2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işlerin yarısı bitti yarısı yarına kaldı walla.kayınvalidem yemeğe çağırdı annemle oraya gidicez..
kalan işi yarın yaparrım aartık..banada bebelactan msj geldi.inanmaktan başka çareniz yok kızlar..
ben mama hiç vermedim ama muhallebi ve kavanoz meyve pürelerinden allıyorum elmalı,yağmur çok sewviyor..hergün bişey çıkarıyolar.yok domuz gribi,yok gdo..
napıcaz yanii ülkemi değiştircezz..ben herşeyden veriyorum kızıma.sakınmıyorum ha sakınmsamda yapacak bişey yok.kendim yiyorum sonuçta onada geçiyoo.benim fikrim çok boğulmamak bu konuda.yinede siz bilirsinizz...neyse gülincim afiyet olsun derine.maşallah kızıma.bende vereyim ıspanak..bende artık yağmur için özel bişey yapmıcam ne yapıyosam tuzsuz yağsız salçasız ayırcam ona kendimize kalanını yapıcamm.ecem dikkat et cnm ıhlamur falan iç boğaznı yumuşatsın neyse çenem düştü ben kaçarrr.görüşrüzzzkaydirigubbakcemile

yeni yolladıysan anca gel,r bebelac önlük bile yollamış:1rolleyes:
hadi ben kaçtım oğluşa püresini yedirip giydircem çıkçaz çok öptüm

Selam canlar,
Arzucum cvp için çok teşekkür ederim.
Elif sebze yediği zaman 3 saat başka bişi yemiyo. Doktorda bi çorba kasesi rahat yiyebilir dediği için bi çorba kase veriyodum ben. Ama elif yiyio maşallah. Doysa yemez gerçi ama offf kafam karıştı....Yarımamı düşürsem ama o zamanda doymazsa ya?

Kıızzzzzlar siz ne kadar veriyosunuz püreleri ve çorbaları?

herkese selamalr.. baya döktürmüşsünüz maşh... banada sabahtan beri bebelactan ve milupadan mesajlar geliyor.. ne yapalım yapcak bişi yok.. mecbur veriyoruz.. yediğimiz ne sağlıklıkii??

Özgecim azra çorbayı 100-120 cc kadar yani bir kahvaltı kasesi yiyo, püreyi de, yarım elma bir veya iki mandalina kadar yiyo, ben de ilk defa tarhane yapıyorum et suyuyla inş. yer, daha önce seze çorbasına karıştırıyodum tarhanayı

arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.

valla güzelim hiçbi bilgim yok bende olmadı yani
geçmiş olsun

öncelikle bebeğin hayırlı ugurlu olsun.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn
soruna gelince bende dogum sonrası hiç mide rahatsızlıgı olmadı.bana kalırsa dogum yaptıgın dra bi görün canım

valla sabah bi msj attım allahın kulu dönüp bakmadı
neden acaba
küsücem bende uleynnnnnnnn
bak olay çıkartırım heeee

bi de xyhxx neslihang filizzz kızlar aşkolsun neden cvp yazmayalımm
benim oğlan ayakta olunca ev işlerinden oyundan arta kalan 5 dk da yazabiliyorum atlayabiliyorum o yüzden ama okuyorum tüm gün açık kk

canım özelden sorunu cevapladım ayrıca hamılelık safra kesesınde tas olmasını tetıklermıs sakın ihmal etme olurmu?

allah analı babalı büyütsün ıkesar
cevap veremiycem çok şükür öyle bi durum yaşamadımm
aman sütüne dikkat et üzme kendinii
bebeğin daha çok küçükkk

ben cevapladım arkadasımzın sorusunu aynı seylerı yasayan bırı olarak.

büyük ıhtımalle safra kesesınde tas var.Allah kımseye yasatmasın o agrıları dr bana o sancıyı cekene kadar 3 cocuk dogurursun demıstı.ve safra kesemde 300 den fazla tas cıktı.
ayrıca ılkecım dr gıdene kadar yumurtadan kakaolu cıkolatalı ve yaglı gıdalardan uzak dur.ınsallah kısa zamanda eskı saglıgına kavusursun tatlım

canım kavanoz mamalarını vakumlayarak bozulmaktan koruyorlar.Havası alındığı için dayanıyor.Eğer bir besin maddesi havayla temas etmezse bozulmaz

merhaba kızlar.. bgn kızımın kontrolü vardı maş.kilosu gayet iyiymiş nezle olmuştuk onun içinde şurup verdi doktorumuz ek gıdalarla ilgili olarakda kesinlikle hazır kavonoz maması verme yoğurtta verme dedi.gerek yok evde yapabileceğin şeyler hani biyere gidersin yapamazsın ozaman belki verebilirsin dedi.günlük sütten günlük yoğurdu önerdi.aslında bende hep kendim mayalıyorum ama şu bikaç haftadır hazır yoğurt işime gelmişti ama artık vermicem.

semacımm demek oğluşun tarhana yiyo hep afiyet olsun yarasın.yoğurt çorbasını sormuşsun içine süt katsan belki tatlı olur cnm olmassa ne bileyim biraz şeker katsan olurmu bilmiyorumki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…