haftada 2 cok degılmı
canım ben de 1 sene yurtta kaldım yakada, sanırım sedef villalarında da kaldım ilk sene 1 ay kadar, ee dünya küçüküş diye buna diyolar, istanbulda nerdesinbende 2003 mezunuyum...ben hep yakadaydım...yakadakı kız yurdu 2 yıl....sonra sedef vılllaları...sonrada bahadır sıtes....ne guzeldır akyokus.... belkı karsılasmısızdır ya..........cok sevındım ya...bak eskı zamanlara gıttım sımdııı
bende profilime resim koydum ama benimki çıkmıyor nedense
filizcim hosgeldın aramıza iyi paylasımlar diliyorum
kızım ne emelıyor nede anne falan dıyor tembel tenekem benim....
canım yaa ben günlük temizlik ütü normal temizliği de yaptırıcam, işte zaten youluyorum , gelince bebek bi de ders çalışmam lazım, hiç bişeye vakit kalmıyo, ev dandini içim sıkılyo, uygun fiyata bulursam alıcam, olmazsa da haziran temmuz gibi bakıcı ayarlamam lazım, bakıcıyla anlaşırım belki
canım ben de 1 sene yurtta kaldım yakada, sanırım sedef villalarında da kaldım ilk sene 1 ay kadar, ee dünya küçüküş diye buna diyolar, istanbulda nerdesin
ben oğlumun assolistiyim cicimm
ona ispat gerekmezki
o benim sesimm horoz gibi olsada sever teysesiiii
bu arada sesim güzel değildir sadece dinlenebilir ve rkulağım iiyidirr
hoşgeldin canımarkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2009 haziran annesiyim bu zamana kadar sizlerin verdiği bilgiler çok işime yaradı. bende bundan sonra sizinle olup bildiklerimi,öğrendiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim
bu konuda bi fikrim yok canım az çok yapmaya çalışıyorum iştee elimden gldiğinceistanbullu annişler size bi sorum olucak, ben haftada iki gün temizlik yardımcısı almayı düşünüyorum düzenli, aylık piyasası ne kadar bi bilginiz var mı, şimdi ayda iki kere gelen bayan var günlüğü 70 e geliyo, ama öbür türlü sık çağırsam çok pahalıya gelicek, bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim
benimkide babababa dedede mamama enneeee diyoo ama bilinçlimi bilmemzemuszemusbu arada çocuğu anne yada baba demeye başlayan var mı.? benim ki bugün ilk defa anne demeye başladı.acaba yanıldım mı diye baktım bayağıda güzel söylemeye başladı. ama henüz baba yok:)
canım hepsinin karakteri farklı tabiki ama inan bana emekleyince keşke biraz daha emeklemeseydin diyceksin benimkini tutamıyorum şimdi heryeri dağıtıyor çekiyor wallahi durum vahim koltuklardan yürüyor ama bağımsız yürüdümü yandım yemin ederim çok yaramaz bir ege olucak bu akannehir
canım ıstanbulda çengelkoydeyım sen nerdesın...benım bakıcıda gunluk ıslerı yapıyo cocuk uyurken...utu,supurme,ortalıgı toparlama.camasır asma gıbı...ben 15 te bır genel temızlık alsam yeıyo....haklısın ya ben bıle yetıstırmeıyorum sana gor edaha rahat olmasına ragmen sartlarım...Allah kolaylıklar versın...bayanların ısı zor....özguruz dıyoz ama hep lafta...bu arada tugrul cakır dıye selcuk tıptan arkadaısımız var genel cerrahı haydarpasada asıstan...tanıyomusun
valla çağatay bronşitten önce neler diyodu da o ara ııı lamaktan ağlamaktan başka bişe demez oldu
şu an ınnee mam mam(mama oluyo)
mem mem (meme emzik yani)
al al (kucağına all)
gah gah (gel gel demek)
işte böleeeee
hı bide şarkı söleyince ya da yanında dans edince kendinden geçiyo o da dans ediyo
arada çıngıraklarıyla babasına ritim tutup eşlik ediyo
en sevdiği şarkıı hayatttt beni neden yoruyosun
vardar ovası
bi de fincanın etrafı yeşil
bi ara ah bir ataş ver e takmıştı
bu arada bunları emerken de sölüyorum ki dikkati şarkıya yönelsin oda memeyi bırakmasın böle işteee
emekleme konusunda çağatay popoyu kaldırıp ayaklarını karnına çekiyo kafasını öne itiyo kollar altta kalıyo tekrar onları çekiyo 2 gündür böle
sürünmeyi aştı yakında emeklerrr
evdeki kırık dökük eski yürütece bayılıyo aama binmeye değil ellemeye
zaten bende koymak istemiyorummm
aynanın karşısında dans edelim tüm gün sıkılmazzz
Kızlarrrr napıosunuz????????
hoşgeldin filiz bende filiz memnun oldukarkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2009 haziran annesiyim bu zamana kadar sizlerin verdiği bilgiler çok işime yaradı. bende bundan sonra sizinle olup bildiklerimi,öğrendiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim
benim oğlumda anni mam allll evettt falan diyobu arada çocuğu anne yada baba demeye başlayan var mı.? benim ki bugün ilk defa anne demeye başladı.acaba yanıldım mı diye baktım bayağıda güzel söylemeye başladı. ama henüz baba yok:)
artık çorbalarına kıyma tavuk ta katmaya başladım. siz neler yapıyorsunuz öğlen yedirmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?