2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkeslere iyi akşamlar..yağmur hanım bıcıbıcı yaptı uyudu uyandı yoğurdunu yedi.şimdide dedesiyle oynuyo..biraz önce kar başladıı ama tutmaz sanmıoyorumm.tutsada oynasak biraz..kaydirigubbakcemile2
kayısı suyu verdim bende bugün.2 gündür kakasını çok az ve sert yapıyo..sanırım kabız oldu..

normalde biberon sewmez kayısı suyunu nasıl güzel içti anlatamamm..

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2009 haziran annesiyim bu zamana kadar sizlerin verdiği bilgiler çok işime yaradı. bende bundan sonra sizinle olup bildiklerimi,öğrendiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim

hoşgeldin canım

istanbullu annişler size bi sorum olucak, ben haftada iki gün temizlik yardımcısı almayı düşünüyorum düzenli, aylık piyasası ne kadar bi bilginiz var mı, şimdi ayda iki kere gelen bayan var günlüğü 70 e geliyo, ama öbür türlü sık çağırsam çok pahalıya gelicek, bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2009 haziran annesiyim bu zamana kadar sizlerin verdiği bilgiler çok işime yaradı. bende bundan sonra sizinle olup bildiklerimi,öğrendiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim
sefa geldin hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan

canım meram yakada, hocafakıhta bi de akyokuşta oturdum ben de, ben 2001 mezunuyum yalnız, mezun olalı çok yıllar oldu, sen kaç mezunusun olumunekankayizsmile

bende 2003 mezunuyum...ben hep yakadaydım...yakadakı kız yurdu 2 yıl....sonra sedef vılllaları...sonrada bahadır sıtes....ne guzeldır akyokus.... belkı karsılasmısızdır ya..........cok sevındım ya...bak eskı zamanlara gıttım sımdııı

hoşgeldn cnmm..ne güzel ii yapmışssın.ismim ilke senin ismin ne?***

tatlı gelmiştir annesi, haşlayıp suyunu mu verdin

ewt canm komposto gibi.çok güzel oldu walla.:ecrin_bebek:

bu ısın ıstanbulda pıyasası cok frklı farklı...semt semt degısıyo...benım bebısın bakıcısı bana 60 a gelcek....ıstınye tarafında otururken oralarda 90 dı...o kadar sık alıcaksan kadınıda begenıyosan pazarlık yap bencwvereliniortak

haftada 2 cok degılmı

canım günlük 70 iyi bence ben bı bayan alıodum gunlugu 90 dı. ıstanbuldayken haftada 2 kere gelıodu ayda 300 lıra verıodum tanıdıkdı ama :gitme:

bu arada çocuğu anne yada baba demeye başlayan var mı.? benim ki bugün ilk defa anne demeye başladı.acaba yanıldım mı diye baktım bayağıda güzel söylemeye başladı. ama henüz baba yok:)

baba diyo kızım 2 aydır mama diyo ağlarken anni diye ağlıyo buğünde dede dedi bakalım bide evet diyorr

kızlar maşallah muhabbetiniz ne hızlı akıyor sayfa sayfa birikmiş geçmiş

benimki 1 aydır ınniii diyor eveveve filan diyor yada ona benzer bişiy kaydirigubbakcemile3

tam olarak diyemiyor daha arada canı isterse bababa diyor ama her zaman değil

şimdilerde gel gel yapıyor sürekli elini inceliyor napıyorum ben ya der gibi kaydirigubbakcemile3

evet mi diyor akannehir

evt cnm bende inanamadım ama söylüyo gecen gün misafirliğe gitmiştik bişe söylediler öylemi dediler durdu durdu evt dedi herkes şok oldu bende nazar olcak diye korktum kalabalıktı ama herzaman deil arada söylüyo belki öyle anlık

kızlar beni de face e ekleyin ya neslihan akkoyun.

beautyflz hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…