kızlar sızın bebıslerde tv ızlıyormu özellıkle reklamları.elıf sımay reklamlardan gözunu alamıyor.yemek yedırırken acıyodum alıstı iyiyce.reklam bıtınce ilgısını cekmıyor ama oynamaya devam edıyor.bana bır akıl verınn
yok güzelim küsme. neden küsüyon dün bize kimse cevap vermedi ondan yazdık ama şaka yapıyoz güzelim olurmu öyle şey müsait olamıyolardır ondan yazan olmamıştırvalla sabah bi msj attım allahın kulu dönüp bakmadı
neden acaba
küsücem bende uleynnnnnnnn
bak olay çıkartırım heeee
bi de xyhxx neslihang filizzz kızlar aşkolsun neden cvp yazmayalımm
benim oğlan ayakta olunca ev işlerinden oyundan arta kalan 5 dk da yazabiliyorum atlayabiliyorum o yüzden ama okuyorum tüm gün açık kk
kızlar sızın bebıslerde tv ızlıyormu özellıkle reklamları.elıf sımay reklamlardan gözunu alamıyor.yemek yedırırken acıyodum alıstı iyiyce.reklam bıtınce ilgısını cekmıyor ama oynamaya devam edıyor.bana bır akıl verınn
ben sadece baby tv izletıyorum.bayılıyo ona bıraksam butun gun izler ama ben çok bunaldığımda ya da işim varsa açıyorum
benimde reklamlar izlemek istiyo hemen kanal değiştiriyorum izletmiyorum ama izlemek için çıldırıyo :)
cemde luli yi izliyor bıraksam butun gun ızler ama ben kapatıyorum tv yı alısmasın dıye . alhancım bıraz ırmık koy corbaısna belkı ole yer bıde ole dene ıstersen
ewt cnm reklam hastası yağmur.tv karşısında kalmıyo uzun zaman arada bakıyor baksında..
herkese ii akşamlar..şakkıdı
meraba kızlar ben de geldim bi bakayım dedim,
fatmacım istersen banyoda ısıtıcıyı yak, hemen yanına da bi battaniye ser, küvetten çıkarır çıkarmaz yağlar kurutur giydirrsin hemen damadımı, ben öyle yapıyorum, daha az üşüyo,
biz de gece kötüydük, çok kabız olmuş azra, 3 fitiden sonra ağlaya ağlaya taş gibi yaptı, sabah normal yapmış şükür, püreleri biraz daha sulu yapıcam artık, iki gündür hiç iştahı da yok, dişler zorluyo galiba, bi gelse de kurtulsak hayırlısıyla
senağlama
Selam canlar,
Arzucum cvp için çok teşekkür ederim.
Elif sebze yediği zaman 3 saat başka bişi yemiyo. Doktorda bi çorba kasesi rahat yiyebilir dediği için bi çorba kase veriyodum ben. Ama elif yiyio maşallah. Doysa yemez gerçi ama offf kafam karıştı....Yarımamı düşürsem ama o zamanda doymazsa ya?
Kıızzzzzlar siz ne kadar veriyosunuz püreleri ve çorbaları?
Selam canlar,
Arzucum cvp için çok teşekkür ederim.
Elif sebze yediği zaman 3 saat başka bişi yemiyo. Doktorda bi çorba kasesi rahat yiyebilir dediği için bi çorba kase veriyodum ben. Ama elif yiyio maşallah. Doysa yemez gerçi ama offf kafam karıştı....Yarımamı düşürsem ama o zamanda doymazsa ya?
Kıızzzzzlar siz ne kadar veriyosunuz püreleri ve çorbaları?
Ya kızlar hazır yoğurttan bahsetmişsiniz, benim günlük süt alabileceğim bir çiftlik var sütü çok güzel ama ben tutturamıyorum. Birde benim oğlan sütaş babymıxe alıştı yapsam yermi bilmiyorum.
Sütaşın sinbiyotik olması vs. gibi nedenlerle evde yapılandan daha iyi olacağını düşünmüştüm hep, fabrika ortamında ani ısı ve soğukdan dolayı sütün besleyiciliği bozulmuyor diye düşünüyorum, ben alıp evde kaynatıyorum ama o kaynarken besleyiciliği gidiyor bence ama doktorun hazır verme deyişi düşündürdü açıkçası.
Ya kızlar hazır yoğurttan bahsetmişsiniz, benim günlük süt alabileceğim bir çiftlik var sütü çok güzel ama ben tutturamıyorum. Birde benim oğlan sütaş babymıxe alıştı yapsam yermi bilmiyorum.
Sütaşın sinbiyotik olması vs. gibi nedenlerle evde yapılandan daha iyi olacağını düşünmüştüm hep, fabrika ortamında ani ısı ve soğukdan dolayı sütün besleyiciliği bozulmuyor diye düşünüyorum, ben alıp evde kaynatıyorum ama o kaynarken besleyiciliği gidiyor bence ama doktorun hazır verme deyişi düşündürdü açıkçası.
cnm bizim tandıık sütçümüz var orda alıp mayalıyorum..2,3 gün veriyorum mis gibi..
ev yoğurdu..neden tutturamıyosunki.1 su bardağı sütü kaynatıyorum,elimin dayanabilceği sıcaklıktayken 1 çay kaşığı yoğurdu koyuyorum içine..sarıyorum sıkıca kalorifer peteğinin üstüne koyoyorum 4,5 saat sonra tamamdır..babymix bende werdim.ama bence ev yoğurdu gibisi yok..dene bikaç denemeden sonra tuttursunn..kaydirigubbakcemile5
canım ınek sütünü mayalarken hazır yoğurt mayasımı kullanıyosun eger öyle yapıyorsan mayalanmaz.normal ınek sütüyle mayalanmıs yogurttan maya bulman lazım.ben şimdi öyle yapıyorum çokta güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?