filizcim banada gelmedi numune milupayla bebelactan geldia.s
yeni yolladıysan anca gel,r bebelac önlük bile yollamış:1rolleyes:
hadi ben kaçtım oğluşa püresini yedirip giydircem çıkçaz çok öptüm
herkese selamalr.. baya döktürmüşsünüz maşh... banada sabahtan beri bebelactan ve milupadan mesajlar geliyor.. ne yapalım yapcak bişi yok.. mecbur veriyoruz.. yediğimiz ne sağlıklıkii??
arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar merhaba..
farkeder cnm farkeder merak etme en azından katkı maddesiz yicek yemeğini kavanoz mamalarının raf ömrğü nasıl 2 yıl oluyo düşünmedinmi hiç bi dünya katkıı maddesi var en güzel öylede olsa böylede olsa evde yapmak bence
valla sabah bi msj attım allahın kulu dönüp bakmadı
neden acaba
küsücem bende uleynnnnnnnn
bak olay çıkartırım heeee
bi de xyhxx neslihang filizzz kızlar aşkolsun neden cvp yazmayalımm
benim oğlan ayakta olunca ev işlerinden oyundan arta kalan 5 dk da yazabiliyorum atlayabiliyorum o yüzden ama okuyorum tüm gün açık kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?