emelcim bizim tek severek yediğimiz öğün kahvaltı..gece çok acıkıyor sanırım..o nedenle kahvaltıda ne yedirsem kardır diye 1 çorba kaşığı koyuyorum..öğlen falan versem ya da yoğurda karıştırsam benimki de yemez...balkabağı bizde de işe yaradı..bu arada tekrar geçmiş olsun canım..aslında yazmıştım önceden ama belki görmemişsinidr diye...nasıl oldun?Canım kendiniz bilirsiniz herkes istediği ilacı vermekte serbest ama ben internetten bir araştırın dedim, kullanmayın demedim kimseye
Ben bir tatlı kaşığı koyuyorum kahvaltısına, az mı ki acaba? onuda yemiyor zaten :bbo:
ıyiyim biraz daha canım çok sağol gözümdeki morluk baya azaldı
Maşallah afiyet şeker olsun Egemize,
bizimde kahvaltı hiç sevmiyor zorla bir iki kaşık, neler koyuyorsun sen kahvaltısına?
sadece çorbaları severek yiyor maşallah diyeyimde
Kızlar konyayı konuşmuşsunuz benimde eşim Selçuk üniversitesi ışletme mezunu
Canım ben emziriyorum mama vermiyorum ama neslihan cevaplamış sorunu zaten
Balkabağı yedirdiğim günler sırtına kadar çıkıyor , kesin dene Nilaycım
Amin canım sağol, bildiklerimizi paylaşıyoruz işte kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin arkadaşım hihoyyyt, benim ismimde Emel
İyiyiz tatlış, iyileşmeye çalışıyoruz, hiç sesin çıkmıyor bu aralar, sen nasılsın?
Ben tavuk çorbası veriyorum , yarın çorbasına kıyma koyucam ilk defa bakalım yicekmi
Allah korusun iki tane ilaç kullanıyoruz ama işe yaramıyor yaptım bugün kayısı püresi hiç sevmedi kopartıyor kıyameti verince((
poposunun ucundaysa kaka fitil atınca fitil geri geliyor kakada arkasından sert yapıyor ama kayganlaştırıyor çıkartıyor biraz..
erikte koyayım yarın inşallah işe yarar saol canım tavsiyen için.
kansorejen olsa doktor ver dermi canım ya çorbayı yoğurdu bile günlük yap diyorlar..
yaa özge teyzesi çom kötü durumdayız..
ıspanak ve bal kabağınıda deniycem ilaçlar etki etmiyor birde doğal şeyleri deniycem artık..
müminecım selcuk tıp mezunumusun..bende selcuk ılahıyat mezunuyum
.....yolu konyaya dusenlerdensın demek...ben yaka meramda kalıyodum...tıp fakULtesı o taRAFTAYDI...sendemı yakadaydın yoksa
canım hepsinin karakteri farklı tabiki ama inan bana emekleyince keşke biraz daha emeklemeseydin diyceksin benimkini tutamıyorum şimdi heryeri dağıtıyor çekiyor wallahi durum vahim koltuklardan yürüyor ama bağımsız yürüdümü yandım yemin ederim çok yaramaz bir ege olucak bu akannehir
İyiyim biraz daha canım çok sağol gözümdeki morluk baya azaldı
bizimde kahvaltı hiç sevmiyor zorla bir iki kaşık, neler koyuyorsun sen kahvaltısına?
Kızlar konyayı konuşmuşsunuz benimde eşim Selçuk üniversitesi İşletme mezunu
Allah korusun iki tane ilaç kullanıyoruz ama işe yaramıyor yaptım bugün kayısı püresi hiç sevmedi kopartıyor kıyameti verince((
poposunun ucundaysa kaka fitil atınca fitil geri geliyor kakada arkasından sert yapıyor ama kayganlaştırıyor çıkartıyor biraz..
erikte koyayım yarın inşallah işe yarar saol canım tavsiyen için.
kansorejen olsa doktor ver dermi canım ya çorbayı yoğurdu bile günlük yap diyorlar..
yaa özge teyzesi çom kötü durumdayız..
ıspanak ve bal kabağınıda deniycem ilaçlar etki etmiyor birde doğal şeyleri deniycem artık..
Bende Konyadayım canım ama ben bosnadayım, konyanın bir ucunda sen okumuşsun bir ucunda ben oturuyorum.
Maşallah, senin bebiş hızlı çıktı, ama ben bir an önce emeklesin istiyorum, onu emeklerken görmek giderken giderken arada arkasını dönüp bana bakmasını yorulduğu zaman oturmasını izlemek çok zevkli olsa gerek.akannehir
İyiyim biraz daha canım çok sağol gözümdeki morluk baya azaldı
Kızlar konyayı konuşmuşsunuz benimde eşim Selçuk üniversitesi İşletme mezunu
......
ah konya ahhhhhhhhhhhhhh
Gecemi yiyorsun? Ben gece yiyip yatıyorum, hoş bende kilo almıyorum ama bu alışkanlığa dönüşürse alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?