2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

negatif çıktı kızlar
ama neden bukadar gecikti, doğumdan önce gün şaşmazdı
kocişte dalga geçiyo , ceketimi atsam hamile kalıyorsun diye :)

gözün aydın emelcim.niye böyle şaştıki.stres falanda etkiliyo deniyo belki öyle bişeydir..
benimde dogumdan önce çok agrılı adet geçirirdim.dogumdan sonra düzenli adet oldum.yedi aydır ne güzel hiç agrısız oluyordum.ama bu ay yine agrılarım başladı.çok fena oluyorum.ilk iki gün illa ilaç içiyorum.

nevergiveup hayılrııs olsun canım.. şartlarınız elverdikten sonra en yiisni yapmışsın cnaım..

emelcim süt verdiğimzi sürece adette şaşamlar olması normalmiş canım.. takam kafanı.. gelir .. sen stres yapdıkçada gecikir cnm..

nevergiveup, hakkında hayırlısı olsun insanın içi rahat etmeyince kim bakarsa baksın batar haklısın da..
ben doğumdan sonra hiç regli olmadım çok rahat valla başka olmayan var mı?
bir de arkadaşlar bebeğinizle oyun grubuna katılmayı düşünüyor musunuz? i

drmumine gelmiş hoşgeldin güzelim
meraba canım, sobelendim demi :), yazmasam da uğramadan olmuyo, ara ara uğrarım yine, biraz daha topikte taşlar yerine güzelce otursun yine yazıcam, inşallah herkes için güzel günler , neşeli hoş paylaşımlar olsun Şeniz

tatlım paylaşım alanı burası kimsenin özel yeri değil ANNELERİN YANİ BİZİM yerimiz. buranın eskisi de yeniside biziz artık

slm bugün oğlumu aşıya götürdüm biraz burun akıntısıda vardı dr aşıyı yapmadı bronşit başlangıcıymış 2tane iğne verdi şurup verdi bide hastanede hava verdiler yavrum nasıl ağlad ama mecbur havayı ağzına kapadım inş. oğluşum iyileşir yaa 1aydır iyileşemedi eğer bidaha yenilerse hastalığı test felan yapacaklarmış sabah 11de gittik ancak gelebildik hastanedenmafoldumben

bimden aldığının markası neydi canım onun fiyatı ne kadar evy babynın kokusu güzel arko kremli diye yazıyor ama bel lastiği yok bende yeni aldım şimilik bir sorun yok

tesekkurler canım..memnunsun dımı dr undan..bu arada benım adım neslihan..senın adını bılmıyyorum...canım hipp ın yulaflı mamasında acıllık olduk..yulaflı glutenli...pırınclısınıde kullandım...ama allerjık bunyelı cocuklara hazır gıdaları onermıyorlar...o yuzden pırınclıyıde vermıyorum

bence 2 yasınaa kadar kesınlıkle ınek sutu verme...ınek sutu allerjısı olmasa bıle gelısebılır Allah korusun...kefır ver

Kızlar oğlum yataktan düştü, kaka yapmış pantolununu kirletmiş bende banyoda yıkıyordum sonra küüüüt diye bir ses düşmüz olamaz diye düşündüm ve çığlıklar başladı 1 dak falan ağladı sonra sustu, çok korkuyorum eşimde yok. Ben nasıl bir anneyim nasıl bıraktım çocuğu oraya, yavrum benim ya

yazmıcaktım ama yazim bariii
bende çatlak gırlaaa heryer harita dünya haritasııııı
normal doğurduğum için ameliyat izi ile billgim yok
ama benim kesi yerimdeki dikişlerde arada kaşınıyo
kilo mu ben hamişlikte 9 kilo aldım toplam 40ımız çıkınca hepsi gitmişti süt azalınca hepsini geri aldım üstünede ekledim
hiç kilo veremedim aldıkça aldım
malum çağatay ayakta yatınca hareket kısıtlandııı
hiçbiri umrumda değilll sütüne doysun emsin bırakınca verirrim
iş meselesi
ben onca uğraştım istatistik okudum
tam mezun oldum hamiş kaldım
şimdi çağatay derdini anlatana kadar evdeyimmm
eşim kpss kitapları almış al çalış diyeeeee
senmi bakcan süt vercen dedim sustuuu
hemen istemeseydiii bebişiiiii
katlancakkkk allah şükür idare ediyozzzzz

biz de balık yedikkk levrekk sevdide
dünde pilav yedi bi yemek kaşığıı ben yerken istediiii
ama bu ara sebze yemiyo yeter ki tarhana olsunnnnn
işte böleeeeeee

Son düzenleme:

canım geçmişşş olsunnnn inşallah bişecik olmamıştır
olmuşla ölmüşe çaree yokk

yatak yuksekmıydı bı yerı morarmısm

semracım çağatayda bronşit başlangıcı oldu
havada verdiler 2 kere
atlattık 1 haftaya ilaçlarını süzgün kullan bol sıvı alsınnn
pekmez de çok etkiliii
ben odada wicks kaynattım ferah ferah aktı burnu
burun içinde ıyomeer kullandık okyanus suyu
yatarkende başı ve omuzları yüksek olsunnn öksürüğü azalır yan yatır bideeee

bende hala regl olmadımmm
doğumdan sonra hiç olmadım korunuyoruzda
benim lohusalık uzun sürdü biraz 50 55 gün kadarrr
sonra yok tıkkkk
annem 1 sene olmuş ilk reglisiniii
takılmayın fazla süt verirken prolaktin hormonu fazla olduğundan bazılarının reglisi etkileniyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…