2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Üzerimde acaip tembelik var ve canım hiçbişey istemiyor, ev temizlencek ama canım bir bardağı bile alıp yerine koymak istemiyor hergün aynı şey bıktım artık, özellikle merte bişeyler hazırlarken tezgah kalk gidelim diyor, mutfak temizliğinden nefret ediyorum offf kendimede hiç bakamıyorum, kaşlarım alınacak saçlarım kesilecek evde hep eşofmanla geziyorum. Bebek bana 3 saat kesintisiz izin verse hemen kakcam ama 1 odayı temizlerim hemen mızmızlanır yaptığımada pişman olurum diye kalkmıyorum.

2. çocuğu düşünüyordum 2 yıl sonra falan ama artık düşünmemeye başladım çünki mert benden 3-4 yıl götürecek gibi duruyor. Şimdi mercimek pişiriyorum yemiycek biliyorum ama ben yinede pişiricem.
Ayy bugün ben ölmüşümde arkamdan ağlayan yok.

hayatım kıyamam sana bu ne karamsarlık bebişi bırakçak yer varsa bırak çık azcık hava al yoksa giydir onuda al çıkın gzin azcık arkadaşlarınla fln buluş bi an önce toparla kendini merte yararlı olabilmek çin önce senin iyi olman lazım ama dimi canım hadi toparlannnnkaydirigubbakcemile5

ah ayşecim kıyamam inan hepimiz aynıyız.derın uyuyo ben de demın peeling yaptım nemlendırıcı falan surdum:)) baktım benım de kaşlar çıkmış bıraz onları toparladım.ben de yamulmuş durumdayım ınan.ama eşofmanı çıkar at o kötu hıssetırıyor ınsana.ben en azından bı tayt bı body giyıyorum o bıl fark edıyo daha derlı toplu oluyo insan.

kızlarr
bana yardım lazımmm
yoğurt çorbası biraz ekşi oluyo oğlummm yemiyoooo
onuuu nasıl yokedebilirimmmm

şöleee yapıyorummm
yoğrt içine azcık un yarım yumurta sarısı pirinç koymuyorum unda olunca kabızlığını artırıo çağatayınnn

bu ara sebze çorbası asla yemiyooo
tarhanayı ver 10 öğün yerrrr

dün ilk kez tavuk verdim
tavuğu öle parça yedi ama şehriyeli çorbasını yemedi bende suyuna yaptım tarhanayı yedi

yoğrt çorbasını yicekte ekşi geliyo
hem hazır hemde mayalanmış yoğurttan denedim olmadıısinifsinif:

keçi sütü hiç denemedim ben filiz mamayı sadece kahvaltısına koyuyorum oda aptamil 2.birkaç gündür çorba felan yapmıyorum organik diye milupanı kavanoz mamalarını veriyordum.ama iyice kafam karıştı.Fırsat buldukça yine çorba yapıcam meyve rendeleyecem ama ne farkedecek oda ayrı bir soru tabi

farkeder cnm farkeder merak etme en azından katkı maddesiz yicek yemeğini kavanoz mamalarının raf ömrğü nasıl 2 yıl oluyo düşünmedinmi hiç bi dünya katkıı maddesi var en güzel öylede olsa böylede olsa evde yapmak bence

Ablam var balkondan bağırsam duyacak kadar yakınız ama 10 günde bir gelecek kadar uzağız. Kar yağdı buraya dışarısı çok soğuk, silkinip kendime gelmem lazım.kaydirigubbakcemile5

Haklısın canım, eşim gelsin yarın bi kuaför yapayım, o çocuğa baksın bende ev süpürüyüm bana 1 hafta yeter.olumunekankayizsmile

haklısın raf ömrü uzun ama evde yapılan konservelerde 1 yıl duruyor.-tatlicadiarzu-

haklısın raf ömrü uzun ama evde yapılan konservelerde 1 yıl duruyor.-tatlicadiarzu-

ama konserveyi sen yapıyosun ve içine bişey koymuyosun bundan eminsin ben kavanoz mamalarından veremiyorum hiç içime sinmiyo bi düünya katkı madesi var bence içlerinde evde yapıyorum dışarı çıkçaksamda yoğurdumu meyvamı sebzemi alıyorum çıkıorum valla

:)) ıspanağı yedi deriniçine de yoğurt koydum.bayıla bayıla yemese de yedi o da bişeydir.bu arada ben de kavanoz almıorum 1 kere aldım sevmedı derın bı daha da almadı.dışarı çıkarken ben de yanıma yoğurt ya dameyve alıyorum.hatta pazar günü resteronda bıçak ıstedım bi tane rendeledim elmamı verdım kızıma.

hoşbuldum canımmm anca geldim valla kahvaltımızı yaptık öğleden sonra batuyu doktora götürcem kontrolüm var bakalım inancık nasıl sen nasılsın tatlımm
sağol canım biz iyiyiz inan da iyi şimdi geldik öğle yemeği için eve gittim zar zor çorba içirdik işte batuhanı doktora götürecekmişin hadi bakalım gelince haber verirsin sonuçlarını.

canım yetmediği zaman muhakkak veriyom bende aptamil 2 veriyom bulabilsek hergün keçi sütü veririm ama yok

afiyet olsun kuzuya.lokma lokma et olsun
kavanozdakileri benim oğlanda sevmiyovereliniortak

kızlar biz ana kız 11e kadar uyuduk:kedi:.ama gece 1de yattık ve sık sıkda uyandı.bi türlü dalamadı.ben sabah 9da kalktım mamasını içirdim sonra yine yattım.
böyle olunca kahvaltımızda sarktı.12de kahvaltı ettik.şimdi uyuyo kalkınca sebze vericem inşllh yer bakalım.dün akşam bende ıspanak yaptım içine pirinçde attım.bi tencerede kendimize bi tencerede azıcık asyaya yaptım.ama bu sefer blenderdan geçirmedim.bakalım yiye bilcekmi..
birde içine yogurt katıştırmak istiyorum ama yogurt ıspanagın vitaminini öldürüyoru diye duymuştum bilgisi olan varmı???

meraba kızlar ben de geldim bi bakayım dedim,
fatmacım istersen banyoda ısıtıcıyı yak, hemen yanına da bi battaniye ser, küvetten çıkarır çıkarmaz yağlar kurutur giydirrsin hemen damadımı, ben öyle yapıyorum, daha az üşüyo,

biz de gece kötüydük, çok kabız olmuş azra, 3 fitiden sonra ağlaya ağlaya taş gibi yaptı, sabah normal yapmış şükür, püreleri biraz daha sulu yapıcam artık, iki gündür hiç iştahı da yok, dişler zorluyo galiba, bi gelse de kurtulsak hayırlısıyla

senağlama

Son düzenleme:
................................., gülincim masallah derine . benım oglumda kavanozların meyvasını yıyor sebze puresını cok sevmıyor yanı yer ama ısteyerek değil :) sımdıde tarhana corbası ıctık bızde yerde dolanıo .
bende hasta olucam sankı bogazım yanıo ınsallah olmam :sinifsinif:

Son düzenleme:
sabahdan beride bebelacdan 3 tane sms geldi.ürünlerimizde gdo yoktur.avrupa standartlarında üretim yapıyoruz diye.
bebelac ve aptamil firma ve içerik olarak aynı zaten.artık ne kadar dogru söylüyolar bilemiyorum ama sütüm az oldugu için kullanmak zorundayım.yavrularımız allaha emanet

valla güzelim benimde telefona durmadan bebelactan mesaj geliyo şimdide milupa başladı göndermeye doğru mu diyolar acaba

öldürmez hayatım süt öldürür yoğurt mayalandığı için gentiği değişiyo hiç bişey olmaz rahatlıkla ver tatlım ben bayaadır çatalla hafif ezip veiyorum oğlum damaklarıyla parçalayıp yutuyo yiyemezse zorlama bence önce bi tel süzgeçten geçir

sağol canım biz iyiyiz inan da iyi şimdi geldik öğle yemeği için eve gittim zar zor çorba içirdik işte batuhanı doktora götürecekmişin hadi bakalım gelince haber verirsin sonuçlarını.
gelince haber veririm canım bi saat sonra çıkçaz inancıçm iştahsız galiba kıyamam ben ona
afiyet olsun yarasın kuzucuğa bende öyle yapıyorum valla rendeliyorum bi şekilde dışardaysam bile

mecbur veriyoruz işte hayatım ama içim hiç rahat değil acaba akşam muhallebilerini pirinç unuylamı yaosak dahamı sağlıklı olur sizce?

evet tatlım çok iştahsız
neye inancağımızı şaşırdık yaahuCADIARZU bebelactan banada msjlar gelip duruyo hero baby den tık yook

valla herobaby den ses yok zaten numune de göndermedilerbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…