2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

face adersin ne güzelim

mümine kızıltan aydın canım, eklersen ben kabul ederim

kayısıyı haşlayıp blenderdan geçir nilaycım, ister kahvaltısına koy ister yoğurduna, sabahları tsade de verebilirsin

canım nilaycım geçmiş olsun benimkide hep kabız oluyo bende kaç seferdir fitille yaptırdım ben kayısıda verdimde çok daişe yaramadı ama akyısıyı haşlıyon blendırdan geçiriyon işte okadar

Canım maşallah elaya , hiç kaybolan diş duymamıştım :1shok:
bizde bugün 8 ayı bitirdik 9. aya başlıyoruz
neyse ben kaçtım , emişelim biraz uyutayım, bende yemek yapayım akşama

feci halde ek gıdaya geçmeden yoktu böyle sorunumuz inşallah atlatırız hemen kayısı püresini nasıl yaptın canım bende yapıyım..
ferro sanolun tadına baktım resmen pas gibi bende dr söyledim ferruma başladık o bir nevi daha tatlı..
ya dişi çıkanın derler isal olur bizimki kabız oluyo

offff hülya efede alttan iki diş çıkardı o günden beri kabızız :çok üzgünüm:

saolun kızlar yaptım onu ama biraz sulu yapmıştım pek işe yaramadı şimdi püre gibi yapıyım işe yarar inşallah

Tam ölçü verirmisin caım ben muhallebiyi tutturamıyorum da sırnaşık şey

şeker kız benimkide 2gün sonra 8 ayı bitirecek bişey soracam sana mamların üstünde 3gçecezya 9aydan itibaren diyo dokuzayıtamamen dolduruncamı yoksa 8ay bitimindemi geçilecek

büyük ıhtımalle safra kesesınde tas var.Allah kımseye yasatmasın o agrıları dr bana o sancıyı cekene kadar 3 cocuk dogurursun demıstı.ve safra kesemde 300 den fazla tas cıktı.
ayrıca ılkecım dr gıdene kadar yumurtadan kakaolu cıkolatalı ve yaglı gıdalardan uzak dur.ınsallah kısa zamanda eskı saglıgına kavusursun tatlım[/QUOTE]

inş canım..şimdi nasılsın aynı şikayetleri tekrar yaşadın mı..

geçmiş olsun canım bizde de aynı demir ilacından cok tiksiniyor
ben pınar alıyorum onla mayalıyorum hem tatlı oluyor hem güzel tutuyor
bizde ondan alalım ya igrenç bu ferro sanol
ben kullanıyorum canım ama yarı yarıya sulandırıyorum
meyvemizi yedik oynuyoruz şimdi, ocağa da tavuk koydum birazdan şehriyeli tavuk çorbası vericem inşallah yer, kızlar face e videosunu koyduk kızımın , baba diyoo :))
izledim yerim ben o fındıgı ya ne tatlı maşşallah

ay kıyamam canım benim ya zeytin yagı cok ii geliyor nilaycım hiç çekinmeden ver
ooooo oku oku bitiremedim kızlar uçmuş bu gün hepinize ii akşamlar

ask kırıntısı epeyce bır yoğurt tarıfı aldın seç beğen :) kavanoz bana mantıklı geldı agzı kapatılabılır oldugundan bır dene ıstersen bende öyle yapıcam artık.
irmıklı corba tarıfı içinde tesekkürler canım

selam hoşgeldinna.s.kaybolan diş nasıl oluyoki ilk kez duyuyorum afiyetler olsun yarasın bebişe
maşallah

şeker kız benimkide 2gün sonra 8 ayı bitirecek bişey soracam sana mamların üstünde 3gçecezya 9aydan itibaren diyo dokuzayıtamamen dolduruncamı yoksa 8ay bitimindemi geçilecek
canım 9 ayı doldurunca geççeksin öptüm

Efoşum kabız oldu demekkkk.
Nilaycım bide erik duymuştum ben, onu da bi dene istersen. Bi de ıspanak yemeği verebilirsin yada bal kabağı acayip yumuşatıyo bunlar.

canım ınanmıyorum ben bılmıyodum kansorejen oldugunu cok saol.yenı vermeye baslamıstım...dr ferro sanol en ıyısı dıyodu ama bunun sebebını hıc sormadım...dr ada sınır oldum bak sımdsımdı...okuttugun kuranıda Allah kabul etsın canım

ben tam 5 aydır bebeği kabız olan bi anne olarakkk tavsiyerlimi verimmm

eğer bebek 3 gün kaka yapmazsa fitil verin
eğer kakası poposunu ucuna gelmiş ve yapamayıp ağlıyosa fitil bi işe yaramazzz masaj da hemen şırıngayla poposuna zeytinyağı sıkın ama hakiki olandann
sürekli kabızsa muhakkak dr önerisiyle daha vakit geçmeden ilaç kullanınnnnn allah korusun hemoroid olurlarrrrr

nacizane tavsiyelerim şekerlerrr

bi de bu kayısıyı kabızlık beklemeden hergün düzenli verirsek de çok işe yarıyo ben kayısının içine kuru erik koyuyorummm çift etkiliiii

kayısıyı haşlayıp blenderdan geçir nilaycım, ister kahvaltısına koy ister yoğurduna, sabahları tsade de verebilirsin
canım faceden arkadaslık ıstegı gonderdım...neslihan uzun özdemir eklemek ısteyenler arkadaslık ıstegı gonderebılır

müminecım selcuk tıp mezunumusun..bende selcuk ılahıyat mezunuyum

.....yolu konyaya dusenlerdensın demek...ben yaka meramda kalıyodum...tıp fakULtesı o taRAFTAYDI...sendemı yakadaydın yoksa

müminecım selcuk tıp mezunumusun..bende selcuk ılahıyat mezunuyum

.....yolu konyaya dusenlerdensın demek...ben yaka meramda kalıyodum...tıp fakULtesı o taRAFTAYDI...sendemı yakadaydın yoksa

canım meram yakada, hocafakıhta bi de akyokuşta oturdum ben de, ben 2001 mezunuyum yalnız, mezun olalı çok yıllar oldu, sen kaç mezunusun olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…