arkadaşlar teşekkürler fikirleriniz için eşimle görüştüm nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin dedi.İşyerindeki şefim ve müdürümle de görüştüm.söz konusu çocuğunsa çok fazla üstelemeye gerek yok dediler sağolsunlar.işten ayrılıyorum sınavıma çalışıp mali müşavirlik ruhsatımı da alıcam böylelikle inşallah.eğer evde kalmaktan sıkılırsam tekrar iş ararım.
bulamazsamda eşimin maaşı bizi idare eder inşallah.
inşallah canım.benimde kredi borcum var ama istifa ettiğim halde tazminatımı veriyorlar.onunla kapatıcam borcumu
canım mecburum kafam çok takılı kalıyor.sinirleniyorum migren ağrılarımdan duramıyorum.çocuğumsuz yapamıyorum.biraz büyüsün sıkılırsam tekrar iş ararım.olmazsa da hayırlısı.
canım mecburum kafam çok takılı kalıyor.sinirleniyorum migren ağrılarımdan duramıyorum.çocuğumsuz yapamıyorum.biraz büyüsün sıkılırsam tekrar iş ararım.olmazsa da hayırlısı.
tazminatını alman sevindim işsizlik parasına da başvur bi süre akmasa da damlar en iyisini yaptın cnm takma kafana senin adına çok sevindim ben kendim işten ayrılmışcasına mutluyummmm bir bebek daha annesiyle annesinin kokusuyla büyüyecekkkk opuyorumnanaktan
kızlar daha önce sormuştum ama geri sayfalarda kaldı bir daha soruyorum
hiç bebişlerinize inek sütü verdinizmi 1 yaşından önce vermeyin diyorlar acaba vermelimiyimm
canım bir yaşından önce alerjik olduğu için verilmesi önerilmiyor.
hatta pınar çocuk sütünün üstünde bile 1 yaş üstü yazıyor.
canım ben veriyorum doktorumuz verebilirsin dedi.hiçbir sakıncası yok mama firmalarının uydurduğunu söyledi annem bisküvisine falan katop yediriyokaydirigubbakcemile5
sen özel doktoramı gidiyorsun o doktormu söyledi
ben saglık ocagına gidiyorum orda önermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?