canım markası jenny willy bel lastiği ii oluyo belinden kaka çıkmıyo benim hoşuma gitti bu özelliği 12.50ydi yanlış hatırlamıyosam içinde 54tane varbimden aldığının markası neydi canım onun fiyatı ne kadar evy babynın kokusu güzel arko kremli diye yazıyor ama bel lastiği yok bende yeni aldım şimilik bir sorun yok
canım çok geçmiş olsun poyrazda 1kere düşmüştü çok korkmuştum ama bişey olmadı inş. bebişin iyidirKızlar oğlum yataktan düştü, kaka yapmış pantolununu kirletmiş bende banyoda yıkıyordum sonra küüüüt diye bir ses düşmüz olamaz diye düşündüm ve çığlıklar başladı 1 dak falan ağladı sonra sustu, çok korkuyorum eşimde yok. Ben nasıl bir anneyim nasıl bıraktım çocuğu oraya, yavrum benim ya
semracım çağatayda bronşit başlangıcı oldu
havada verdiler 2 kere
atlattık 1 haftaya ilaçlarını süzgün kullan bol sıvı alsınnn
pekmez de çok etkiliii
ben odada wicks kaynattım ferah ferah aktı burnu
burun içinde ıyomeer kullandık okyanus suyu
yatarkende başı ve omuzları yüksek olsunnn öksürüğü azalır yan yatır bideeee
geçmiş olsun canım maalesef düşmeden buyuyen çocuk yok.Kızlar oğlum yataktan düştü, kaka yapmış pantolununu kirletmiş bende banyoda yıkıyordum sonra küüüüt diye bir ses düşmüz olamaz diye düşündüm ve çığlıklar başladı 1 dak falan ağladı sonra sustu, çok korkuyorum eşimde yok. Ben nasıl bir anneyim nasıl bıraktım çocuğu oraya, yavrum benim ya
kızlar iyi akşamlar..biz bugün yoktuk.gezmeye gittikk.yarında annemler geliyomuş süpriz yapacaklardı ben bozdumm...
yağmur yorucu bigün geçirdii..birazdan yatırcamm..bende yatıcamm..
mümine herşey yolunda cnm toipiğimiz düzelti hayataım.yazz cnm bekliyoruzz mutlakaa..
neslihan hakkında hayırlısı cnmm....
alıntı yapıp yazmadım herkesi öptümm....
canım geçmişşş olsunnnn inşallah bişecik olmamıştır
olmuşla ölmüşe çaree yokk
yatak yuksekmıydı bı yerı morarmısm
canım markası jenny willy bel lastiği ii oluyo belinden kaka çıkmıyo benim hoşuma gitti bu özelliği 12.50ydi yanlış hatırlamıyosam içinde 54tane var
canım çok geçmiş olsun poyrazda 1kere düşmüştü çok korkmuştum ama bişey olmadı inş. bebişin iyidir
canım poyraz 15gün önce oldu atlattık derken yeniden yakalanmış anlamadımki bizede bugün hava verdiler pekmezi nasıl verdin canım bende vereyim ii olursa bide wicks deneyim bide petekli benim ev baya kuru oluyo evin havası bend okyanus suyu kullanıyorum yan yatmıyo ama başını ve omuzlarını kaldırıyorum zaten öksürüğü çok fazla yok yeni başlamış 2gün içinde oldu inş. biran önce iyileşir yavrum geceleri hep ayaktayız o yeterki iyileşsinde ben uyumam:sinifsinif:
Saol canım, düşücekler ama benimki benim ihmalkarlığımdan oldu bırakmamalıydım yatağın üzerine.geçmiş olsun canım maalesef düşmeden buyuyen çocuk yok.
aynen yaaa sabah k.valıdem kahvaltıta geldi.öğleden sonra da ben kendı annemle gezmeğe gittik.malum hala bebek gezmesı gıtmezsen olmaz dıyo annemlmaz:
Kızlar oğlum yataktan düştü, kaka yapmış pantolununu kirletmiş bende banyoda yıkıyordum sonra küüüüt diye bir ses düşmüz olamaz diye düşündüm ve çığlıklar başladı 1 dak falan ağladı sonra sustu, çok korkuyorum eşimde yok. Ben nasıl bir anneyim nasıl bıraktım çocuğu oraya, yavrum benim ya
Kızlar selam...
tesekkurler canım..memnunsun dımı dr undan..bu arada benım adım neslihan..senın adını bılmıyyorum...canım hipp ın yulaflı mamasında acıllık olduk..yulaflı glutenli...pırınclısınıde kullandım...ama allerjık bunyelı cocuklara hazır gıdaları onermıyorlar...o yuzden pırınclıyıde vermıyorum
arzucum geçenlerde bende sormuştum.benim kızım hayatta benden 500 ml emmiyordurrr..
zatenn günde en fazla 3,4 kere emiyor..buarada emzirenler kaç kere emziriyosunuz ekgıdaya geçtikten sonra?***
bence 2 yasınaa kadar kesınlıkle ınek sutu verme...ınek sutu allerjısı olmasa bıle gelısebılır Allah korusun...kefır ver
Kızlar oğlum yataktan düştü, kaka yapmış pantolununu kirletmiş bende banyoda yıkıyordum sonra küüüüt diye bir ses düşmüz olamaz diye düşündüm ve çığlıklar başladı 1 dak falan ağladı sonra sustu, çok korkuyorum eşimde yok. Ben nasıl bir anneyim nasıl bıraktım çocuğu oraya, yavrum benim ya
slm bugün oğlumu aşıya götürdüm biraz burun akıntısıda vardı dr aşıyı yapmadı bronşit başlangıcıymış 2tane iğne verdi şurup verdi bide hastanede hava verdiler yavrum nasıl ağlad ama mecbur havayı ağzına kapadım inş. oğluşum iyileşir yaa 1aydır iyileşemedi eğer bidaha yenilerse hastalığı test felan yapacaklarmış sabah 11de gittik ancak gelebildik hastanedenmafoldumben
Saol canım görnürde bişey yok ama annelik işde insan korkuyor.
Bazalı yataktan parkeye düştü yavrum içim parçalandı, morarma yoktu.
Seninki nasıl oldu canım, yatak yüksek ve sert zemine düştü çok korktum.
canım benimki4aylıktı yatağın üstündeydi senin gibi banyoya gittim geldim bi baktım düşmüş ama bişey olmadı çok şükür
Saol canım, düşücekler ama benimki benim ihmalkarlığımdan oldu bırakmamalıydım yatağın üzerine.
tatlım benimki mama içiyo ama günde hayatta 500ml içmiyo ancak 300 felanii akşamlarrr
bu gece son yalnız gecem olcak.kociş yarın aklam gelcekmiş.ya ne zormuş böyle tek başına çocuk bakmak.gerçi kociş güdüzleri zaten olmuyodu ama en azından akşamları asyayla ilgileniyodu.kafam şişti valla.allahtan bugün yemesi biraz daha iyidi.beni zorlamadı..
ya kızlar bi sorum olcakkkk..
mama verenler ve pompayla süt verenler bebişleriniz günde 500ml içebiliyomu??
bizim ek gıdadan pek sıra gelmiyo.gece 10 saat uyuyo bişey içmiyo.sabak kalkıncada 3saatte bi kahvaltı meyve sebze yogurt derken.mama 300cc falan anca alıyo
hasta ve düşen bebişlere cok cok geçmiş olsun..özgecim dediğin süpürgeye bakıcam..teşekkür ederim..yarin dr ömer beye gidiyorum...sizin nasıl oldu kuruluk canım?
çok geçmiş olsun canım
inşallah en kısa zamanda iyileşir
aynen cnm bende çok şişmiştim zaten kiloluydum hamile kaldığımdada şimdi tam bi felaketimcokacimcoookoooo sende bendenmişsin benimde belimde ayaklarımda ben çok şişmiştim hamileyken
şu andada çok fenayım kantaron yagının iyi geldigini duymuştum daha almadım aklımda kullanmayı düşünüyorum bakalım ne olacak sonuç
canım ben hamileyken lierac kullandım vazelin badem yağı bebe yağı hepsini dümaaşallah sana ne güzel valla
kız insan hiç bişzede söylemezmi bakim hıı:çok üzgünüm:
bende olmadım cnm daha regl ama normalmişeyvahlar olsun ozaman
birde ben daha regli olmdaım onun içinde karnım şiş ve bu sefer çatlaklarım iyicene açılıyorr
bepanten kullan canım çok iyi geliyokızlar bebişim pişik oldu nivea nın kremini sürüyorum ama geçmedi nasıl geçer yaa:sinifsinif:
bebe pudrası zararlıymış tatlım aklında bulunsun hücreleri tıkıyomuş krem kullancanım pişik oldugu zaman bebe pudrası sürüyorum iyi geliyorrr
tatlım ben kıymayı sebzelerle beraber haşlayıp çatalla eziyorum sonradan zeytinyağı ekliyorum gayet güzel oluyo tavuk vermedim hiç bilmiyorummerhaba kızlar yaren 72 cm.kilosuda 8 olmuşdr.tavu kıyma balık artık başla dedi.kıymayı nasıl vermem gerkiyor acil cevaplarsanız çok sevinirim.bir de bıldırcın yumurtasınıı sordum azar azar veer dedi çok faydalıymış veren varmı
en azından 1 yaşına kadar kesinlikle tavsiye etmiyolar vucüttaki demiri emiyo kabız yapıo ve alerji yapabiliyomuş hatta bi çok ülkede 3 yaşına kdr verilmiyomuşkızlar bişiy sorcam hiç bebişlere inek sütü verdinizmi
ben vermedim 1yaşından önce vermeyin diyorlar saglık ocagında
canım benim ameliyat yerimde kırmızı v kabarık bide o bölgem tamamen hissiz hiç bişey hissetmiyorum ve hep soğukkızlar çatlak bendede hiç yok.allaha şükür.bendebebe yagı sürdüm.ama onun etkili oldugunu sanmıyorum.bencede bu iş genetik...
ya kızlar ne zamandır sorucam unutuyorum.şimdi konuyla alakalı olunca aklıma geldi.
ben sezeryanla dogum yaptım.ama karnımın içi hava dolu gibi.balon gibi hafif bi şişlik var.bide dikiş yerim hala kırmızı.bikini bölgesi temizliğini yaparken acıyo sanki.onun için dogumdan beri kuaföre gitmiyorum.evde kendim halletmeye çalışıyorum.ama benimki psikolojikmi acep??
sezeryan yapan arkadaşlar sizde nasılll???
ben o kilo olayını bilmiyorum biz bi aydır 10 damla kullanyouz tatlımsağol pınarcım cevabın için kıymayı kaç dk.tutuyorsun ateşte.yaren 8 kilo ferro senolu sağlık ocağındaki dr.10 damla ver dedi her kiloya 1 damla değilmiydi o yani 8 damla vermeliyim demi
her ay uzıcak diye bişey yokki cnm bazen kilo alır bnzen uzar hem b u aydan sonra yavaşlıyo artık kilo alımı ve boy uzamaları takma kafanamerhaba kızlar keyifler umarım iyidir.biz bugün küçük erkeğimle dr gittik.kan tahlili yapıldı demir damlası bizde ishal yapınca kesmiştik gerekirse veririz demişti drmuz sınırda çıktı kan sayımında o yüzden az sayıda başlıyacağız ishal olursa kescez denicez artık.
size sormak istediğim erkeğimin boyu 70 cm 2aydan beri aynı hiç uzamamış kilo almış 700gr kadar 10.100gr olmuş.kilomuz iyide boyumuz neden uzamıyor merak ettim dr iyi boyuda kilosuda dedi aklıma takıldı abisi daha uzundu bu ayda bu güdük mü ne?? :):) 7 ay 3 günlüğüz
tek olmak çok zoorr allah kolaylıklar versin deneye deneye en doğrusunu asyanın neyi tercih ettiğini bulursun elbetof ya çıldırcam şimdi.asya bir tek kahvaltısını yedi.bişey yemiyo delircem..
tavuk patates havuç haşlamıştım onuda yemedi.devamlı aglıyo.napcam ya.tek olmak ne zormuşş
hayırlısı olsun cnm sizin için en güzeli olsun inşallaharkadaşlar teşekkürler fikirleriniz için eşimle görüştüm nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin dedi.İşyerindeki şefim ve müdürümle de görüştüm.söz konusu çocuğunsa çok fazla üstelemeye gerek yok dediler sağolsunlar.işten ayrılıyorum sınavıma çalışıp mali müşavirlik ruhsatımı da alıcam böylelikle inşallah.eğer evde kalmaktan sıkılırsam tekrar iş ararım.
bulamazsamda eşimin maaşı bizi idare eder inşallah.
bende olmadım cnm dahanevergiveup, hakkında hayırlısı olsun insanın içi rahat etmeyince kim bakarsa baksın batar haklısın da..
ben doğumdan sonra hiç regli olmadım çok rahat valla başka olmayan var mı?
bir de arkadaşlar bebeğinizle oyun grubuna katılmayı düşünüyor musunuz? i
acil şifalar olsun geçmişler olsun inşallah canımsenağlamaslm bugün oğlumu aşıya götürdüm biraz burun akıntısıda vardı dr aşıyı yapmadı bronşit başlangıcıymış 2tane iğne verdi şurup verdi bide hastanede hava verdiler yavrum nasıl ağlad ama mecbur havayı ağzına kapadım inş. oğluşum iyileşir yaa 1aydır iyileşemedi eğer bidaha yenilerse hastalığı test felan yapacaklarmış sabah 11de gittik ancak gelebildik hastanedenmafoldumben
canım ço geçmiş olsun benim oğlumda kurban bayramı arifesinde koltuktan arke zemine düşmüştü yüz üstü hemen kapıp panikle doktora götürmüştüm doktor bıngıldağını muayne etti bişeyi yok dedi 24 saat gözetim altında tutun kusma fln olursa haberim olsun demişti insan kahroluyo biliyorum ama hiç öyle deme düşe kalka büyüyolar işte fanusta büyütemezki elbet kazalar olcak tekrar geçmiş olsun tatlımKızlar oğlum yataktan düştü, kaka yapmış pantolununu kirletmiş bende banyoda yıkıyordum sonra küüüüt diye bir ses düşmüz olamaz diye düşündüm ve çığlıklar başladı 1 dak falan ağladı sonra sustu, çok korkuyorum eşimde yok. Ben nasıl bir anneyim nasıl bıraktım çocuğu oraya, yavrum benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?