2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldinnnnnn

baba diyo kızım 2 aydır mama diyo ağlarken anni diye ağlıyo buğünde dede dedi bakalım bide evet diyorr
maşallahhhhh:)

slmmmm kızlar

:teytey:
hoşgeldin filiz bende filiz memnun olduk

benim oğlumda anni mam allll evettt falan diyo

iyiyiz tatlım sen ne yapıyosun

iyiyizz şekerimmmm ...sennn????*:smiley-cool::smiley-cool:

ne olsun pınarcım elıf simayı uyuttum yemek hazırlıgındayım esım gelmek üzere

Bizde iyiyiz kızlar... anneannemize geldik... yemek yiycez şimdi...birazdan uğrarım tekrar...öptük bebişkoları ve sizi...

ii akşamlar
yeni gelenler hoş geldinizz
bizde 3 nesil bir arada oturuyoruz
aşkım nöbette..
pazarda anneannemiz geliyorr..ohh keyif iremin keyfii :ecrin_bebek:

ii akşamlar
yeni gelenler hoş geldinizz
bizde 3 nesil bir arada oturuyoruz
aşkım nöbette..
pazarda anneannemiz geliyorr..ohh keyif iremin keyfii :ecrin_bebek:
:dance:keyifde ne keyifff oohh bende geliyom size kız valla heveslendirdin irem zaten dedesinin kucağından inmiyodu şimdide anneannesinin kucağından inmez kaydirigubbakcemile3

ama belki tayin yakın bi yerlere çıkarsa senin gibi samimi bi arkadaşımla tanışmak siterimm :)

hülyacım ben kaçar faceden görüşürüzz
şimd iroşla oynuycam ha bide sana soracaklarım var şu çiftlikle ilgili

Allah korusun iki tane ilaç kullanıyoruz ama işe yaramıyor yaptım bugün kayısı püresi hiç sevmedi kopartıyor kıyameti verince((
poposunun ucundaysa kaka fitil atınca fitil geri geliyor kakada arkasından sert yapıyor ama kayganlaştırıyor çıkartıyor biraz..
bi de bu kayısıyı kabızlık beklemeden hergün düzenli verirsek de çok işe yarıyo ben kayısının içine kuru erik koyuyorummm çift etkiliiii
erikte koyayım yarın inşallah işe yarar saol canım tavsiyen için.
kansorejen olsa doktor ver dermi canım ya çorbayı yoğurdu bile günlük yap diyorlar..
Efoşum kabız oldu demekkkk.
Nilaycım bide erik duymuştum ben, onu da bi dene istersen. Bi de ıspanak yemeği verebilirsin yada bal kabağı acayip yumuşatıyo bunlar.

yaa özge teyzesi çom kötü durumdayız..
ıspanak ve bal kabağınıda deniycem ilaçlar etki etmiyor birde doğal şeyleri deniycem artık..

ama belki tayin yakın bi yerlere çıkarsa senin gibi samimi bi arkadaşımla tanışmak siterimm :)
keşke bu taraf düşse çok mutlu olurum ama işte şuanlık hayal ediyoruz canım ben gerçekten arkadaşlarımın hep yanında olurum yarı yolda bırakmam satmam sırtından vurmam kötülüğünü istmem bu illa reelde olucak diye bi kaide yok uzaktada olsa gün gelir reelde görüşürüz o zaman arkadaşlığımız dahada sıkı olur allah büyüktür canım inş bigüm buluşuruzbayanssulusmile
hülyacım ben kaçar faceden görüşürüzz
şimd iroşla oynuycam ha bide sana soracaklarım var şu çiftlikle ilgili
tmm canım gel sor bende bayadır bakamadım yaa bende bkayım bi çiftliğime sırnaşık şey

şeker kız benimkide 2gün sonra 8 ayı bitirecek bişey soracam sana mamların üstünde 3gçecezya 9aydan itibaren diyo dokuzayıtamamen dolduruncamı yoksa 8ay bitimindemi geçilecek
Canım ben emziriyorum mama vermiyorum ama neslihan cevaplamış sorunu zaten

Efoşum kabız oldu demekkkk.
Nilaycım bide erik duymuştum ben, onu da bi dene istersen. Bi de ıspanak yemeği verebilirsin yada bal kabağı acayip yumuşatıyo bunlar.
Balkabağı yedirdiğim günler sırtına kadar çıkıyor , kesin dene Nilaycım

Amin canım sağol, bildiklerimizi paylaşıyoruz işte kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin arkadaşım hihoyyyt, benim ismimde Emel

Kızlarrrr napıosunuz????????
İyiyiz tatlış, iyileşmeye çalışıyoruz, hiç sesin çıkmıyor bu aralar, sen nasılsın?

artık çorbalarına kıyma tavuk ta katmaya başladım. siz neler yapıyorsunuz öğlen yedirmek için.
Ben tavuk çorbası veriyorum , yarın çorbasına kıyma koyucam ilk defa bakalım yicekmi

Canım kendiniz bilirsiniz herkes istediği ilacı vermekte serbest ama ben internetten bir araştırın dedim, kullanmayın demedim kimseye

canım ben hergün kahvaltısına 1 çorba kaşığı katıyorum...demir kabız yapıyor..eğer demir veriyosan 1-2 gün ara verebilirsin

Ben bir tatlı kaşığı koyuyorum kahvaltısına, az mı ki acaba? onuda yemiyor zaten :bbo:

ahmette de mi egzama var..bilmiyordum canım..geçmiş olsun..kremin adı bioderma atoderm pp..daha yeni başladık..önceki drumuzun tavsiyeleri pek işe yaramamıştı..egzama geçerse kendiliğinden geçermiş...biz krem sürerek sadeece atakları hafifletiyoruz..o nedenle devam et canım...bırakma kremlemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…