2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaaa sasırdım bu kıza ne verecegımı?
karnıbahar havuc patateslı sebze corbası yaptım yemedı bıraz yogurt yedırebıldım oda aglaya sızlaya.anne olmak ne zormusss.

kızlar sızın bebıslerde tv ızlıyormu özellıkle reklamları.elıf sımay reklamlardan gözunu alamıyor.yemek yedırırken acıyodum alıstı iyiyce.reklam bıtınce ilgısını cekmıyor ama oynamaya devam edıyor.bana bır akıl verınn

ben sadece baby tv izletıyorum.bayılıyo ona bıraksam butun gun izler ama ben çok bunaldığımda ya da işim varsa açıyorum

benimde reklamlar izlemek istiyo hemen kanal değiştiriyorum izletmiyorum ama izlemek için çıldırıyo :)

cemde luli yi izliyor bıraksam butun gun ızler ama ben kapatıyorum tv yı alısmasın dıye . alhancım bıraz ırmık koy corbaısna belkı ole yer bıde ole dene ıstersen

ewt cnm reklam hastası yağmur.tv karşısında kalmıyo uzun zaman arada bakıyor baksında..

herkese ii akşamlar..şakkıdı

yok güzelim küsme. neden küsüyon dün bize kimse cevap vermedi ondan yazdık ama şaka yapıyoz güzelim olurmu öyle şey müsait olamıyolardır ondan yazan olmamıştır

ben sadece baby tv izletıyorum.bayılıyo ona bıraksam butun gun izler ama ben çok bunaldığımda ya da işim varsa açıyorum

benimde reklamlar izlemek istiyo hemen kanal değiştiriyorum izletmiyorum ama izlemek için çıldırıyo :)

cemde luli yi izliyor bıraksam butun gun ızler ama ben kapatıyorum tv yı alısmasın dıye . alhancım bıraz ırmık koy corbaısna belkı ole yer bıde ole dene ıstersen

ewt cnm reklam hastası yağmur.tv karşısında kalmıyo uzun zaman arada bakıyor baksında..

herkese ii akşamlar..şakkıdı

valla benim oğlanda hem reklamları hemde trt4 de PEPEE var hiç kaçırmadan bakıyoruz gözlerini bile ayırmıyo pepee çıkınca

ben açmıyorum tv ama yemek yedirirken işe yarıyorsa açarım....yesin de nasıl yerse yesin...

sağol canım önerin için...ben de ısıtıcı yakıyorum..ıslakken nemlendirici sürüp vücut emene kadar bekleyecekmişiz...havluyla kurulamak yok yani..3-4 dk geçer herhalde o zamana dek...sonra giydirirsin dedi dr...zaten ağır atopik dermatitli çocuklarda pijamasını giydirip suya batırıyolarmış...çıkarıp vücut iyice nemlensin diye bekliyorlarmış...bizimki ağır değil şükürler olsun ki..yine de ilerlemeden kontrol altına almalıyız.......kabız ege de oluyordu..ben kahvaltısına kaynatılmış kuru kayısı koyuyorum 1 kaşık...faydası var mı bilmiyorum ama bu aralar kaka düzeni iyi

maşallah elifin iştahına...yesin annesi neden azaltacaksın ki..arayıp da bulamadığım çocuk tipi..bi haftalığına değişelim mi bebişleri? ege kavanozdakilerin yarısını yiyor 125 gr galiba kavonozlar....kendim yaptığımda da (göz kararı) o kadar koyuyorum

Ya kızlar hazır yoğurttan bahsetmişsiniz, benim günlük süt alabileceğim bir çiftlik var sütü çok güzel ama ben tutturamıyorum. Birde benim oğlan sütaş babymıxe alıştı yapsam yermi bilmiyorum.
Sütaşın sinbiyotik olması vs. gibi nedenlerle evde yapılandan daha iyi olacağını düşünmüştüm hep, fabrika ortamında ani ısı ve soğukdan dolayı sütün besleyiciliği bozulmuyor diye düşünüyorum, ben alıp evde kaynatıyorum ama o kaynarken besleyiciliği gidiyor bence ama doktorun hazır verme deyişi düşündürdü açıkçası.

walla özgecim yağmurda 1 kase yiyor..bende veriyorum hatta bitince ağlıyorsositososito
bence vermeye dewam et.yesinn.ne güzel yiyor bebişlerimiz..
birde ben milupanın meyve pürelerini veriyorum bi kavanozu bitiriyor.bazen çok az kalıyoo..
ben yağmura göre hareket ediyorum tabiki aşırısına kaçmıyorum.yediği kadar...

buarada herkese iyi geceler..yağmuru uyuttum takılayım biraz nette..
gülinede sordum mercimek çorbası veren varmı.netten baktım 8.ay diyor.ama gülin veriyor bayadır.başka veren varmı?**

sagolun kızlar bırde corbalarını yogurtlu ve ırmıklı yedıreyım barı.
tv acmıyorsanız sızın canınız sıkılmıyormu ben patlıyorum valla acıyorum mecburen kafam dagılsın dıye.

leocum bende mercımek corbası varıyorum yıyor valla bence verebılırsın bır yan etkısını görmedım.ınsallah bebısınde beğenır

cnm bizim tandıık sütçümüz var orda alıp mayalıyorum..2,3 gün veriyorum mis gibi..
ev yoğurdu..neden tutturamıyosunki.1 su bardağı sütü kaynatıyorum,elimin dayanabilceği sıcaklıktayken 1 çay kaşığı yoğurdu koyuyorum içine..sarıyorum sıkıca kalorifer peteğinin üstüne koyoyorum 4,5 saat sonra tamamdır..babymix bende werdim.ama bence ev yoğurdu gibisi yok..dene bikaç denemeden sonra tuttursunn..kaydirigubbakcemile5

canım ınek sütünü mayalarken hazır yoğurt mayasımı kullanıyosun eger öyle yapıyorsan mayalanmaz.normal ınek sütüyle mayalanmıs yogurttan maya bulman lazım.ben şimdi öyle yapıyorum çokta güzel oluyor

kızlar merhaba, oku oku anca bitirebildim, herkes iyidir inşallah, ,
Hasta bebişlere çok geçmiş olsun öncelikle
Mercimek ben uzun zamandır veriyorum, hem vitaminli hem tok tutuyor,
yaklaşık 2 saatte bir emziriyorum ek gıda olarakta çorbayı çok seviyor bir kase yiyor,
kahvaltı kesinlikle yediremiyorum
bir babymixe meyve karıştırıyorum onunda yarısını falan yiyor
onun dışında sürekli emiyor , ama ben işteyken yediremiyorlar,
pazar günü anne sütüne karıştırılan ek gıdalardan alıcam bari sütlerim ziyan olmasın
Sebze çorbasına yarından itibaren kıyma eklemeye başlıcam
tavuk çorbası kendimize yaptığımız gibi yapıyorum tuz koymadan ayırıyorum blenderda çekip veriyorum çok seviyor tarifini veririm isteyene

bugün aşureli yakın akrabalarla kuran okuduk evde, kazalar falan bu aralar üstüste geldi , okutalım dedik
Allahım kabul etsin inşallah
yusuf kayrada uyudu , bende çok yorgunum yatıcam birazdan , iyigeceler, mışıl mşıl uyusun bebişler bu gece

Bardağı nasıl sıkıca sarıyorsun ki ben yapamıyorum devriliyor delikafadulden bardağın ağzını neyle kapatıyorsun birde sütün sıcaklığı nasıl olacak.-tatlicadiarzu-

kızlar teyzem balık getirmiş köyden tatlı su turna balığı,
ondan çorba yapsam olurmu? tatlı su balığı verilirmi?
bilen varsa cevap yazarmısınız lütfen kızlar

Malesef bulamam :çok üzgünüm:
Sütaşın süzme yoğurduyla yapsam olurmu acaba? tussuz.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…