülenlerden birini tercih ettiler..bu arada midi için 10 maxi için 11 bebek vardı...midiye çok şeker bi kız seçildi maxiye de çok yakışıklı bi erkek seçildi...ikisi de sarışın renkli gözlü..yakında paketlerde görürsünüz....güzel bi anı olarak kaldı bize de
 
teşekkürler canım cvp için....araştırıyorum daha ama en kısa zamanda karar vermeliyim..mağazada bana biraz ağır gibi geldi...hafif olsun istiyordum aslında.
 
günaydın kızlar
bebeklerin sebze yemediginden felan bahsetmişsiniz
nasıl vereyorsunuz bilmiyorum ama ben sebze yemgini yapıp bütün bütün veriyorum benim kız rondodan geçirilmiş ve ezik ve sulu şeyleri yemiyor tükürüyor bende ekmekle birlikte nasıl biz yiyorsak öyle agzının içine kadar sokuyorum ve yutmak zorunda kalıyor sizde deneyebilirsiniz
birde bebeklerin yutmaı yemesi için agzına ne veriyorsanız parmagınızla tam kemesinin üstüne koyun hem çignemeyi ögrensin hemde yemege çelışırken agzından dışarı çıkmasın banada halam söylemişti bende yapıyorum
 
 

arkadaşım durumunu tam olarak bilemem ama kendi içimden geçenleri söylemek gerekirse bebişinden ayrıldıgın için ve hiç istemedigin bir biçimde kayganan bakacagı ve kaygananın yanında kalacagın için memnun olmayacaksın sen bilirsin ama bence çalışman çok gerekli degil ise bebişini büyüt öyle başla işe derim tabi bu benim fikrim
hakkında hayırlısı olsun
 
Canlar günaydın...

Öncelikle çatlaklar konusunda ben çok muzdaribim...ÇAtlamadık yerim kalamdı. Karnım,kalçam, dizden yukarı tüm bacaklarımmm... 23 kilo almıştım. Hala 4 aylık gibi göbüşüm ve 7 kilo fazlam var. :gitme: En zor durumda benim galiba. AMa çok takmıyorum açıkçası. Çözümü yok çünküüüülülülülülülü

Fatoşcum benim süpürge philips maraton, ben çok memnunum. Senin dediğin modelle bunun arasında kalmıştım. Philips aldım. Hem hafif, hem hepa filtreli hem de köşe bucak her yere giriyo, çekim gücü zaten çok iyi.

Biz yemek konusunda iyiyiz Allaha şükür. Hatta fazlaca iyiyiz. Biraz fazla yiyoruz ama maşşalah tabi ki.. Bu hafta kıyma tavuk olayına giriştik. Kıymayı suda haşladım. Yemeklerine katıcam. Akşamda fırında tavuk yapmıştım. Ağzına verdim biz yerken. Bayıldı benim cadı. Çiğneye çiğneye bi yiyişi vardı çok komikti.

Çalışma işine gelince de biliyorsunuz ben çok ikilem yaşadım. Elifi bırakmak zor geldi hem de çoook zor. Ama 3 hafta oldu başlayalı. O da bende çok mutluyuz Allaha Şükür. Bana gerçekten iyi geldi. Kendime geldim resmen. Çok özlemişim işimi, arkadaşlarımı, topuklu ayakkabılarımı :dance: Tabi ki Elifi deli gibi özlüyorum. Ama ananesi ile birlikte olduğu için içim rahat. Çok iyi anlaşıyorlar. Bizde fedakarlık yapan annem oldu. Kardeşimle bizde kalıyorlar. Babamı yalnız bıraktılar. Nisan gibi anneme yakın bi yere taşınıcam. O zamana kadar bu şekilde idare edicez. Sonuçta hem kendim için hemde kızımın geleceği için çalışmam daha iyi oldu. Hayat şartları zor. İyi bir gelecek hazırlamak zorundayız onlara. HAaa çalışmasam da Allaha şükür eksiksiz gayet iyi şartlarda yaşardık ama niye daha iyi olmasın. Birde çalışmaya alışık insanlar olarak evde oturmak farkında olmasak da psikolojik olarak çok zorluyor bizi. Akşam 8'de evde oluyorum ama emin olun kızımla daha iyi vakit geçiriyorum. Ev işi,temizlik, ütü yapmıyorum ama bunun etkisi var tabi. İşten kalan tüm zamanın Elife ait.

Bişi sorcam bi de. Kıymayı toptan haşladım ben. Dolaba koydumi bozulmaz dimi? Buzluğa mı koysam acaba? Yoksa toptan haşlamadan buzluğa atıp taze taze mi haşlasam? Sİz nasıl yapıyorsunuz? :sm_confused:
 

öncelikle bebişine maaşallah
Allah nazardan saklasın
kıymayıda canım ister haşla isterde çig olsun her şekilde buzluga koy buzdolabının alt kısmında çok fazla dayanmaz uzun ömürlü olmaz kullanacagında çıkarırı kullanırsın
 
slm kızlarr nasılısnz bebişler nasıllar?
benım amelıyat yerımde de hafıf kırmızılık var ve arada tatlı tatlı kasınıyor.ayrıca 30 kılo almıstım ben ama 2-3 yerımde catlagım oldu.ama 3 kılo fazlam var hala onuda verecem insallah.
bende kızıma sebze yedıremıyorum nasıl yapcam bılemıyorum
 
özgecim işin hayılrı olsun.. minişinede maşhh tocamannnn.. iştahlı bir bebek demek maşhhh..
canım ben her çorba yaparken önce 1 kaşık kadar kymayı suyla pişiriyorum.. blendrılayıp içine sebxzeleri katıyorum.onalrıda pişirip çatalla eziyorum.. ve afieyetle yediriyorum..
 
alhancım benimde ameliyat yerim aynen kırmızı ve kabarık.. dediğin gibi de çok kaşınıyor bu ara.neden bilmiyorum..
 
arkadaşlar teşekkürler fikirleriniz için eşimle görüştüm nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin dedi.ışyerindeki şefim ve müdürümle de görüştüm.söz konusu çocuğunsa çok fazla üstelemeye gerek yok dediler sağolsunlar.işten ayrılıyorum sınavıma çalışıp mali müşavirlik ruhsatımı da alıcam böylelikle inşallah.eğer evde kalmaktan sıkılırsam tekrar iş ararım.

bulamazsamda eşimin maaşı bizi idare eder inşallah.
 
kızlar merhaba , nasılsınız?
ben kıymayı yumruk kadar parçalara böldüm buzluğa koydum, çorba yapçağım zaman çıkarıcam

Ayşecim sağol canım, :kedi:

neslihandı canım değilmi ismin, ben kendi durumumu anlatayım
benim oğluma iki gün annem iki gün kaynanam bakıyor, bakçakları günler bize gelip kalıyorlar, bizde kirada oturuyoruz ama hiç ev taşımayı düşünmedim, huzursuz olman normal, işten yorgun gelip ayağını bile uzatamassın ki kaynananın evinde, evde pijamayla bile gezemessin
eğer durumumuz biraz daha iyi olsaydı hiç çalışmazdım bile ama hayat şartları malum
için rahat değilse, ben çorbasına kadar hazırlayıp bırakıyorum, buzdolabına da bir liste as şu saatte şu yedirilecek doktor verdi dersen alınmazlar , listenin altına maddeler yaz istediğin şeyleri, mesela günde şu kadar oda havalanacak falan diye, kaybetmeyelim bunu asalım de doktor dedide, onların yanındada harfiyen uygula alışsınlar
 
aminn canım dediklerini yazdım hergün söylüyorum.akşam eve geliyorum.temiz hazırladığım çorbanın kabının üzerine pis birşey konmuş.benim poposunu silmediğim ıslak havluyla ağzını siliyorlar çocuğumun.bunlar demeyle mi yapılacak şeyler

bende senin yaptığın gibi herşeyini hazırlayıp gidiyordum ama olmuyor.çorbasını yedirseler yoğurdunu yedirmiyorlar.ben yedirince yiyor ama bu çocuk anlamıyorum.ya hakkımda hayırlısı artık.sıkıntı çekicem ama çocuğumla kalıcam.kendimi bildim bileli çalışıyorum.yine iş bulurum eğer işsizlikten sıkılırsam sonuçta muhasebeciler öyle ya da böyle iş bulurlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…