arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2009 haziran annesiyim bu zamana kadar sizlerin verdiği bilgiler çok işime yaradı. bende bundan sonra sizinle olup bildiklerimi,öğrendiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim
sefa geldin hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktanarkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2009 haziran annesiyim bu zamana kadar sizlerin verdiği bilgiler çok işime yaradı. bende bundan sonra sizinle olup bildiklerimi,öğrendiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim
canım meram yakada, hocafakıhta bi de akyokuşta oturdum ben de, ben 2001 mezunuyum yalnız, mezun olalı çok yıllar oldu, sen kaç mezunusun olumunekankayizsmile
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2009 haziran annesiyim bu zamana kadar sizlerin verdiği bilgiler çok işime yaradı. bende bundan sonra sizinle olup bildiklerimi,öğrendiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim
tatlı gelmiştir annesi, haşlayıp suyunu mu verdin
bu ısın ıstanbulda pıyasası cok frklı farklı...semt semt degısıyo...benım bebısın bakıcısı bana 60 a gelcek....ıstınye tarafında otururken oralarda 90 dı...o kadar sık alıcaksan kadınıda begenıyosan pazarlık yap bencwvereliniortakhoşgeldin canım
istanbullu annişler size bi sorum olucak, ben haftada iki gün temizlik yardımcısı almayı düşünüyorum düzenli, aylık piyasası ne kadar bi bilginiz var mı, şimdi ayda iki kere gelen bayan var günlüğü 70 e geliyo, ama öbür türlü sık çağırsam çok pahalıya gelicek, bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim
hoşgeldin canım
istanbullu annişler size bi sorum olucak, ben haftada iki gün temizlik yardımcısı almayı düşünüyorum düzenli, aylık piyasası ne kadar bi bilginiz var mı, şimdi ayda iki kere gelen bayan var günlüğü 70 e geliyo, ama öbür türlü sık çağırsam çok pahalıya gelicek, bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim
hoşgeldin canım
baba diyo kızım 2 aydır mama diyo ağlarken anni diye ağlıyo buğünde dede dedi bakalım bide evet diyorr
evet mi diyor akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?