negatif çıktı kızlar
ama neden bukadar gecikti, doğumdan önce gün şaşmazdı
kocişte dalga geçiyo , ceketimi atsam hamile kalıyorsun diye :)
meraba canım, sobelendim demi :), yazmasam da uğramadan olmuyo, ara ara uğrarım yine, biraz daha topikte taşlar yerine güzelce otursun yine yazıcam, inşallah herkes için güzel günler , neşeli hoş paylaşımlar olsun Şenizdrmumine gelmiş hoşgeldin güzelim
meraba canım, sobelendim demi :), yazmasam da uğramadan olmuyo, ara ara uğrarım yine, biraz daha topikte taşlar yerine güzelce otursun yine yazıcam, inşallah herkes için güzel günler , neşeli hoş paylaşımlar olsun Şeniz
mrb canım evt bende 1hafta önce bimden aldım çok memnunum ama evy baby nın olduğunu bilmiodum bende primanın sırtından çıkarmasına gıcık oluyodum bu bez ii oldu canım senin bezin arkasında bel lastiği varmı bide kokusu nasıl eğer iyiyse bidahakini ondan alayım kremliymiş madem daha iyi olurkaydirigubbakcemile5
amin sütün bol olsun canım.. hippin yulaflı ve pirinçlisi var anne sütüyle de yapılabiliyor ondan al istersen içine pekmez falan koyarsın tatlandırsın diye alternatif olur senin için.. hem gluten de içermiyor..
muayene ücreti 75 lira kontrol süresi de 15 gün..
şunun için soruyorum devam sütünün içine bebe bisküvisini atmıyorum acaba sütün içindemi yedirsem diye düşündüm ama şimdiye kadar vermedim
saglıkocaklarındada bir yaştan önce vermeyin yazıyor versemmi vermesemmi muallakta kaldım ama vermeyeyimm
Kızlar oğlum yataktan düştü, kaka yapmış pantolununu kirletmiş bende banyoda yıkıyordum sonra küüüüt diye bir ses düşmüz olamaz diye düşündüm ve çığlıklar başladı 1 dak falan ağladı sonra sustu, çok korkuyorum eşimde yok. Ben nasıl bir anneyim nasıl bıraktım çocuğu oraya, yavrum benim ya
Kızlar oğlum yataktan düştü, kaka yapmış pantolununu kirletmiş bende banyoda yıkıyordum sonra küüüüt diye bir ses düşmüz olamaz diye düşündüm ve çığlıklar başladı 1 dak falan ağladı sonra sustu, çok korkuyorum eşimde yok. Ben nasıl bir anneyim nasıl bıraktım çocuğu oraya, yavrum benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?