2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

emelcim bizim tek severek yediğimiz öğün kahvaltı..gece çok acıkıyor sanırım..o nedenle kahvaltıda ne yedirsem kardır diye 1 çorba kaşığı koyuyorum..öğlen falan versem ya da yoğurda karıştırsam benimki de yemez...balkabağı bizde de işe yaradı..bu arada tekrar geçmiş olsun canım..aslında yazmıştım önceden ama belki görmemişsinidr diye...nasıl oldun?

ıyiyim biraz daha canım çok sağol gözümdeki morluk baya azaldı
Maşallah afiyet şeker olsun Egemize,
bizimde kahvaltı hiç sevmiyor zorla bir iki kaşık, neler koyuyorsun sen kahvaltısına?
sadece çorbaları severek yiyor maşallah diyeyimde

Kızlar konyayı konuşmuşsunuz benimde eşim Selçuk üniversitesi ışletme mezunu

allaha şükür biizim kabızlık sorunumuz yok günde 4 yada 5 kere yaparız kakamızı ek gıdaya geçitiğimizde korkmuştum ama problem olmadı zor kabızlık bebekken 5 gün yapmadığını hatırlıyorum çok zor allah kolaylık versin arkadaşlar

inşallah daha da iyi olursun emelcim..milupanın tahıllı ballısını 60 cc anne sütüyle karıştırıyorum..1 gün küçük labne peynir...diğer gün 1 yumurta sarısı..hergün 1 çorba kaşığı kayısı püresi..1 tatlı kaşığı da pekmez
bu arada dün ve bügün kıyma koymuştum çorbasına içmedi...benimki hala pütürlü yiyemiyor..illa süzgeç ya da blendıdan geçecek...sizde durum nasıl canım?

Son düzenleme:

Kuzum kıyamam sana.. işe başladınmı?

Nilaycım geçmiş olsun kuzuma..bal kabağını dene bence birde milupanın kayısı suyunu...Batu kabız değildi ama milupanın kutuda kayısı suyunu içirdik su gibi çıktı birgün ..

bizdede kabızlık sorunu vardı 4.5 günde bir yapıyordu. ben de bi çay kaşığı zeytinyağ içiriyordum işe yaradığıda oluyordu yaramadığıda. en son çare fitil koyuyordum. ama şimdi ikisinide yapmıyorum. yeni yöntem buldum çok çok işe yarıyo. karnını ovuyorum ve kakasını yapana kadar devam ediyorum. 10- 15 dk mı alıyo fakat yapana kadar uğraşıyorum yaklaşık 1 aydır ve her sabah 10 civarı yapıyorum bunu artık alıştı ve her sabah aynı saatte kakasını yapmaya başladı. tavsiye ederim işe yarıyor

müminecım selcuk tıp mezunumusun..bende selcuk ılahıyat mezunuyum

.....yolu konyaya dusenlerdensın demek...ben yaka meramda kalıyodum...tıp fakULtesı o taRAFTAYDI...sendemı yakadaydın yoksa

Bende Konyadayım canım ama ben bosnadayım, konyanın bir ucunda sen okumuşsun bir ucunda ben oturuyorum.

Maşallah, senin bebiş hızlı çıktı, ama ben bir an önce emeklesin istiyorum, onu emeklerken görmek giderken giderken arada arkasını dönüp bana bakmasını yorulduğu zaman oturmasını izlemek çok zevkli olsa gerek.akannehir

efeye çok geçmiş olsun nilaycımm
1 çay kaşığı hakiki zeytin yağı içir
yumuşatsın canım..

Benimkide öyledi, kahvaltıyı sevmez çorbaara bayılırdı ama şimdi tatlı şeyleri yani kahvaltıyı yemeye başladı ve tuzluları yemedi, bence kahvaltıyı bulamaç yapma hepsini tek tek ver, yoksa birdaha çorba içiremessin, forumda bir bayanında durumu öyle olmuş.

Ne kadar çok Konyada okuyan varmış, bende selçukta okudum ve burda yaşıyorum, evim selçuklu tıpın karşısında o yüzden hiç özlemedimsırnaşık şey

Canım ben sanamı söylmiştim osmalak isimli tamamen doğal çok işe yarayan bir şurup var.
Bende 1 ay uğraştım kabızlıkla, fitil 3 kere verdim bir dahada vermedim bağırsakları tembelleştiriyormuş.
Ben karnına bir elimle saat yönünde masaj yaparken diğer elimle bacaklarını karnına çekerdim ve poposuna elimle vazalin yada z.yağı sürerdim, poposuna çubuk gibi şeylerin sokulmaması gerekiyor.
Birde cicibebe, pirinç unu gibi gıdalar kabız yapıyor bilgine....Şeniz

Ya kızlar ben gece yemeklerine fena halde alıştım, hergece pc başına geçip bişeyler yiyiorum. Meyve falanda kesmiyor, kocabir kalıp çikolata, mısır, hamur işi gibi şeylerle besleniyor ve hemen yatıyorum. Süt verdiğim içinmi bu kadar acıkıyorum acaba,siz ne durumdasınız?

......
ah konya ahhhhhhhhhhhhhh

bende yiyorum bol bol ama almıyorum veriyorum
sütüm sayesinde... v

Gecemi yiyorsun? Ben gece yiyip yatıyorum, hoş bende kilo almıyorum ama bu alışkanlığa dönüşürse alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…