hoş geldinnnnnnarkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2009 haziran annesiyim bu zamana kadar sizlerin verdiği bilgiler çok işime yaradı. bende bundan sonra sizinle olup bildiklerimi,öğrendiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim
maşallahhhhh:)baba diyo kızım 2 aydır mama diyo ağlarken anni diye ağlıyo buğünde dede dedi bakalım bide evet diyorr
kızlar beni de face e ekleyin ya neslihan akkoyun.
canım 5 kişi çıkıyo hangisi?
ooooooooo iyiyiz delim benım senden naber?Kızlarrrr napıosunuz????????
zemuszemus
tanımıyorum canım, ama havalar düzelince istanbullu anneler olarak buluşup tanışsak hepimiz çok mutlu olurum
maaşallah çağataya, azra da bayılıyo aynanın karşısında dans etmeye, ama benim gücüm yetmiyo o kucağımdayken uzun süre tepinmeye :))
slmmmm kızlar
:teytey:
hoşgeldin filiz bende filiz memnun olduk
benim oğlumda anni mam allll evettt falan diyo
iyiyiz tatlım sen ne yapıyosun
iyiyizz şekerimmmm ...sennn????*:smiley-cool::smiley-cool:
ne olsun pınarcım elıf simayı uyuttum yemek hazırlıgındayım esım gelmek üzere
tanımıyorum canım, ama havalar düzelince istanbullu anneler olarak buluşup tanışsak hepimiz çok mutlu olurum
valla super olur mumıne....bende beklerım herzaman nerde oturuyosun...azrayla tanısmak ısterız...
valla super olur mumıne....bende beklerım herzaman nerde oturuyosun...azrayla tanısmak ısterız...
ben kağıthanede oturuyorum, merkezde, inşallah bigün bi organizasyon yaparız
:dance:keyifde ne keyifff oohh bende geliyom size kız valla heveslendirdin irem zaten dedesinin kucağından inmiyodu şimdide anneannesinin kucağından inmez kaydirigubbakcemile3ii akşamlar
yeni gelenler hoş geldinizz
bizde 3 nesil bir arada oturuyoruz
aşkım nöbette..
pazarda anneannemiz geliyorr..ohh keyif iremin keyfii :ecrin_bebek:
valla keşke yakın olsak istanbulda olsanda yeterdi valla buluşurduk annenler ist demi oturuyo şekerim o tarafta oturuyosa onlara gelince bi buluşma yapardık şekerropuyorumnanaktangel hülyacım kap nisayı gell kaydirigubbakcemile
Allah korusun iki tane ilaç kullanıyoruz ama işe yaramıyor yaptım bugün kayısı püresi hiç sevmedi kopartıyor kıyameti verinceben tam 5 aydır bebeği kabız olan bi anne olarakkk tavsiyerlimi verimmm
eğer bebek 3 gün kaka yapmazsa fitil verin
eğer kakası poposunu ucuna gelmiş ve yapamayıp ağlıyosa fitil bi işe yaramazzz masaj da hemen şırıngayla poposuna zeytinyağı sıkın ama hakiki olandann
sürekli kabızsa muhakkak dr önerisiyle daha vakit geçmeden ilaç kullanınnnnn allah korusun hemoroid olurlarrrrr
nacizane tavsiyelerim şekerlerrr
erikte koyayım yarın inşallah işe yarar saol canım tavsiyen için.bi de bu kayısıyı kabızlık beklemeden hergün düzenli verirsek de çok işe yarıyo ben kayısının içine kuru erik koyuyorummm çift etkiliiii
kansorejen olsa doktor ver dermi canım ya çorbayı yoğurdu bile günlük yap diyorlar..canım ınanmıyorum ben bılmıyodum kansorejen oldugunu cok saol.yenı vermeye baslamıstım...dr ferro sanol en ıyısı dıyodu ama bunun sebebını hıc sormadım...dr ada sınır oldum bak sımdsımdı...okuttugun kuranıda Allah kabul etsın canım
Efoşum kabız oldu demekkkk.
Nilaycım bide erik duymuştum ben, onu da bi dene istersen. Bi de ıspanak yemeği verebilirsin yada bal kabağı acayip yumuşatıyo bunlar.
keşke bu taraf düşse çok mutlu olurum ama işte şuanlık hayal ediyoruz canım ben gerçekten arkadaşlarımın hep yanında olurum yarı yolda bırakmam satmam sırtından vurmam kötülüğünü istmem bu illa reelde olucak diye bi kaide yok uzaktada olsa gün gelir reelde görüşürüz o zaman arkadaşlığımız dahada sıkı olur allah büyüktür canım inş bigüm buluşuruzbayanssulusmileama belki tayin yakın bi yerlere çıkarsa senin gibi samimi bi arkadaşımla tanışmak siterimm :)
tmm canım gel sor bende bayadır bakamadım yaa bende bkayım bi çiftliğime sırnaşık şeyhülyacım ben kaçar faceden görüşürüzz
şimd iroşla oynuycam ha bide sana soracaklarım var şu çiftlikle ilgili
kayısı püresini günde ne kadar verince etkili oluyor kızlar?
canım ben hergün kahvaltısına 1 çorba kaşığı katıyorum...demir kabız yapıyor..eğer demir veriyosan 1-2 gün ara verebilirsinkayısı püresini günde ne kadar verince etkili oluyor kızlar?
Canım ben emziriyorum mama vermiyorum ama neslihan cevaplamış sorunu zatenşeker kız benimkide 2gün sonra 8 ayı bitirecek bişey soracam sana mamların üstünde 3gçecezya 9aydan itibaren diyo dokuzayıtamamen dolduruncamı yoksa 8ay bitimindemi geçilecek
Balkabağı yedirdiğim günler sırtına kadar çıkıyor , kesin dene NilaycımEfoşum kabız oldu demekkkk.
Nilaycım bide erik duymuştum ben, onu da bi dene istersen. Bi de ıspanak yemeği verebilirsin yada bal kabağı acayip yumuşatıyo bunlar.
Amin canım sağol, bildiklerimizi paylaşıyoruz işte kaydirigubbakcemile5canım ınanmıyorum ben bılmıyodum kansorejen oldugunu cok saol.yenı vermeye baslamıstım...dr ferro sanol en ıyısı dıyodu ama bunun sebebını hıc sormadım...dr ada sınır oldum bak sımdsımdı...okuttugun kuranıda Allah kabul etsın canım
Hoşgeldin arkadaşım hihoyyyt, benim ismimde Emelarkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2009 haziran annesiyim bu zamana kadar sizlerin verdiği bilgiler çok işime yaradı. bende bundan sonra sizinle olup bildiklerimi,öğrendiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak isterim
İyiyiz tatlış, iyileşmeye çalışıyoruz, hiç sesin çıkmıyor bu aralar, sen nasılsın?Kızlarrrr napıosunuz????????
Ben tavuk çorbası veriyorum , yarın çorbasına kıyma koyucam ilk defa bakalım yicekmiartık çorbalarına kıyma tavuk ta katmaya başladım. siz neler yapıyorsunuz öğlen yedirmek için.
Canım kendiniz bilirsiniz herkes istediği ilacı vermekte serbest ama ben internetten bir araştırın dedim, kullanmayın demedim kimseyeAllah korusun iki tane ilaç kullanıyoruz ama işe yaramıyor yaptım bugün kayısı püresi hiç sevmedi kopartıyor kıyameti verince((
poposunun ucundaysa kaka fitil atınca fitil geri geliyor kakada arkasından sert yapıyor ama kayganlaştırıyor çıkartıyor biraz..
erikte koyayım yarın inşallah işe yarar saol canım tavsiyen için.
kansorejen olsa doktor ver dermi canım ya çorbayı yoğurdu bile günlük yap diyorlar..
yaa özge teyzesi çom kötü durumdayız..
ıspanak ve bal kabağınıda deniycem ilaçlar etki etmiyor birde doğal şeyleri deniycem artık..
canım ben hergün kahvaltısına 1 çorba kaşığı katıyorum...demir kabız yapıyor..eğer demir veriyosan 1-2 gün ara verebilirsin
ahmette de mi egzama var..bilmiyordum canım..geçmiş olsun..kremin adı bioderma atoderm pp..daha yeni başladık..önceki drumuzun tavsiyeleri pek işe yaramamıştı..egzama geçerse kendiliğinden geçermiş...biz krem sürerek sadeece atakları hafifletiyoruz..o nedenle devam et canım...bırakma kremlemeyiselam kızlar...ya geliyorum anca okuyabiliyorum geçmişi ve Ahmet başlıyo mızırdanmaya..
elimizde bilgisayarı görmesin hemen istiyo, kendi oynayacak tuşlara basmaya bayılıyo..
yoğurt tariflerimiz hemen hemen herkesin aynı..ama ben de eksik kalmayım yazıyımbayanssulusmile ben şütaşın günlük sütleri ile yapıyorum yoğurdu. hazır kavanoz mamalarının boş şişelerine mayalıyorum hep kapatması kolay oluyo hem de yedirirken tek öğünlük oluyo..bir kaç şişeye kaynayan sütü koyup ılıyınca her şişeye bir çay kaşığı yoğurdu süt ile sulandırıp ekliyorum kavanozlara. Mutfak havlularımla sıkıca sarıyorum,4-5 saat sonra gayet güzel tutmuş oluyo..maya olarak ev yoğurdu kullandım ama hazır kullanan arkadaşlar da var gayet iyi tutmuş.
arzu geçmiş olsunn canım, Allah şifa versin...
Bu arada fatoş sen de ömer beye gittin sanırım krem olarak ne verdi canım. Biz dermatop kullandık egzaması azaldı ama yinelerse diye çok korkuyorum. Banyodan sonra ıslak vücuduna ne sürüyosunuz? Yazdıysanda arada girince kaçırmış olabilirim kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?