2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bimden aldığının markası neydi canım onun fiyatı ne kadar evy babynın kokusu güzel arko kremli diye yazıyor ama bel lastiği yok bende yeni aldım şimilik bir sorun yok
canım markası jenny willy bel lastiği ii oluyo belinden kaka çıkmıyo benim hoşuma gitti bu özelliği 12.50ydi yanlış hatırlamıyosam içinde 54tane var

canım çok geçmiş olsun poyrazda 1kere düşmüştü çok korkmuştum ama bişey olmadı inş. bebişin iyidir

canım poyraz 15gün önce oldu atlattık derken yeniden yakalanmış anlamadımki bizede bugün hava verdiler pekmezi nasıl verdin canım bende vereyim ii olursa bide wicks deneyim bide petekli benim ev baya kuru oluyo evin havası bend okyanus suyu kullanıyorum yan yatmıyo ama başını ve omuzlarını kaldırıyorum zaten öksürüğü çok fazla yok yeni başlamış 2gün içinde oldu inş. biran önce iyileşir yavrum geceleri hep ayaktayız o yeterki iyileşsinde ben uyumam:sinifsinif:

hasta ve düşen bebişlere cok cok geçmiş olsun..özgecim dediğin süpürgeye bakıcam..teşekkür ederim..yarin dr ömer beye gidiyorum...sizin nasıl oldu kuruluk canım?

kızlar iyi akşamlar..biz bugün yoktuk.gezmeye gittikk.yarında annemler geliyomuş süpriz yapacaklardı ben bozdumm...
yağmur yorucu bigün geçirdii..birazdan yatırcamm..bende yatıcamm..
mümine herşey yolunda cnm toipiğimiz düzelti hayataım.yazz cnm bekliyoruzz mutlakaa..
neslihan hakkında hayırlısı cnmm....
alıntı yapıp yazmadım herkesi öptümm....

geçmiş olsun canım maalesef düşmeden buyuyen çocuk yok.

aynen yaaa sabah k.valıdem kahvaltıta geldi.öğleden sonra da ben kendı annemle gezmeğe gittik.malum hala bebek gezmesı gıtmezsen olmaz dıyo annemlmaz:

ii akşamlarrr
bu gece son yalnız gecem olcak.kociş yarın aklam gelcekmiş.ya ne zormuş böyle tek başına çocuk bakmak.gerçi kociş güdüzleri zaten olmuyodu ama en azından akşamları asyayla ilgileniyodu.kafam şişti valla.allahtan bugün yemesi biraz daha iyidi.beni zorlamadı..

ya kızlar bi sorum olcakkkk..
mama verenler ve pompayla süt verenler bebişleriniz günde 500ml içebiliyomu??
bizim ek gıdadan pek sıra gelmiyo.gece 10 saat uyuyo bişey içmiyo.sabak kalkıncada 3saatte bi kahvaltı meyve sebze yogurt derken.mama 300cc falan anca alıyo

canım geçmişşş olsunnnn inşallah bişecik olmamıştır
olmuşla ölmüşe çaree yokk

Saol canım görnürde bişey yok ama annelik işde insan korkuyor.

yatak yuksekmıydı bı yerı morarmısm

Bazalı yataktan parkeye düştü yavrum içim parçalandı, morarma yoktu.

Seninki nasıl oldu canım, yatak yüksek ve sert zemine düştü çok korktum.

Saol canım, düşücekler ama benimki benim ihmalkarlığımdan oldu bırakmamalıydım yatağın üzerine.

Canım çok geçmiş olsun...çok hareketliler artık bir saniye yanlız bırakmaya gelmiyor..

arzucum geçenlerde bende sormuştum.benim kızım hayatta benden 500 ml emmiyordurrr..
zatenn günde en fazla 3,4 kere emiyor..buarada emzirenler kaç kere emziriyosunuz ekgıdaya geçtikten sonra?***

canım benim adım da zeynep.. doktora önce gıcık oldum aslında ilgisiz gibi geldi 2 ilaç verdi yolladı diye ama işe yaradı gerçekten.. bizim çocuk doktorumuz aslında marmara üniversitesine götürün demişti ama randevu olayı uzun sürer diye ben buraya götürdüm.. sen hangi doktora gidiyorsun peki?..senin yemek durumun zor Allah yardımcın olsun canım iyi ki sütün var..

arzucum geçenlerde bende sormuştum.benim kızım hayatta benden 500 ml emmiyordurrr..
zatenn günde en fazla 3,4 kere emiyor..buarada emzirenler kaç kere emziriyosunuz ekgıdaya geçtikten sonra?***

ben gündüzleri ek gıda ve devam sütü veriyorum 2-3 kere emziriyorum
ama geceleri sürekli emziriyorum
benim kızda gündüzleri katiyetle 500ml içmiyor 300ml felan içiyor hanımefendi

üzülme cacım çocuklar düşe kalka büyürler
benim kızımda karyoladan düşmüştü hemde komidinin arasına
Allaha emanet olsunlar

çok geçmiş olsun canım
inşallah en kısa zamanda iyileşir

tatlım benimki mama içiyo ama günde hayatta 500ml içmiyo ancak 300 felan

hasta ve düşen bebişlere cok cok geçmiş olsun..özgecim dediğin süpürgeye bakıcam..teşekkür ederim..yarin dr ömer beye gidiyorum...sizin nasıl oldu kuruluk canım?

canım yaa senin oğluşunun egzaması nasıl oldu bana doktor krem verdi ama geçmedi daha çok dağıldı sırtına doğru:1no2:

kızlar 2 gündür pek giremedim girincede bi sürü alıntı yaptım göz estetiğinizi bozucam biraz idare ediinn:1shok:
aynen cnm bende çok şişmiştim zaten kiloluydum hamile kaldığımdada şimdi tam bi felaketimcokacimcoook

maaşallah sana ne güzel valla
kız insan hiç bişzede söylemezmi bakim hıı:çok üzgünüm:
canım ben hamileyken lierac kullandım vazelin badem yağı bebe yağı hepsini dü
zenli olarak kullandım ama ırsi bu çatlak işi bence hiiiç etki tmedi annemde öyle harita gibi ona benziyorum işte napiim sağlık olsunn
eyvahlar olsun ozaman
birde ben daha regli olmdaım onun içinde karnım şiş ve bu sefer çatlaklarım iyicene açılıyorr
bende olmadım cnm daha regl ama normalmiş

kızlar bebişim pişik oldu nivea nın kremini sürüyorum ama geçmedi nasıl geçer yaa:sinifsinif:
bepanten kullan canım çok iyi geliyo

canım pişik oldugu zaman bebe pudrası sürüyorum iyi geliyorrr
bebe pudrası zararlıymış tatlım aklında bulunsun hücreleri tıkıyomuş krem kullan

tatlım ben kıymayı sebzelerle beraber haşlayıp çatalla eziyorum sonradan zeytinyağı ekliyorum gayet güzel oluyo tavuk vermedim hiç bilmiyorum
kızlar bişiy sorcam hiç bebişlere inek sütü verdinizmi
ben vermedim 1yaşından önce vermeyin diyorlar saglık ocagında
en azından 1 yaşına kadar kesinlikle tavsiye etmiyolar vucüttaki demiri emiyo kabız yapıo ve alerji yapabiliyomuş hatta bi çok ülkede 3 yaşına kdr verilmiyomuş

canım benim ameliyat yerimde kırmızı v kabarık bide o bölgem tamamen hissiz hiç bişey hissetmiyorum ve hep soğuk

sağol pınarcım cevabın için kıymayı kaç dk.tutuyorsun ateşte.yaren 8 kilo ferro senolu sağlık ocağındaki dr.10 damla ver dedi her kiloya 1 damla değilmiydi o yani 8 damla vermeliyim demi
ben o kilo olayını bilmiyorum biz bi aydır 10 damla kullanyouz tatlım
her ay uzıcak diye bişey yokki cnm bazen kilo alır bnzen uzar hem b u aydan sonra yavaşlıyo artık kilo alımı ve boy uzamaları takma kafana

of ya çıldırcam şimdi.asya bir tek kahvaltısını yedi.bişey yemiyo delircem..
tavuk patates havuç haşlamıştım onuda yemedi.devamlı aglıyo.napcam ya.tek olmak ne zormuşş
tek olmak çok zoorr allah kolaylıklar versin deneye deneye en doğrusunu asyanın neyi tercih ettiğini bulursun elbet

hayırlısı olsun cnm sizin için en güzeli olsun inşallah

bende olmadım cnm daha
oyun grubu için erken değilmi daha pek anlamıyolar ya dış dünyayla ilgili henüz

acil şifalar olsun geçmişler olsun inşallah canımsenağlama

canım ço geçmiş olsun benim oğlumda kurban bayramı arifesinde koltuktan arke zemine düşmüştü yüz üstü hemen kapıp panikle doktora götürmüştüm doktor bıngıldağını muayne etti bişeyi yok dedi 24 saat gözetim altında tutun kusma fln olursa haberim olsun demişti insan kahroluyo biliyorum ama hiç öyle deme düşe kalka büyüyolar işte fanusta büyütemezki elbet kazalar olcak tekrar geçmiş olsun tatlım
[/QUOTE=ya kızlar bi sorum olcakkkk..
mama verenler ve pompayla süt verenler bebişleriniz günde 500ml içebiliyomu??
bizim ek gıdadan pek sıra gelmiyo.gece 10 saat uyuyo bişey içmiyo.sabak kalkıncada 3saatte bi kahvaltı meyve sebze yogurt derken.mama 300cc falan anca alıyo[/QUOTE]
yok cnm mümkün değil o kdar içmiyo toplamda 300 civarı ya içiyodur ya içmiodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…