2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin adına sevindim cnm şahsen bende senin gibiyim ama işi bırakamıyorum kızıma da bakan yok o yüzden işe benimle gelip gidiyooo
doğru bi karar verdiğin için seviniyorummmm benim kredi borcum biter bitmez bende işi bırakacağımmm benim için de dua edin eşimin işleri iyi gitsin bende işi bırakimmmm :Saruboceq:

inşallah canım.benimde kredi borcum var ama istifa ettiğim halde tazminatımı veriyorlar.onunla kapatıcam borcumu

Neslihancım ozaman en doğru kararı vermişsin,
yavrularımızı yolda bulmadıkya, ben olsam bende istemezdim haklısın
yasemin darısı senin başına canım,
benim uzun bir süre umudum yok

neslihancım hakkında hayırlısı olsun. Aklın bebişte kalıyorsa tabi ki en doğru kararı vermişssin. Bende tabiki de en ufak bi aksaklıkta bırakırım.

canım mecburum kafam çok takılı kalıyor.sinirleniyorum migren ağrılarımdan duramıyorum.çocuğumsuz yapamıyorum.biraz büyüsün sıkılırsam tekrar iş ararım.olmazsa da hayırlısı.

canım mecburum kafam çok takılı kalıyor.sinirleniyorum migren ağrılarımdan duramıyorum.çocuğumsuz yapamıyorum.biraz büyüsün sıkılırsam tekrar iş ararım.olmazsa da hayırlısı.

sıkma tatlım canını hayırlısı olsun bebeklerimiz bizim canlarımız tabii ilk sırada onlar biz artık onlar için çalışıyoz onlar nasıl istiyorsa artık hayatımızı onlara göre yönlendirecez.çalışmaman gerekiyorsa artık onu yapacan ben olsam bende onu yapardım aklım hep onda kalacağına demi:lepi:

tazminatını alman sevindim işsizlik parasına da başvur bi süre akmasa da damlar en iyisini yaptın cnm takma kafana senin adına çok sevindim ben kendim işten ayrılmışcasına mutluyummmm bir bebek daha annesiyle annesinin kokusuyla büyüyecekkkk opuyorumnanaktan

kızlar daha önce sormuştum ama geri sayfalarda kaldı bir daha soruyorum
hiç bebişlerinize inek sütü verdinizmi 1 yaşından önce vermeyin diyorlar acaba vermelimiyimm

inan bende çok mutluyum yavrumla geçireceğim her saniye bana milyonlarla ölçülmez.gülüşüne kurban yavrum benim.çok özlüyorum çok . . .

canım bir yaşından önce alerjik olduğu için verilmesi önerilmiyor.
hatta pınar çocuk sütünün üstünde bile 1 yaş üstü yazıyor.

kızlar daha önce sormuştum ama geri sayfalarda kaldı bir daha soruyorum
hiç bebişlerinize inek sütü verdinizmi 1 yaşından önce vermeyin diyorlar acaba vermelimiyimm

canım ben veriyorum doktorumuz verebilirsin dedi.hiçbir sakıncası yok mama firmalarının uydurduğunu söyledi annem bisküvisine falan katop yediriyokaydirigubbakcemile5

canım bir yaşından önce alerjik olduğu için verilmesi önerilmiyor.
hatta pınar çocuk sütünün üstünde bile 1 yaş üstü yazıyor.

şunun için soruyorum devam sütünün içine bebe bisküvisini atmıyorum acaba sütün içindemi yedirsem diye düşündüm ama şimdiye kadar vermedim
saglıkocaklarındada bir yaştan önce vermeyin yazıyor versemmi vermesemmi muallakta kaldım ama vermeyeyimm

canım ben veriyorum doktorumuz verebilirsin dedi.hiçbir sakıncası yok mama firmalarının uydurduğunu söyledi annem bisküvisine falan katop yediriyokaydirigubbakcemile5

sen özel doktoramı gidiyorsun o doktormu söyledi
ben saglık ocagına gidiyorum orda önermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…