2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bide ben milupanın kavanoz mamalarını kullanıyorum.onda gdo nun kullanıldığı bir alan yok.eti cicibebe kullanıyordum.Ondan vazgeçicem ama kendi bisküvimi yapıcam artık

bide ben milupanın kavanoz mamalarını kullanıyorum.onda gdo nun kullanıldığı bir alan yok.eti cicibebe kullanıyordum.Ondan vazgeçicem ama kendi bisküvimi yapıcam artık

valla tatlım akşam şok oldum sütün yetmediği yerde bende mama veriyorum ister istemez çocuğum aç kalacağına soya mamaların hepsinde var cici bebe bisküvierinde de var acaba keçi sütümü versek mama yerine direk

arkadaşlar direk keçi sütü veren var mı

günaydın kızlar..kalktık kahvaltımızı yaptık.şimdide uyuyoruzz..
bende cicibebe,miupanın meyve püreleri.muhallebi veriyorum.
wallahi ben çok takılmıyorum arkadaşlar.vermeyede dewam edicemm..
bende emziriyorum.benim yediklerimdede gdo war bebeğime geçiyor sonuçta..
oyüzden çok kafamı karışmıyorum.eksiden gdo mu vardı nasıl byüüdük biz yaaaaaaaaaaaaaa......

valla güzelim bizde taksak ne yapacaz ki elimizden bişey gelmiyo vermeye devam edecez bebişleri aç bırakamayızbenneyaptımki

Son düzenleme:
günaydın kızlar ..dün dra gittik...alerji uzmanına ...oğluma deri testi yapıldı...yumurta akı..fındık...inek sütü ve buğdaya bakıldı...neyseki negatif çıktı...egzaması devam ediyor...artık her gün yıkayacakmışız..kurulamadan nemlendirici sürecekmişiz...o zamanda üşümez mi dedim...çadırda yaşamıyosanız üşümez dedi dr...iyi de biz bile banyodan çıkınsa havluyla kurulanmassak üşüyoruz..çocuk nasıl üşümeyecek anlamadım...ayrıca kortizonlu kreme de devam.....ctsi tekrar gideceğiz...bu arada alerji testi o kadar da zor bişey değilmiş..gerçi ege çok ağladı ama yine de fazla canı yanmadı gibi geldi bana o huysuzluğundan ağladı

geçmiş olsun tatlım bende kurulamadan hemen yağ sürüyorum üşümüyo hatta çok seviyo merak etme test için kan mı aldılar

geçmiş olsun cnm sewindmm negatif çıktığına.nerde yaptırdın cnm ve nasıl yapılıyor bu test???*

kızlar günaydın.ay hergun ne yedırıcem dıye düşünmekten gına geldı.gecen gun k,valıdem hergun ne duşunuyosun tuzunu salçasını koymadan pişir ne pişiyosan içinden ayırsonra koy tuzunu vs dedi.mantıklı geldı aslında.şimdi ıspanak yaptım pişiyo tuz salça koymadım.sonra alıp rondodan geçirip yoğurtla verıcem bakalım yıycek mı derin.sizce bı sakıncası olurmu ki?gerçi onu yemezse dıye tavuklu şehrıye çorbası da yaptım.yemezse ıspanağı onu verıcem.

yer tatlım neden yemesin dene bakalım iştahı iyi ise yer. bizimkine biraz önce zar zor içirdik sütünü süt izni için gidip onu içirip geliyom annem asla yalnız içiremiyo gerçi hiç kimse tek başına içiremiyo birisi karşısında çaklabanlık yapıyo onu izlerken zar zor içiriyoz

yapma yaaa ay sütü bile içiıyosa nasıl yemek yedırıyosunuz?? allah yardımcınız olsun.
ben öğlen gene yokum kızlar uzerınıze afıyet:) k.valıdemle o avm senın bu avm benım gezicez.

yapma yaaa ay sütü bile içiıyosa nasıl yemek yedırıyosunuz?? allah yardımcınız olsun.
ben öğlen gene yokum kızlar uzerınıze afıyet:) k.valıdemle o avm senın bu avm benım gezicez.

amin canım valla zar zor yediriyoz işte ne yapacan

gezin bakalım iyi gezmeler bizim yerimize de gezin soğuk değil mi

çok soğukmuş arkadaş söyledi bıraz önce ama arabayla gıdıcez otoparkta da kapalıya koyarım.ayy çıkmasam mı acaba yaa.o da sıkılıyo evde gerçi.

çok soğukmuş arkadaş söyledi bıraz önce ama arabayla gıdıcez otoparkta da kapalıya koyarım.ayy çıkmasam mı acaba yaa.o da sıkılıyo evde gerçi.

elinde fırsat varsa gez güzelim o fırsatı ben bulsam ben gezecem de yokbenneyaptımki

geçmiş olsun cnm sewindmm negatif çıktığına.nerde yaptırdın cnm ve nasıl yapılıyor bu test???*

özel muayenehanede yapıldı..hacettepeden bi prof varmıs..bu konuda uzman o yaptı canım

sorma aynı dert bizde de var..oğluma şaklabanlık yapmazsak 1 kaşık bile yemez..sevdiği tek şey su

evt canım babababab dadadada mamamamam enneeeeneeeee diyo benimkide lülülülülülü

canım biz büyürken tabiki gdo yokmuş gdo=genetiği değiştirilmiş organizmalar demek o yıllarda çoğu şey doğalmış hiç bişyin genetiğiyle oynanmıyomuş şimdi kabaklara karpuz aşısı yapıolar mesela bi bakıyosun karpuz oluo cici bebededemi varmışş?onu bilmiyodum bende evde yapıcam artık gerçi bi defa yapmıştım sevmemişti ben yapabilceğim herşeyi yapmaya çalışıyorum evde zaten

yok cnm ne sakıncası olcak zaten öyl vermiyomuyuz tuzsuz salçasız hiç bişey olmaz merak etme sen afiyet olsun bebişe

çıkın çıkın nolcak ya çocuk her havada çıkmalı dışarı güzelce giydirip önlem aldıktan sonra bişicik olmazz

hoşbuldum canımmm anca geldim valla kahvaltımızı yaptık öğleden sonra batuyu doktora götürcem kontrolüm var bakalım inancık nasıl sen nasılsın tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…